Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 6x22 - A kör bezárul

2009. szeptember 13. 15:00 - Llew

Skaara nagyon szalad, mert már várják egy nőegyleti gyűlésen. A törzs/klán/pereputty asszonyai éppen a hüvelygomba veszélyeiről az Abydost fenyegető támadásról értekeznek. Anubisz jön, és nekik meg harcolni kell. A srác felveti, hogy ha már meg kell halniuk, azt sokkal kevesebb energia befektetéssel is elérhetnék, de ekkor a háttal álló alakról kiderül, hogy Daniel az, aki közli, hogy nem lesznek egyedül. Ez szép, csak az nem derül ki belőle, hogy csoportos elhalálozás várható-e, vagy valami hasznosabb segítség.

Jack bent ragad a felvonóban, és mikor segítséget hívna, Daniel szólítja meg. Ő először furcsán néz a kagylóra, majd kiderül, hogy barátja személyesen van ott a liftben. A magasabb létsíkon valószínűleg nem kaphat fizut, mert megint ugyan azt a pulóvert hordja, amit korábban is. Azonnal a közepébe is vág, miszerint Anubisz Ré Szemét keresi az Abydoson. Tiamatnak, meg négy másik goa’uldnak volt még ilyenje, és ezek együtt valami nagy erőt képviselnek. Persze hamarabb nem tudott volna szólni, csak most mikor az utolsó hiányzik.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Csillagkapu 6x21 - A prófécia

2009. szeptember 12. 15:30 - the black ball

Bányászbolygón járunk, ahol Chazen és Ellori fogad minket. Baálnak bányásztak naquadah-t, de ő már 100 éve nem járt erre, mivel kiürültek a bányák. Ellori közli, hogy ugyan egyre ritkábban fordul elő, de még így is vannak készleteik. Amit egy bizonyos Mot nagyúr szokott átvenni Baál nevében. Ráadásul két hét múlva ismét eljön. Jónás kicsit rosszul érzi magát, melege van, aztán elkezdi bámulni Chazen pajeszát, amitől úgy beflessel, hogy hirtelen maga előtt látja, ahogy Chazen kioktatja Ellorit, miszerint Baállal nem szabad ujjat húzni. Ellori burkoltan célozgat rá, hogy talán Baál nem is isten, amire mindenki felkapja a fejét, O’Neill még be is veri egy gerendába.

Chazennek nagyon nem tetszik, amit az öreg csinál, de az továbbmegy: van egy próféciájuk, miszerint idegenek érkeznek a kapun át, erős fegyverekkel, és felszabadítják őket. És hát ugye itt van a CSK-1. Chazen lehordja Ellorit, hogy ne beszéljen baromságokat, Baállal nem szabad ujjat húzni. Nabazmeg. Jónás akkorát néz, hogy a hólyagja is működésbe lép, és elindul a természet lágy ölébe, de pár lépés után összeesik. A hólyagja is.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Sötét angyal 1x07 - Csodagyerek

2009. szeptember 12. 12:00 - bree-gee

Vége a nyárnak, és vége a kis nyáriszünetnek is, amire elküldtem Sötét angyalunkat, de most már, ha minden jól megy, tovább dübörgünk a végkifejlet felé. Köszönöm a kitartás annak a pár embernek, aki olvassa! :)

Egy korai reggelen a lányok készülődnek a napra, Max fogat mos, Kendra pedig egy papírhalom felett szenved. Egy Tanaka nevű tudósnak dolgozik, az előadásának anyagát másolja, de meggyűlik a baja a sok idegen szóval. Kiderül, hogy a pasas kutatási területe a génmanipulálás, egy koraszülött, sérült gyereket 6 éves korára zsenivé fejlesztett. Max érdeklődését felkelti a dolog. Elmegy Loganhez, hogy juttassa be hamis papírokkal a tudós konferenciájára. A férfit morcos hangulatban találja, ugyanis próbálkozott kikelni a tolószékből kevés sikerrel, és Max majdnem meglátta, ahogy tehetetlenül fekszik a földön.

A lányt azért érdekli nagyon az előadás, mert reméli, hogy a tudós kitalált valamit arra, hogy az ilyen eljárás során fellépő hibákat hogy lehet kiküszöbölni (magyarán, hátha talál gyógymódot a rohamaira). Logan elég durván lekoptatja Maxet, de megígéri, megcsinálja neki a belépőt.Jam Pony-nál megint megy a pletyka, most épp Cindy panaszkodik az álomcsajjal töltött randi sikertelenségéről, amit Skatchy gyönyörűen összefoglal egy mondatban: „Mit ér, hogy biszex, ha nincs semmi szex”. Max előadja a hattyú halálát a főnöknek, hogy milyen beteg, el szeretne menni. Olyan jól megy, hogy Normal gyorsan mindent lefertőtlenít. Simán felvehetnék szegény Magdia anyus megüresedett helyére a Barátok köztbe.

Tovább
Címkék: sötét angyal
komment

Friday Night Lights 1x17 – I Think We Should Have Sex (Talán szexelhetnénk…)

2009. szeptember 12. 11:00 - Sigismundus

Előző részek tartalmából. Matt és Julie a szülők minden igyekezete ellenére összejön, majd szakít majd megint összejön. Jay meghívást kap a Quad Rugby válogatásra, és maga mögött hagyva mindent rohan, Tyra felfedezi hogy anyja és Buddy Garrity összejöttek, Tim és Billy Riggins másképp emlékeznek apjukra, és öcsi elindul megkeresni, bátyó minden óvása ellenére. Eredmény, apa Dillonba jön.

Tim és Walt Riggs söröznek és pénzben biliárdoznak két másik kocsmalakó fickóval. A hangulat kicsit feszült, apa és fia állnak nyerésre, a másik kettőnek meg gyanús kezd lenni hogy egy idő után nagyon megjavult Walt játéka. Sumákolás-gyanú van, amatőrök közt profinak játszani nem korrekt, főleg pénzbe. Tim vigyorogva kéri a nyereségüket, mire kis vita és verekedés lesz, de a kidobók leállítják a dolgot, Riggs kasszírozhat. Tyra végignézte az egészet, és nem tetszik a dolog neki. Felkeresi Billyt (aki a nőjénél lakik mióta apa is Dillonban van), hogy Tim iszik megint és gyanús dolgokat művel, de bátyó nem tud tenni semmit, öccse még nem ismeri apjukat igazán.

Tovább
Címkék: fnl
komment

A fiúk a klubból 5x11 - Élet a Babylon után

2009. szeptember 11. 14:00 - leeann

A csapat nagy része a kórházban van, de Brian és Ted még a Babylonban várja a rendőrök jelentését. Elöljáróban Carl megoszt velük annyit, hogy a robbanás oka bomba volt. 4 halott, 67 sérült, ebből 11 válságos állapotban. A hírek után Ted elrohan intézni, amit csak lehet, Brian pedig viszi a fejleményeket a kórházban virrasztóknak. Emm nagyon beparázik és hazamegy. Jön a doki, és a kórházbeli hírek jók. Mikeynak ugyan belső vérzése volt és kivették a lépét, de a teljes gyógyulás már nem kizárható. Közben a lányok is megkapják a Mikeyról szóló híreket és az éjjel rájöttek, hogy az életük hátralévő részében egymás arcát szeretnék látni ébredéskor.

A lányok azt tervezik, hogy később bemennek a kórházba, de megtudják, hogy Dusty, az egyik barátjuk meghalt a Babylonban előző éjjel. Brian a cégnél is szembesül a tragédiával, ugyanis az egyik grafikus is a súlyos sérültek között van. Ted viszont rendületlenül dolgozik és nem hajlandó foglalkozni a tragédia emberi részével, még annyira sem, hogy megkérdezze, hogy van Mikey. Ben összeszedte magát, és mivel már Mikey sincs életveszélyben, bemegy az egyetemre órát tartani, ahol a téma persze a nemrég mindenkit megrázó tragédia.

Tovább
komment

24 6x12 – 17:00-18:00

2009. szeptember 11. 11:00 - Milo Rambaldi

17 óra van. A tizenkettedik epizód elején még mindig nem tudjuk, ki a nap főgecije, mint ahogy azt sem tudjuk, hogy mit akar. Egyébként meg kicsit a negyedik évad ismétlődött az előző epizódban, Kismedvét Jasszerrel egyetemben kivonták a forgalomból, a bunkerben bomba robbant. Egyéb frontokon Jack pedig Logan exelnökkel készül az orosz konzulátusra, mert a feltételezett főgenya irányítója ott van. Vágjunk is bele az évad eddigi leggyengébb részébe.

Kismedvét gördítik tova egy ágyon, túlélte a merényletet, eközben Jack és Logan exelnök szállnak autóba. Logan olyanokat mond, hogy tudom milyen egyedül lenni, ilyenkor beszél hozzám a belső hang, ami megmondja a tutit. Szerintem nem sokára megtudjuk, mi az a tuti. Bill telefonál, beavatja Jacket a merényletbe, és Carsonék terve annyiban jelesre vizsgázik, mindenki azt hiszi, Jasszer volt a tettes, holott nem is. Daniels alelnökkel közli a hadügyminiszter, hogy most ő az elnök, ennek annyira nem örül az alelnök, de azonnal Tom Lennoxot kéreti. Aki sehol nincs, Reed össze-vissza hazudik, Tom itt van, meg ott van, meg amott is van, erre a hadügyminiszter annyit mond: kutassátok át a bunkert. Most.

Tovább
Címkék: 24
komment

CSI - A helyszínelők 9x23 - Minden mocis a mennybe megy

2009. szeptember 11. 08:55 - zaphodbb

Motorosokkal indítunk, egy kis Sons of Anarchy életérzés, bemennek egy bárba, ahol Joey és nője van a fókuszunkban. Verekedés indul két idióta között, amin joey csak röhög meg a csajával smárol. Hamarosan szirénázva a helyszínre érnek a rendőrök és lekapcsolják az egész bagázst. Brass jön Langstonnal, innen a kocsmából jött a 911-es hívás. David már bent van a bárban, ki más lenne a hullánk, mint Joey, aki oly vidáman szemlélte a verekedőket az előbb még. Többszörös késszúrástól halt meg és nincs meg a kése. Senki nem látott semmit, nem tud semmit, ami izgalmas, tekintve, hogy voltak vagy ötvenen a kocsmában.

Langston helyszínel a kocsmában, érkezik Greg és Hodges. Greg a letartóztatott motorosok cipőjét fogja vérnyomok után kutatva végignézni, Hodges pedig elvonul a konyhába, végignézni a késeket. Talál is több kést, amin emberi vér van, mert ez egy ilyen békés kocsma lehet. Ugrás a boncterembe, ahol Joey-t fotózza Catherine, közben meséli a dokinak, hogy neki is volt motoros pasija réges-rég. Aztán már helyszínelőként egyszer egy húspéppé tört fickót kellett megvizsgálnia, akiről egészen a laborvizsgálatig nem tudta, hogy az ő volt pasija, annyira össze volt törve. Okés, ígérjük, nem fogunk motorozni ész nélkül, ugorjunk. Megvan Joey egész neve is az ujjlenyomata alapján: Joseph Niagra, ő a kocsma előtti árván hagyott motor gazdája, amint azt előre gondoltuk.

Tovább
Címkék: csi lv
komment

Szomszédok 3x24 (68. fejezet, 19891130)

2009. szeptember 10. 09:00 - Milo Rambaldi

Közelg az év vége, ilyenkor általában bele szoktak húzni készítőink, és a szokásosnál is nehezebben viselhető epizódokkal gyötrik az egyszeri hogyvoltírót, ennek az előző részben még nem lehetett észlelni a jelét. Flóra egy éves lett, ennek örömére volt parti. Jutka azt hitte terhes, aztán kiderült, hogy nem, ezért végigsakálkodta a harminc percet. Fogtündér lehet, hogy újságíró lesz, a T-1000-es viszont Arany Teréz Anya díjban részesül a párizsik öt dekás csomagolásáért. Az emberekre igenis figyelni kell.

Szokásos reggeli körkapcs. Feri tombol, hogy Frusztránál kell lakni, de vége a rabszolgaságnak, ő megy haza, rohadj meg, tetves anyós. Jutka azt javallja, hogy Jankát hívják éjszakás nővérnek, de Feri szerint ebből Hegylakó forgatás lesz: csak egy maradhat. Fogtündér feltűnően boldog, libeg-lobog, mindenkinek reggelit visz, a boldogság oka: földet ért, végleg, elment újságírónak. Tetszettek a cikkek. Vagy a segge. Ezt nem tudjuk meg, azt viszont igen, hogy Erdészke is boldog, mert úgy néz ki, van telek. Be is rúgtak Dénessel a jó hír hallatán. Egyedül Lenke búskomor, otthon kell feküdni, és Bőhm vegzálja naphosszat. Mágen doktor cseszegeti lányát, a tyúkszart nem x-szel írjuk, cseszd meg. Egyébként javul a helyzet, menj suliba. Senior megy dolgozni, előtte féltékenykedik egy kicsit, mindhiába. Viszont gáz, hogy Fló Etusnál dekkol tavasz óta, bölcsibe meg nem akarják adni. Az nem derül ki, hogy mit akarnak.

Tovább
Címkék: szomszédok
komment

Alias 1x13 – The Box, Part 2

2009. szeptember 09. 16:30 - Milo Rambaldi

Folytatódik is a kaland Tarantino mesterrel, mint főgenyával, aki az SD-6 széfjéből akar valamit ellopni az Ember nevű főnökének. Sydnek sikerült a széfkódot átállítani, így nem robbant fel az épület, viszont kiszúrták, elkezdték lőni, ezért menekülőre kellett fognia a szellőzőrendszerben, majd beszorult egy ipari ventilátorba.

Ahol léptek zaja hallatszik, de KémFater érkezik csak, az ötlete ismét remek, feladja magát, így Syd el tud menekülni, Cole és csapata meg azt hiszik, elkapták a renegát ügynököt. Cole smárol is egy kört vietkong banyájával, aki elrohan kódot törni, egy sztetoszkóp és egy MacBook ehhez biztosan elég. Cole megy vissza Arvint szurkálni a pincébe. Syd a kandikamerás szobába visszaérve Jack instrukcióit találja, szereld le a bombákat, most, mert előbb-utóbb feltörik az új kódot, ás levegőbe repülünk. Syd indul is dolgára, Dixon viszont rendetlenkedik a PDA-ján Langleyt akarná hívni. Jack mondja, ne hívd, úgysem jönnek. Az más kérdés, hogy azért nem jönnek, mert szarnak az SD-6-ra magasról, de Dix ezt nem tudja, ő ugyebár abban a hitben él, hogy az államnak dolgozik, ezért így szól: lehet, hogy normál helyzetben te vagy a főnök, Jack, de ez most nem normál helyzet. Főcím.

Tovább
Címkék: alias
komment

Alias 1x12 – The Box, Part 1

2009. szeptember 09. 16:00 - Milo Rambaldi

Király duplarész jön, de a legutóbbira sem lehet panasz, kaptunk jó nagy meglepetést. Mert nem Jack a KGB ügynök, hanem a halott Laura. Aki eredetileg Másenyka volt, de jól átbaszta Jacket, mert lazán irodalom-szakos hallgatónak nézte, biztos szexi lehetett a tarisznyája. Pedig közben Vaughn apját is meggyilkolászta a kis Shakespeare-rajongó, és családalapításra is jutott idő, KémFater és KémMuter gyermekeként lett KémBarbie, azaz Syd. James Bond elmehet a jó francba.

Jack kijelentését követően folytatjuk, Syd kirohan, Jack utána, várj, ne menj sehová, nyugodj le. Nyugodjak le? Igen, nekem is fájt, amikor kiderült, hogy életem szerelme annyira igazi, mint Magyarország költségvetése, szól KémFater. De túléltem. Jó, mondja Syd, én meg nem fogtam fel ezt az egészet. Haza is tűz, majd KémMuter összes fotóját tűzbe veti, és megy tova Vaughnhoz. Bocsánatot kér tőle anyja szemétségéért, majd egy gyors ölelkezés következik. Ha ilyen ütemben folytatják, soha nem jönnek össze. Syd tesz azért egy gyors lépést, hokimeccsre hívja Vaughnt, majd bedobja a bomba hírt: ki akarok lépni. Vaughn szerint ezt nem lehet. Közben Will is abba akarja hagyni az SD-6 nyomozást, mert mindenki megnyuvad, aki az SD-6 szót hallja vagy mondja.

Tovább
Címkék: alias
komment
süti beállítások módosítása