Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Minden lében négy kanál 1x11 - Elvarratlan szálak, második rész

2009. október 18. 10:00 - Sikamlós Jim DiGriz

Hol is tartottunk? A Mike-ot kiiktató kém halott, Sam heroincsempészek fogságában, Fiona menekülőben, és kémünknek csúnyán vérpermetes az inge. Szerencsére Nate Westen és a kisteherautója kéznél vannak, irány Fi utolsó ismert tartózkodási helye - ahol is néhány rosszarcú kószál automata fegyverekkel. Szerencsére Fi hagyott egy jelet, hogy melyik épületben rejtőzik, Mike át is veszi a kormányt, és áthajt az alumíniumfalon. Némi lövöldözéssel és egy igen gonosz, csapágygolyókkal megpakolt bomba felrobbantásával sikerül is kimenekülniük.

Nate 'lakhelyére' menekülnek, ami egy árverezésre váró luxuslakás. Fi és Mike felfrissítik egymás ismereteit Sam-ről és Cowan-ről, miközben Nate elmegy Madeline-ért. Sam-et eközben két nagydarab fickó pofozza és vallatja egy kis fémfalú cellában. Az egyikük Harrick, a csempészbanda főnöke, aki nagyon szeretné tudni, kinek dolgozik Sam. Megölni szerencsére még nem akarják, mert kíváncsiak az akcióból elmenekült lány kilétére is. A lány pedig éppen egy asztalra pakolja az egyik kis fegyverkészletét Nate-nél, amikor is csörög Mike telefonja. Harrick érdeklődik, hogy mi ez az egész - kémünk improvizál: ő is a heroinbizniszbe akar beszállni, azért voltak ilyen kiváncsiak, és szeretné visszakapni az alkalmazottját, egészben. Hogy Harrick bebizonyítsa, hogy Sam még él, küld Mike-nak egy fotót róla. Ő egyből el is megy Sam titkos rejtekhelyére, és átnézi a fotókat, amik akkor készültek, mikor még anno együtt dolgoztak - az új fotón ugyanis egy jellegzetes kéztartással üzent 'főnökének'. Az üzenet pedig: hagyjatok, ne kockáztassátok a mentést.

Tovább
Szólj hozzá!

Csillagkapu 7x09 - Avenger 2.0

2009. október 17. 16:00 - the black ball

Felgerrel nyitunk, aki egy franc tudja milyen plazmaágyút készített, ami Jacknek csak fézer, de Felger munkatársa, Chloe szerint akkor már inkább fotontorpedó. Na, letudtuk a Star Treket. Természetesen ahelyett, hogy lyukat vágna a bázisba, áramtalanítja az egész Cheyenne-hegységet, pont akkor, amikor Hammond hogyvoltot gépel. Erre annyira bepöccen a kopasz, hogy leállítja Felger projektjét, és erősen gondolkozik rajta, hogy talplenyomatot hagyjon a hátsóján. De Felger kikönyörög magának 24 órát, ami alatt valamilyen csoda folytán egy világmegváltó dolgot fog létrehozni. Elő is kerül a merevlemeze mélyéről az Avenger nevű vírus.

Az Avenger arra lenne hivatott, hogy összekeverje a tárcsázókban lévő koordinátákat, így a kukacok nem lennének képesek oda tárcsázni, ahova akarnak. Ergo pillanatok alatt leállíthatunk egy tetszés szerinti kaput. Teal’c ezt jó ötletnek tartja, Jacknek is csak egy kifogása van: az, hogy Felger csinálja. Na sebaj, ők mennek valahova jaffákat békíteni, Daniel embereket költöztet egy bolygóról, ahol meghülyült az időjárás a holdjuk miatt, Carter meg be lesz osztva Felgerhez. Ezt közli is vele a lakásán, ami egy kifacsart Csillagkapu-szentély, de ez Carterben is tudatosul, miután véletlenül ráül a róla formázott babára.

Tovább
Címkék: csillagkapu
2 komment

A Kaméleon 3x21 - Donoterase I.

