Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 7x08 - A verseny

2009. október 11. 15:00 - Llew

Carter motoros bőrszerkóba öltözve száll ki a liftből és szalad az irányító felé, a szembe jövő katona pedig kihasználja az alkalmat, hogy az őrnagy nem egyenruhában van, és utána fordulva megnézi a hátsóját. Nekünk sajnos be kell érnünk azzal, hogy civilben látjuk Samet. A sietség oka Warrick érkezése volt, akinek nyílván eltűnt a múltkori maszkja, mert most úgy néz ki, mintha az agya kilógna a koponyájából. A serrakin azért jött, hogy felajánljon egy lehetőséget Carternek a bélyeggyűjteménye megtekintésére a technológiájuk tanulmányozására, illetve a segítségét kérje egy verseny megnyerésére.

A kapcsolatfelvétel óta elvileg van diplomáciai kapcsolat a Föld és Hebridan között, de igazából eddig semmi nem történt. A mostani alkalom is inkább nem hivatalos. Arról van szó ugyanis, hogy Warrick elintézett egy látogatást a CSK-1-nek a Hebridanra, a Kon Garat Hurok nevű verseny idejére, és ha már ott vannak, Carter mellesleg segíthet neki, miközben felszedhet némi tudást az ion hajtóműről. Igazság szerint azonban Warricknak nem egy csinos szerelőre van szüksége, hanem egy naqahdah generátorra, mert a múltkori feltöltés után jelentősen nőtt a Seberus teljesítménye. Carter azonban széria tartozék a generátor mellé, így Warrick – mivel meg akarja nyerni a győztesnek járó zsíros szerződést – beleegyezik, hogy ő is menjen.

Tovább
Címkék: csillagkapu
10 komment

Csillagkapu 7x07 - Ellenséges terület

2009. október 11. 13:00 - the black ball

Már megint a földönkívüli Kanadában járunk, ahol naquadah után kutat Edwards ezredes és a Lorne őrnagy úgy 3 hónapja. Edwards legnagyobb problémája az, hogy nem ihatott normális kávét, amióta itt vannak. Biztos teljesítménybérezés van, mert eddig csak annyi fémet találtak, ami jobb esetben egy zsebrádió évmilliárdokon át való működtetéséhez elég, de mi még egy 303-ast akarunk építeni, szóval rózsátlan a helyzet. De pont most, csak nekünk, pont felfedeznek egy naquadah-tömböt, ami ötvenszer nagyobb koncentrációjú az eddiginél. Ennek örömére egy unas elrabolja az expedíció egyik tagját. Már megint. Jön is a CSK-1, kivéve Cartert, ő otthon játszik a kapuval.

Lorne elvisz minket az eset helyszínére, de még indulás előtt Daniel észrevesz egy rakás ócska, régi cuccot, amit a földből halásztak elő, aztán egymásra dobálták őket. Szegény Jackson alsó szemhéja rángatózni kezd a leletek sorsa miatt, de Jack időben beavatkozik, túl korán van még RégészMan hőstetteihez. Teal’c végigtapogatja a talajt, de nem talál lábnyomokat, pedig ő lehetne a csapat Mr. Ekoja. Ellenben az aljnövényzetet nagyon megrongálták. Kösz Teal’c, majd tudatjuk a GreenPeace-szel.

Tovább
Címkék: csillagkapu
2 komment

A Kaméleon 3x20 - Qallupilluit

2009. október 11. 09:00 - missparker

Parker-apuban felébredt az atyai érzelem, szegény kicsi leánykáját - aki 'min mehetett mostanában keresztül' - hívja ebédelni. Az ebédből nem lesz semmi, mert Raines ront az irodába Szöszivel, Lyle-lal a nyomában, sürgősen beszélniük kell, nem Miss előtt. Apu enged, még Szöszi domborodó hasát is megsimogatja, erre Miss étvágya elmegy, ezt közölvén kilibben az irodából. A Rém okkal aggódik: Charles őrnagy - Jarod apja - veszélyezteti az Alfa Projektet, bejutott az Ellesmere-i kutatóbázis biztonsági rendszerébe. Ha ezt megtudja a Triumvirátus...! Az hagyján, de Angelo is dolgozik, az iroda szellőzőrácsán jól átlát a webkamera, Jarod élőben értesül mindenről. Tudja végre, hogy hol keresse az apját!

