Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 7x12 – Evolúció 2. rész

2009. október 25. 11:00 - Llew

Hammond tábornok tudatja Jackkel, hogy Danielt és Dr. Leet hondurasi lázadók rabolták el váltságdíjért cserébe. A kormány viszont ilyen esetekben nem tárgyal, így hivatalosan nem tesznek semmit. Nem hivatalosan azért a CIA információkat gyűjt, az elnök pedig gondolkodik, hogy mi legyen. Jack addig mehet zselét enni. Danielt eközben házigazdái alávetik az éhes-szomjas ember előtt eszem-iszom című kínzásnak. Ami végül is beválik, de sajnálatosan nem hisznek neki, pedig az igazat – régész és ősi műtárgyakat keres – mondja. És mivel emberrablóinknál a hülyeség kitartással párosult, a dzsungel mélyén előállított áramot arra pazarolják, hogy megkínozzák foglyukat, ahelyett, hogy – a javaslata szerint, bár számítógép nélkül nehéz lenne – az interneten rákeresnének a munkásságára.

Jack megy Hondurasba, mert a Burke nevű CIA-s, aki az emberrabláson dolgozik, és akivel úgy tűnik, régebbről ismerik egymást, azt kérte ő is vegyen részt az akcióban. Indulás előtt még elköszön Samtől, de az ölelés, csók, Vigyázz magadra! helyett, megmaradnak a katonás keretek közé inkább passzoló Sok szerencsét!, plusz hosszú összenézés mellett. Danielt alaposan feltöltötték, ideje, hogy Dr. Lee is áram alá kerüljön. A két öreg, Selmak és Bra’tac eközben összedobnak egy kissé lyukas, de használható tervet, hogy felderítsék a szuperkatona támaszpontját, Anubisz tartarusi bázisát.

Tovább
Címkék: csillagkapu
5 komment

Csillagkapu 7x11 - Evolúció 1. rész

2009. október 24. 16:00 - the black ball

Teal’c és Bra’tac egy állítólagos találkozót igyekszik lefülelni, ugyanis két noname kukac, Tilgath és Ramius szövetségre akart lépni Anubisz ellen. Múlt idő, mert mindenki lyukakkal a hátán heverészik, még Tilgath is halott. Ramius első harcosa még annyit ki tud nyögni, hogy Ramius elmenekült, de ez nem az ő műve. Ekkor viszont feltűnik egy fekete páncélos valami, és kivégzi a csávót. Teal’cék megszórják a botfegyverekkel, de még csak le sem pattan róla a lövedék. Ellenben tucatnyi lövedékkel válaszol csuklóból, és láthatóan nem bukik az öregekre, mert csak Teal’cre fáj a foga. Ha van neki.

Teal’c még bepróbálja a zatet is, aztán 8 lövés és egy hétre való adrenalin után a cool harcos kidől a fenébe. (Amúgy minek van neki szuszpenzora? Nem hinném, hogy bárki is megpróbálná tökön rúgni.) Hazavisszük, Sam és Jacob meg nekiáll boncolni. A páncél alatt egy színtelen, szagtalan, zseléfejű valaki van. Kiderül, hogy goa’uld, de ez a gazdatest nem természetes, úgy hozták létre. A tüdeje és a szíve gigászi méretű, és ebből következően nem bírják sokáig szuflával, még egy kukac se bír vele hosszabb ideig. A tökéletes, egyszer használatos fegyver. Sam szerint a páncélja rendkívül ellenálló, így nem Teal’c nyírta ki, hanem a második legveszélyesebb dolog a Földön: a szívroham.

Tovább
Címkék: csillagkapu
5 komment

A Kaméleon 3x22 - Donoterase II. (Évadzáró)

2009. október 24. 10:00 - missparker

A múlt rész horrorja után idilli jelenettel nyitunk, az Őrnagy Jarod gépén dolgozik a  kandalló melege mellett, Jarod alszik. Hogy mégse legyen minden csodás, Jarod újfent rémet álmodik. Az Őrnagy eközben utánajár fia múltjának, végignéz egy lemezt. Látja, ahogy Jarod gyerekként megoldotta az Apolló-problémát, de előtte átéli a saját tűzhalálát. Aztán a villamosszékes kivégzést, a bányaomlást, a sivatagi túlélést. Jarod verejtékesen ébred, ki kell hozni Geminit a Központból. Betörnek a Központ kommunikációjába, megtudják, hogy átadják Geminit a Triumvirátusnak, a kérdés mikor és hol. A naiv Jarod Sydney-t hívja, de mivel Szöszi és Szépfiú megjelenik, Sydney nem veszi fel. Közlik, hogy Gemini hajnalban indul, előre kellett hozni az időpontot, mert Jarodék bejutottak a hálózatba, Sydney elutazhat a fiúval. Miss az anyja feljegyzését olvassa újra az Ikrek-Projektről. Mit tenne most Catherine? Gyereket mentene, tehát Miss is erre adja a fejét. A srác a cellája sarkában sírdogál, de jelenti Missnek, hogy munkára kész, kérhet tőle bármit, csak ne mondja el Rainesnek, hogy sírt, mert ideges lesz, ilyen nem fog többet előfordulni, azért van itt, hogy szolgálja az emberiséget. Jézusom. Miss elmeséli, miért érkezett: látni akarta, mert ismert régen egy olyan fiút, mint ő, és szerette, de ezt sosem mondta neki. Most végre magának is beismerte Jarod iránti valós érzelmeit, magához öleli a srácot:

Mire megígéri Gemininek, hogy kiviszi innen, Raines odanyikorog, hogy nem viszi sehová. És Sydney áll mögötte! [Rohadj meg, Sydney]. Később a laborban megszólal a telefon, Miss sejti, hogy Jarod az: 'az eredeti kísérleti patkányod, Syd'. [Ennyit a gyerekkori szerelemről.]

Tovább
Címkék: a kaméleon
9 komment

Szellemekkel suttogó 1x04 - Összeforrt szívek

2009. október 23. 14:00 - leeann

Melinda és Jim Andreánál vannak vendégségben. Miközben a trió bulizik, az Andrea fölött lakó lány bevesz egy marék gyógyszert és magára zárja a fürdőszoba ajtaját, majd egy vízzel teli kádba fekszik, miközben a barátja kiabál a fürdőszobaajtó előtt. Melinda hallja a kiabálást, és Andrea fürdőszobájában esni kezd az eső. A jelek az mutatják, hogy valaki bajban lehet odafönn. Andrea szerint a lány egyedül él, Jim berúgja a bejárati ajtót, majd a fürdőszoba ajtót, és kiemeli az eszméletlen lányt a kádból.

Az aggódó fiú elkezdi sorolni, hogy milyen gyógyszereket vett be a lány, amit Melinda közvetít Jimnek, aki éppen próbálja újraéleszteni a lányt. Közben Andrea a mentőket hívja. A lány már szellem és szeretne a fiúval menni, aki szintén szellem. Csakhogy Jim jól végzi a munkáját, így a lány hamarosan visszatér a testébe és köhécselve kezd magához térni. A kórházban több szellem is próbál kapcsolatba lépni Melindával, de most ennek nincs itt az ideje, mert a lánynak is van egy szelleme, aki elsőbbséget élvez.

Tovább
Szólj hozzá!

Gyilkos elmék 3x08 - Lucky /1

2009. október 23. 11:00 - hex.kelly

Kedves Hogyvolt-Olvasók!

A mostani epizód rendhagyó módon lett megírva, ugyanis két részben kerül fel a blogra: az első fele ma, a második holnap. Ennek két oka van. Az első, hogy annyi minden történik az epizód 43 perce alatt, hogy az egyetlen hogyvoltba nem fért volna bele hitelesen. A másik pedig az, hogy nehezen emészthető, rémes témát jár körbe. Nehéz megnézni, megírni is elég kiborító, olvasni sem könnyű. Ebben az epizódban a nyugalom megzavarására alkalmas dolgok történnek. Olyan terepre érkeztünk a sorozatgyilkosságok bemutatásai során, mely valóban bonyolult és ingoványos. Aki valamit nem ért, kérdezzen, aki tud, az meg válaszoljon. Nembrit tudósok szerint a délután 5-6 óra körül szerzett élmények nagy eséllyel visszatérnek az aznapi éjszakai álmokban, kéretik ezt is figyelembe venni. Véleményem szerint csak erős idegzetű 18 év felettiek kattintsanak a TOVÁBB-ra.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
7 komment

Stargate Universe 1x04 – Darkness

2009. október 23. 09:00 - Cicus Maximus

A bájos dr. Rush-sal nyitunk, aki egymagában gubbad egy konzol felett hullafáradt fejjel. Egyszer csak odavágja a jegyzetfüzetét és átviharzik egy másik terembe, ahol páran Young ezredes parancsára szintén egy konzolt abajgatnak, de nem sokáig, mert Rush kikapcsoltatja velük, mondván, nem viccből tette ezt korábban.

Young és Camille Wray több turnusos eligazítást és információcsere-partit tart az ebédlőnek kinevezett teremben. Itt megtudjuk, hogy kevés a víz, de nagyon, ezért nem lehet zuhanyozni; a csajoknak sem; ezért mindenki büdös, bár van, aki képes finom különbségeket tenni az odőrök közt. Amúgy Eli szerint a zuhany nem is vizet használ, hanem valami ködfélét spriccel, ami aztán felgyöngyözik a bőrön (oké, de abban mi van, ha nem víz?); a tartalék okosok egyike, dr. Brody beazonosította a folyékony hulladék ujrafeldolgozó rendszert, szóval amint működésbe tudják hozni, lehet majd tisztálkodni. Sajnos, ezzel még várni kell, mert a turnus végére érkező dr. Rush ragaszkodik hozzá, hogy senki ne kapcsolgasson be semmit, mert nagyon kevés az energia. Miután közölte eme igényét és belapátolta az arcába azt a híg beton kinézetű, cementszerű por akármiből készült fejadagot, amit jelen helyzetben ételnek csúfolnak, meg is fosztja társaságától a többieket; útban visszafelé azért még falhoz vágja Riley-t a folyosón, mert az hozzá merészelt szólni.

Tovább
17 komment

Ments meg 5x5 - Sheila

2009. október 22. 16:00 - zenoli

Tűzoltóink úton vannak éppen, de most nem menteni igyekeznek, hanem csak táplálkozni, azt is kell olykor-olykor. Azonban csalódás éri őket, amikoris kiderül, hogy a hely, ahol enni szándékoztak, megszűnt létezni, átadván a helyét egy kevésbé vonzó, ámde étkezési szempontból ugyanúgy megfelelő lebujnak. Ez a kaja azonban sosem landol a hasakban, ugyanis hirtelen bomba robban, ami elveszi a korgó gyomrokról a figyelmet, és rátereli a valódi problémákra. Mindent beborít a hamu és a törmelék, néznek megrökönyödve körül, mi a franc történt már. Kapják is egyből az infómorzsákat a rádión, hogy itt bizony terrortámadás van folyamatban, táskabombák és az elkövetők bárhol lehetnek, kellene menni valamerre, lenne is mit csinálni. Mindenhol testek hevernek az út szélén, aztán hogy még szebb legyen a dolog, újabb robbanás is történik, és ez az a pillanat, amikor megpillantanak a fiúk több embert rohanni táskákkal a kezükben, áhá az elkövetők lesznek azok. Lou és Tommy bepattan a kocsiba, és üldözni kezdi a lehetséges terroristákat, majd meg is találják őket, mert ügyesek, ahogy éppen Tommy Katy lánykáját állják körbe, hogy na most aztán jól felrobbantják őt is. Ez az a pont, ahol nekem gyanús kezd lenni a történet, és valóban nem tévedek, ez már megint Tommy egyik hagymázas rémálma, riad is fel belőle izzadt hónaljjal.

Az álomnak azonban ugye mindig van valóságtartalma, jelenleg éppen az, hogy Tommy mostanság nem nagyon hallott kisebbik ágyéka gyümölcséről, hiába hívja Janet-et is, nem mond semmit, már ha felveszi éppen a telefont. Lou nem sok segítséggel tud szolgálni a családi élet szépségeivel kapcsolatban, inkább visszaül a kupi tetejére nézni egy kis 9/11-es videót, mert az finom így éhgyomorra. Pont azt a részt nézi ő is, ahol feltűnik Jimmy, és hát Jimmy valóban ott van, Lou is látja, tekeri is vissza egyből, és csak bámul tágra nyílt szemekkel. Főcím.

Tovább
Címkék: ments meg
2 komment

Harper-sziget 1x05 – Thwack

2009. október 22. 13:00 - foxglove (törölt)

Halottak száma: 7 fő. Az esküvői próba napja van. A szervezés és az előző esti medencés incidens miatt eléggé zaklatott Menyasszony fel-alá tipeg a kertben; egészen addig, amíg a Vőlegény fel nem ajánlja neki, hogy vegyen ki egy szabadnapot: majd ő foglalkozik az előkészületekkel. A Menyasszony kap az alkalmon, így végre eltölthet egy kis időt az apjával is. Abby a Halászfiú házában ébred (a kanapén, a tegnapi ruhájában, szóval elvileg semmi sem történt), valaki az ajtón dörömböl. A seriff az, és reggelizni jött a Halászfiúhoz. Persze arra nem számított, hogy a lányát is itt találja. Abby viszont azon akad fenn, hogy az apjának és a volt pasijának közös programjai vannak. A helyzet mindkét fél számára elég kínos, és még kínosabbá válik, mikor előlép a Halászfiú, egyenesen a zuhany alól (köszönjük C.J. Thomason). Egyértelműen az epizód csúcspontját láthattuk.

Abby így kénytelen csatlakozni hozzájuk – úgy látszik, ez az apa-lánya dolog a rész főtémája lesz. A seriff felajánlja Abbynek, hogy ha van kedve, ugorjon be hozzá, hátha szüksége van valamire a régi dolgai közül, vagy akár az édesanyja holmijából. Ennél a pontnál a kamera valamilyen oknál fogva a Halászfiú elgondolkodó arcára vált…

Tovább
Címkék: harper sziget
24 komment

Reklámőrültek 2x05 – Az új lány

2009. október 22. 11:15 - wizdog

Pete zavartan álldogál egy orvosi rendelőben, vele van Trudy is: egy szülészorvosnál vannak. Trudy lelkes, egy barátnője ajánlotta, mivel állítólag sikeres volt, de az orvos kijelenti, hogy ez nem rajta múlik. Don együtt érkezik Freddy Rumsennel az irodába, ahol női visítozásra lesznek figyelmesek: a titkárnők szobájából Joan sétál ki ragyogó képpel, és mutogatja nekik a jeggyűrűjét. Most Pete-et egyedül faggatja az orvos, aki az érettségéről és a tapasztalatairól kérdezi. Pete igyekszik elviccelni az egészet, de felháborodik, mikor az orvos a férfiasságát firtatja.

Pete-nek tudomása szerint nincs gyereke(!), és mikor az orvos azt kérdezi, hogy szeretne-e, elkomorul. Az orvos meglepődik, a reklámszakmában dolgozni biztos szórakoztató lehet. Pete elkezdi kiönteni a lelkét de az orvos végül megelégeli, és behívatja Trudyt, majd jelzi Pete-nek, hogy jöjjön vissza ondóvizsgálatra, amire Pete újból egy viccel válaszol. Joan boldogan csacsog a a körülötte lebzslő titkárnőkkel,még Donnak rá is kell szólnia, hogy vegye már fel a telefont, mivel még nem az esküvői harang szól. Bobbi az,elhívja Dont egy közös ünneplésre, mivel sikerült eladnia Jimmyvel a Grin and Barettet pilotját. Don először elutasítja, azután mégis megjelenik a vendéglőben.

Tovább
13 komment
süti beállítások módosítása