2009. október 17. 10:00 - missparker

A múltkor ott hagytuk abba, hogy Jarod kijutott az északi-sarkköri bázisról, mielőtt az felrobbant volna. Most Missék érkeztek a bázis romjaihoz, azon gondolkodnak, vajon Jarodnak mi érdeke fűződhetett ahhoz, hogy így tüntesse el a nyomait. Sydney úgy véli, Jarod eddig mindig hagyott nyomot, csakhogy üzenhessen, valszeg most sem ő robbantott. Két holttestet is találnak, Miss egy percig sem hiszi, hogy Jarod meghalt, ő egy igazi főnix. Sydney magához vesz egy félig égett cetlit, úgy, hogy más ne lássa, nyilván ez még értékes lesz. Nem tudom, a főnixek szoktak-e rémálmodni, Jarod viszont most riad fel egy eszkimó sátorban, a Kapitánnyal való utolsó beszélgetést élte újra. Az ő DNS-ét vizsgálták, őt akarták! A vendéglátó eszkimó szól neki, hogy a bázison vannak, akik neki és az apjának bajt okoztak. Kap egy friss képet is az apjáról, aki mostanában folyton az Ikrek (Gemini) csillagképet tanulmányozta.

Egy cím is van, az Őrnagyot most Észak-Karolinában kell keresni.

Tovább
Címkék: a kaméleon
9 komment

Reklámőrültek 2x4 - Három vasárnap

2009. október 16. 15:05 - wizdog

Első Vasárnap: Délelőtt Peggy a templomban van, az anyjával és a nővérével, a pap éppen a bujaság ellen szónokol, amitől Peggy egyből kikészül, meg hát persze másnapos is, a nővére meg is szólja a lehellete miatt. Peggy kimenekül, de már két másik tévelygő megelőzte: őket dorgálja Gill atya, aki átutazóban van itt. Bemutatkoznak, Peggy ekkor tudja meg, hogy az atya hivatalos hozzájuk vacsorára. Ahogy a Maffiózókban is, itt is szeretjük, mikor Donék az ágyban vannak, most éppen alszanak, mikor a telefon ébreszti őket: az egyik szomszéd szeretné pontosítani a délutáni grillsütést. Don gyöngéden rámászik Bettyre, ezzel veszi rá, hogy mondja le a partit. Éppen belemelegednének a dologba, mire rájuk nyitnak a gyerekek.

 

Később Sally megint pincérkedik, egy italt kever Donnak, aki Betty ölében nyugtatja a lábait a díványon, és alig néz fel az újságjából. Bobby a lemezjátszót piszkálja, és mikor rászólnak, nyávogva letagadja. Betty elandalodik Perry Como hangjától, és táncolni kezd Donnal. Peggy anyjánál készülnek a vacsorára, kivéve Peggy sógora, akit kínoz a lumbágó. Megérkezik Gill atya, nyomában egy másik hívő hölgy, egy tortát hozott, és szabódik, amiért nem volt ma misén. A vacsora közben Gill atya a Vatikáni élményeiről mesél, Peggy anyja pedig a lánya meglepetésére elbüszkélkedik a lánya szövegírói munkájáról. Peggynek mennie kell, de azért készít egy fotót a bazsalygó vénasszonyokról, akik boldogan fogják körül a fiatal férfit.

Tovább
Szólj hozzá!

Szellemekkel suttogó 1x03 - Észvesztő

2009. október 16. 14:00 - leeann

Egy lány beszélget a semmivel, miközben buszon utazik. Egy kiránduló csoporttal érkezik a lány, és besétál Melinda boltjába, ahol a mosdót keresi. Miközben a lány a mosdóban van, Melinda egy szellemet is lát, aki az imént betért lánynak a kiköpött mása. Miközben a szellem és Melinda elcsevegnek, a kiránduló csoport vezetője pont a mosdós lányt keresi, ugyanis ez nem egy egyszerű kiránduló csoport, hanem egy pszichiátria intézet lakóinak szervezett A-ból B-be utazása. A csoport felügyelő azonnal megjelenik a boltban, és máris kirángatja a lányt a mosdóból, amit a szellem ikertestvér nem néz jó szemmel.