Jarod Meade klimatológus Ellesmere szigete felé tart egy helikopteren. Már a gépen dolgozik, Charles őrnagy képét mutatja a pilótának, de erre ugyan nem járt senki hónapok óta. Sötétedésig két óra van hátra, és vihar készül, a pilóta leteszi Jarodot a bázis előtt, és elhúz, mielőtt késő lenne, ő nem akar itt ragadni. Jarod tehát önként és dalolva sétált be egy olyan helyre, ahonnan nincs kijárat, és tutira van köze a Központhoz. Az érzelmei már megint elvakulttá tették. A bázison Smitty, a rádiós fogadja, majd egy tomboló kolléga érkezik, a helikopterhez akar menni azonnal. Manny el akar tűnni innen, megtámadja Smittyt, hívja vissza rádión a gépet. Jarod higgadt hangja menti a helyzetet, 'most nem tudlak kivinni, de segítek, hogy mielőbb elmehess'. Manny retteg Qallupilluit-tól [továbbiakban Q, mert én ezt mégegyszer le nem írom!], az eszkimó démontól.

Tovább
Címkék: a kaméleon
3 komment

Friday Night Lights 1x22 - State (Döntő)

2009. október 10. 18:00 - Sigismundus

Előző részek tartalmából. : Taylor segédedzőnek hívja Jay-t, Dillon nyer a középdöntőben, Jay csókolózik Suzyval, Jay magyarázná a dolgot Lylának, Jaynek az arcába vágnak egy jegygyűrűt. Tamny kéri férjét nem kötelezze el magát, mire férje azonnal igent mond Austinban, Julie elsírja a dolgot Mattnek, bulizik a város, mennek az Államira !

Utcabál a Párducok tiszteletére, Matt és Smash nyilatkozik a sajtónak. Az irányító azzal kezdené hogy ő, ő, mennyire tiszteli Vudut és a WestCam eredményeit, mire Húszas félbeszakítja ezt a gyenge dumát és keményen megüzeni a TVn át, ’gyepet etetünk veled vasárnap, áruló!’

Tovább
Címkék: fnl
Szólj hozzá!

Stargate Universe 1x01 - Pilot 2/2

2009. október 10. 12:44 - Cicus Maximus

A táskában Ős kommunikációs kövek vannak. Ezek egyidejű kommunikációt tesznek lehetővé az univerzum bármely két pontja között, oly módon, hogy az egyik kő birtokosa ideiglenesen átveszi a másik teste felett az uralmat. Rush elmatat kissé az egyik kővel, és hopp! Máris Dr. Lee testében találja magát valahol nagyon máshol.

Scott, James és Riley találnak egy beragadt rekeszfal ajtót. Hívják Rusht, hogy nyissa ki nekik, de mivel a rókaképű épp dr. Leeben vendégszerepel, kénytelenek beérni Eli-al. Elvitatkoznak egy ideig, hogy ami a kijelzőn piros, azt talán nem kéne nyitogatni, de a kis kocka azért beadja a derekát. Nem volt jó ötlet: az ajtó mögött nagy kerek terem van, sok székkel és egy marha nagy, erőtér védte roncsolt lyukkal a falán. Az erőtér kicsit molyrágta lehet már, mert erősen tép ki rajta a levegő. Gyorsan becsukják az ajtót, de ebből rájönnek, hogy az oxigén valószínűleg egy hasonló sérülésen át szökik, amit nem tudott elzárni a hajó épebb részétől a biztonsági rendszer. Felfedezésüket megosztanák az időközben előkerült Rushhal, de ő inkább sürgős sajtótájékoztatóra hívja őket a kapuhoz.

Tovább
1 komment

Szellemekkel suttogó 1x02 - Az átkelő

2009. október 09. 14:00 - leeann

Jim nagyon szeretné lakhatóvá tenni a házat minél hamarabb, mert a kedves mama tart feléjük, látogatóba jön a fiatal házasokhoz. Melinda is a legjobb formáját szeretné hozni az anyós előtt, de megint egy szellem zavarja meg az előkészületeket. A mai szellemünk egy kisfiú, aki a vonatsíneken játszik egy élő kisfiúval. Melinda majdnem szívrohamot kap, amikor meglátja a kölyköket a síneken és közeledik a vonat. Az élő kisfiú, Dylan nem is tudja, hogy a barátja egy szellem, ugyanis a gyerekek egész sokáig látják a szellemeket. Meg is fejtettük a képzeletbeli barát jelenséget.

