Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 7x06 – Mentőcsónak

2009. október 04. 11:00 - Llew

Idegen űrhajó hever egy kihalt bolygón, az előtte emelkedő sziklafal pedig azt valószínűsíti, hogy a landolás nem kimondottan a tankönyv szerint zajlott. Drága külső helyszínek helyett be kell érnünk ezzel a tíz másodperes képeslappal, mivel hőseink már odabent felderítenek. A MALP ugyanis egy jeladást fogott, ami feltehetően egy automata segélyüzenet. Azonban a hajó nyáladzó idegenek helyett üvegkoporsókban alvó Csipkerózsikákkal és Csipkejózsikákkal van tele. Jack gyors létszám ellenőrzést rendel el, így szétszélednek. Mikor azonban százötig jut – a százhatos egy csontváz –, egy robbanásszerű energia hullám halad át a hajón, amitől mind az eszméletüket vesztik.

Teal’c tér először magához, majd Daniel, aki azonban ijedt arccal üvölteni kezd, mikor meglátja a kopaszt, pedig ez még a félhomályos hajón is túlzás. O’Neill és Carter annyira ki van ütve, hogy még akkor is eszméletlenek, mikor az utánuk küldött CSK-4 haza viszi őket. Teal’c Danielt támogatja, miközben ő folyamatosan azt kiabálja, hogy vissza akar menni. Aztán mikor Dr. Fraiser megvizsgálná, megkérdi tőle, hogy kicsoda. Később Teal’c és Hammond tábornok a megfigyelőből nézik, amint Daniel az elkülönítőben őrjöng Dr. Frasiernek, hogy neki azt mondták nem lehet gond. Közben meg nem is meri fel magát a tükörben és valami Stromosról beszél.

Tovább
Címkék: csillagkapu
3 komment

Csillagkapu 7x05 - Javítások

2009. október 03. 15:30 - the black ball

A péháromikszkétszáznyolcvankilencre küldünk éppen egy MALP-ot. A bolygó légköre mérgező, erősen korróziós hatású, viszont egy 2km x 0,5km-es kupola bírja a strapát. Átküldjük rajta a robotot, mivel nem szilárd a fala, és megörülünk, mert odaát fű meg fa meg szobor van. Aztán eltűnik a MALP jele, és már megyünk is utána. A kupolán átérve minden szennyeződés eltűnik a védőruhákról, mi meg a domesztosszal szarakodunk. Belülről a kupola valami hologramot vetít ki, az egész egybefüggő tájnak néz ki. Carter le van nyűgözve. O’Neill észrevesz egy gyereket, Nevinnek hívják, és hajlandó elvinni minket a városba Jack védőruhájáért és baseballsapkájáért cserébe. Már most unalmas a rész.

A városban mindenki jól megbámul minket, aztán Nevin apja, Kendrick üdvözöl minket, ők az egyedüli túlélők. Bele se kezd a törileckébe, inkább elküld minket a tanácshoz, wow. Ott is mindenki bámul befelé az ablakon, mint a hülyegyerek. A tanács 3 férfiből és egy nőből áll, elmondjuk nekik, hogy a Földről gyüttünk, azon a kerek valamin át. Erre mindegyik transzba esik, miután megpöckölték a halántékukon lévő valamit, és már be is ugrik nekik Mahg Mar kapuja, ami egy bizonyos Morrigan istennőhöz köthető (az a dominakukac). A bizbaz a fejükön egy Link nevű nagyon menő router, amivel le tudják tölteni a zinternetet az agyukba. Jacket ez annyira lenyűgözte, hogy el is húz onnan, vissza a MALP-hoz. Teal’c szerint ha félig áttoljuk a kupolán, akkor tudunk kommunikálni a Parancsnoksággal.

Tovább
Címkék: csillagkapu
5 komment

Friday Night Light 1x21 - Best laid plains

2009. október 03. 14:00 - Sigismundus

Előző részek tartalmából: Julievel közlik az austini állást, aki kijelenti hogy nem megy, Jason úgy érzi hogy elvesztett mindent, Wawet a konyhapadlón kuporogva találja Smash, Mattnek irányítói különedzést tart Jason, akinek eztán Taylor ajánl fel egy edzői állást. Tyra-t majdnem megerőszakolja egy idegen, de sikerül kiszabadulnia.

Taylort éjnek évadján keltegeti neje, aki ezt találja legalkalmasabb időnek, arra hogy megígértesse férjével,a TMU-s megbeszélésen nem kötelezi el magát semmire, az edző megígér neki bármit, csak alhasson. Timet és szomszédasszonyát Bo dörömbölése ébreszti, Harminchármas gyorsan ki az ablakon, majd be az ajtón mintha csak most érkezne Bonak különedzést tartani. Bo boldog, anyu már nem..

Tovább
Címkék: fnl
Szólj hozzá!

Pszichozsaru 3x19 - Grand Master

2009. október 03. 10:00 - missparker

Ezen epizód története a Kaméleon 3x19-ben kezdődött.

Némi előzmény, annak, aki nem ismeri a sorozatot, és Jarod miatt olvassa ezt a hogyvoltot: A főszereplő, Samantha Waters az FBI profilalkotó pszichológusa, sorozatgyilkosok felkutatásában segíti kollégáit, John Grant és George Fraley nyomozókat, Grace Alvarez rendőrségi orvost, és főnökét Bailey Malone-t. Sam a múltja foglya: egy sorozatgyilkos 'Mindenes Jack' szakmai ellenfelének tartotta őt, mikor nem tudott rá sehogyan hatni, megölte a férjét. Samantha ezután kilépett az FBI-tól, elbujdokolt a világ elől a kislányával. Malone nagy nehezen visszahozta, de Jack sosem került elő. Így Samantha titkos motivációja, hogy elkapja Jacket, bosszút álljon a férjéért. Aki Jarodot szeretné megismerni, itt találhatja a szükséges információkat.


Börtön, a Joshuák egymás melletti cellákba kerültek. Hajnali 3-kor egyszerre ébrednek.

A fogukba rejtett ciánkapszulát is egyszerre harapják át. A pszichopata Apa gondoskodott a saját védelméről, ezt is beleprogramozta az áldozataiba. Sam szerint mintha egy belső óra lett volna bennük, alig egy perc különbséggel haltak meg. Néhány órája voltak csak börtönben, a kihallgatásuk reggel lett volna. Apa bekalkulálta, hogy a Joshuákat esetleg elfogják, és az igazi célpontja valószínűleg még mindig Bryce Banks. Ideális alany, intellektuálisan zseni, érzelmileg magárahagyott.

Tovább
6 komment

Szellemekkel suttogó 1x01 - Pilot

2009. október 02. 14:00 - leeann

A sorozat főszereplője egy rendkívül csinos lány, aki a Melinda Gordon névre hallgat, és miután tudjuk, hogy mit tesz nyaranként, most megtudhatjuk, hogy mit csinál tavasszal, ősszel és télen. Melinda gyerekkora óta látja a szellemeket és beszél velük. A nagymamája szintén kapott egy ilyen áldást, és ő tanítgattja Melindát arra, hogy ha egy fehér lepelben elélép valaki, mit is tehet a helyzettel. A történet Melinda esküvőjével kezdődik, a férj Jim Clancy. Grandview-ban élnek, Jim mentősként dolgozik, Melindának pedig van egy kis antikvitás boltja.

Tehát az esküvőn Melinda beszélget Jim halott testvérével, ami nála nem szokatlan tett, de amikor az ablak felé néz, egy iránytű jelenik, meg az ablaküvegen és egy szenvedő ember arca. Melindának van Jimen kívül is egy bizalmasa, az alkalmazottja, Andrea, aki szintén tud a szellemes áldásról. Az esküvő másnapján Melinda bemegy a boltba, és talál egy ugyanolyan iránytűt az újonnan érkezett árukészletben, amilyen az ablakra volt rajzolva az esküvő napján. Hamarosan este lesz, és Jim megmutatja Melindának a még félig romos, de már majdnem lakható házukat.

Tovább
4 komment

Gyilkos elmék 3x02 - In Name And Blood

2009. október 02. 11:00 - hex.kelly

Piros árnyalatban úszik a képernyő, Jimmy Doherty egy férfi vetkőztet egy nőt, miközben Bon Jovi dalát halljuk. Aztán a színek a helyükre kerülnek, és látjuk, hogy nincs itt semmi érzékiség: a nő meg van kötözve, és nem örül neki.

JJ ébreszti Reidet, aki Gideon irodájában aludt egy fotelben, mentorát várta sakkozni, de hiába. Össze kéne ülni, de nem tolonganak a csapattagok, hol van például Hotch? Hát otthon, családi körben reggelizik, a kicsi Jack már ügyesen bánik a kanállal, Haley meg ugyanilyen normális családi reggelekre vágyik, és örül, hogy felfüggesztették az urát. Quanticoban Morgan is beesik a tárgyalóba, már hárman vannak, ez nem sok, Prentissnek is csak a hangpostája válaszolt, ez már nem is csapat, ejnye, no. Mindegy, kezdeni kell, Milwaukee-ban négy halott nő és egy eltűnt, mind forgalmas helyekről, mégis tanúk nélkül. A holttestek út szélén kidobva, szíve mindegyiknek kivágva, huhh. Főcím és idézet Hotchtól: Engedd, hogy a szíved átérezze mások szenvedését és nyomorúságát. - Let your heart feel for the afflictions and distress of everyone. George Washington

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
6 komment

Ments meg 5x2- Francia

2009. október 01. 16:00 - zenoli

Mick-et látjuk, aki egy bárban üldögél búbánatosan, előtte egy még érintetlen pohár ital, láthatóan vár valakit. Ez a valaki Tommy lesz, aki futva érkezik, és kérdezi is egyből a lényegre térve, minek is vannak ők egy kocsmában. A válasz adott, a pohár pia láttán már Tommy-nak is az, Mick bizony inni készül. Jön is a magyarázat az érintett szájából, igen itt alkoholizálás lesz hamarosan folyamatban, csak most azzal a különbséggel, hogy a dolog kézben lesz tartva. Na persze, mert a piával csak úgy megy. Tommy sem igen hisz ebben, próbálja meggyőzni Mick-et, hogy ez úgy hülyeség, ahogy van, de a rokon hajthatatlan, és ráadásként még azt is kisüti, hogy Tommy igyon vele, mert ha nem, ő bizony a sárga földig meg nem áll, és ennek csak és kizárólag Tommy lesz az oka. Nincs mit tenni, a jó cél érdekében cselekedni kell, és lőn, jön a pohár whiskey, Tommy emeli is a szájához nagy levegőt véve, mert azért kicsit izgul a nagy találkozás miatt, hiszen régen érintette már ajka az édes nedűt, ekkor azonban kap egy akkora maflást, hogy fal adja a másikat. Kiderül, hogy ez az egész egy teszt akart lenni, amin ő csúfosan megbukott, mert az ital nevezetű szörnyeteget semmi körülmények között nem szabad elfogadni, mégha a kissé labilis idegzetű rokon lelki üdve is a tét. Tommy tanult a leckéből, de azért búcsúzóul kap még egy pofont, csak a miheztartás végett. Főcím.

Laktanya, Fekete Shawn-t látjuk, amint rágja a körmét, nem nehéz kitalálni, hogy stresszel valamin, méghozzá még mindig azon, hogy Colleen az ő mátkája, és Tommy-nak is illene megtudni ezt az örömteli hírt. Needles jön, és látja az aggódó srácot, persze egyből vágja, mi a pálya, Fekete Shawn meg még idegesebb lesz attól, hogy lassan már az egész őrs tud az ő kis afférjáról a Gavin lánnyal. Needles szerint ezen nincs mit csodálkozni, hiszen ha elvesszük a felszerelést és a tesztoszteront, egy lánykollégium marad, magyarán a szaftos pletyka itt is gyorsan jár szájról-szájra. Mire Tommy befut, Fekete Shawn-nak már inába is száll a bátorsága, és inkább megy műdolgozni valamin, csak ne kelljen őszintének lenni apóssal.

Tovább
Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Sötét angyal 1x08 - Enyhítő hideg

2009. október 01. 14:03 - bree-gee

Két pasas egy lányt talál a boltjuk hűtőkamrájában. Kicsit meg van már dermedve, ami egy pudingnál előny, egy embernél ez a tény elég rossz. Általában. Merthogy Fagyasztott Lány egyszer csak felpattan és futásnak ered. Ez már alapból furcsa, de kiderül, hogy az érzékei is úgy működnek, mint Max-nek. Talán egy újabb elveszett „testvér”? A válasz igen, hiszen még egy vonalkód is van a tarkóján. Figyelemfelkeltő kezdés után egy kis időhúzás: Herbal a Domestos-szal törölgető Normalt (aki nem értem, miért nem takarítócéget vezet futárszolgálat helyett) nyaggatja egy szabadnapért Bob Marley születésnapja tiszteletére. Szabad nap az nem lesz, viszont új, „dizájnos” futárszerkó igen.

Bár a különböző tehetségkutatók stylistjai bizonyára mind a tíz ujjukat megnyalnák a prototípus dzseki láttán, a Jam Pony dolgozói viszont max. olajtörlő rongynak használnák, annak is, csak ha nagyon muszáj. De nincs mese, új tulaja lesz a cégnek: a neve Mr. Sivapathasindaram. Szerintem a színészek kollektívan elkövettek valamit a forgatókönyvíró ellen, hogy ezt a nevet öt percenként ki kell mondaniuk. Leírni is büntetés, így én sem írnám ki még egyszer, ha nem gond (ha gond, akkor sem). Új tulaj Indiából jön, hogy szemrevételezze mit is akar vásárolni. Normal be van sózva, mindent tökéletesnek szeretne addigra. Fagyasztott Lány közben telefonál. Kiderül, hogy Brinnek hívják, és Lydacker elől menekül. És ha már Lydacker…Ő épp a napfelkeltében diskurál egy alakkal. A lényeg: Ki kellene iktatni az új pápát, és ezt a feladatot Lydacker „gyerekei” fogják elintézni. Gonoszunk ezért a szívességért kevésnek találja a buksi simogatást, támogatást szeretne a Manticore 3. fázisához, bármit is jelent ez. Megbízó fej csóvál: Deck, Deck, ezt már sok éve alkú…rontottad, mikor megszöktek az X-5-ösök, szóval csend a neved, és kuss.

Tovább
Címkék: sötét angyal
5 komment

Reklámőrültek 2x2 - Az egyes számú járat

2009. október 01. 12:00 - wizdog

Jöjjön a második epizód, amelyben a fő hangsúly azon van, hogy próbálnak meg bizonyos szereplők megfelelni a külső elvárásoknak, illetve a róluk kialakult képnek. Pete és Hildy megérkeznek Paul Kinsey bulijára, a nő egy burkoltan rasszista megjegyzéssel indít: „Semmi bajom a négerekkel, de azért féltem a kocsit.” Pete azonnal kibúvót keres: „A te ötleted volt, hogy idejöjjünk.” Hildy viszont azért jött el, hogy Pete „a beosztottjaival legyen”. Pete lehűti: van, aki nem így vélekedik erről. Odabent terjeng a fű – és piaszag, de kissé feszengős a buli mivel feketék is vannak.Harry és a felesége üdvözli Pete-éket. Hildy beszélgetne, de Pete elrángatja, mivel szomjas.

Ahogy Pete-ék továbbmennek, Harryékről lehull műmosoly, és látjuk, hogy a karót nyelt nej nem tud olyan felszabadult lenni, mint a férje. Részben ebben rejlik a sorozat varázsa: az ilyen kitartott pillanatokban. Peggy már jóval lazább: épp Paul egyik volt egyetemi társával flörtöl, de a srác már az elején elrontja, mikor megkérdezi, hogy vajon Peggy „ezeknek a piperkőcöknek” dolgozik-e, mire a lány kijelenti, hogy nem nekik, hanem velük. Egy szó különbség, de mekkora súlya van! A srác elmeséli, hogy az egyetemen Paul gyakran viselt női ruhát. Ebből talán csak az a (ma talán még inkább) ciki kendő maradt, amivel a nyakán a házigazda megjelenik.

Tovább
7 komment

Harper-sziget 1x02 - Crackle

2009. október 01. 08:40 - foxglove (törölt)

Halottak száma: 2 fő. Abby elnarrálja a minden rész elején visszatérő kis monológját: rossz előérzete van. Szokjunk hozzá. Most éppen laza erdei kocogással relaxál, igazán idillikus képsorok következnek: békés természet, van őzike is, na meg egy talpig véres Halászfiú. Így nézne ki egy Jófiú?!

Halászfiú a véres kezeivel betapasztja Abby száját, és vészjóslóan annyit suttog, hogy csak egy pillanatig fog tartani. Mármint az, hogy a Helyi Erővel együtt levadásszanak egy őzikét. A Helyi Erő lövéshez készülődik egy nyílpuskával. Abby a kritikus pillanatban megrugdossa a Halászfiút, ami eléggé megzavarja a Helyi Erőt is ahhoz, hogy elszalassza a lövést. Az őzike megmenekül, Abby boldog, a férfiemberek dühösek. Halászfiú szép tagoltan megkísérli elmagyarázni, hogy így akarták egyensúlyban tartani a sziget őzpopulációját, de ahogy a Helyi Erő is nagyon helyesen felismeri, totál felesleges a próbálkozás. Abby kiakad, ő nem akar több vért látni a szigeten. Nem mintha ítélkezni akarna, felőle a Halászfiú szabadidejében nyugodtan öldöshet dolgokat. Szerintem azért ez így egy elég merész és felelőtlen kijelentés.

Tovább
Címkék: harper sziget
23 komment
süti beállítások módosítása