Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 6x16 – Metamorfózis

2009. augusztus 23. 11:00 - Llew

Jonas egy nővérrel flörtöl a liftnél, utána meg Cartert igyekszik rávenni, hogy puhatolja már ki a csajnál, hogy volna-e esélye. Az őrnagy szerencséjére Walter éppen ekkor kiabálja a hangosbeszélőbe a nem várt külső aktiválás hírét. Az orosz csapat az, amit Jonas CSK-1-es tagságáért cserébe kaptak a ruszkik. Nem elég, hogy menetrenden kívül jönnek, de még rossz híreket és egy engedély nélküli vendéget is hoznak. Ugyanis mióta elengedték, Nirrti – ígéretéhez híven – folytatja emberkísérleteit a szupergazdatest létrehozására, mostanság éppen Alebran népén.

A srác elég rossz bőrben van, szóval gyorsan bedugják az egyik karantén szobába, majd jól bemegy hozzá mindenki. Elmeséli, hogy Nirrti engedte el, miután jól átrendezte belül valami DNS manipuláló géppel. (Ezt Dr. Fraiser kombinálja ki az elhangzottakból.) Az oroszok szerint a banyának kevés jaffája van, szóval nem lehet gond elfogni, vagy megölni. A tábornok engedélyezi az akciót, és ha Alebran bejuttatja őket az erődbe, akkor vacsorára haza is érhetnek. A dolgok persze nem indulnak simán, a srác ugyanis láthatóan egyre rosszabbul lesz, így azt feltételezik, hogy benne is bomba van. Úton a röntgenhez már vörös fejjel üvölti, hogy öljék meg, de mire Jack megtenné, átalakul egy lavór vízzé, és lefolyik a hordágyról. Pont, mint Kelly szenátor az X-Men-ben, ami 2 évvel korábban készült.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Csillagkapu 6x15 - Elveszett Paradicsom

2009. augusztus 22. 16:00 - the black ball

O’Neill a szokásos vasárnapi grillezéshez készülődik, amikor feltűnik Maybourne, és kiszolgálja magát. Persze nem Jack szakácstehetsége vonzotta ide, hanem a Prométheusz híre, miszerint Simmons ellopta, és az Ősök egyik fegyverraktárához vitte. Természetesen Maybourne mindig mindenkinél többet tud, így például azt is, hogy azon a bolygón van egy csillagkapu. Csak Simmonsnak egyszerűbb volt megszerezni a hajót, mint megszállni a Parancsnokságot. A lényeg az, hogy Maybourne véletlenül pont ismeri ennek a bolygónak a címét, és csak két apróságot kér cserébe: elnöki kegyelmet és azt, hogy részt vehessen ezen a küldetésen.

O’Neill megszagolja második kedvenc ezredesünk leheletét, mert egész biztos benne, hogy Maybourne hullarészeg lehet, ha azt hiszi, hogy ebbe belemennek. Maybourne veszi a lapot, úgyhogy szépen a tűzre dobja a bolygó címét, de Jack még időben leönti sörrel. A papírt, nem Maybourne-t, pedig az viccesebb lenne. Persze Maybourne nem ennyire hülye, közli, hogy a bolygón egy áthatolhatatlan kapu védi az Ősök fegyvereit, és egész véletlenül nála van a kulcs. Szóval gondoljuk meg az ajánlatot. Előbb inkább körülnézünk a bolygón, ahol meglepetésünkre nem az Ősök, hanem az eddig ismeretlen negyedik faj, a Furlingek technológiájával találkozunk.

Tovább
Címkék: csillagkapu
komment

Friday Night Lights 1x14 - Upping The Ante

2009. augusztus 22. 15:00 - Sigismundus

Előző részek tartalmából: Julie mindenki megdöbbenésére sztárfocistával kezd járni, aki persze mááás, Smash bevallja a doppingot, elöbb húgának, majd Mamának végül Ericnek is.Az edző eltiltja a játéktól és beszélni próbál a fejével. A Riggins tesók jól összevesznek apjuk emlékein, Ericet meg feljelentik Streeték. Buddy megpróbál randit szervezni lányának, Jayt pedig le akarja beszélni, aki némi gondolkodás után megkéri Lyla kezét…

Kerti reggeli a Garrity laknál, Jay is meghívott, a quadrugbyről lelkesen magyaráz, Lyla anyja meg úgy tesz mintha ez nagyon érdekelné. Buddy végül csak beszól, hogy ez csak szórakozás, megélni nem lehet belőle. Jay erre elárulja távlati terveit, beutazza majd a világot a nemzeti quadcsapat tagjaként és Lylát is viszi mint feleséget.. A közlés mint egy bomba a szülőknek, de a szép menyasszony is dühös Jayre, nem kellett volna még elárulni.

Tovább
Címkék: fnl
komment

A Kaméleon 3x16 – The P.T.B. (The Powers That Be)

2009. augusztus 22. 10:00 - missparker

Bocs a múlt heti kimaradásért, de ezt nem akartam összecsapni, lévén nagyon ütős rész.

Chicago-i éjszaka, kis rádiócsatorna műsorát halljuk. A producer Angela, ő a központi stúdióban ül, Neil, a műsorvezető pedig ismeretlen helyről sugároz. Jelszava: soha ne hagyjuk abba a kérdezősködést! Egy betelefonáló közli, hogy szerzett egy 1974-es faxot a légierőtől, miszerint a Háromoldalú Bizottság az 51-es körzetben járt jún. 10-én. Újabb betelefonáló, ő már régi ismerős a műsorban, Middleman. A fax tutira hamis, a HB aznap Delaware-ben volt, együtt reggeliztek. Ő egy kétoldalú tükör másik oldalán ült, optimalizált tápértékű reggelit fogyasztva. Ugye kitaláltuk, kicsoda Middleman? Neil mindent tud róla, amit lehet. Hogy menekül, hogy mit tettek vele. Mégis irigyli. Mert neki csak egy ember van, aki ennyire fontos, mint Middlemannek a családja. Búcsú, vigyázz magadra, Middleman. A műsor további része rendhagyó, Neil egyik haragosa csomagot küldött: egy döglött patkány, egy lány képe, ’az idő lejárt’ felirattal. A rádió még közvetíti, ahogy a rosszarc rátör Neilre, az adás megszakad. Jarod azonnal megfordul a kocsival, irány vissza Chicagóba. Angela az éterben könyörög Neilnek, hogy ha életben van, jelentkezzen. Jarod nem sokat gondolkodik, amint megérkezik, beül a másik mikrofonhoz, Angela döbbenten veszi tudomásul, hogy új műsorvezetője van. Hogy hogyan jutott be, és kicsoda, azt nem tudja.

Jarod érve egyszerű a kétkedőknek: Neil hazugságokra derített fényt egész életében, miért gondolja bárki is, hogy maga is gyártott egyet, ez nem megrendezett cirkusz. Zene! Angela már rendőrséget hívna, Jarod lehurrogja. Bemutatkozik, Middleman, alias Jarod. Keressük meg Neilt. Zene után a műsor folytatódik, most Middlemant halljátok.

Tovább
Címkék: a kaméleon
komment

A fiúk a klubból 5x08 - Légy hű magadhoz

2009. augusztus 21. 14:00 - leeann

Mialatt Brian a top 10 dugás versenyt hajtja, Mikey Justinnak segít beköltözni a nem kicsit lepukkant lakásba. Egy ágy és egy szekrény már van a lakásban, de fürdőszoba és konyha nem igazán. Emm-nek is vannak gondjai, mert valaki zaklatja telefonon. Igazából a zaklató mindig csak addig jut el, hogy felhívja Emm-et, de beleszólni nem mer, úgyhogy Carl szerint nincs miért aggódni, de Deb szerint pánik gomb, karate óra és gázspray szükséges. A lányok meglepően jól elvannak a házon belüli különéléssel. Mikey is meglepődik ezen, amikor J.R.-ért megy.

Másnap a munkában Ted megpróbálja elérni, hogy Brian a vállán kisírja azt, hogy elveszítette a két legfontosabb embert az életében, de ő nem az a nyavalygó típus, neki a verseny megnyerése jelenleg a legfontosabb, és Ted helyett inkább a 9-es számú fiúval költi el az ebédjét. A központban nagyüzem van, Mel, Justin, Ben és még néhány elkötelezett telefonos kampányt indított a 14-es kezdeményezés ellen. Justin a saját listáján kiszúrja az apja nevét, persze a 14-est támogatók listáján.

Tovább
komment

Életfogytig zsaru 2x20 - A 38-as kezdeményezés

2009. augusztus 21. 11:00 - missparker

Charlie és Seever a polgármester kérésére megjelennek Howard Amis politikai tanácsadónál, aki aggódik az eltűnt felesége miatt. Vegasban volt, mire reggel hazaért már nem találta Lisát. Nincs sehol, pedig az autója itthon van. A telefonját nem veszi fel. Howard nem akar 24 órát várni az eltűnés bejelentésével, érzi, hogy baj van, ezért kért szívességet a városvezetéstől. Közben dolgozik is, családról szóló kampányvideót rendez, utasítgatja a kollégákat, tombol. Na jó, sírásból, Seever hülye kérdéseiből elég, most jön Charlie: az asszony ágya nincs bevetve, tehát itthon aludt, a macskája sincs a helyén. Valószínűtlen, hogy macskástul rabolták el. A cicus a kerti jacuzzi fedelén toporog. Howard, hívd fel újra Lisát! A telefon a jacuzzi mellett csörög. Howard, ne gyere közelebb! Megrázó képeket alkottak nekünk: a telefon csörög, szomorú zene szól, Charlie felemeli a fedelet. Lisa vértől vöröslő vízben fekszik, Charlie és Seever megrendülten néznek. Howard sírni kezd, a kerti locsolóberendezés beindul, mintha az egész kert sírvafakadna.

Négy lőtt seb a mellkason. A gyilkos a kerítésen át jöhetett be. Howard összeomlik, mindenki őt fogja gyanúsítani. Felmerül a 38-as kezdeményezés. Mi is ez? Egy civil összefogás, a kézifegyverek széleskörű betiltásáért küzdenek. Lisa a beadványuk elfogadásáért lobbizott. Lisa jobbkeze, Ella beszédes: Howard baloldali volt, Lisa jobboldali. A 38-as kezdeményezés fő ellenségei fegyvervállalatok, nem gondolta volna, hogy gyilkolni is képesek.

Tovább
komment

24 6x09 – 14:00-15:00

2009. augusztus 21. 09:00 - Milo Rambaldi

14 óra van. Az előző részben Abu Fayed megint elmenekült a pöcén keresztül, előtte azért megfúrta Morris vállát, aki előállította neki az atombomba-élesítő szettet. Jack leszerelt egy atombombát, Chloe mondta neki, hogy kell, a netről szerzett használati útmutatót. Mekkmestert szőkecsaj az örök vadászmezőkre költöztette, pénz kellett volna neki, de őt meg Abu puffantotta le, ismét két szereplővel kevesebb. Mr. Kismedve ellen pedig konspiráció készül, amibe úgy tűnik, az elkeseredett Tom Lennox is beszáll.

Fayed helikopteren menekül, a maradék három bomba megvan, és egy szakállas ürgét hív Abu barátunk. Aki nem más, mint Gredenko. Abu kap is lebaszást, ügyetlen vagy fiam, két bombát csak így elpazarolni. Az én rendszerem ötre van programozva, várnod kell egy kicsit, addig ne robbantgass, OK? CTU. Gredenkoról kiderül, hogy ultranacionalista, nem veti meg az atomot, és nagy valószínűséggel itt van Los Angelesben. Chloe menne is nyomozni, de befut Morris. Betámolyog inkább, viszik a kórházba, senkihez nem szól, még Chloehoz sem. Jack is érkezik, néznek is nagyot. Bauer ügynök ismét a CTU területén. Chloeval is találkoznak végre.

Tovább
Címkék: 24
komment

Ments meg 4x13 - Yaz ( ÉVADZÁRÓ)

2009. augusztus 20. 11:00 - zenoli

Elérkeztünk a vidám tűzoltók negyedik évének utolsó momentumaihoz, lassan könnyes búcsút veszünk tőlük, de előtte lássuk, mit tartogatnak nekünk mára. Zenei betéttel nyitunk, Tommy-t látjuk, amint egy bárban múlatja az időt nők és pia társaságában. Közben bevágják azokat a jeleneteket is, amik során veszteség érte őt, így újra élhetjük 9/11-t és Jimmy elvesztését, Johnny halálát, Connor balesetét. Aztán belecsöppenünk a valóságba, ami tényleg egy bárban zajlik, csak whiskey helyett víz, nők helyett pedig öreg Gavin a társaság, elég kiábrándító, én eret vágnék. Gavin papa szenved a nem italozás lehetséges minden mellékhatásától, de erős és kitart, közben meg baseball meccsre vágyik, és ezt meg is osztja a gyerekkel, titkon remélve, hogy az majd harap az ötleten, és beszervezi valahová. És lőn, Tommy megígéri, hogy rendben, megkapod, ha az kell.

Laktanya raktárában vagyunk, Tommy ott csövezik a ló nagyságú eb társaságában, és hogy a tökvakaráson kivül mással is elüsse valahogy az időt, az AA-s könyvekből olvas okosságokat. Majd megjelenik neki újra az arctalan idegen- valahogy ehhez a könyvhöz kötődik a szentem- és mond pár bölcsességet, amit Tommy sem tud hova rakni, aztán ahogy jön, úgy távozik is. Tommy lopakodik utána, mert kíváncsi fajta, de ő ugye most csak inkognitóban lehet jelen az őrsön, ezért diszkréten a fal mellett kúszik. Azonban nem elég ügyes, rajtakapják a nagy bujkálásban, ez nem jött össze, lesz nemulass. Főcím.

Tovább
Címkék: ments meg
komment

Halottnak a csók 1x08 - Bittersweet

2009. augusztus 19. 18:38 - Csiki_

Ahogy azt megszokhattuk, a magányosan unatkozó bentlakásos Neddel nyitunk, aki épp az egyik kirekesztett sráccal haverkodik össze. A barátság viszont nem valami hosszú életű, miután Ned megfeledkezve képességéről, egy halom avarba ugrik önfeledten, visszahozva a leveleket az életbe. Az újdonsült barát pedig hatalmas szemeket mereszt, majd ijedten tovaszalad. Mai leckénk: a szenvedélyből születő boldogság soha nem lehet hosszú életű.

A felnőtt Pitekészítő eközben a Chuck nevű lánnyal próbál dűlőre jutni a Pitekuckóban, de ez nem egyszerű: Chuck ugyanis keserédesen kijelenti, hogy aznap lenne az apja 60. szülinapja. Ned rögtön kijózanodik a szerelmes mámorából, erre nem számított. Ahogy gyötri a lelkiismeret (mert ugye ő ölte meg Chuck apját, mikor visszahozta életbe a saját anyját), érdekes dolgot vesz észre: mindössze egyetlen vendég tartózkodik csak a Pitekuckóban, a homeopátiás drogokat áruló Alfredo, aki épp Olive-ot vizslatja kitartóan. Azaz már kettő, mert belép Emerson, Ned rögtön le is támadja, és rázúdítja lelkének összes problémáját. Ahogy azt Emersontól megszokhattuk, csupa jó tanáccsal szolgál, de a lényeget kimondja: Ne szólj a lánynak arról, hogy megölted az apját! Ekkor berobban egy noname srác, aki köszönés nélkül elkezdi promotálni a szomszédban nyílt édességboltot. Emersonnak ez máris gyanús.

Tovább
komment

Buffy, a vámpírok réme 4x17 - Szupersztár

2009. augusztus 19. 14:00 - leeann

Buffy visszatért a saját testébe és vámpírokat öl, mint régen. Mondanám, hogy minden rendben megy, de nem így van. Meglepő módon nem áll ki egy pár tagú vámpír csapattal, hanem segítségért megy. A segítség nem más, mint az abszolút lúzer a gimiből, Jonathan. A csapat most valamiért Jonathan irányításával harcol, és amikor a harc után kijönnek a kriptából, fotósok hada lepi el őket. Ez azért elég fura, de lássuk mi lesz még ebből! Az sem mindennapi, hogy Tara és Will Jonathan képeket ragasztgat a falra, úgyhogy tuti van itt valami turpisság.

Buffy és Riley próbálnak túllépni a Faith-incidensen. Azért az vicces, hogy még Riley szobájában is Jonathan poszter van az ajtón. Buffy a pasigondjait is Jonathan-nel beszéli meg egy kávézóban, ahova folyamatosan jönnek a rajongók, így nem tudnak nyugodtan értekezni. Közben az Iniciatívát egy ezredes vette át, aki hogy, hogy nem, Jonathantől várja azt a megoldást, amivel elkaphatnák Adam-et. Persze Buffy csapata is foglakozik az Adam témával, de a lányokat most jobban érdekli Jonathan.

Tovább
Címkék: buffy
komment
süti beállítások módosítása