Tehát Melinda hazaviszi Dylant - akinek a mamája marha dühös -, majd este végez egy kis kutatást Kenny, a halott gyerek után. Kideríti, hogy egy éve halt meg, amikor egy tehervonat elütötte őt egy családi délután után. A mama, Candace és a kistestvér életben maradt, de Kenny meghalt. Melinda másnap visszamegy a sínekhez, hogy segítsen a kisfiúnak belépni a fénybe, amihez valószínűleg arra van szükség, hogy megkeressék a mamáját. Miközben Melinda próbálja megtalálni Kenny anyukáját, Jim elmegy a sajátja elé a pályaudvarra.

Tovább
3 komment

24 6x13 – 18:00-19:00

2009. október 09. 13:00 - Milo Rambaldi

Nem tűnt el a 24 hv, folytatódik Jack Bauer szar napja, meg az enyém is, bár abból nem csináltak sorozatot. Bocs mindenkitől a hosszabb szünetért!

18 óra van. Alapvetően gyökér epizódot zártunk, pedig a felütés jó volt, Kismedvét kivonták a forgalomból, Trágyapofa alelnök úr pedig átvette a hatalmat. Tom Lennox szabadult, majd bemártotta a politikailag megzombult Reedet. A reptéren dekkoló Karen Hayes visszatért. Jack és Logan exelnök az orosz konzulátusra ment, ahol nem tudtak meg semmit, de Jack visszament, levágta a konzul ujját, majd kiderítette, hogy Gredenko játékrepülőkkel akarja az atomot szórni. Egy gáz van csak: Jack fogságba esett, így 12 óra részleges szabadság után átigazolt a népi Kínától a nagy Oroszországhoz.

Logan exelnök érkezik a CTU-ba, egy cellába vezetik, Chloe rohan be előkészíteni Billy Boy számítógépét, Logan kérdezgeti, mi ez a cella, te ki vagy, mi van Jack-kel? Chloe válaszolgat. Ez nem cella, hanem házi őrizetes Hilton, Chloe vagyok, nem tudom, mi van, most pedig mennem kell. Kint meeting van, támadást indítanak az orosz konzulátus ellen, mert Jack szava aranyat ér, persze nem Jacket akarják kiszabadítani, hanem Markovot elkapni. Milo kötekedik, de mindenki leszarja, mit gondol. Új műveleti vezetőnk van, Doyle a neve, Miloval régi haverok, össze is ugranak egyből, mert az fontos a támadás előtt. Arabicsa csak pislog nagyokat.

Tovább
Címkék: 24
12 komment

Gyilkos elmék 3x04 - Children Of The Dark

2009. október 09. 11:00 - hex.kelly

Családi idillel nyitunk egy kertvárosi házban: anyu főz (és telefonon pletyizik), apa segít fiának leckét írni, kisöcsi meg mesét bámul a nappaliban. Anyának megszakad a telefonvonala, majd csöngetnek. Apa megy ajtót nyitni, de nem a szomszéd az, hanem egy fiatalember egy véres macskatetemmel, a ház előtt gázoltam el, talán az önöké?

Nem, nekünk nincs macskánk, meg telefonvonalunk se, és jé, a mobil sem működik. Akkor esetleg egy zacskó a tetemnek? Mi, ja, persze, mindjárt hoznak. A konyhában egy gyors vita a döglött állatokról a házban, mire a zacskóval visszaérnek az előszobába, egy újabb fiatalember is ott áll, ő kopasz, és nem néz rá senkire, a másik meg már gumikesztyűben fogja a macsekot, beleteszi a zacskóba. Ház ura már tessékelné ki a srácokat, de a kesztyűs inkább fog egy golfütőt és a fiúkkal végignézetve elintézi a szülőket.

JJ mutatja a csapatnak az új ügy fotóit: a denveri Halbert család már a harmadik, amelyet a saját otthonában öltek meg az elmúlt 1 hónapban. A tettesek csak ékszert és pénzt vittek el, valószínű tehát, hogy nem rablási, inkább gyilkolási szándékkal érkeztek. Hotch megemlíti, hogy Colorado-ban egy korábbi fiaskó miatt nem szeretik az FBI-t, de JJ beszélt egy ottani nyomozóval, aki nagyon akarja, hogy segítsenek nekik. Főcím és idézet Emilytől: A városban a bűnözés az osztályok és fajok leképezéseként értelmezendő. Az elővárosokban azonban mindig személyes és lélektani – ellenkezik az általánosítással, az egyéni lélek rejtélye. - In the city, crime is taken as emblematic of class and race. In the suburbs, though, it's intimate and psychological - resistant to generalization, a mystery of the individual soul. Barbara Erenreich