A fura események után Melinda elindul a tűzoltóság elé, mint aki jól végezte dolgát, mert a férjével ebédelne, de a szellem követi őt és nagyon dühös. Melt hibáztatja, hogy a húgát visszavitték az intézetbe. Amikor Mel végre lerázná őt, a szellem közli, hogy a testvére ellopott egy papírvágó kést a boltból. Melinda le is mondja az ebédet a kés miatt, de Jim nem hagyja, hogy a neje egyedül menjen a Zöldliget klinikára, így a házaspár együtt megy a késért. Mire Melinda beér a klinikára, Natalie-tól már elvették a kést, és az orvos sűrű elnézések mellett megkéri őt, hogy a lopós lány maga kérhessen bocsánatot tőle.

Tovább
1 komment

Doctor Who 1x01/a - An Unearthly Child

2009. október 16. 13:18 - Sydius

Az első rész, ma pilotnak mondanánk. Találkozunk a Doktorral, az unokájával, és két tanárral… Az első útitársakkal. Látjuk a TARDIS-t, és megejtjük az első időutazást is, nem is akárhová… A fejezet címe egyébként “100,000BC”


A TARDIS, a Doktor űrhajója.

London, valamikor az 1960-as évek környékén. Éjszaka van, és sötét (bár ez alig látszódik a fekete-fehér felvételen), az óra épp hármat üt. Egy rendőr sétálgat a környéken, egész pontosan egy kapu előtt (I.M. Foreman - Scrap Merchant - Totters Lane), de elmegy, mielőtt maga a kapu kinyílna. Odabent pedig meglátjuk a kék, rendőrségi telefonfülkét, amely a sorozat alapeleme, a szimbóluma, de ezt hagyjuk későbbre.

Tovább
19 komment

Gyilkos elmék 3x06 - About Face

2009. október 16. 11:00 - hex.kelly

Kristálytiszta vizű tavacskák körül zöldellnek a fák, röpülnek a vadkacsák, és lövés dördül. Egy ötvenesforma pasas leereszti a vadászpuskáját (a feltámadott és megöregedett Joey Zasa az: a new york-i maffiafőnök, akinek kavics ment a cipőjébe), és a zsákmányért küldi a kutyáját a vízbe. Mobil csörög, felveszi, köszön Strauss-nak. És még ma délután odamegy, mondja csak le a programját. Snitt. Pacák öltözködik az otthonában: a falon díszoklevél, majd drága órát, díszes gyűrűt vesz föl, szétnyit egy igazolványt, amin piros Nyugdíjazva felirat kiabál, aztán fegyvert vesz elő, és rak a derékszíj-tokba (van ennek valami spéci neve?). Megfog egy aranyláncocskát, amin három medál van valami gravírozással, és ránéz a falon egy másik bekeretezett oklevélre, ami a Fehér Ház elismerése az FBI Különleges Ügynökének, David Rossinak. Majd zsebreteszi a láncocskát és elszánt arcot vág.

Délután már az igazgatónőnél ül, Strauss nem érti, miért akar visszajönni a Céghez. Hát, a BAU emberhiányban szenved, azért - mondja Rossi. De hiszen már 10 éve nyugdíjba vonult, kiadott megannyi könyvet, világszerte turnézott is velük, tanácsadóként hülyére kereste magát - érvel Strauss - És különben is, Hotchner a csapat vezetője, tényleg egy régi emberének a beosztottja akar lenni, de miért? Rossi rövidre zárja az unalmas diskurzust: HÁT SEGÍTENI AKAROK. Strauss erre feláll, és átadja Rossinak az új igazolványt, holnap találkozhat is a csapattal.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
18 komment

Ments meg 5x4 - Jimmy

2009. október 15. 16:00 - zenoli

Tommy érkezik Lou-hoz lakásra, mától ők ketten együtt fognak élni nagy boldog családként, amivel együtt jár a sok sör és foci kifulladásig, és remélhetőleg pár nőnemű is olykor-olykor. A kupi és a mocsok már megvan ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát, szétdobált ruhák mindenfele, Lou még a kanapét sem leli először, amikor Tommy kérdezi, merre is fog akkor aludni. Az ágy keresése közben a szeme elé kerül egy doboz, amiben mint kiderül, 9/11-es felvételek vannak, amit Genevieve azért adott Lou-nak, hogy azokat megnézve írja le a dolgokkal kapcsolatos érzéseit. Kiderül, hogy még csak 3 percet sikerült magáévá tenni a többórás felvételekből, de írni máris 36 oldalt, ami igen szép teljesítmény főleg annak tükrében, hogy az iromány nem titkolt célja egy bizonyos francia nő megfektetése. Mindenesetre a kanapé még mindig nincs meg, talán takarítani kéne egy kicsinyt. Főcím.

