Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 4x04 – Keresztutak

2009. február 08. 11:00 - Llew

A bázison Bra’tac mestert várják. Nem jó jel, az öreg mindig csak akkor jön, ha baj van. Érkezés után rögtön látszik, hogy valami nem stimmel az idős jaffával. O’Neill szerint csinált valamit a hajával, de az sokkal feltűnőbb, hogy egy fiatal, jó nő lett belőle. Valójában a látogató Shan’auc és Bra’tac küldte, ő maga viszont nem tudott eljönni. Teal’ckel régi ismerősökként köszöntik egymást. Az öregtől sokat hallott O’Neillékről. Például, hogy az ezredes Teal’c tanítványa. Jövetele célja, hogy eljusson a tok’rakhoz, mert olyan információi vannak, amelyekkel legyőzhetőek a goa’uldok.

Shan’auc azt állítja, hogy a kelno’reem legmélyebb állapotában kommunikált a szimbiotájával és meggyőzte, hogy a goa’uldok rosszak. A kukac erre elszégyellte magát, és most csatlakozni akar a tok’rahoz. Természetesen csak simán nem tudja a tudását átadni, mert emlékképek formájában kommunikálnak. Ez az egész annyira hihetetlen, hogy még Teal’cet se győzi meg. A gazdatest keresés különösen sürgős, mert a kukac már elérte a teljes fejlettséget és nem sokáig maradhat már Shan’aucban.

Tovább
Címkék: csillagkapu
Szólj hozzá!

Csillagkapu 4x03 - Fejlesztések

2009. február 07. 15:30 - the black ball

Az első szépnek mondható tok’ra néni jön hozzánk látogatóba egy szép nagy dobozzal. Anise-nek hívják, jelentése: „nemes erő”. Itt van Teal’c is, jelentése simán „erő”. Daniel is itt van, jelentése: „Isten a bírám”. Sőt Jack is itt van, jelentése: „Mi van a dobozban?” Miután mindenki jót nevetett a neves poénon (egy fenét), Anise előkap három karvédőt. Ezeket egy Atoniek nevű faj fejlesztette ki, akik még a goa’uld előtt kihaltak. Mire jó? Nos, a viselőjét emberfeletti erővel és gyorsasággal ruházza fel. Anise szerint minden más képességüket is fejleszti. Mivel a kukacok miatt ők nem használhatják (Teal’c se, pedig mekkora vadállat lehetne belőle), ezért hozott csak hármat.

Hammond szerint előtte meg kéne jobban vizsgálni a karvédőket, erre Anise bepöccen, és jól megfenyeget minket, hogy ha nem bízunk benne, akkor majd más emberek próbálja ki. A gazdatest, Freya elnézést kér a kukac miatt. Mindegy, belemegyünk. O’Neill az első szerencsés, kap egy tok’ra bioérzékelőt, aztán a karvédőt. Anise szerint időbe telik, amíg hatni kezd, szóval addig lófrálhat a bázison. Nincs is pihentetőbb egy kis boksznál, ami hirtelen nagyon jól megy Jacknek. Azt hiszi, hogy ő itt a Keanu Reeves, aztán villámgyorsan elhajol Teal’c ütései elől. Aztán egy akkorát bemos a szegény chulakinak, hogy Han Soloként belesüpped a betonba.

Tovább
Címkék: csillagkapu
15 komment

A Kaméleon 2x12 - Toy Surprise

2009. február 07. 10:00 - missparker

Miss irodája üres, egyetlen gólem álldogál az asztala előtt, a kitett cukorból óvatosan lop is egyet. Ebben a pillanatban robban be Miss, a gólem hebeg, öö, izé, a tűzriadó-teszt miatt el kellene hagynia a Központ épületét mindenkinek. Akkor te miért játszol a gyufával, baromka? Miss nekiáll kioktatni szegényt, ha vele akar dolgozni, akkor három dolgot kell megjegyeznie: 1, a nyakkendő egyenesen álljon 2, vegyél egy másikat, ez ronda. Mi a harmadik? A cukor a vendégeké, na köpd ki szépen.

A nyomorult gólem porig alázva elhúz, ezt a melót kár volt vállalni, ilyen főnököt az ellenségének sem kíván az ember. Parker-apu rácsörög a kicsi leánykájára, miért van vasárnap a Központban? Főleg ezen a vasárnapon. Apu nemsokára hazaér a nyaralásból, este a Központban fog leszállni a helikopterrel. Nagy bűnbánatra és megmondásokra készül anyuval kapcsolatban, és ma nagyon jeles nap van, nem felejtette el. Jó, akkor együtt menjünk ki anyu sírjához, otthon várlak, apu.

Tovább
Címkék: a kaméleon
8 komment

Friday Night Lights 2x01 - A nyár utolsó napjai

2009. február 06. 16:00 - Sigismundus

Dillon, uszoda, lubickolnak a népek. Medence szélén Matt és Landry, mintha az 1x01 két lúzer verebét látnánk újra. 7-es igazán szedhetett volna össze némi magabiztosságot a győztes idényben, de nem. Csak a parton dohog, Smashre, aki mostanában a csapat egyetlen sztárjaként viselkedik. Juliera, aki nyári munkaként uszómesterkedik, és alig néz szerelmére, de annál többet egy úszómestersrácra. Landry haver kész megint a jó tanáccsal, verje arcon a ’Svédet’, ezt tenné Tim Riggins.

Matt azonban nem Tim, csak ül. Végiglejt a parton Tyra Colette is, lélegzetek akadnak el láttára, legjobban Landryé. Matt megnyugtatja, ez soha nem jön össze, de pulykatojás kitartó, ezt ugyebár már tudjuk. Már ott tart, hogy beállt újoncnak a csapatba, hátha ez megérinti belül Tyrát. Igaz Nagyszőke utálja a focit és megfogadta, játékossal nem jár többet.  Matt szerint sem jó ötlet, Landry a pályán meg fog sérülni.

Tovább
Címkék: fnl
Szólj hozzá!

A fiúk a klubból 3x08 - 'Segítő' kezek

2009. február 06. 14:00 - leeann

A lenyugodott izomember Ben és párja aludni próbál, de az utca zaja nem hagyja őket szépeket álmodni. Konkrétan pár fiú prostituált zajong, vagy dolgozik, kinek mihez van kedve. Szóval a suhancok dolgoznak, ezért Ben lemegy, hogy egy kis rendet vágjon az utcán, de a fiúk azonnal betámadják és ajánlkoznak neki. Ben nem él a lehetőséggel, csak egy kis csöndet kérne. Máshol is támad némi zavar, vagyis Justin nem találja a helyét, így egy hónapja csövezik Daphne-nál. Justin folyamatosan küzd a gondolataival, álmaival és önmagával, de nagyon göndör szerint ez természetes egy szakítás után. Csakhogy Justin nem Ethannel fantáziál, hanem a képünkbe vágja, hogy Brian az álmai pasija!

Oké ezt azért tudtuk, de azt nem hittük, hogy ezt Justin is tudja, pedig de már tudja. Tehát Justin szeretné visszaszerezni Briant, ami nagyszerű és hajrá, de vajon hogyan kéne csinálni? Daph feldob pár elvetendő ötletet, de említ egy megfogadandót is. A lányoknál is nagy az izgalom, mert Linds, a főállású anya úgy döntött, hogy elég volt az otthon ülésből és dolgozni fog. Mikey és Ben együtt izzadnak, de most nem az ágyban, hanem az edzőteremben, ahol elpanaszolják Briannek, hogy mióta Stockwell elkergette a prostikat a Liberty Avenue-ról, azóta az ablakuk alatt űzik az ipart, és némelyik még gyerek.

Tovább
8 komment

Twin Peaks 2x22 - Beyond Life and Death (évadzáró)

2009. február 06. 13:00 - Médiageci

Lucy elmondja az őrsön Andynek, hogy mennyire rettegett, amikor a diszkóban kialudtak a fények, és kitört a pánik. Arra gondolt, hogy amikor megindul a szülés, a kórházban is bekövetkezhet egy áramszünet, és beragadhat a liftbe. Andy megnyugtatja, hogy ő akkor is segítene neki világra hozni a gyereküket. Kölcsönösen szerelmet vallanak, és csókolóznak.

Cooper a rajzot bámulja, és feszülten várja a híreket. Az érkező seriff jelenti, hogy három megyében keresik Earle-t, de nyoma veszett. Cooper szerint csak a rajz segítségével találhatják meg. A rajzon azonosítja még az óriást, a törpét és a tüzet, a cetlin talált üzenetet idézi: „tűz, jöjj velem”. Ekkor lép be Pete, és bejelenti, hogy Tuskó Lady ellopta a furgonját, behajtott vele az erdőbe. Coopernek az erdőről a Ghostwood park jut eszébe, Pete 12 pisztrángot említ, a seriffnek pedig minderről a Glastonbury park ugrik be, ahol 12 szikomorfa alkot kört. Sólyom közli, hogy pont ott találta a naplóból kitépett lapokat. Megérkezik Tuskó Lady, Cooper kérésére egy üveg olajat hozott. Pete követelni kezdi rajta a furgonját, ezért felvilágosítják, hogy Earle az álruhás autótolvaj. Tuskó Lady elmondja az olajról, hogy a férje közvetlenül a halála előtt szerezte, és azt állította, hogy „az olaj meg tud nyitni egy kaput”. Megszagolják, és rögtön Jacoby jut eszükbe, aki égett olajszagot érzett, amikor Leland megfojtotta Jacques-ot. Behívják a felépült Ronette-et, aki számára szintén ismerős a szag, retteg tőle, Laura halálának éjszakáján érezte.

Tovább
Címkék: twin peaks
8 komment

Életfogytig zsaru 1x03 - Engedd el!

2009. február 06. 11:00 - missparker

Charlie kolléganőjével egy gyilkosság helyszíne felé tart, közben űrutazásról ábrándozik. Reese otthonhagyta a diplomáciai érzékét, 'hülye vagy te, 12 évre bezártak, most pedig fizetnél ugyanezért?' Nem megy ez a társalgás, nézzük inkább az ügyet. Szakadékba csúszott autó, benne egy lelőtt nő, a sofőr sehol. Elsőnek Charlie ér oda, megszemléli a roncsot, továbbindul lefelé az erdőben. Furán fest, ahogy a hibátlan öltönyében túrázik, de Charlie-nál valójában semmi sem furcsa. Megtalálja a teljes emlékezetkiesésben szenvedő, csupa vér férjet. Hadovál Charlie-nak parkolóinasról, meg hogy a felesége szereti a helyet, nem egy használható tanú.

Később, az autót vizsgálva Charlie villog vele, hogy mennyire megtanulta a jövőt, amiben él: tudja mi a GPS, nézi a Discovery-t. A rákászos részt is látta, az milyen veszélyes egy szakma! A nyomok alapján a golyó hátulról fúródott az ülésbe, ellenben a bemeneti seb a nő gyomrán volt, ez hogy lehet? A férj, Peter sztorija kissé hézagos, vacsorázni voltak a feleségével, majd megkapta az inastól a kocsit, aztán itt tért magához. Megdöbbenti, hogy sokat kalandtúrázott a feleségével, minden veszélyes dolgot kipróbáltak, és pont autóbalesetben halt meg. Charlie most mondja el, hogy a feleségét lelőtték. Próbálkozik mély szembenézéssel, hipnotikus hangszínben feltett kérdésekkel, hiába, Peter nem emlékszik.

Tovább
2 komment

Battlestar Galactica 3x15 - A Day in the Life

2009. február 06. 09:03 - Freevo

Adama a házassági évfordulóját ünnepli, és ebből az alkalomból -- akárcsak minden évben -- felidézi egykori felesége emlékét. Tyrol és Cally egy használaton kívüli légzsilipet mennek megjavítani, hátha még jó lesz valamire, de a nő egyfolytában picsog, amiért neki kell elvégeznie a piszkos munkát, miközben a gyerekükkel kéne foglalkoznia.

Cally épp a szánkba rág egy csomó nyilvánvaló dolgot a házasságról, amikor bezáródnak a zsilipkamra ajtajai, és kiderül, hogy a burkolat valahol szellőzik, mert elfelejtették rendesen betapasztani, miután a cylonok átlőtték. Ha nem sikerül időben befoltozni, Tyrolék megfulladnak.

Tovább
Szólj hozzá!

Smallville 7x15 - Veritas

2009. február 05. 15:27 - Tipca

Kara éppen a házkörüli teendőket végzi, mikor egy sólyom repül be a pajtába, mire a család kutyája azonnal vad csaholásba kezd. A lány odabent Brainiac-kel fut össze, de hogy ez most amolyan véletlen, vagy esetleg a szuperszámítógép érkezett sólyomalakban, mint valami alakváltó (ha már annyira erőltetik ezt a Brainiac=higanyember vonalat), az nem derül ki. Brainiac felajánlja Karának, hogy ha vele megy, visszacsinálhatják az egészet, és mindenkit megmenthetnek a Kriptonon. Karának nem tetszik az ötlet, de mielőtt Brainy durvább eszközökhöz folyamodna, odahussan Clark, és kihajítja a pajtából az MI-t, aki fogja magát, és elröppen.

A házban Clark és Kara eltöprengenek, hogy vajon miért kell a lány Brainiacnak, de nem sokra jutnak. Clark felveti, hogy talán Kara apja is Zodot támogatta, de Kara szerint ha valamiben egyetértettek az El bratyók, az Zod be-nem-számíthatósága volt. Mindenesetre Kara úgy dönt, sokkal egyszerűbben legyőznék Brainiacot, ha mind egy közegben mozognának, így megkezdődnek a repülésórák.

Tovább
Címkék: smallville
2 komment

Firefly 1x10 - War Stories

2009. február 05. 13:00 - aribeth

Xiang Yu, a híres költő, hadvezér és főállású szadista azt írta, hogy csak akkor ismerhetjük meg egy ember valódi énjét, amikor az kínok között fetreng, és a haláltól retteg. A gyengélkedőn Simon a húga szanaszét szabdalt agyáról készült 3D-s felvételeket elemzi. Book közben filozofikus hangulatban ténfereg mögötte, és felveti, hogy talán a kék kezes banda is azért kínozta Rivert, hogy lássák, mennyit képes elviselni. Simon szerint ez badarság, az üldözőik nagyon is céltudatosan matattak a lány fejében. Nem messze tőlük, egy peremvidéki bolygó mellett keringő űrállomáson egy régi ismerőssel találkozunk: Adelei Niskával, a perverz vén tulokkal, akit hőseink a második epizódban felültettek. Egy adósát kínozza precízen, földöntúli élvezettel, de az egyik pribékje megzavarja: a műholdjaik érzékelték, hogy a Serenity a közelben sertepertél. Niska arca felragyog, megparancsolja, hogy kapják el Reynoldsékat. Aztán kezében egy késsel visszafordul áldozatához, és miközben kibelezi, kedvesen megkérdi: mondd csak, ismered Xiang Yu költészetét?

Idilli hangulat uralkodik a Serenity-n. A csipet csapat busás haszonra tett szert a gyógyszerrablással, és Jayne újabban annyira nagylelkű, hogy a saját pénzén vásárolt méregdrága friss almával eteti a többieket. Kaylee megkérdi Zoét, hogy miért szokta felvagdosni a gyümölcsöket evés előtt fel, mire a nő elmesél egy régi „amikor a kapitány és én még katonák voltunk” történetet. Wash folyton közbevág, nyilvánvalóan halálosan idegesítik a hősi múltról szóló megemlékezések. Ráadásul kiderül, hogy volt egy jó terve a maradék gyógyszer értékesítésére, de Mal elvetette, Zoe pedig füllentéssel próbálta eltussolni az ügyet. Wash ékes kínai nyelven kiborul, elege van abból, hogy amatőrnek nézik, hogy a felesége a szemébe hazudik, és folyton a kapitány pártját fogja. Döntse el végre, hogy melyikük a férje.

Tovább
Címkék: firefly
12 komment
süti beállítások módosítása