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
6 komment

Stargate Universe 1x01 - Pilot 2/1

2009. október 09. 09:00 - Cicus Maximus

Kék szikrázás közepette megjelenik a semmiből egy hajó az űrben. A kamera végigúszik az elhagyatott folyosókon. A fények lassan életre kelnek. Csillagkapu aktiválódik, egészen érthetetlen módon teljes egészében forogva. Csak tudnám, ez esetben mitől marad a helyén, de ilyen apróságokon nem akadunk fel, majd később biztos megmagyarázzák. Vagy nem. A ringlispíl jellegű csillagkapu finnyásan kiköp magából egy szépen felmálházott, Scott névre hallgató hadnagyot. A hadnagy feltápászkodik, de mielőtt komolyabban körülnézhetne, a kapu sorozatköpésbe kezd és beteríti emberekkel a padlót. Scott sziszifuszi jelleggel próbálja elrángatni őket az útból, közben rádión könyörög az indulási oldalnak, hogy lassítsák a kiürítést. Az érkezés lendülete jelentősen leamortizálja az igencsak zavartnak tűnő jónépet, akik sikítoznak, véreznek, orvos után kiabálnak - vagy éppen alattomos fejjel felkúsznak a galériára, hogy jól belássák a területet.

Az utolsó utazó, Young ezredes kilőtt rakétaként repül át a termen, és csak annyi ideje van, hogy kinevezze Scottot parancsnoknak, mielőtt vérző fejjel elájul. Az eddig is elsősegély-nyújtásban jeleskedő szőke hölgy - TJ, azaz Tamara Johanson főhadnagy - felveszi az ezredest is a várólistára. Scott egy kövérkés kockát, Eli Wallace-t egzecíroztat, hogy kerítsen elő egy bizonyos Dr. Rusht, majd egy Greer nevű őrmesterrel értekezik az emberszőnyeg megnyugtatásáról. Hogy ez minél nehezebb legyen, egy pillanatra színekre szakad a világ és a terem fémesen nyöszörög.

Tovább
17 komment

Ments meg 5x3 - Bor

2009. október 08. 16:00 - zenoli

Egyből belecsapunk a lecsóba, munka van, éppen egy vajúdó kismamához sietnek a fiúk, aki nem más, mint Colleen. Tommy rohan oda hozzá rémülten, mégis az ő magja, és segíti világra a babát rezzenéstelen arccal. Ezt látja meg Sean, aki egyből kidől, nem bírja a véres nemi szervek látványát. A csoda azonban még nem ér véget, új baba készülődik, úgy néz ki, dupla lesz az öröm. Mikey érkezik jobbról, és látja, hogy Sean nem bírta a megpróbáltatásokat, neveti is ki egyből, aztán ő is bepillant a lábak közé, és dől ő is elfele. Megvan a második bébi is, mindenki megkönnyebbülne, ám a mókának most sincs vége, érkezik még egy csemete. Erre érkezik meg Fekete Shawn is, az apa, aki úgy mellesleg közli, hogy múlt hét óta ő és Colleen házaspár, lehet jönni gratulálni. Több sem kell Tommy-nak, ez az a hír, amitől ő is megbólintja a flasztert. Erre riad fel, mert persze ez csak egy rémálom, legalábbis egyenlőre. Főcím.

Tommy érkezik a laktanyába, de előtte még elintéz pár telefont, most éppen a pártfogoltjával, Derek-kel csacsog, aki már álmában is Martini-t lát, és Tommy-ban látja a megoldást. Tommy viszont igazából nem tud együtt érezni, megvan neki a maga baja, ezért azt tanácsolja Derek-nek, hogy vagy ne aludjon el, vagy vegyen olívabogyót, csak ne hívogassa már folyton. A másik vonalon Mick keresi, aki még mindig Teddy miatt aggódik, mivel a nagy önsajnálatban úgy látszik sikerült végleg lelépnie a térképről. Tommy csak vonogatja a vállát, ő sem tud többet az öregről, mint más, meg amúgy is dolgozni kéne menni, nem lelkiéletet élni mindig. Azonban mielőtt még bejutna a béke szigetére, a főnök jön vele szembe, aki nem kicsit ideges, hogy Tommy megúszta a Nyolcas Szekciós dolgot, és enyhén fenyegetőzve közli, még egy stikli, és nem lesz bocsánat. Tommy ezzel a nyíltan ellenszenves stílussal nem tud mit kezdeni, inkább behúzza a nyakát, így kevesebb csapás éri, és iszkol.

Tovább
Címkék: ments meg
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása