Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 7x18 – Hősök 2. rész

2009. november 15. 11:00 - Llew

O’Neillék Fraiser doktornővel és a statisztákkal indulnak a CSK-13 megmentésére, Bregman pedig kísérletet tesz, hogy ebből felvehessenek valamit, de jól elhajtják a fenébe. Ezért aztán bánatában inkább elvonul a segédjével összevágni a korábbi felvételeket, amin a Csillagkapu Program nyilvánosságra kerülésének következményeiről faggatja nem túl sikeresen az őrnagyot és Danielt. Nincs megelégedve. Hatásos felvételeket akar, ehelyett csak dumáló embereket vettek fel, hiába jegyzi meg Dell őrmester, hogy ő egész nap elnézegetné Cartert.

Odaát eközben az események elég rossz fordulatot vettek, mert a kezdetben számolt hat jaffából mostanra elég sok lett, és még alkeshek, meg halálsiklók is támogatják őket. O’Neillt telibe találja egy lövés, mikor kiugrik a fedezékből. Walter Bregmannak tartott idegenvezetését egy bejövő féregjárat szakítja meg, a riportert pedig szinte úgy kell kidobni az indítócsarnokból. Egy kis trükközéssel azért sikerül felvennie, hogy az orvosi csapat elsiet egy hordágyon lévő sebesülttel.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Csillagkapu 7x17 - Hősök 1. rész

2009. november 14. 16:00 - the black ball

Egy forgatócsoport filmezi éppen a csillagkaput, amikor jön Tom Rundell ezredes, a bázis közügyi megbízottja (házmester), és megkérdi, hogy mi a fene folyik itt. A rendező/producer/kisfőnök Emmett Bregman bemutatja csapatát: Dale James operatőr, Shep Wickenhouse mikrofonosfickó, és jöttek filmezni a Védelmi Minisztérium kérésére. Rundell szerint ez mind szép és jó, de amíg Hammond nem ad zöld utat, addig maximum a tollukat vehetik fel, ha éppen leesik. Hammond persze nem örül ennek a kis valóságshownak, de Bregman azzal érvel, hogy a normandiai partraszállást is filmre vették, pedig az jóval a valóságshow-k előtt volt.

Bregman kijátssza megint az „engem az elnök küldött” kártyáját, és Hammond végre is fogja hajtani a parancsot, miszerint együtt kell működniük a filmesekkel. Később Rundell aggályait fejezi ki a hitelességgel kapcsolatban, ezen elvitáznak egy pár percet, amikor O’Neill elsétál mellettük, Emmett meg ráveti magát. Jack elmondja, hogy a vaníliát jobban szereti a csokoládénál, kedvenc színe az olajzöld, Tibetnek szabadnak kell lennie, és ha bárkivel ebédelhetne a világon, akkor Mary Steenburgent választaná, aztán elhúz a liftbe. Rundell szerint O’Neill máris megkedvelte Emmettet.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Skins 1x06 - Maxxie és Anwar

2009. november 14. 11:00 - Hankasid

A csapat egy repülőgépen utazik Oroszországba. Anwaron már most látható az izgalom egyértelmű jele amiatt, mert úgy hallotta, hogy az orosz csajok bármire kaphatok egy Levi's farmerért cserébe. Vagy inkább azért púposodik elöl a nadrágja, mert Maxxie a vállán aludt? Á dehogy, csak a repülés okozta vibráció! Az előző részben megismert történelem tanár, Tom, tart egy kis lelki fröccsöt a srácoknak arról, hogy micsoda nagy lehetőség ez az utazás nekik a történelem tanulásra. Ők inkább a nagy vedelést lehetőségét látják maguk előtt. Angie is itt van, Cassie viszont nincs, mivel ő most a kórházban lábadozik. Kis izgalmat okoz, hogy esetleg a drogokat otthon hagyták, de Tony mindenkit megnyugtat, hogy ő gondoskodott a mindennapi betevőjükről, egyelőre azonban nem tudni, hogy hova rejtette azt az orosz vámvizsgálat elöl. Valamit azért már sejthetünk, mivel Sid elég fájdalmas képet vág, furcsán megy és időnként a fenekéhez nyúl, biztosan csak az új sapka miatt van, a régi jobban állt neki.

A vámos kutya Sid fenekét kezdi izgatottan szagolgatni, na, bukta! Ebben a pillanatban az elektromos kapu sípol, éppen Anwar megy át alatta, megragadják és elviszik, viszont Sid és a drog megmenekül a zűrzavarban. Anwar valószínűleg testüreg motozáson esik át éppen, amit megakadályozandó Tom, mint főnök, határozottan próbál megakadályozni, de csak az átadott nagyobb mennyiségű pénztől lágyul meg a szigorú tekintetű orosz vámos hölgy szíve. A bérelt busz elromlott, így egy Zil platóján utazik a csapat a szálláshelyre.

Tovább
Címkék: skins
komment

A Kaméleon 4x02 - Survival

2009. november 14. 10:00 - missparker

Miss és Szépfiú egy texasi szállítmányozó cégnél leltek Jarod nyomaira, klasszikus Mesélőnk is van, egy rohadó fogú alkoholista, Miss fintorog rendesen. Még jobban, mikor a sztorit meghallja: Jarod az egyik konténerben lakott, fizetett Mesélőnek azért, hogy leláncolja, néha vigyen neki vizet és kenyeret, árammal kínozza. Ez nézőként is sok, tudjuk, hogy Jarod különösen érzékeny és kissé elmebeteg, de ennyire nem árthatott meg neki Lyle kínzókamrája. Esélyes, hogy ez szimuláció volt. Mesélő kap Lyle-tól 1 dolcsit, [nem vagy valami nagyvonalú barátom, szerintem ezt még megbánod]. Bemásznak a konténerbe, bilincsek, akkumulátor, tévé. Lyle nem csodálkozik, emlegeti a határvonalat őrült és zseni közt, Miss úgy véli, Jarod esetében kár ilyen határt emlegetni. Jarod játékot is hagyott, mint a régi szép időkben, egy szép nagy piros gomb, mellette felirat, 'veszélyes, ne nyomd meg'.

Van egy másik felirat is, egy piros kar mellett, 'Veszélyes, ne húzd meg'. Miss szól, hogy Jarod szabályait nem illik megszegni, de Szépfiú hiú, nehogymár Jarod utasítsa őt, rátenyerel a gombra. A konténer fedele lecsapódik, Mesélő kívül röhög, 'bocs Miss Parker és Mr. Lyle'. Mivel ők nem mutatkoztak be, a nevüket csakis Jarodtól tudhatta.

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

HUNG - Neki áll a zászló - 1x06 Doris Is Dead or Are We Rich or Are We Poor?

2009. november 13. 15:00 - Annácska5

Ray lelkesítő beszédet mond a csapatnak, ezzel nyitunk. De a következő pillanatban már Jemmával randizik. Hisszük mi, közben pedig párterápiára mennek. Ezúttal Jim néven szólítja a dilidoki, Ray pedig csak néz. Az meg még inkább meglepi, hogy a nő arról kezd beszélni, hogy a férfit tönkreteszi a pénze, pontosabban az apjától örökölt pénze. Csak én hiszem úgy, hogy ennek a nőnek valami komoly baja van? Jemma leordítja Ray fejét, és amikor a férfi is visszavág egy kitalált dologgal, persze, hogy megsértődik, és elvonul. Bár odakint elégedetten fizet Ray-nek.

Pont ezen problémázik Tanya, fel van háborodva, hogy a nő miért nem neki adta a pénzt, és miért Ray-jel intézi el az új időpontokat, amikor a stricijén, vagyis Tanyán keresztül kellene bonyolítani ezeket az ügyeket. Meg is akarja beszélni ezt Jemmával, de Ray lenyugtatja, majd ő elmagyarázz a szabályokat a másik nőnek. Ronnie vizet tukmál Jessicára, szerinte sok folyadékot kellene innia, mert ki van száradva, és depressziós Doris elaltatása miatt. A nő begurul az ő sajátos módján, és rákérdez a pénzügyi helyzetükre. Ronnie terelni próbál, de végül kinyögi, hogy 40%-át elvesztették a vagyonuknak. A férfi végül azt is kinyögi, hogy Jessica elmehetne dolgozni, ez már annyira nem tetszik a nőnek.

Tovább
komment

Szellemekkel suttogó 1x07 - Remény és megbocsátás

2009. november 13. 14:00 - leeann

Rosszul kezdődik ez a rész, Jim ugyanis balesetet szenved a mentővel, amikor egy motorbaleset áldozatát viszik be a kórházba. Melinda azonnal autóba is ugrik, amikor megkapja a hírt, hogy a férje kórházban van. Miközben Mel a férjéért aggódik - aki szerencsére jól van -, egy fiatal lány szelleme próbál vele kapcsolatba lépni. Kiderül, hogy a szellemlány férje segített a mentős fiúknak, ugyanis látta az árokba boruló autót és azonnal segítséget hívott. Melinda egyelőre nem foglalkozik a szellemlánnyal, mert most inkább Jim mellé heveredik és örül, hogy nincs semmi komoly baja a kedves férjnek.

Melinda nem érzi jól magát, de a szellemlány csak nem hagyja békén, és kéretlenül is elmeséli a történetét. Mel segítene neki átkelni, de Hope, a szellemlány nem magáért, hanem a férjéért aggódik. Pár nap múlva Jim már haza is mehet, és Melinda úgy dönt, hogy ideje segíteni Hope férjének. Melinda meghallgatja Brad történetét is a felesége haláláról. Miközben Jim lábadozik, Andreát átveri egy csaló, aki mellesleg dögös pasi.

Tovább
komment

Gyilkos elmék 3x13 - Limelight

2009. november 13. 11:00 - hex.kelly

Valami raktártelepen nyitunk Philadelphiában, kis kupac ember licitál a zsákbamacskáért raktár talán értékes tartalmáért. Az egyik srác rászól a cimbijére, hogy ne pazarolja a pénzt, de hiába. Megnyerik a garázsnyi lomot, este el is kezdik átnézni, mi került 450 dollárba. Egy ócska ládában azonban kincs helyett fura fotókat és jegyzeteket találnak. Egy akasztásos rajzzal ellátott jegyzetlapot látva az egyik srác indítványozza a zsaruk riasztását. Quantico-ban az egyik lap másolata jön ki épp a nyomtatóból, Rossi kezébe. Olvasni kezdi, Hotch kérdi, mi az. Hát, a philadelphiai irodából küldte egy rajongó kolléganő, ha lehet, átsuhanna kocsival, megnézni a többit is.

Reid persze már ott sertepertél, egyetlen pillantást vet a papírra és közli, hogy a jövő időben fogalmazásból következik, hogy ezek fantáziából írott dolgok. Hotch elengedi Rossit, de menjen vele Reid is, aki egészen felvillanyozódik az országúti kocsikázás ötletétől, egyébként is megvan az Alapítvány-trilógia hangoskönyv, Peter Coyote felolvasásában, szuper kis út lesz!!! Rossi pedig elátkozza a napot, amikor Asimov megtanult betűket rajzolni.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
komment

Vészhelyzet 14x13 - Kárhozatra ítélve

2009. november 13. 09:19 - zaphodbb

Pratt és a nője, Bettina lakást néznek, a nő rá akarja beszélni Prattet egy nagy hodályra, mert most már be kéne fektetnie. Jön az ingatlanügynök, rákérdez, hogy házasság-gyerek van-e, amire Pratt olyan tiltakozással reagál, hogy Bettinának lehervad a mosolya. Pratt nem hajlik, nem akar új lakást.

A kórházból Sam jön ki, Tony-val fut össze, aki finoman közli, hogy meghúzta Sam kocsiját és ha már ott járt meg is bütykölte. Pratt és Bettina jön a kórház felé, a nő ki van akadva, amiért Pratt úgy reagált a házasság-gyerek témakörrre, ahogy. Pratt magyarázkodik, hogy neki csak az ingatlanos volt unszimpi, de szerencséjére már kiabálnak is érte a kórház előtt, úgyhogy Bettinát lepattintja, hogy majd később megbeszélik ezt. Bettina be van sértődve.

Tovább
Címkék: vészhelyzet
komment

Ments meg 5x8 - Jégember

2009. november 12. 16:00 - zenoli

A mai rész Mikey bárjában indul, ahol éppen vége az éjszakának, megy a pénzszámlálás ezerrel, ismét jól termeltek az ivóemberek, 8000 dollár maradt meg a végelszámolás után. Mikey felveti, hogy most aztán már tényleg jó lenne, ha adományoznának belőle valami rákos szervezetnek, hiszen mindez az anyukájának köszönhető, és van is mit a tejbe aprítani. A többiek azonban smucig disznók, és először mereven elutasítják a dolgot, ám Sean önmagából kiindulva úgy gondolja, hogy tényleg nem lenne ez olyan rossz ötlet. Szép lassan mindenkit meg is győz, hogy az adakozás jó a testnek és a léleknek egyaránt, adják is be a pénzt szorgosan a közösbe. Sean egyből ott sürög, hogy majd ő eljuttatja a megfelelő helyre az összeget, hát rákos beteg kapja meg a pénzt, az már egyszer biztos, hiszen mi tudjuk, mi a pálya. Szóba kerül, hogy Fekete Shawn hogy eltűnt már, Tommy egyből mondja is, hogy tudja ám, mi ennek az oka. A többiek kicsit lemerevednek, mert ugye a kiváltó tényező Colleen durván rovott szexmúltja, de Tommy éppen az ellenkezőjéről van meggyőződve, vagyis hogy a leány ultragáz az ágyban. Erre kicsit leeresztenek a srácok, mert ugye nem mindegy, hogy a lány ribancként vagy balfaszként van aposztrofálva, az utóbbi jobb mindenesetre.

Visszatérvén az adományozásra, miután mindenki kellőképpen megrövidítette magát pénzügyileg, eldöntik, hogy mennek is a közeli cicibárba, mert ott van még ilyenkor is kaja, és amúgy is ott jól lehet bankókat dugdosni a bugyikba. Tommy kijelenti, hogy jobban jár mindenki, ha a bejárat előtt beleverik a fejüket a falba, elégetik a pénzt, mert így is ugyanúgy fejfájással ébrednek a pöcsüket szorongatva lóvé nélkül, de legalább a melóba időben odaérnek. Ekkor azonban egy kósza idegen téved be az ajtón, hogy jött bulizni, de Franco kedvesen ámde határozottan kiterelgeti, hogy ne ilyenkor tessék jönni, négykor véget ért a móka, most mi jövünk. Srác el, és már a vezetőség is az ajtón kívül van, Sean azonban kivétel, mert ő inkább maradna számolgatni a pénzt bele a zsebébe, ám Tommy szelíd nyomatékkal elveszi tőle a bevételt, hogy majd ő. Valamit forral, az messziről bűzlik, mert zárja is be az ajtót a vonakodó mindenki után, nem kell itt sertepertélni. Gyanús, hogy fogyni fog a piák szintje reggelre. Főcím.

Tovább
Címkék: ments meg
komment

Harper-sziget 1x08 – Gurgle

2009. november 12. 13:00 - foxglove (törölt)

Halottak száma: 10 fő. A hajó rövid időn belül indul. A szállóból minden vendég a kikötőbe igyekszik, a Vőlegény kivételével, aki, mivel magára vállalta a temetés lebonyolítását, marad még egy ideig. Shea feldúltan érkezik a hírrel: nincs meg Madison. A Vőlegény gyorsan leállítja az indulóban levő társaságot, csak ne olyan sietősen, először keressük meg a pszichopata kislányt. Az arcokból ítélve valami nagyon hatásos instrukciót kaphattak a rendezőtől, mert Sullyt például konkrétan pillanatok választják el attól, hogy elbőgje magát az indítvány hallatán. Cal azért hamar összeszedi magát, és felajánlja a segítségét. Ezután persze a többiek sem tehetnek másként: maradnak. Sully magában bazmegel.

Ezalatt a Seriff Öcsit faggatja Kétarc rejtekhelyéről. Amint megkapja az információt, azonnal indul is hozzá, Öcsit pedig visszadugják a cellájába, egyenesen a Helyi Erő szomszédságába. Naná, hogy egy perc sem kell hozzá, és már egymásnak esnek. A Helyi Erő éppen Öcsit fojtogatja a rácson keresztül, amikor hirtelen elmegy az áram, és az egyik helyettest egy lövés teríti le.

Tovább
Címkék: harper sziget
komment
süti beállítások módosítása