Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 7x02 – Hazatérés

2009. szeptember 20. 11:00 - Llew

O’Neill és Carter érkezik haza a hírekkel, hogy sikeresen szétlőtték Anubisz szuperfegyverét, a két okostojás azonban a hajón ragadt, amiről nem tudják, hogy hová tart. Mi viszont igen, mert látjuk, amint a főgenya közli az agyszondázáson frissen átesett Jonasszal, hogy kapott egy ingyen fuvart haza. Az exkukac ugyanis kíváncsi a naquadriára, így most látványosan, a felhők közül elbukkanva leparkol az űrhajóval Kelowna fővárosa fölött. (Függetlenség Napja rémlik?)

Hammondéknak nem kell sokáig sötétben tapogatózniuk, Jonas földijei rögtön hozzájuk fordulnak segítségért. Teal’c eközben egy cellában ücsörögve Yu méreten aluli, szokatlanul értelmes első testőrével tárgyal. A kollégának megingott a bizalma a főnökében, az ugyanis a jelek szerint szinte teljesen meghülyült, és mivel már túl öreg, hogy gazdatestet váltson, valószínűleg a halálán van. Azonban az értelmetlen parancsai addig is a jaffái vesztét okozhatják, így Teal’c igyekszik meggyőzni a kis ferde szeműt, hogy vegye kézbe az irányítást.

Tovább
Címkék: csillagkapu
2 komment

Csillagkapu 7x01 - A bukott angyal

2009. szeptember 19. 14:00 - the black ball

Magam előtt látom, ahogy Michael Shanks ott térdel Brad Wright és Robert C. Cooper előtt, hogy légyszi, hadd legyen megint főszereplő a 7. évadban, a rajongók is ezt akarják. Erre Wright és Cooper összenéz, elnyomnak egy sátáni kacajt, aztán összedörzsölt tenyérrel közlik, hogy rendben Miki, de ennek ára lesz. Erre Shanks a nyitójelenetben pucéran elfekszik magzatpózban egy tehénlegelőn. Nem semmi. Persze csak úgy odavillant Daniel, a semmiből. Természetesen pár falusi pont arra jár, és egyik sem nyom el egy „Te Józsi bazmeg, egy meztelen fickó idevillant az égből” rácsodálkozást. Nem, ők rögtön összehaverkodnak a pucér idegennel. Aki mellesleg arra sem emlékszik, hogy kicsoda. Ej, Daniel, vad búcsúbulid lehetett a létezés magasabb síkján.

De ez még semmi! Hajajj! Jónás marha vicces bundát növesztett a fejére, hogy meggyőzze Wrightékat, hogy ő sokkal menőbb Danielnél. Még a nemrég szerzett kőtáblát is lefordította, aztán végigrohant a bázison az üvöltözve, hogy megvan neki. Carter reméli, hogy nem fertőző. Szóval a táblán nem az Elveszett Városról irkálnak, mert hát az ősök mégse hagyhattak el egy egész várost, és ha igen, akkor is lett volna neve. Nem. Az Elveszettek Városáról vagyon szó, hogyha asgard fordításban nézzük a dolgokat. Na már most: kapucím az nuku, de utalást tesz a szöveg az ősök Vis Uban nevű félkész, de nagyon modern városára.

Tovább
Címkék: csillagkapu
12 komment

Friday Night Lights 1x18 – Extended Families

2009. szeptember 19. 11:05 - Sigismundus

Előző részekből. Jay összevitázik, majd összeismerkedik Suzyval a tetoválóművésszel. Tammy eltiltja lányát Tyra Colette-től, Angela Colette-t pedig Buddy rúgja ki állásból. De megszívja, mert a nő mindenki előtt csinál botrányt.

Meccsvége, utolsó másodpercek. Párducok vezetnek de 26-21-re, és az ellenfélnél a labda. Kemény a helyzet, mert ebben a játékban fél perc játékidő bármire elég. A dilloni csapat támadó büszkeségei a kispadnál rághatják körmüket, minden a védelmen múlik. Play, a Royal Rock Sárkányok jól védik irányítójukat, van ideje kiválasztani kinek dob. És ő dob is egy óriásit, át a pályán.. Röpül a labda, az EndZone-ban már vegyesen Párducok és Sárkányok, és épp egy ujjheggyel de sikerül elérni egy dilloninak a levegőben, és eltéríteni, leseik a földre, győzelem.

Tovább
Címkék: 5 fnl
Szólj hozzá!

A Kaméleon 3x19 - End game

2009. szeptember 19. 10:00 - missparker

Atlanta, Georgia. Jarod egy lepukkant raktárépületben fejezi be legújabb ügyét. Most épp nyomozó volt, a társát buktatta le. A rosszarc Jarod elődjét, Santora nyomozót lőtte le. Jarod most őt ismerteti meg az érzéssel, milyen is a fegyver csövébe nézni. Sok van a számláján, drogügyek, gyilkosság, így nem számíthat kegyelemre. Pedig optimista a nyomorult, a földön fetrengve megtalálja a fegyverét, Jarodra fogja, szerinte Jarod fegyverében már üres a tár, számolta a lövéseket, bizony ám, ekkora IQ-bajnok. Önbizalmától mámorosan elmondja, hogy igen, Jarodnak igaza van, ezt ő mind megtette, de hiába jött rá, mert őt is ki fogja nyírni. Meghúzza a ravaszt, a csőből helyes kis zászló jön elő, Jarod közben másik fegyvert ránt elő a kabátja alól, megvagy rohadék a vallomásoddal együtt.

A következő képen egy kölyök, Bryce sakkozik éjszaka a neten, megnyeri a meccset. Az ellenfél, Joshua személyes találkozót ajánl. Bryce elindul, a sötét parkban egy sötét alak várja. Joshua hazudott a koráról, kb. 25 éves, nem nyolcadikos. Hülyeségeket beszél, hogy ő Bryce bátyja, majd kocsiba tuszkolja a gyereket, és elhúz. A helyszín felrobban.

Jarod Doyle nyomozó épp a friss állását foglalja el Minneapolisban, a rendőrfőnök örül neki, de csodálkozik, hogy milyen gyorsan áthelyezték. Nincs idő tovább beszélgetni, hívják az eltűnt Bryce miatt. Bocs főnök, kicsit vissza kell ugranom a régi helyre Atlantába, tudok egyet s mást a gyerekrablásokról.

Tovább
25 komment

A fiúk a klubból 5x12 - Jól dönteni tudni kell

2009. szeptember 18. 14:00 - leeann

Brian és Justin a ház összes helységében szexel egyet, vagy lehet, hogy folyamatosan dugnak, csak mindig másik szobáig vándorolnak, de a lényeg az, hogy alaposan felavatják az új házat. A meghívók is útra keltek, és nagyjából mindenki úgy reagál az események alakulására, mint amilyennek megismertük. A lányok gúnyolódnak, Deb káromkodik, Ted nem hisz a szemének, Mikey pedig dühöng és káromkodik, mint a kedves mama. Ben kicsit próbál oldani a gyűlöljük Briant előadáson. Tehát Ben elmondja Mikeynak, hogy Brian majdnem megverte a dokit, amikor a legjobb barát életéért kellett harcolni.

Közben a lányok tervezgetik, hogy mit kell még megtenniük annak érdekében, hogy elhagyhassák Amerikát és Kanadába költözhessenek. Persze Mikey is megenyhül és elmegy Brian irodájába, ahol az ifjú pár Emm segítségével tervezgeti az esküvőt. Természetesen Brian és Mikey gyorsan kibékülnek, majd este Emm megismeri Ted új pasiját, Tedet. Igen, mindenki jól látja, Ted és Ted az új pár. Később Justin elviszi Jennifernek a meghívót és Justinanyu nagyon boldog. Drew-ra is rámosolyog a futballisták Istene, mert a vasgyúrók menedzsere felhívta őt, a csapat ugyanis folyamatosan kikap.

Tovább
2 komment

Szomszédok 3x25 (69. fejezet, 19891214)

2009. szeptember 18. 13:00 - Milo Rambaldi

Én csak olyan visszahúzódó alkat vagyok, de ha baj van, nincs nagyobb öröm számomra, mint hogy segíthetek – Janka néni

Mindjárt itt a karácsony. Az előző részben Fogtündérből újságíró lett, de csak majdnem, Erdészke meg szerzett telket, szerintem az is csak majdnem. Taki autójával ismét rejtélyes éji mizéria esett, már rég volt ilyen. Mágen doktor egyre inkább áldozatául esik medikája végzetes vonzerejének, miközben a kozmetikában virágzik a lánykereskedelem (már amennyiben Hermin lánynak számít...). Feriéknél semmi lényeges nem történt, csak a politikai továbbképzés zajlott felsőfokon, igaz az mindenkinél. Ma a társadalmi továbbképzés jön, rettenetes rész következik ismételten, újabb mélypont.

Takácséknál reggeli vita van, mert a T-1000-es gömbcsukló-gondjait egy kis gyógyvíz megoldaná az orvos szerint. Szerintem egy kis WD-40 is teljesen jó lenne. De Lenke nem megy, mert NINCS PÉNZ, és beutaló sem. Kabátja sincs, mert amekkora állat volt, odaadta a menekülteknek. Taki ezért összeesküvést szervez, vegyünk Lenkének kabátot. Kabátvásárlás helyett teleklátogatás és álmodozás van. Emeletes ház, toronyóra, kapálás. Kinek mi a vágya.

Tovább
Címkék: szomszédok
11 komment

Gyilkos elmék 4x25 - To Hell...

2009. szeptember 18. 11:00 - hex.kelly

Évadzáró dupla rész első fele következik. Felhívom a figyelmet, hogy gyenge idegzetűeknek és/vagy gyomrúaknak tényleg, tényleg nem ajánlott. És enni sem tanácsos közben, ez van.

Detroit lepukkant részén vagyunk, éjszaka egy autóval megáll Dr. Gallant egy pasas, egyesével kipakolja a lábait, pisztolyt dug a derékszíja mögé, és a hajléktalanok felé indul. Aztán megint a kocsiban ül, majd megint gyalogol, rengeteg hajléktalant vesz szemügyre, a kezében fotókkal, a lányokat jobban megnézi, valakit mintha keresne. Egy ablak mögött egy pasas áll, valami csekket vált be egy hajléktalannak, aki átszámolja a pénzt, és mikor rádudál valaki egy kocsiból, beül, a sofőr a nyakához tesz egy kést, na, ez se megy már sehova... A műlábas pasi a csomagtartót csukja, és a kanadai határhoz hajt. Útlevél-ellenőrzés, az úticélja-kérdésre azt válaszolja, hogy Vakáció, és nem, nincs nála lőfegyver. Elengedik, de hirtelen megáll, majd újra elindul: az amerikai és a kanadai őrbódék között csalinkázik, felborít bójákat, majd nekihajt egy kanadai őrbódénak. Határőrök ordítoznak, a pasas vérző orral kiszáll a kocsiból, leparancsolják a földre, és miközben megbilincselik, azt mondja, hogy hívják az FBI-t, mert 10 ember ölt meg az elmúlt 1 hónapban, ott vannak a fotók a kocsijában.

JJ prezentálja a pasas ügyét a csapatnak: William Hightower két hónappal azelőttig katona volt, kétszer szolgált Irakban, elvesztette a bal lábát egy rajtaütés során, és csak az FBI-nak hajlandó vallomást tenni, ezért a kanadai rendőrség kénytelen a csapat segítségét kérni. Főcím és idézet Hotchtól: Ha nem volna pokol, állatok lennénk. Pokol nélkül nincs méltóság. - If there were no hell, we would be like the animals. No hell, no dignity. (Flannery O’Connor)

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
20 komment

Buffy, a vámpírok réme 4x21 - Őserő

2009. szeptember 16. 14:00 - leeann

Tehát kezdjük is az évad utolsó előtti részét! Buffy megsértődik a csapatra és elszalad megkeresni Rileyt, aki viszont Adamnél van, ezért Buffy nem találja őt. Adam azért elmond egy-két olyan dolgot Rileynak, amit a katona eddig nem tudott. Például azt a félig terminátortól tudja meg, hogy nem csak Spike, de ő is kapott tudatmódosító chipet, és azt most Adam aktiválta. Persze Riley chipje nem a fejében van, hanem a központi idegrendszerhez van csatlakoztatva. Miközben Adam szentbeszédet tart, megérkezik Spike is, aki szeretne már chiptelen lenni.

Azért ezt még nem eszik olyan forrón, mert Adam terve továbbra sincs bevégezve. Riley jelenleg használhatatlan a chip aktiválása miatt, de szóban azért tud még feleselni Adammel. A csapat nem nagyon beszél egymással, mert mindenki vérig van sértve, de a munka nem állhat, így Buffy elmegy a barlangba, ami nemrég még Adam lakása volt. Miközben Buffy keresgél, Adam elviszi Riley-t a központ egy titkos részlegébe, ahol az új emberiséget szeretné létrehozni a félig gép. Walsh professzor és a doki halottak, és eléggé oszladoznak, de Adam valamit rájuk szerelt, amitől képesek mozogni, meg újabb félig ember, félig robotokat építeni.

Tovább
Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Alias 1x14 – The Coup

2009. szeptember 16. 11:00 - Milo Rambaldi

Az első évad legkirályabb részei jönnek most sorra, a mai is nyugodtan feliratkozhat erre a listára. Mert... tadam... ma érkezik Mr. Sark. Az előző duplarész végén Arvin ujját levágták, a CIA kezébe jutott egy kis üvegnyi Rambaldi-lötty, Syd pedig úgy döntött, mégsem akarja abba hagyni a kettősügynökösdit, jó meló ez, unalmas lenne fagyiskocsit tologatni a bosnyák tengerparton, sok a kő, meg a nyelv is nehéz.

Hongkongban vagyunk, egy mellkason lőtt kínai tántorog ki a bankból, mögötte egy karabéllyal felszerelt ifjú, aki némi gondolkodás után belelő a kínaiba még egyet. Ugrunk az SD-6 központjára, a kínai az FTL vezetője volt, a karabélyos nevét nem tudjuk, viszont az FTL összes Rambaldi cuccát megszerezték, és most a K-Directorate-tel akarnak összeállni. Hogy a világ összes Rambaldi cuccát megszerezzék, és ezzel leigázzák a földgolyót. A Las Vegasban ügyködő közvetítőt kell megfigyelni, akire poloskát csempésznek majd, Dixon jamaikai képviselőként fogja mindezt megtenni. Arvinbácsi gratulál Sydnek a múlt heti teljesítményért, ha te nem lennél, egyikünk sem élne.

Tovább
Címkék: alias
3 komment

House 5x09 - Utolsó menedék (Last Resort)

2009. szeptember 16. 09:00 - candyperfumegirl

Mivel volt most egy hosszabb szünet a hogyvoltokban, amiért ezúton is elnézést kérek, egy gyors „previously on House”-ban lássuk, hol is hagytuk abba. Évad eddigi fontosabb eseményei, miközben hetibetegek jönnek, látnak és távoznak gyógyultan, hogy House és országos cimborája között újra szent a béke, Cuddy majdnem kapott egy babát, Foreman unalmában klinikai kísérletekkel múlatja az időt, 13 nem kezeli túl jól a Huntington diagnózisát, és hogy kicsit jobban érezze magát a bőrében, beugrik minden nyitott női láb közé. Chase és Cameron tettek egy nagyobb lépést a kapcsolatukban, most vannak túl a „kiürítettem egy fiókot neked” stratégialiag rendkívül fontos állomáson, House és Cuddy pedig egy olyan csókon, amit egyelőre egyikük sem tud hova tenni. Valahol itt vesszük fel a fonalat a 9. epizódban.

Átlagosnak tűnő délelőtt a Princeton Plainsboro Oktatókórházban: klinikai betegek lépnek egymás tyúkszemére az előtérben, House Cuddy íróasztalával partizánkodik valamit, hogy a munkát szabotálja, Foreman meg Dr. Huntingtont fűzi, hogy csatlakozzon a klinikai kísérletekhez, amikbe most Foreman beszállt és momentán van Huntington kurzus is, milyen kézenfekvő. 13 viszont nagyon elfoglalt és fontos, és elhajtja Foremant a francba a kísérleti gyógyszereivel, meg a hamis reményeivel együtt. Eközben pedig ott ül a váróban a jobb sorozatok állandó geciembere, Zeljko Ivanek, és setéten néz maga elé, van egy sejtésem, hogy ide sem egy kullancsoltásért jött.

Tovább
Címkék: house
39 komment
süti beállítások módosítása