Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Friday Night Lights 1x16- Black Eyes and Broken Hearts ( Könnyes szemek, összetört szivek)

2009. szeptember 06. 16:35 - Sigismundus

Előző részek tartalmából: Julie és Tyra barátsága büntetés-focimeccset eredményez, Vörös Herc meghívja Jayt a Nemzeti Quad-Rugby válogató edzőtáborába, Matt besörözik pár csajjal, Julie meg kiadja az útját, MacGill edző mond bár furcsa dolgot ami furcsán jelenik meg a sajtóban, Smasht Wawerly tüzeli, hogy tegyen valamit, mert rasszizmus van. Tesz is, rábeszéli a fekete játékosokat hogy ne edzenek hanem vonuljanak le a pályáról.

Sajtótájékoztató a Williams háznál, a fekete srácok nyilatkoznak. Smash előbb nagy hangon kijelenti, hogy egyenlő bánásmódot akarnak a csapatban. Egy riporter emlékezteti hogy mind a 16 fekete játékos a kezdő csapatban van, tehát kapnak elég játéklehetőséget, szóval miről beszél ?. Smash erre nem tud mit mondani, inkább azt jelenti ki hogy a csapat egy alkalmazottja megsértette őket és nem történt semmi. Megint emlékeztetik hogy MacGill bocsánatot kért, rúgják talán ki? Williams mama a háttérből figyeli hogyan hagyja magát csapdába csalni fia. Sikerül ugyanis Brianból azt a választ kiszedni hogy szerinte ez kezdetnek jó lépés lenne. Megint megvan a sajtónak a sztori.

Tovább
Címkék: fnl
Szólj hozzá!

Csillagkapu 6x20 – Mementó

2009. szeptember 06. 11:00 - Llew

Vörös Harci riadó az Enterpriseon Prométheuszon. Egy goa’uld ha’tak ugrott a Föld közelébe. Pajzsot maximumra, a fegyverkezelők kezdjék elpakolni a kártyát. (Egyébként egy 50%-os pajzsnak az energiatakarékosságon kívül mi értelme lenne?) Nagy a nyüzsgés, még a plafonról is emberek potyognak, valaki meg úgy rohan, hogy majd feldönti a liftből meglehetősen nyugodtan kilépő O’Neillt és Teal’cet. Kár izgulni, csak gyakorlat. Jack hangsúlya alapján a nagyon sokadik, és ő már a háta közepére se kívánja az egészet, ráadásul nem is ő a góré, mert Ronson ezredes ücsörög a kapitányi székben.

Jack haza is szól a tábornoknak, hogy kicsit feleslegesnek érzi fent magát, de Hammond csak jó utat kíván neki. Mert bár a hajót már több soron megreptették, most lesz az első hivatalos próbaútja, amire a CSK-1 elhozta felbecsülhetetlen tapasztalatát, hátha szükség lesz rá. Hát lesz, mert amíg Ronson megkéri O’Neillt, hogy maradjanak nyugton, hogy a legénység had szokja a hajót, addig a hiperhajtómű leállítja magát, így a járgány idő előtt tér vissza a normáltérbe. O’Neill le is cseszi Cartert, hisz azt ígérte működni fog. A szöszi Jonassal és Gant őrnaggyal (akinek változik a frizurája a hídról a gépházba, majd vissza menet) arra jut, hogy egy biztonsági szerkezet adta meg magát, ami nélkül a hiperhajtómű elég kiszámíthatatlan.

Tovább
Címkék: csillagkapu
6 komment

Csillagkapu 6x19 - Az átváltozás

2009. szeptember 05. 18:00 - the black ball

Kórház, nagy sürgölődés, valaki transzplantációra vár. Műtősök bemosakodtak, ideje elaltatni a beteget: Teal’cet. Aztán megjelenik az orvos Apófisz személyében, és szemet villogtatva közli, hogy „vágjunk bele”. (haha) Persze ez csak egy rémálom volt, Teal’c el is megy megmosni az arcát, de…hiányzik a homloktetkója. Jónás megérdeklődi, hogy jól van-e. Ugyanis CsupaszHomlokTeal’c hamarosan oda fogja adni az egyik veséjét a nevelőapjának, Bra’tacnak. Segített Jónásnak beilleszkedni, ezért Jónás segíteni szeretne, de CsupaszHomlokTeal’c visszaküldi aludni.

Aztán megfogja a kukac nélküli hasát, erre huss meg hess, a Parancsnokságon találja magát a kelnorimból feleszmélve. Az ebédlőben Carter nem tud az ugyanolyan zselék közül választani. Teal’c is beugrik, és közli, hogy nem sikerült a kelnorim. Ez csak olyankor szokott előfordulni, amikor sérült. Carter szerint igyon egy gyógyteát, és lazítson, elvégre biztos ideges a küldetése miatt, ami a lázadó jaffák utolsó esélye lehet. Erre CSH Teal’c egy tűzoltóságon találja magát, ahol szintén Carter beszél hozzá, és szerinte CSH Teal’c most biztos nagyon ideges. A veseátültetésről van szó. O’Neill tűzoltóparancsnokként újságot olvas, Jónás meg rózsaszín kötényben reggelit szolgál fel.

Tovább
Címkék: csillagkapu
8 komment

A Kaméleon 3x18 - Wake up

2009. szeptember 05. 10:00 - missparker

Kivételesen megrázó részhez érkeztünk, ennek alkalmából sok-sok kép - mert azok most beszédesebbek - és poénmentesség várható...

Miss Parker kislányként az anyjával piknikezve a szerelemről beszélgetnek. Egy pillanatra hátat fordít az anyjának, mire visszafordul, már csak egy sírkövet talál. Remegős, izzadós ébredés. Délelőtt van, egyedül találja magát az ágyban, Tommy már dolgozik ilyenkor. Eszébe jut a döntése, mennek együtt Oregonba, boldog lesz végre! Hm, Tommy itthon van, a tusolóban folyik a víz. Még egy kis visszaidézés, az álom kellemes részére, Catherine szerint Miss is rátalál majd a nagy szerelemre. Ez éppen most történik. Betántorog a fürdőbe, fennhangon megfogadja, megtesz mindent, hogy ez a kapcsolat működjön. Tommy nem válaszol, a tusoló üres, csak a víz folyik. Hol lehet? A nappali feldúlva, a teraszon tócsányi vér... és Tommy holtteste!!! Miss köntösben térdel mellette, Ó Istenem, ez nem történhetett meg... Egy szemeteskocsi sofőrje meglátja az útról. Mobilján a rendőrséget hívja, gyilkosság történt, ezzel elhajt. Miss sikítozik, hogy félreérti, nem ő volt, hiába.

Később néz maga elé a rendőrőrsön, egy seggfej nyomozó személyleírást kér a szemetesemberről. Ügyvédet kínálgatnak neki, nem akar. Seggfej a szexuális kapcsolatát tárgyalja Tommyval, és különben is, ha együtt akartak élni, miért volt Tommy kabátjában egy oregoni repjegy? Miss szerint Tommy meglepett egy betörőt, aki megölte. Seggfej a nappaliban talált üres pisztolytáskáról érdeklődik, a 9 mm-es Smith&Wesson eltűnt. Az egy szép darab, minek Missnek ilyen komoly fegyver? Munka. Seggfej nem áll le, őt mindig is érdekelte, mi folyik a városon kívüli komplexumban. A Központban. A végső érve: Tommy halálát egy 9 mm-es okozta. Miss sírva fakad.

Tovább
Címkék: a kaméleon
6 komment

Lépéselőnyben 1x13 - The Second David Job (ÉVADZÁRÓ EPIZÓD)

2009. szeptember 04. 17:30 - bree-gee

Ez is elérkezett, az első évad utolsó részének hogyvoltját olvassátok. Mivel ez egy dupla évadzáró, nem árt tisztában lenni az előzményekkel, amit én itt most itt nem részleteznék, megtette Annácska a múlt héten. Az utolsó jelenetünk akkor a csapat szétszéledése volt, kezdő jelenetünk pedig fordítottja az előző résznek: Nate-re pisztolyt szegez Ian Blackpool, exe pedig ott sápítozik a háttérben. Hmmm…Ez meg hogy történhetett? Vissza is ugrunk három nappal ezelőttre, hogy választ kapjunk. Az IYS-nél Starlinget alelnökké nevezik ki, úgy néz ki, megkapja hát az annyira áhított irodát. Sophie-t látjuk a következő képen, aki épp terepszemlézik a Blackpool kiállításon.

De nem csak ő sántikál valamiben, hanem Parker is felbukkan. Mi lesz itt? Sterling közben előadja a nagy tervét: ne csak biztosítsanak, hanem ők is őrizzék az általuk biztosított dolgokat. Első ilyen projekt a múzeum lesz, ahol Blackpool értékes tárgyai, valamint VIP ügyfelek cuccai lesznek kiállítva. A múzeumban ezalatt Eliot is megjelenik, szintén forgat valamit a fejében. Ahol 3 csapattag van, ott lesz 4 is, ha megérzésem nem csal. És igen, Hardison se marad ki a jóból. Nate megjelenik Sterling irodájában, amikor Blackpoollal beszélgetnek és bejelenti, hogy ki fogja rabolni a megnyitó napján a múzeumot. Kivéve, ha a pasi lemond a vezérigazgatói címről, és jótékony célra fordítja a vagyonát. Nagyarcú Ian jól kineveti.

Tovább
3 komment

CSI - A helyszínelők 9x22 - Rég Halott Vonat

2009. szeptember 04. 14:15 - zaphodbb

A boncteremben a doki belez épp egy pasit az asztalon, remek kezdő képek, nasi félretol, balra kihány. David jön, hozza a toxikológiai jelentést, ő már a harmadik áldozat, akinek nincs meg a halál oka. A doki bazira ideges lesz és elviharzik, hogy ő majd kideríti mi van itt. Ugrunk ki az éjszakai esőbe, Catherine várja a dokit a helyszínen, ahol az előző faszit találták és magyarázza, hogy ő milyen rendes, hogy segít a dokinak, mert ő nem nyomozhat hivatalosan, amíg nincs meg Mr. Kelly halálának oka.

A dokit feltartja a telefonja, úgyhogy Catherine egyedül indul be a házba. Mrs. Kelly nem nyit ajtót, de Catherine bemegy, hamár ott van és tárva-nyitva találja a házat. Amint belép, hátulról ráugrik Mrs. Kelly, elkezdenek verekedni, elég sötét van, úgyhogy dunsztom sincs ki, mikor és hol van, de a vége az, hogy Mrs. Kelly megharapja Catherine-t, majd összeesik. Ekkor már a doki is ott őrjöng az ajtó előtt, amíg Catherine be nem engedi.

Tovább
Címkék: csi lv
Szólj hozzá!

A fiúk a klubból 5x10 - Most élsz

2009. szeptember 04. 12:00 - leeann

Hol is kezdjük a mai részt? Először is tovább harapózik az ellentét a 14-es kezdeményezést támogatók és ellenzők között. Ted továbbra is férjet keres, Brian pedig Ausztráliában készül megünnepelni azt, hogy a leletek szerint is teljesen rákmentes. Mel, Deb, Mikey, Ben, Emm és Justin próbálnak megszervezni egy estet a 14-es ellen. Azért csak próbálják, mert a kiszemelt helyszínük elveszett, úgyhogy nem haladnak jól, pedig már sztárvendéget is találtak Cindy Lauper személyében. Mel és Linds között továbbra is fagyos a hangulat az előző esti forró szex ellenére is.

Közben Ted randizik az egyik netes férjjelölttel, de a fickó nem megy tömegbe, és az árnyékától is halálra rémül. Azért sikerül Tednek elérni, hogy menjen el vele a „Nem kérünk a 14-esből” estre, aminek még nincs helyszíne, de estére biztos kiokoskodik valamit a csapat. Ben és Mikey próbál is helyet találni a rendezvénynek, de a nagy telefonálgatás nem jár sikerrel, ami azt jelenti, hogy csak 1 hely marad a városban, ahol megtarthatják, és az a Babylon. Persze ha a Babylonban akarják megtartani, akkor Mikeynak beszélnie kell Briannel, de erre nem hajlandó, ezért Ben úgy dönt, hogy lemondja a rendezvényt.

Tovább
7 komment

24 6x11 – 16:00-17:00

2009. szeptember 04. 09:00 - Milo Rambaldi

16 óra van. Jack családja szolgáltatta a fő programot az előző órában, GeciFaternek nem sikerült Marilynt elkapnia, ezért fogolycserét hajtott végre, Josh szabadult, Jack ment fogságba, az apja le akarta lőni, aztán mégsem. Ehelyett ott hagyta Charles Logan exelnök számát, aki úgy tűnik, Amerika minden szaros ügyében benne van. Kismedve eltávolítása is beindult, Reed lecsapta Tom Lennoxot, így nem tudta figyelmeztetni a biztonsági főnököt a közelgő bérgyilkosra. Jasszer barátunk pedig TV-beszédre készül. Mellesleg meg rá akarják kenni az elnökgyilkosságot. Abu Fayed pedig szabadon rohangál három táskabombával.

Fayed cseszegeti Gredenkot, hogy hol a pénze, mikor kapja meg a bombák után a százalékát, meg egyebek. Gredenko ki van akadva Abura, és úgy gondolja, hogy az arabok és a nyugat a nap végeztével majd kipusztítják egymást, és akkor eljön az ő ideje. Kedves kis páros. Fehér Ház. Fuckisztán nagykövete érkezik, aki már volt korábban is, elhűl, amikor meglátja Jasszert, te rohadt terrorista állat, miattad halnak meg az ártatlanok. Akkor még jobban elhűl, amikor kiderül, hogy Jasszerből új Friderikusz lesz, terror talkshowt indíttat vele Kismedve. De a totális fagyás akkor következik be, amikor Kismedve a következő opciók közül választat vele: vagy mögénk áll a miniszterelnökötök, vagy lebombázunk titeket.

Tovább
Címkék: 24
Szólj hozzá!

Szomszédok 3x22 (66. fejezet, 19891102)

2009. szeptember 03. 15:00 - Milo Rambaldi

Túl a retteneten, ámde innen a boldogságon, középszar részt láthattunk legutóbb, kevesebb politikával, ámde ugyanannyi történéssel, azaz semmivel. Fogtündérék még mindig telket akarnak venni, de nem megy, Junior elment Velencébe, GG Charlotte-tal lánykereskedik USA-Magyarország viszonylatban, eddig egy félig ronda bányarém az ügyfél. Az iskolában áll a bál, nem tudják mit tanítsanak, és azt sem, hogy ki tanítsa azt a mit.

Szokásos reggeli körkapcs, Feri nem tud aludni, mert fúr valaki, na ja, a panel örömei, próbálnál aludni, de rezeg a csillár... Takiék sem alszanak, a menekülteknek csomagolnak ruhát, Fogtündér egész jó ruhákat is berak, Lenke szerint ez pazarlás, vigye a bizóba, Taki ennek örömére kongresszussal akarja Lenkét leváltani, a nevük innentől Szakács. Vagy mégsem? A T-1000-es mindenkit leordít, majd kérdez: hol van Erdészke? A tanácsnál eszi a rosseb, telekügyben. Pattan nagyot a titkárnőről, aki szembe kedves, de aztán tanácselnök elvtárssal letelefonozza, hogy akkor kapnak ezek telket, amikor két anyjuk lesz hat faluban. Fejenként.

Tovább
Címkék: szomszédok
9 komment

Star Trek TNG 1x22 - Symbiosis - Szimbiózis

2009. szeptember 03. 09:00 - clean lead

Kedvenc űrjárművüket ismét egyben láthatjuk, amint a Delos rendszerben vizsgál egy csillagot, melynek mágneses mezeje épp változásokon megy át. Mielőtt belemerülhetnének segélyhívás érkezik egy közeli hajóról. Ahogy ez Enterprise közeledik, egyre jobban kirajzolódik egy özönvíz előtti szállítóhajó, amely már egyre kevésbé tudja tartani a magasságot a közeli csillag felett. A csotrogány kapitánya, T'Jon tudatja, hogy a kormányművel vannak problémák, mondjuk állandó jelleggel, de ha az rendben is lenne, minden más leállt. Yar beveti, hogy vonósugárral feljebb lehetne húzni a hajót, mielőtt az a égi látványosságává avanzsálna és belezuhanna a közeli napba. Addig is át tudnak küldeni egy kis hagymát, szalonnát és kenyeret, hogy hasznosan eltölthessék az időt. A tanulmányozott csillag viszont befolyásolja a sugár hatásfokát, így az ötlet használhatatlan.

Data mellesleg megemlíti, miután feltörte az idegen hajó számítógépét, hogy egy tekercs hibásodott meg a hajtóműben, amelyből egy rakás porosodik amúgy is a raktárban, így Picard fel is ajánl nagylelkűen egyet. A probléma csak az, hogy a roncsderbi résztvevői nem tudják, hogy kell elvégezni a javítást. Nagyszerű, már mindenkit kiengednek az űrbe jogosítvány nélkül? Miközben a kapitány elveszti a maradék haját is Worf szól, hogy az űrhajtány hamarosan jobblétre szenderül, így nagyon nincs idő javítgatni. Riker és Tascha levágtat a transzporter állomásra, és amikor T'Jon jelez megkezdik az átsugárzást a megadott koordinátákról. Viszont emberek helyett néhány hosszúkás hordószerű valami jelenik meg, amit rögtön továbbsugároznak a raktérbe. Ez ám az elkötelezettség, előbb a sör, aztán az emberélet. Ezek valami vérbeli kocsmáros-faj lehetnek.

Tovább
Címkék: star trek tng
3 komment
süti beállítások módosítása