Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 7x22 – Az Elveszett Város 2. rész

2009. november 29. 11:00 - Llew

Jack, miközben arra vár, hogy a dolgok csak úgy felbukkanjanak a fronjában (fej), a korábban elkezdett rejtvényt igyekszik befejezni, míg Daniel valami könyv tanulmányozására szeretné rávenni. Aztán a rejtvény feletti vitában kiderül, hogy talán már meg is van a megoldás, mert Jack – ha nem is tudatosan – a „felirat”-ra „meghatározás” helyett a „praclarush” szót írta válasznak, a „gömb” helyett pedig azt, hogy „taonas”. Tehát gömb=bolygó, felirat=név. Ez a válasz. Aztán, hogy mi is megtudjuk, miről beszél a régész, Jack Yoda kevert szórendjét utánozva („Following still you not.”) közli, hogy nem érti, miről van szó. Praclarush Taonas a hely neve, ahol az Elveszett Város van.

Vagy nem, mutat rá Sam, mert Jack az „égi-test”-re meg azt írta megfejtésnek, hogy „Uma Thurman”. Így aztán inkább elvonulnak a kantinba, ahol Daniel a Praclarush Taonas kifejezést„tűzben elveszett”-nek fordítja, miközben Sam azon tűnődik, hogy lesz ebből kapucím. Jack ezalatt az egyenruha Földet jelző szimbólumával kezd játszani, és azt mondja „At”. Ebből Daniel egy – angolul – vicces párbeszéd kapcsán („At. What? At. This? That. That is at? You can stop that.”) rájön, hogy az ősök nyelvén minden kapu szimbólumhoz tartozik egy hang, ami alapján a cím szóként is kimondható.(Lerajzol egy szimbólumot, mire Jack azt mondja „Sh”, ők meg azt hiszik, azt kéri maradjanak csöndben, amíg gondolkodik.) Vagyis a Praclarush Taonas At az Elveszett Várost rejtő bolygó koordinátái a Földről tárcsázva.

Tovább
Címkék: csillagkapu
16 komment

Csillagkapu 7x21 - Az Elveszett Város 1. rész

2009. november 29. 10:00 - the black ball

O’Neill a fürdőszobájában borotválkozik, közben fogadásból keresztrejtvényt fejt, amikor Daniel felhívja, hogy találtak egy emlékművet egy bolygón, ami a feliratok szerint tartalmazza az Ősök tudását. Avagy egy olyan szerkezet van ott, ami Jacket megtömte pár százezer évnyi tudással és elvezette az asgardokhoz. Most már képesek vagyunk fej nélkül is kinyerni az adatokat, szóval minél hamarabb indulnunk kell. Jack fél óra múlva ott lesz. Ugrunk Washingtonba, ahol egy Dr. Weir nevű szőke néni taxiért küzd egy orosszal, egyes kultúrákban ez már szitkom, pláne, hogy azt akarja beadni az orosznak, hogy az elnökkel kell találkoznia.

Végül begurul mellé egy fekete limuzin, benne Kinseyvel, hogy elvigye a Fehér Házba. Kinsey azért van itt, hogy Yodát játsszon, neki kell felkészítenie Weirt az interjúra. Mielőtt az alany bármit is mondhatna, Kinsey rákezd, hogy a légierő szigorúan titkos műveleteket végez egy csillagkapu nevű, idegen eszközzel. Weir keresi a kamerákat, hogy ez milyen vicc akar lenni, erre Kinsey átnyújt egy cetlit az újdonsült elnök aláírásával, miszerint ez nem vicc.

Tovább
Címkék: csillagkapu
3 komment

Szellemekkel suttogó 1x09 - Hangok

2009. november 27. 15:00 - leeann

Melinda és Jim a városban töltik az estét, de az autójukat ellopják, és a rendőrség egy kertben találja meg. Egy 16 éve srác lopta el a kocsit, akinek az apja azonnal fel is tűnik a színen. A papa nem szeretne belőle ügyet és biztosítja a házaspárt, hogy kifizeti minden kárukat, csak ne jelentsék fel a gyereket. Persze a pár megállapodik az apával, de hazafelé nagyon fura dolgot tapasztalnak. A rádióban valami interferencia van, amit valószínűleg szellemenergia okoz. Másnap Melindának több okból is fáj a feje, amikor hazatér a vásárlásból.

Az egyik ok, hogy a telefon üzenetrögzítőjén valami fura hang hagy üzenetet, a másik pedig az, hogy ma érkezik látogatóba Faith, Jim anyukája. Azt pontosan nem lehet tudni, hogy Faith látogatása, vagy a szellemhang az üzenetrögzítőn tesz rosszabbat Melindának, de együtt a kettő tuti nem egy leányálom. Faith nem egyedül jött, hanem egy férfi ismerősével. Oké, legyünk felnőttek, Faith bepasizott. Jim persze azonnal kikéri magának a dolgot, és árgus szemekkel figyeli, hogy hol köthet bele az „új apuba”.

Tovább
2 komment

Reklámőrültek 2x08 - Egy emlékezetes éjszaka

2009. november 27. 13:00 - wizdog

Minden olvasómnak köszönöm a türelmet a kimaradásért. innentől minden megy tovább a régiben!

Meglepő befejezéssel zártuk az előző epizódot. Vajon sikerült-e megoldani valamit is Donnak és Bettynek? Úgy tűnik, nem: Betty a lovardában hajszolja túl a lovát és saját magát. Szombat reggel van. Don még csak most ébred. Betty cigarettázva kéri az urát, hogy cserélje ki a konnektort. Don egyből hárítaná a feladatot, de Betty befeszül, Don némi froclizás után enged. Ezután Don az ágyat paskolva leülteti maga elé a feleségét, hogy figyelmeztesse: már csak egy hét van a „partiig”. Úgy tűnik, ez valami reprezentatív megmozdulás lesz, hiszen Don nem szereti, ha bárki is bejön az otthonukba. Betty jelzi Donnak, hogy ez azt jelenti, hogy neki is van még dolga a ház körül.

Peggy látogatóba megy az anyjáékhoz, de csak a nővérét találja otthon, aki komoly panaszáradatot zúdít a húgára: a gyerekeiről, az anyjukról, és a férjéről, akinek szerinte „azóta ment ki a háta, hogy panaszkodni kezdett a munkájáról.” Mindenesetre a férfi azóta otthon olvasgat a hálószobában. Gill atya érkezik beteglátogatóba, és kapóra jön neki, hogy találkozik Peggyvel, akinél először megjegyzi, hogy habár a lány most már jár templomba, nem úgy tűnik, mintha igazán részt venne a dologban. Az atya, hogy bevonja a Peggyt, megkéri, segítsen az Ifjú Katolikusok táncmulatságának promotálásában. Peggy igyekszik kibújni a feladat alól, de Gill atya ezt nem akarja meghallani.

Tovább
10 komment

Gyilkos elmék 3x20 - Lo-Fi

2009. november 27. 11:00 - hex.kelly

New York City-ben egy középkorú férfi hátizsákkal gyalog közlekedik, lemegy egy aluljáróba, felszáll a metróra, metrózás közben bámulja az utasokat, akik ennek nem örülnek. Az egyik megállónál ő is leszáll, próbál egy nőt megszólítani, de az csak sietve pucol kifelé a föld alól. Egy pillanattal később a férfi már egyedül áll a megállóban, és miközben a térképét bogarássza, egy fekete kapucnis figura mögé siet, és csak úgy, mentében hátulról fejbe lövi. És megy tovább, a hátizsákos meg zsákos krumpli üzemmódban landol a padlón, azért ez egy ütős kezdés, nem vitás.

Quantico-ban Hotch hívást kap, pedig már épp indult volna haza, hisz este van. Valami gyilkosságokról kapott hírt, és azt kérdezi, hogy az elkövetési mód mindnél ugyanolyan-e. Másnap reggel JJ ül az irodájában, mosolyogva telefonál, valaki repülővel érkezik hozzá, ja, ez Will Lamontagne lesz, mert valami bölcsőről van szó. Hotch jön, és szól JJ-nek, hogy szedje össze a csapatot, JJ nem érti, nála nincs semmilyen ügy. Nos, ez egyenesen Hotch-nál landolt. JJ visszahívja az imént kinyomott apakezdeményt és szól neki, hogy mégsem tud érte menni a reptérre.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
31 komment

A Kaméleon 4x04 - Risque Business

2009. november 27. 10:00 - missparker

Figyelem! Az éles kontrasztok jobban kijönnek ebben az epizódban, mint valaha, ne tévesszen meg senkit az első néhány perc vidámkodása, szóval érzékenyeknek nagyon óvatosan.

Missék most egy állatreprodukciós intézetben akadtak Jarod nyomára, Mesélő szerint az intézetben úgy tudták, Jarod etológus, azelőtt valami Kék Öbölben dolgozott. A legtöbb idejét a csimpánzketrecek előtt töltötte. Sydney elemez: ezzel a bezártságot vizsgálta. Mesélő vigyorog, dehogy is, azt nézte, ahogy párosodnak. Hirtelen Lyle jelenik meg, sérelmezi, hogy neki nem szóltak erről az utazásról. A nagy háborgásban nem figyel Miss figyelmeztetésére, hogy vigyázzon, hová lép. Sz@r ügy. Jarod hátrahagyott cucca egy rakat szexjáték.

Dr. Jarod Kinsey pár állammal arrébb az Arnett Szexuálterápiás Klinikára érkezett, ez az első munkanapja. Monique, egy nagyon kedves nővérke mutatja meg az irodáját. Túlságosan is kedves.

Hála az igazi titkárnőnek, nemsokára kiderül róla, hogy ő a 9 órás páciens, kontrollálhatatlan késztetése van szexuális szerepjátékokra. Monique a diagnózist hallva mentegetőzik: hébe-hóba mindannyian színlelünk, nem, doktor? Jarod egyik zavarából a másikba zuhan.

Tovább
Címkék: a kaméleon
5 komment

Gordon Ramsay - A pokol konyhája 6x04

2009. november 27. 08:00 - Póniló

Mozgalmas részt hagytunk magunk mögött, távozott Joseph és Tony, Lovely viszont sajnos nem. Emellett két sérülés borzolta a kedélyeket a kék csapatban, Kevinnek a bokája fordult ki, Dave-nek pedig a csuklójában szakadt el egy szalag. Rövid visszaemlékezés után Lovely-val kezdünk, aki örül, hogy még itt van, szerinte Gordon így akarja kihozni belőle a legtöbbet. Emellett konstatálja, hogy Gordon ”loves Lovely”, ilyen beszólásért minimum egy füles jár. Suzanne közben azon kesereg, hogy Tenille még mindig itt van. Tenille-nek persze mindez nem tetszik, neki Suzanne-ból van elege. Hogy teljes legyen az összkép, a kékeknél Van azt ecseteli Kevinnek, milyen jó lesz, ha végre megválnak Andy-től. Fő a csapategység.

Gordon is észlelhette ezt a nagy összetartást, ezért olyan feladatot eszelt ki, ahol két séfnek együtt kell dolgoznia. Tenille megkapja Suzanne-t párnak, Van pedig Andy-t, mindenki boldog. Párba került még Jim és Robert, valamint a két sérült, Kevin és Dave, a vörösöknél pedig Tek és Lovely, valamint Ariel és Sabrina. Amanda ezúttal kimarad a mókából, be is vágja a durcit, inkább maradt volna ki Lovely.

 

Tovább
6 komment

Benkő feleséget keres 1x05 - Az unalmas drámázásrul

2009. november 26. 18:41 - sixx

Nu, az előző részben megismertük Barbit, aki első látásra hat fokkal értelmesebbnek tűnik a többi luvnyánál, és jóval csinosabb is, mint a többi, de ez nem faktor egy ilyen műsorban. A verhetetlen PszichóAndi-Editnéni-Fogash trióból kerül ki majd a győztes, ez ide ordít, a személye meg szerintem attól függ, ki szopja le Danit hamarabb, akár futtában, a testén a hatvanas évek úszóedzői által oly kedvelt ólombetétes melegítőjében. BögyösAndi távozása meglepő, a csaj úgy dobta le magáról a gúnyát, mint akinek ez a szakmája (lehet az is), annak viszont örülök, hogy a magyar közoktatás sikerének élő szobra, a Tünde nevű expornós (?) még bent van, mert kifogyhatatlan humorforrás, én például konkrétan betűzési versenyt rendeznék nekik olyan legendásan nehéz szavakból, mint az útelágazás.

Reggel van, a ház elé kipakolva egy rakat hangszer, úttörődob, csörgő, mittudomén, Benkő a pornófilmekből ismert klasszikus perverz nagyfater-jelmezben parádézik (kimonó, selyemgatya) és nyit ajtót egy falka kölyöknek, akik majd minden bizonnyal nekiállnak leamortizálni a hangszereket és a nők idegeit, ez legalább vicces lesz. S lőn, megkapják az ukázt, csapjatok nagy zajt, vagy sikítsatok, oszt hadd szójjík. Kiszámítható poén, de a kiskölykök nagyon lelkesek, és élvezik, hogy a nénikkel kitolhatnak, ágyraugrálás, rohangálás, takarólehúzás, aminek azért nagyon csúnya vége is lehetett volna, mint Tünde megjegyzi, hiszen ő egy szál vaginában szokott aludni, azt meg még ő sem kívánja senki gyerekének, hogy első találkozása a testiséggel egy kitaposott kozákkucsma legyen ugye.

Tovább
Címkék: benkő of love
82 komment

Ments meg 5x10 - Kontroll

2009. november 26. 16:00 - zenoli

Mentés színhelyén vagyunk, Lou éppen osztja az észt az embereknek, ki hova menjen, Tommy-t és Mikey-t egybe találja pakolni, aminek egyik fél sem örül a múltkori balhé után, de hát Lou a főnök, nincs nyafogásnak helye. Az alagsorba kellene körülnézniük, és mint kiderül, Tommy már járt erre egyszer régen, bár ő a sok tízéves tapasztalatával hol nem. Mikey persze köcsögösködik egyből, hogy mikor volt az, még a dinoszauruszok idején? Tommy azonban nem veszi fel a dolgot, teszi a dolgát profi módon, meg is találják azt a nagy hangárt, amit keresnek. Szóba kerül ismét Tommy italozása, ami ugye titok még, és jó lenne, ha az is maradna. Mikey lesajnáló hangsúllyal megnyugtatja, hogy nem kell a para, mivel szerinte ez az egész tök égő, ő bizony nem fog senkinek szólni róla. Ekkor hangos törés-zúzás hallatszik odakintről, próbálnak az ajtón kifele menni, de az bizony nem moccan. Rádión már jön is az infó, hogy bizony beszakadt a felette lévő emelet, mivel otthon valamelyik okos banki széfet tartott, és az landolt Tommy és Mikey ajtaja elé, azért nem lehet se ki, se be. Mivel igen nagy a füst, Mikey pánikba is esik, jajmileszmost, főleg mikor kiderül, hogy nem töltötte fel az oxigénpalackját a legutóbbi bevetés után, így levegőt sem kell nagyon vennie. Egyből nem akkora a szája, mint pár perccel ezelőtt, de Tommy rendes, és megosztja vele a sajátját, mivel időközben persze a tűz is kiüt, kéne már a segítség. Az meg is érkezik, de a plafonról, mivel a széf elmozdíthatatlan. Franco és Lou mosolyog lefele kedélyesen, a gatyába tojt Mikey meg már iszkol is kifele. Főcím.

Érnek vissza a laktanyába a srácok, Lou magyaráz valami teljesen felesleges dologról éppen, amikor a háta mögött felbukkan egy csaj. Ahogy jön közelebb, látjuk ám, hogy ez bizony Lou régen nem látott pornós barátnője, aki anno lelépett 26000 dollárjával. Mikor megpillantja a zavartan toporgó lányt, kissé elsápad az arca, rángatja ki magával minél messzebb a laktanyától, és már kezdi is neki az anyázást habzó szájjal. Ráborítja mindazt, amit vele kapcsoltban érez, és hát ezek közül egyik sem romantikus felhangú. Candy csak áll, és tűri a verbális ütlegelést, majd kijelenti, hogy addig bizony ő innen el nem megy, amíg Lou meg nem hallgatja, miért is jött. Lou nagyjából bemutat neki, és magára hagyja a megszeppent lányt.

Tovább
Címkék: ments meg
2 komment

Harper-sziget 1x10 - Snap

2009. november 26. 13:00 - foxglove (törölt)

Halottak száma: 15 fő. A túlélők (mert most hívhatjuk őket így) megint/még mindig megpattanni készülnek, most éppen a Halászfiú hajójával. Sully a kikötőbe menet a puskával keménykedik, mire a Menyasszony rákérdez, hogy egyáltalán lőtt-e már valaha. Jóhogy, feleli a kérdezett. Három szó: Halo, Bioshock, GTA.

Közben úton van a felmentősereg a szárazföldről, akik elvileg Öcsiért jönnek, és még annál a résznél vannak lemaradva, hogy Wellington fejét kettévágta egy bálnadaraboló. Egy férfi és egy nő érkezik a helikopterrel, a későn bekapcsolódok kedvéért rövid összefoglalást hallhatunk a Gyilkosról és rémtetteiről, és újra megtudjuk, hogy Wakefieldnek már az oviban is bálnadaraboló volt a jele. A küldötteket egy seriffruhás alak fogadja, két pisztolylövéssel. Akár azt is mondhatnánk, hogy maga a Seriff lőtte le őket, ugyanis azalatt az idő alatt, amíg a Szőkék feszültéglevezettek, az oxigénpalackkal együtt eltűnt a kórházból.

Tovább
Címkék: harper sziget
25 komment
süti beállítások módosítása