Mentés színhelyére rohanunk, közben Sean meséli, hogy még mindig rohadtul fáj a háta, lehet elmegy egy akupunktúrás kezelése, mert az állítólag segít. Fekete Shawn tudatlan, és el kell neki magyarázni, hogy az az, amikor tűket döfködnek a fájós részeidbe, és az jó esetben meggyógyul. Lou megjegyzi, hogy ez neki is megvolt, csak a tűket a szemgolyójába kapta, és akupunktúra helyett házasság volt a dolog neve. Mindenki nevet egészen addig, amíg meg nem érkeznek, akkor már nem annyira, ugyanis úgy néz ki, hogy robbanás történt, kimondatlanul mindenki 9/11-re gondol, de Lou ismét okosabb, mint egy ötödikes, mert megállapítja, hogy ez nem bomba volt, nem kell befosni, csak egy gőzvezeték. És valóban, még egy kis ízelítőt is kapnak a srácok, mert pont mellettük is felrobban egy ilyen izé, ledobva magáról egy járdadarabot, majdnem a tűzoltók nyakába, akik iszkolnak is egyből fedezékbe, nem jól fizet valószínűleg a biztosító a munkahelyi balesetre. Ekkor pillantanak meg egy autót, amiben egy eszméletlen koma fekszik, mennek is oda, hogy segítsenek, végülis nem nézelődni jöttek, vagy mi. A kocsi pont egy gödör szélén áll, mert miért ne. Lou mászik be, hogy kihozza a pasit, az autó meg szépen megindul lefele a gőzölgő, vizzel teli lyukba. Természetesen az utolsó pillanatban mindenki épségben megússza, ezen mi nem csodálkozunk.

Tovább
Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Harper-sziget 1x04 – Bang

2009. október 15. 13:00 - foxglove (törölt)

Halottak száma: 6 fő. A változatosság kedvéért a násznép ismét bulizni készül, most éppen leány- és legénybúcsú lesz. Előbbire Shea, a Menyasszony nővére éppen felbérelni készül egy jósnőt. Mert nélküle biztosan kevés lenne a rejtély meg a misztikum a szigeten. A tündéri „I see dead people” Madison is Sheaval tart, na ez jó lesz. Pszichokislány rögtön lecsap a tarotkártyákra, és kiválasztja azt az egyet (a Torony), amitől a jósnő ereiben is meghül a vér. Pedig most kéne gyorsan csinálni egy ördögűzést. Vagy venni neki egy montenbájkot, mittudomén.

Abby büszkén mutatja a Pultoscsajnak a tervezett nászajándékát, egy saját kezűleg összeállított albumot, ez aannyira cuki. Még a lánybúcsú kezdete előtt ki akarja egészíteni néhány újságcikkel. A Halászfiú is felbukkan, persze mindkét lány bunkó vele, lemaradtam valamiről?

Tovább
Címkék: harper sziget
16 komment

Hung - Neki áll a zászló - 1x02 Great Sausage or Can I Call You Dick?

2009. október 15. 11:00 - Annácska5

A második rész elején Ray kapásból két problémával találkozik. Az egyik az, hogy hogyan takarja el a nyakán a kiszívott foltot, a második az, hogy a rajztanárt kirúgták. Ez azt jelenti, hogy elküldik a feleslegesnek tartott tanerőket, a válság beférkőzött az iskolába is. Ray nem fél, mert szerinte a sportra mindig szükség van. De ebben a pillanatban a hangosbemondóban megszólal egy női hang, Ray-t hívatják az igazgatói irodába.

Útközben Tanyát hívja, aki sokadszorra sem veszi fel, majd bevonul az igazgatóhoz, persze a nyakát takargatva. Meg van ijedve, hogy most lesz vége edzői és tanári pályafutásának. De nem kirúgni akarják, csak az igazgatónő aggodalmaskodik amiatt, hogy a diákok túlságosan felnéznek Ray-re, és ez aggasztó. Hősünk persze egyből belegondol, hogy jó kis példakép ő, aki a szüleitől kapott, hitelektől mentes házat leégette, és amire a biztosító jelzálogot tett a javításokért cserébe.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása