Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 8x03 - Zárlat

2009. december 12. 15:30 - the black ball

A bázison Carter és egy orosz éppen azt figyeli, hogyan szlalomoznak a ruszkik a Nemzetközi Űrállomással Anubisz flottájának maradványai között. Közben megjön Daniel is, aki lefordítja, hogyan szidja a felmenőiket a ruszki a sok törmelékért. Ekkor azonban megszűnik az adás, és látjuk, ahogy egy homályos, lebegő valami beszivárog az űrállomásba. Ugrunk egy hónapot és benézünk Jackhez, aki végtelenül örül az előléptetésének, ami a dandártábornoki rang mellett az asztalnyi papírmunkát hozta a konyhára. Benyit hozzá egy Alekszej Vaszelov nevű orosz ezredes, aki eldarálja, hogy Jack bácsi, Jack bácsi, jaj úgy örülök, hogy találkoztunk, és hogy majd együtt fogunk játszani.

Persze azért jött, hogy a megüresedett helyet átvehesse a CSK-1-ben, és O’Neill már röhög a székben. Az orosz 10 percen át sorolja a kitüntetéseit, de Jack addig a kapu közelébe sem engedi, amíg nem végzi el a kötelező kiképzést, úgyhogy daszvidanyja. Teal’c bejelenti, hogy kedden beköltözhet a saját lakásába, szombaton meg lakásavató lesz. Beugrik Jack is, aki örömmel közli, hogy megoldotta az első krízishelyzetet a parancsnoksága alatt: a konyhára nem a megszokott krumplit hozták, amiből nem lehet olyan jó krumplipürét csinálni, ezért megváltoztatta a menüt, így sült krumpli lesz.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

HUNG - Neki áll a zászló - 1x10 A Dick and a Dream or Fight the Money (ÉVADZÁRÓ)

2009. december 12. 10:30 - Annácska5

Tanya békésen olvasgat nyitásként, de valami zümmögés megzavarja. Próbálja elhessegetni a pofátlankodó legyet, de akkor veszi észre, hogy nem csak egy van, hanem a plafont és a falakat belepik a legyek. Mi tud tenni ilyenkor egy jóravaló nő? Pánikba esik. És rohan Ray-hez, az éjszaka közepén. Ray megkeresné a döglött patkányt amire jönnek, de Tanya ebből nagyobb ügyet csinál. Kis művész agya összekombinálja, hogy az univerzum ezt jelnek küldte, mivel ő már csak egy romlott hús, ami nem kell senkinek. Valójában attól retteg, hogy Ray otthagyja őt, és nem lehet többé a stricije.

Mondjuk ennek ellenére Ray Lenore-ral találkozik, és együtt mustrálják a leendő ügyfeleket. Persze Ray először húzódozik, mint egy szűzlány, végül beadja a derekát, ezentúl Lenore-nak dolgozik. Azért emészti a bűntudat, de hamar elterelődik a figyelme, mert a majdnem kész ház falaiba beköltöztek a méhek. Vagyis a méhek már eltűntek, csak a méz maradt utánuk. Közben az iskolában is gyűlnek a bajok, állítólag van egy lista, amin rajta van azoknak a neve, akiket elbocsátanak. Mike, a segédedző attól fél, hogy ő is rajta van. Ray megígéri, hogy utána néz.

Tovább
komment

Reklámőrültek 2x10 Az örökség

2009. december 11. 12:22 - wizdog

Pete egy kaliforniai Űrkiállitáson szereplő cégek nevét olvassa fel Don irodájában. Ott van még Sal, Paul Kinsey és Peggy. Kinsey be van izgulva: szívesen találkozna Ray Bradburyvel, de Don lehűti a kedélyeit: ez üzleti út, a cél újabb ügyfelek megszerzése. „Minden tudós, mérnök és tábornok arra törekszik, hogy egy embert a Holdra juttasson, vagy felrobbantsa Moszkvát, amelyik többe kerül.” A másik feladat, a kongresszusi képviselők megnyerése. Pete rávágja: „Tőlük jön a pénz.” Don kijavítja: ők is ügyfelek: „Azt akarják, hogy az űripar az ő választókerületükbe települjön.” Kinsey és Pete értetlenül bámulnak: nem olvasták Peggy anyagát. „Talán őt kéne elküldenem!” – morog Don.

Odahaza Trudy szomorkodik, mert Pete nem viszi magával, és kitalálja, hogy lemegy a szülei nyaralójába. Hozzáteszi, hogy a szülei türelmetlenek az unoka miatt, és felveti az örökbefogadás kérdését. Pete ellenzi: „Az valaki más gyereke!” Trudy kifejti, hogy lehet választani, és minden adottságuk meg van a sikeres örökbefogadáshoz: van pénzük, és régóta akarnak gyereket. Dont Betty keresi telefonon a szállodában. Betty apja, Gene agyvérzést kapott három napja, de az apjának a jelenlegi élettársa nem szólt azonnal. Betty ideges, nem tudja mit tegyen. Don azonnal felajánlja, hogy elviszi a nőt az apjához. „Minden rendben lesz.” – mondja Don. „Persze, hiszen minden tökéletes.” – válaszol pikírten Betty.

Tovább
komment

Csillagkapu: Atlantisz 3x03 - Ellenállhatatlan

2009. december 11. 11:00 - the black ball

Repkedünk az ugróval, Sheppard lyukakat tüsszent a műszerfalba, de ezt ő csak megfázásnak könyveli el, aztán egy termetes adag cucc landol a tenyerében. Teyla néz ki a fejéből, Ronon ki akarja nyírni az anyósülést, McKay meg felfedi előttünk, hogy épülőben van egy intergalaktikus kapuhíd, ahhoz gyűjtögetünk éppen űrkapukat, csak életjeleket jelzett az ugró egy közeli bolygóról, azt meg ki kell vizsgálni izibe. Hogy működik a dolog? Szépen összekötik a Pegazust a Tejúttal úgy, hogy csillagkapukat tesznek egymás mellé, és huss, 3 hét helyett 30 percig tartana elugrálni a Földre, ráadásul az ősduracell terhelése nélkül.

A bolygón megint csak egyetlen falu van, az is elnyerné a galaxis leggázabb műfaluja címet. Mindenki vihog meg örül, az egy főre jutó bögyösmacák száma egész magas, mellesleg mindegyik úgy néz ki, mintha egy Disney-rajzfilmből csöppent volna ide. Feltűnik egy Lucius Lavin nevű, mesterséges sörhassal felvértezett fickó, az is totál be van szívva, de nagyot koppan az állunk, amikor kiderül, hogy az összes bögyösmaca hozzá ment feleségül. Ez McKayt a depresszió mély zugaiba taszítja. De ez még semmi, mert Lucius félrelök egy bögyösmacát, hogy rámozdulhasson Teylára. Most már egész biztos, hogy valami nagyon nincs rendben ezzel a hellyel.

Tovább
Címkék: atlantisz
komment

Ments meg 5x12 - Kór

2009. december 11. 09:00 - zenoli

Zenével nyitunk, égő házban vagyunk éppen, minden lángol, majd egyszer csak lassítva bezuhannak a képbe a tűzoltóink, és kezdenek el menetelni az ablak felé, gondolom onnan várható számukra a segítség. Így is van, Tommy ragad magához egy lángoló fadarabot még mindig lassított sebességgel, és töri be az üveget, ahova azonnal meg is érkezik a létra, lehet kifele menni a pokolból. Mindez cirka négy percben, mintegy klip gyanánt kapjuk az arcunkba. Főcím.

Mentés után vagyunk már, mindenki egyben van szerencsére, Tommy azonban ennek nem tud kellőképpen örülni, mert Feinberg főnök közeledik balról, így inkább már alapból húzza össze magát amőba méretűre, így kevesebbet érez a verbális ütésekből. Azonban meglepő módon a főnök barátságos, és bár hallott Tommy és Janet munkahelyi hancúrjáról, bejelenti, hogy ő Tommy mellett áll, sőt van egy ötlete, amivel Tommy mostanában nem igazán működő szerencséjét is ismét a sínre lehetne tenni. Azonban hogy pontosan mire gondolt, az most nem derül ki, mert megérkezik Lou is, aki a témán kapva szóba is hozza, hogy te most megint Janet-et szúrod? Tommy tagad, de nem elég vehemensen, így kénytelen kelletlen be kell vallania, hogy igen, az asszony olykor karban van tartva, sőt ugye Sheila is egyaránt, Lou akad is ki a dologtól, mert szerinte ebből kemény háború lesz a nőstények között. Tommy visszatámad, hogy az beszéljen, aki nem egy kurvát dönget éppen, így most Lou az, aki védekezni kényszerül, és kijelenti, hogy ő és Candy nem is csinálnak olyat, csak éppen a lánynak kell egy hely, ahol meghúzza magát, ennyi a történet. A vége a mókának az lesz, hogy fogadnak egy lakástakarításban, hogy Tommy asszonyai mennek-e ölre, avagy Lou szereti-e meg Candy-t először.

Tovább
Címkék: ments meg
komment

Harper sziget 1x12 - Gasp

2009. december 10. 17:00 - foxglove (törölt)

8 játékos van még életben. Abby a Vőlegénnyel, Sully a Fekete Sráccal párban Wakefieldet vadásszák az erdőben. Sully felveti, hogy váljanak még jobban szét. Hogyne, feleli a Fekete Srác, mi NEM fogjuk elkövetni a klasszikus horrorfilmes hibát. Ugyan már, erőlteti Sully, ez csak egy ember, azért ennyire nem kell túlmisztifikálni. (Szerintem Sullyval idáig nem ugyanazt a sorozatot néztük.) És szétválnak. Vagy legalábbis úgy tesznek, mintha szétválnának. Amint Wakefield ráront a (látszólag) egyedül kóborló Fekete Srácra, Sully megjelenik és fülön lövi a gyilkost, aztán átadja a közben odaérkező Abbynek, mint legilletékesebbnek: tegyen vele, amit akar. Abby némi morfondírozás után fejbe vágja a puskatussal a valamin nagyon röhögő Wakefieldet.

Hogy mi van, kérdezi Sully, ezt most komolyan élve hagyjuk? Igen, felelik a többiek egyöntetűen. Mi nem vagyunk gyilkosok, és ez a rendőrség dolga. Ez hatalmas hiba, jelenti ki Sully komoran, és nem mond hülyeséget.

Tovább
Címkék: harper sziget
komment

Grace klinika 4x16 - Az utolsó kísérlet 2/2.

2009. december 10. 15:27 - Hoppancs

A szezonzáró epizód második fele történelmi pillanattal indul, Alex ugyanis végre beviszi Zakkant Rebeccát a kórházba, miután az jókedvében megkísérelt véget vetni az életének. „Megvágta magát”, mondja Izzie-nek, aki a sebeket szemügyre véve zseniális agyával azonnal felismeri a valós helyzetet, miszerint nem egyszerű konyhai baleset történt. Derek megértené, ha Beth a tizenkét halottat - köztük saját szerelmét - követelő kudarcsorozat után nem vágna bele a műtétbe, a szülők is inkább hazavinnék szegény lányt, de Meredith az operációt javasolja, elvégre más esély nem mutatkozik a gyógyulásra. Beth is a próba mellett van, hisz műtét nélkül is meghalna rövid időn belül, meg ugye a jó Jeremy is dühös lenne ott fenn, az égben, ha feladná.

A lélek nélküli fiatalok a váróban vihorásznak, Torres meg félrehívja Bellát, akiről egy gyors analízis után hopp, kiderül, hogy valójában szerelmes Betonfiúba (alias Han Solo), csak nem meri bevallani a menő barátainak, sőt ÖNMAGÁNAK SEM. Szipp. Torres szeretné, ha a lány vele menne fogni Matthew kacsóját a nehéz percekben, de Bella inkább a barmokkal marad. Vajon mikor jön rá ez a jellembajnok, hogy a szerelem fontosabb a gonosz haveroknál? Lexi meglepő infókkal bombázza George-ot a Főnök irodájában, gondosan emlékeztetve őt a hiányzó egy pontra is. Derek hisztizik, mert Meredith a műtétre bíztatta az ifjú leányzót. „Miattad már megint meg fogunk ölni valakit, te csúnya, gonosz boszorkány, nem is akarlak látni!” Nem pont így fogalmaz, de ez a lényeg.

Tovább
Címkék: grace klinika
komment

Született feleségek 5x22 - Végy egy kicsit feleségül!

2009. december 10. 14:05 - Tm

Jackson és Susan elsőként Mike-éknak jelentik be, hogy összeházasodnak. Katherine eufórikus állapotba kerül, Mike-ot láthatóan mellbevágja a dolog. Az eljegyzési partira méretes ajándékkal érkeznek - nyilván az extatikus Katherine választotta -, Mike meg azzal a bejelentéssel, hogy ő is megtalálta végre mi a jó abban, ha élete szerelme férjhez megy máshoz: nem kell tovább asszonytartást fizetne. Uh, banyek, erre nem gondoltam, kap a fejéhez Susan. Nemkülönben Jackson, amikor ál-menyasszonya a sarokban sutyorogva bejelenti, hogy sajna mégsem tud ál-hozzámenni, de van egy jó híre: oké, hideg van Kanadában, de azért mégsem egy Irán. Végül az ál-vőlegény bánatos kutyatekintetének hatására Susan végül elhatározza, hogy beavatja Mike-ot a Nagy Jacksonmentő Akció részleteibe, hátha továbbra is hajlandó lesz állni a cehhet.

Mike ezzel kapcsolatban egyelőre nem mond semmit, viszon taz események hatására másnap reggel feleségül kéri Katherine-t, aki most már tényleg csak sikkantgatva képes beszélni az örömtől. Erre nem betoppan Susan Mike-ot keresve a falházasság sztorijával! Katherine oszt-szoroz, gyorsan lejátssza magában a Mike nem fizet- Susan nem házasodik-Mike nem vesz el engem rettenetesen hangzó forgatókönyvet, és sietve közli, hogy ő majd elintézi a dolgot a pasival. A csipet-csapat nagy pechjére a Katherine által csak félretett telefon végén mindezt kihallgatja Dave, akinek kapóra jön a nagy önleleplezés, mivel már halálra parázta magát azon, hogy vajon mit fog mondani Jackson a tűz estéjéről rendőröknek, ha egyszer végre megtalálják. És ez előbb-utóbb bekövetkezik, ha hirtelen a szomszédba házasodik ez a hülye festő. Dave közbelép, így aztán hiába sunnyog Katherine azzal, hogy Mike nevében bevállalja a további havi apanázs fizetését, az esküvő reggelén jönnek a bevándorlásiak, és szépen felvirágozott menyasszony ide, mindjárt esküvő oda, bezsuppolják a vőlegényt.

Tovább
komment

Gordon Ramsay - A pokol konyhája 6x06

2009. december 09. 15:30 - Póniló

Múlt héten a fiúk kihívást nyertek és vadászpilótává válhattak egy időre, háborús hős hazatértét ünnepeltük egy meglepetés party-n, a lányok Tek vezényletével hatalmasat betliztek, ezért a piros csapat 5 fősre fogyatkozott. Gordon a kiszavazás után figyelmezteti Amandát, hogy nagyon gyorsan kapja magát össze, különben nem lesz tovább maradása a Pokol Konyháján. A fiúk csapata vidám, el vannak telve önbizalommal, a lányok közben teljesen szét vannak esve, le vannak törve, mint a bili füle, csak abban bíznak, hogy másnap jobb lesz.

Új nap van, új kezdet nincs, a lányok továbbra is padlón. A mai kihívás viszont talán nekik jobban kedvez, alacsony kalóriatartalmú menüt kell összeállítani, egy előétel, egy főétel, egy desszert, összesen 700 kalória. Durva, Robert is így érzi, ő 700 kalóriát fogyaszt el egy harapással, ő vajjal, tejszínnel, zsírral főz, hogy a bánatba rakjon össze egy ilyen menüt. Hát igen az élet nehéz. A feladat végrehajtását két nutricionista (vagymi) felügyeli, nehogy az ételek véletlenül ne meghaladják az előírt kalóriaszámot. A csapatok munkáját segítendő minden alapanyagra címke került a kalóriatartalomról. A feladat elvégzésére 45 áll rendelkezésre, az ételek íze a lényeg, amelyik csapat finomabbakat főz, az nyer ma.

Tovább
komment

Stargate Universe 1x10 - Justice

2009. december 09. 11:00 - Cicus Maximus

Greer őrmestert a kísérleti nyúl szerepében látjuk viszont: Franklinék kitúrtak valami idegen bolygón egy édesburgonyának látszó növényt, ami az analízis alapján minden lesz, csak édes nem. Greer fapofával megrágja, lenyeli, örvendezik egyet a KINOba, mire mindenki lelkesen ráveti magát az ételre: pechjükre, nem a zöldség volt jóízű, hanem az őrmester igazi katona: ami ehető, azt meg is eszi. Meg is indokolja: Ez igazi étel, emberek! Nem fogunk éhen halni! (Különben is, nem tűnik rosszabbnak a híg betonra emlékeztető színű és állagú porkajánál, amin amúgy élnek). Szóval Greer elkapja Beckert, a szakácsot, hogy tessék csinálni a cseppet sem édes burgonyából cseppet sem édes krumplipürét. Ámde a soros konyhaszolgálatos, mindannyiunk kedvence, a bájosan idegbeteg Spencer nem jelentkezett szolgálatra, így Greer érte megy a szállására. A kopasz azonban nem reagál kedvenc őrmesterünk szólongatására, és nem is nagyon fog már, hacsak nem valami szeánszon, ugyanis az ehhez szükséges agysejtjeinek egy részét a falra kenve tárolja. Greer így már nem sokat tehet érte, azon kívül, hogy értesíti Young ezredest, hogy Spencer őrmesterrel végzett egy lövés.

TJ megállapítja, hogy a halál hajnali 2 körül állt be, plussz-minusz egy óra; a lövést, úgy tűnik, senki sem hallotta, mert Spencer direkt olyan szállást választott, ami távol volt mindenkitől. A test és a falra fröccsent vér mintázata alapján öngyilkosságnak tűnik a dolog; Camille már éppen kezdene belendülni Young felelőtlenségének taglalásába, hogy hagyta, hogy egy ilyen instabil ember fegyvert hordjon, amikor Greer lehűti a lelkesedését: nincs meg a pisztoly. Mivel már akkor sem volt sehol, amikor odaért, az meg igen valószínűtlen, hogy csak úgy elkószált volna (bár derékszíjakkal kapcsolatban már feljegyzett ilyesmit az irodalom), nagyon úgy tűnik, hogy gyilkosság történt.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása