Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 6x10 - A gyógyszer

2009. augusztus 02. 12:00 - Llew

Idegen világ lakói várnak valakit a csillagkapu előtt. A katona aggódik, a politikus optimista. Szerinte az érkezők népük legelismertebb képviselői, a vezetőjük, pedig minden bizonnyal briliáns és intelligens tárgyalópartner, akihez fel kell kötniük a gatyát. Alig várja, hogy találkozzon egy ekkora géniusszal. Erre betoppan a CSK-1, és O’Neill egy „Üdv, srácok”-kal köszönti az egybegyűlteket. Hát, nem erre számítottak, az látszik az arcukon, de ha már itt vannak a vendégek, ugyan mondják már el miként műkszik ez a kapu dolog. Cserébe felajánlják a tretonin nevű szert, ami jobb, mint a vietnámi kenőcs, mert immúnisak tőle minden betegségre.

Teal’c és Jonas, mint földlakók, Zenna Valkkal, az ásatás vezetőjével ismerkednek, míg O’Neillék folytatják a tárgyalást. Kéne nekik egy adag tretonin, hogy a mellékhatások tekintetében megkérdezzék kezelőorvosukat, gyógyszerészüket. Cserébe hoztak tíz csillagkapu címet. Mind kezdőknek való pálya, ahol lehet szokni a játékmenetet, meg tapasztalati pontokat gyűjteni. Új barátaik azonban rögtön csúnya szörnyeket akarnak hentelni. Ugyanis a templomromokban talált szövegek alapján összeállított listájukról, Carter három címet kapásból goa’uld anyabolygóként azonosít.

Tovább
Címkék: csillagkapu
1 komment

Csillagkapu: Atlantisz 3x02 - Kirekesztettek

2009. augusztus 02. 10:00 - the black ball

Albínó metálfesztivál edition

Földön vagyunk, bejövő féregjárat, Atlantisz az. Miután az előző részben végig gyíkpofákat kellett bámulnunk, meg Michaelt, szinte felüdülésként hat Teyla feje a monitoron. (Ne tessék félreérteni, nem fejezték le csajt.) Be vannak tojva, mert egy kaptárhajó közelít Atlantisz felé, úgyhogy rögtön Weir vezérasszonyhoz fordultak tanácsért. Weir kimondja a nyilvánvalót: uccu neki, álcázzátok a várost, Carsont meg kötözzétek bele az ősfotelba, hátha eldurvul a helyzet. A kaptárhajó megérkezik, mindenki lerágja a zománcot a fogsoráról, de a lidércek szokásos „khöö, kiszííívom a gigááádaat, khöö” fenyegetőzése helyett Sheppard jelentkezik be.

Szóval kapják ki Beckettet a székből, mielőtt képes lenne szétlyuggatni a vadonatúj kaptárhajónkat. Inkább jöjjön át, és csináljon valamit az albínó metálfesztivál 200 túlélőjével, akik most sztázisban henyélnek. Otthon Woolsey valamit dumál Weirnek, hogy az IOA besértődött Weir hozzáállásán, és most hunyorítva néznek rá. Még a végén valóban kirúgják. Teyla meglátogatja Michaelt. Michael kurva nagy hősnek érzi magát, amiért megmentette Sheppardöt, és megállította a Föld felé tartó kaptárokat, oszt mégis őrizet alatt van szegény. El akar innen menni, persze nem a lidércpajtásaihoz, mert azok lekorcsozzák éjjel-nappal. Csak adjunk neki egy hajót meg pár mirelit állampolgárt, aztán nem is hallunk róla többet.

Tovább
Címkék: atlantisz
21 komment

Csillagkapu 6x09 - Szövetség

2009. augusztus 01. 15:30 - the black ball

Nahát, az Alfa-bázison kezdünk, biztos van valami csel. Á, meg is van: az Alfa-bázis is erdőben található. Szabad jaffák mászkálnak mindenhol, és közben tok’rák jönnek a kapun át. Már megint hazavágták a ki tudja hányadik tok’ra bázist a kukacok. Egy Ocker nevű jókukac majdnem bucira ver egy szőkejaffát, aki segíteni próbált neki egy za’tarc detektor cipelésében. Láthatóan a tok’rák nem örülnek a jaffáknak, fordítva szintúgy. A mieink ellátják a sebesülteket, aztán pedig a halottakat a 100%-os hatásfokú tok’ra hamvasztási módszer keretében beledobáljuk a kapu örvényébe.

A ceremóniát megint az Ocker-szőkejaffa páros zavarja meg, mert a jaffa dumált a hamvasztás alatt. Jack szerint jókukacék jobb ha nem felejtik el, hogy a szabad jaffák nélkül már sehol sem lennének. Később Jacob felfedi Jack előtt a nagy titkot, avagy miért akkora mocskos sznobok a tok’rák a jaffákkal szemben: Több ezer éven át ha megöltek botfegyverrel egy tok’rát, akkor jaffa volt az elkövető. Ráadásul pont az imént tizedelték meg újra Anubisz jaffái a tok’rákat, úgyhogy kissé nehéz nekik egykori gyilkosaikkal jópofizni. Másnap Carter újabb rosszhíreket hoz: valaki megbuzerálta a naquadah-generátorunkat, ami így pár órán belül felrobbant volna.

Tovább
Címkék: csillagkapu
1 komment

Friday Night Lights 1x11 – Nevermind

2009. augusztus 01. 13:00 - Sigismundus

Előző részek tartalmából. Jasonnak Lyla örök szerelmet, Tim örök barátságot esküszik.A végzetes blokkolás, Jason lebénult véglegesen, Tim és Lyla lefekszenek nem is egyszer, Jay jól szájon vágja legjobb haverját és kiadja az árulók útját, Matt apjával telefonozik és a nagyival küszködik aki egyre furább.

Reggel a Saracen háznál, Matt telefonon valami egészségügyi számláról tárgyal, közben csapot javít. Nagyi rászól, segítsen Apának a csomagokkal, de Nagyi, Apa Irakban van. Matt folytatja a csapszerelést, de nagyi megint szól hogy segítsen. Matt erre már csak kinéz az utcára és tényleg, Apa száll ki egy taxiból egyenruhásan, mosolyogva, épségben.

Tovább
Címkék: fnl
Szólj hozzá!

A Kaméleon 3x14 - At the Hour of Our Death

2009. augusztus 01. 10:00 - missparker

Nem egy eseménydús, de mégis hatásos epizód. Papírzsepit bekészíteni!

Jarod a Yellowstone Parkról áradozik telefonon Sydney-nek, közben hegyek közt lavírozik egy hidroplánnal, turbulenciával küzd, de alapvetően jól érzi magát a helyzetben. Miss Parkerről érdeklődik, fontos lenne, hogy beszéljen vele, csomagot is küldött neki. El szeretné mondani, hogy találkozóra készül valakivel, aki közel állt Catherine-hez. Jarod még mindig jól van, a motor már nem annyira. 'Sydney, ha nem beszélünk egy órán belül...' megszakad a vonal. Központ, Broots vígjátékot néz Angeloval, hátha Angelo kifejezőképessége fejlődik tőle. Miss arrogáns, eléggé hasonlít régi önmagára, erre minden oka megvan: Tommy egy újabb hétig nem lesz a városban, az apja exSzöszivel nászutazik, és Rainesre hagyta a Központ vezetését. Jarod csomagjában egy rózsafüzér van. Angelo máris érez valamit: 'Miss Parkernek fáj'. Bizony fáj, ájultan esik össze.

Jarod, ez elég durva volt, bármit is jelent. Angelo megállapítja: 'Miss Parkernek hit kell, de a hit halott'. Jarod eközben tovább küzd a repülővel, rádión már nem tud segítséget kérni, lezuhan egy folyóba.

Tovább
Címkék: a kaméleon
5 komment

Sötét angyal 1x06 - Nyomok a homályból

2009. augusztus 01. 09:00 - bree-gee

Kezdőképünkön Max éjszaki motorozik a városban. Miközben „dús hajába tép a szél” azon morfondírozik, hogy milyen jó dolog az éjszaka, és milyen haszontalan dolog az alvás. (Lehet, hogy ezzel sokunk vitába szállna.) Mellécsapódik egy másik motoros (ő már jobban betartja a biztonsági előírásokat, sisakot visel), és immár versenyezve robognak az éjszakában. A pörgésnek a rend őrei vetnek véget, akik lekapcsolják a lányt, betörik a lámpát a motoron, és közlik, hogy szabálysértés miatt (nem ég a lámpa-hehe) elkobozzák a motort, ami ugye Max szeme fénye.

Logan sem unatkozik, megjelenik nála a volt felesége. Az ex eléggé fel van pörögve, tologatja a bútorokat jobbra-balra, és közben úgy ontja magából a feng-sui szakkifejezéseket, mint Vezúv a lávát kitöréskor. Logan szóhoz se jut a döbbenettől, hogy mit keres nála a nő. Állítólag bocsánatot kérni jött, amiért régen ivott, és sok szomorúságot okozott a férfinek. Másnap reggel Max a munkahelyén dühöng a motorja miatt, rengeteg pénz kellene, hogy ki tudja váltani, Cindy szerint inkább vegyen másikat, az is kerülne ennyibe, és a kezébe nyom egy újságot. A lány megpillant egy hirdetést, ami csupa számokból, és egy címből áll, majd zaklatottan elrohan.

Tovább
Címkék: sötét angyal
5 komment

Friday Night Lights 3x11 - A Hard Rain's Gonna Fall

2009. július 31. 16:00 - Sigismundus

Esküvőre bevásárlás, Tyrát nem tudja lekötni, a felvételin jár az esze. De mégis kénytelen szemre vételezni a porcelán giccsparádét, ő fogja szervezni a lánybúcsút, ami legyen teaparti.Minden edzésen ott van Maddie is, és tulajdonosi büszkeséggel figyeli JDt. Akinek ez hasznára vált mert nyugis, és hajszálpontos. Ennek ellenére Eric és Wade megkérik Romeót, ne az ő idejükben romantikázzon.

Lyla hamar túltette magát az elit iskola elvesztésén. Visszavett hercegnői gőgjéből, és a nép közé vegyülve szórakozik. Sör és Nintendo Billyvel és Mindyvel, akik egész megkedvelik, egyedül Timnek nem tetszik a változás…

Tovább
Címkék: fnl
3 komment

A fiúk a klubból 5x05 - Minden végzet nehéz

2009. július 31. 14:00 - leeann

A Babylon fénykorát éli és újra népszerű, mint egykoron. Emmett is fénykorát éli, és már legalább olyan népszerű, mint a Babylon. Miközben Brian és Justin az újjászületett sötétszobát avatják fel, Mikey, Linds és Mel J.R.-t adogatják kézről kézre. Csakhogy hiába van a kislány körül ekkora felhajtás, ő nem igazán érzi még ennek a hátrányát, de Hunter már más tészta. Neki nagyon meggyűlt a baja a sulival. A sulis társak piszkálják, az úszócsapatból kizárták, úgyhogy az iskola egy rémálommá vált számára. Brian is feltűnik a színen, de Mikey életében most a család játssza a főszerepet, úgyhogy nem hatja meg őt, hogy a legjobb barát zokon vette a szuperhős buliról a távolmaradást.

Loretta hálálkodása addig fajul, hogy rózsacsokrot és háromféle sütit hozott Debbienek. Emmett átlát a szitán, de Deb észre sem vette eddig, hogy Loretta beleszeretett. Brian megint letolt nadrággal áll, de most a doki előtt, és úgy néz ki, hogy a rák után most egy szifiliszt szedett össze, ezért mostantól pár napig nincs szex. Hunter előtt is nagy próbatétel áll, mert szembe kell nézni az előítéletes tinitársakkal a suliban. Mindenki vet egy pillantást a fiúra, ki sajnálkozót, ki megvetőt, de az észrevétlen besurranásnak mindenképpen lőttek.

Tovább
1 komment

Életfogytig zsaru 2x17 - Szavatossági idő

2009. július 31. 13:00 - missparker

Tidwell behívja az irodájába Charlie-t, rosszat sejtünk. Reluxákat leereszteni, ajtót becsukni. Taposson a lábára, mert elaludt. Mármint a lába. Tidwellé. Jajanyám. Charlie vadul tapossa a főnökembert, az egyre elégedettebb, a második felesége és Reese is egész jó volt ebben. Hiányzik. Az utolsó rúgásra végre felébred. Mármint a lába. Bobby épp most nyit be, öö hulllla öö aaa paartooon öö... Neki sem kell hülye fejek vágását gyakorolnia, profi benne. Mindegy, Charlie végre elszabadulhat, a nő nélkül csak ünneplős BKV-ellenőrnek öltözni képes Tidwelltől. A beach majdnem gyönyörű, az a holttest a bazársoron totál elrontja az összképet. A néhai kocogott, leszúrták a tömegben, senki sem látott semmit. Nem rablás volt, csak egy motel kártyakulcsa van nála, zsebei nincsenek. Charlie illedelmesen hurcolja magával Bobbyt, most a motelhez. Közben az összes bikinis lányt megszemléli, Bobby morog, 'látszik, hogy nem vagy szülő, ezek gyereklányok'. Charlie szó nélkül hagyja, bár a barommal ellentétben ő biztos nem felejtette el, hogy egyedülállóságát többek közt pont neki köszönheti.

Charlie-ék egyenesen a néhai szobájába mennek. Szabadságos katonák laknak itt. A teraszra kilépve egy nő barátságtalanul fogadja őket, nem tudja, hogy zsaruk. Charlie örömködik: Milyen szép napszemüvege van! A parton vette? Kell is az, nagyon süt a nap. Charlie rövidesen elunja a játszadozást, megkéri a lányzót, hogy ugyan szólna már a két haverjának, akik a hátuk mögé lopakodtak, hogy térdeljenek le, és kezeket fel. Charlie-nak tényleg tetszett a napszemüveg, elvégre az IQ-light katonák nem számoltak a tükröződéssel.

Ügyesebbnek kell lenniük, ha egy börtönudvaron képzett alakot akarnak hátulról meglepni. Az áldozat, Travis szintén katona volt, együtt szolgált Irakban, most pedig együtt nyaralt a hármassal, Dixonnal, Andy-vel és Erinnel. Tidwell nagyon hazafiatlanul ebben a felállásban egy csinos nőt lát, aki 3 pasival lakik egy szobában. Az egyiküket megölték, és többiek egymásnak biztosítanak alibit. Aztán eszébe jut, hogy Reese azt mondta neki, mindig kérdezze meg Charlie-tól, mit lát. [Úgy beszél róla, mintha meghalt volna, tényleg nagyon hiányzik neki.] Charlie vigyorog. [Nem közömbös, mit gondol róla Reese?] Nos, mit látsz? Valójában azt, amit nem. Tidwell és Bobby fájdalmas fintorral az arcukon lelépnek. Charlie hiányolja a dögcédulákat. Egy rendőrnél sem jelent jót, ha leteszi a jelvényét. [Ő már csak tudja.] Sokra nem jut, katonáink nyaralnak, azért nincs dögcédula.

Tovább
4 komment

Battlestar Galactica 4x18 - Islanded in a Stream of Stars

2009. július 31. 11:00 - Freevo

Miután Starbuck és a Tigh házaspár fölfedezte, hogy a kollektív tudatalattijukban ott rejtőzik A Dal, Amelyet Még Az Istenek Is Szeretnek, megpróbálják közösen meggyőzni Adama admirálist, hogy szerezzék vissza az elrabolt Herát. Ellen tudni véli, hogy Cavil atya genetikai kutatásokat akar végezni a gyereken, hátha megtalálja benne a természetes utódlás titkát, ezért biztosan a Kolóniára vitte, azaz a cylonok őshazájába, ahova az első háború után költöztek. 

Adama ennek hallatán rögtön visszakozik, nincsenek azok az istenek, akikért öngyilkos küldetésre indulna ezzel a rozoga bárkával, hát még ha egyetlen gyerek a tét. Ellen nagyon akaratoskodik, merthogy Hera a faja fennmaradásának a kulcsa, mivel ő az eddigi egyetlen életképes hibrid, de ez Adamát különösebben nem érdekli, attól az emberek még tudnak szaporodni, a cylonok meg szarjanak sünt.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása