Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 6x08 - A többi fickó

2009. július 26. 11:00 - Llew

Egy Her’ak nevű jaffa érkezik raportra a főnökhöz. A napi külön feladat, hogy élve elfogja a CSK-1-et és Khonsu elé vigye őket, mert ezzel majd jól benyalják magukat Anubisznál. Hammond tábornok kedvenc csapata újfent O’Neill egyik kedvenc feladatát végzi, vagyis egy csapat tudóst pesztrál a sorozat kettesszámú külső helyszínén, egy romokkal tarkított sivatagos bolygón. Az agyasok éppen egy gyűrűtranszportert vizsgálnak, és azon elmélkednek, hogy vajon a kukacok egy gyűrűgyárban építik-e ezeket, mert ez is pont olyan, mint a többi.

Harmadik társuk, Jay Felger eközben meló helyett távolról csodálja az egekbe magasztalt O’Neillt és Teal’cet. Nyilván nem először, mert társainak már elege van belőle, de ő csak azon töpreng, hogy két ilyen legendás világmegmentő vajon miről diskurálhat. Hát arról, hogy kire fogadnak az idei Stanley Kupán. Teal’c a Vancouver Canucks-ra  gondolt (kikacsintás az álladó forgatási helyszínre), amivel teljesen meglepi Jacket, aki inkább javasolja, hogy egyenek.

Tovább
Címkék: csillagkapu
4 komment

Friday Night Lights 1x10 - It's Different for Girls

2009. július 25. 14:21 - Sigismundus

Előző részek tartalmából. Matt és Julie sietős csókot váltanak. Smash igyekszik rákerülni MrHunt százas listájára, de bénán játszik. Ezért elkezd doppingolni hogy jobb legyen. Timet jól arcon üti Jason, kocsiját pedig pár játékostársa veri szét, majd Tyrától is kap egyet. Lyla pedig mindenütt hallja háta mögött a róla szóló suttogásokat.

 

Lyla a lánycsapat öltözőjében, vizet enged egy törülközőre, majd kifejezéstelen arccal a szekrényét kezdi tisztogatni, amire egypár új dolgot firkált valaki. Késve érkezik a cheerleaders pályára, edzőnőjük (sportos szőke, hol rejtegették eddig?) le is szidja, a csapatból bizonyos Britany, élveteg arccal gúnyolódik. Aztán edzés. Nos kérem, nincs igazuk akik szerint cheerleadersnek lenni csak buta és üres mosolyogás. Egészen komoly akrobata trükkök, ugrások meg dobások, de Lylának a legalapabb dolgok se mennek ma jól, újabb szidás edzőnőtől, újabb Timmel kapcsolatos megjegyzés Britanytól. Sulifolyosón Matt és Julie társalognak, a kis szőke szerint szülei nem állhatnak útjukba, kemény kézzel kell majd őket irányítani. Matt megjegyzi hogy ez neki nehéz lesz, lévén MrTaylor az ő edzője.. Julie leinti, ne törődj ezzel gyere át majd este hozzánk. Ok, aztán Matt bocsánatot akar kérni a múltkori csók miatt az nem volt szándékos, erre Julie ott a folyosón mindenki előtt (megint ő kezdeményez) lesmárolja…

Tovább
Címkék: fnl
1 komment

A Kaméleon 3x13 - Pool

2009. július 25. 10:00 - missparker

Jarod egy ócska klubban vacsorázik. Csípős szószt tesz a chilis levesbe, Earl Dupree, a pultos nagy döbbenetére. Ha ismerné az Erős Pistát, tutira abból is pakolna bele, mert saját bevallása szerint csípősen szereti. A háta mögött biliárdozó társaságban is paprikás a hangulat: egy selyemfiú összeakad az ellenfelével, csalónak nevezték. Végül nem lesz bunyó. Earl lánya, Billie gyilkosnak nevezi a selyemfiút, aki anyakönyvileg Eddie Fontenot. Jarod egyre inkább figyel. Van mire, Eddie ellenfele elsomfordál, Billie magához vesz egy fegyvert, és eltép. A következő képsoron már Eddie röhigcsél a gorillájával a klub mögötti sikátorban, Billie mögéjük oson, remeg a fegyver a kezében, 'ezt érted, Marvin', kibiztosítja. Jarod ott terem, kicsavarja a kezéből a pisztolyt, Eddie nem vett észre semmit. A kicsi leányt Earl is lebaltázza, ‘egy ilyen emberre, mint Eddie ne fogj fegyvert, csak akkor, ha le is lövöd’. Jó tanács, ilyeneket ad minden gondos apa. Billie hisztizik, Marvin Earl testvére volt, tartozik neki ennyivel, Jarod meg törődjön a maga dolgával, majd sértődötten a szobájába vonul. Earl egy újságcikket mutat Jarodnak, két hete lelőtték Marvint, Billie apjaként szerette, ő talált rá a holttestére.

Marvin bűne az volt, hogy nyert Eddie-től ötvenezer dollárt biliárdon. A rendőrség nem tudja a selyemfiúra bizonyítani a gyilkosságot. Csak egy módon lehet legyőzni, Earl félve kérdezi: maga is biliárdjátékos, Jarod? Mostmár igen.

Tovább
Címkék: a kaméleon
5 komment

Friday Night Lights 3x10 - The giving tree.

2009. július 24. 16:00 - Sigismundus

A szerencsésen hazaért Tyra gondolatai újra a helyes úton, tanulás, és tesztek meg felvételi. Csak kellene egy segítség, Julie Landryt ajánlja, mert a szintén végzős pulykatojásnak nyilván egyéb dolga sincs. Tényleg nincs dolga, ha már focicsapatban van, Landry haver megpróbálja megérteni mi a jó a céltalan lógásban focihaverokkal. Már majdnem lelépne a kísérleti csoportból unalmában, JD szintén, amikor egy szurkolócsaj partira hívja őket.

Valami Madisonnak a szülei elutaztak, buli van. Maddieról kiderül, egy dögös vörös másodikos, és nem szívbajos, rástartol JDre, akiről kiderül, józanul még lazább, mint múltkor, szívesen veszi a kényeztetést.

Tovább
Címkék: fnl
Szólj hozzá!

24 6x05 – 10:00-11:00

2009. július 24. 15:00 - Milo Rambaldi

10 óra van. Ott hagytuk abba, hogy az atomenergia lakossági bevezetése Abu Fayednek köszönhetően sikerrel zárult, Jack pedig agyonlőtte Curtist, abba akarja hagyni az egészet. Nem fogja, mert még 20 rész hátravan, és ő a főszereplő. Még négy bomba van szabadon, Curtisből viszont csak egy volt. Sajnos. Kismedvét leköltöztetik a bunkerba, ott jobb lesz neki, a parancsnoki értekezlet is odalent lesz. És onnan fog majd beszédet is mondani. Kis lépés ez Fayednek, nagy gomba nekünk, 12000 ember és egy négyzetkilométer megsemmisült. Karen hívja férjét, mizu a másik négy bombával? Hát azok nincsenek meg, nem is tudjuk hol vannak, semmiről nem tudunk semmit. Keresünk, de az akciócsapataink atomjaira estek. Chloe panaszkodik Morrisnak. Mindenki, akit szeretek, meghal. Segítesz nekem routereket baszkodni? Jack kilépett, tudod?

Fayed egy Mccarthy nevű ürgét hív, aki lecseszi Abu barátunkat, hogy miért robbangat atomot a városában, igazán szólhatott volna. De Abu nem ezért hívja, hanem segítség kell, nemcsak Numair halt hősi halált, hanem a bombaújraprogramozókézikészülék is, ami szomszédapu gyűjtött be háromnegyed kilenckor. McCarthy még meglátja, mit tud tenni. Az utcán eközben totális káosz van, Jack néz ki a fejéből a káosz közepén, nincs kapcsolat a toronnyal, elmentek otthonról. Egy ordító ürge rázza ki a katatóniából, lezuhant a helikopter, a társát kell kimenteni. Megtörténik. Jack egészen magához tér, hívja Billt, aki meg van lepődve, hogy Jack mégsem lépett ki, de küld érte autót. Tikktakktikktakktikktakk.

Tovább
Címkék: 24
6 komment

A fiúk a klubból 5x04 - Nehéz döntések

2009. július 24. 14:00 - leeann

Brian és Justin egy párral szexszel, akik 10 éve együtt vannak. Másnap mind a három szülő megkapja az egyharmad részt a felügyeletből, aminek Mel örül a legkevésbé. Deb elég jól érzi magát Carl-lal, nagyon boldogok együtt. Teddy is nagy meccs előtt áll, hamarosan ugyanis kés alá fekszik, és megműtet magán ezt-azt. Később Justin a lányok csatározása közben próbál egy kicsit gügyögni J.R-al. Mel marha dühös Linds-re, amiért az harcba szállt a gyerekért. Ben is a gyerekkel van elfoglalva, csak ő a gimissel.

Hunter benne van a suli úszócsapatában, és Ben neki segít felkészülni a versenyre. Emm és Ted a műtétről beszélgetnek a kajáldában, amikor Deb ugrik be, hogy megmutassa a fiúknak az új elemes játékot, de ekkor megjelenik Loretta, aki annyira átvette Deb helyét, hogy szinte a kiköpött mása lett. A humora, az öltözködése és a dumája Debbie-é volt egykor, de most már nem az övé, és ez nem tetszik neki. Mikey és Brian is összefut, persze nem véletlenül, Brian ugyanis szuperhősök éjszakáját tart a Babylonban, és ezt szeretné reklámozni a képregényboltban.

Tovább
2 komment

Battlestar Galactica 4x17 - Someone to Watch Over Me

2009. július 24. 11:00 - Freevo

Melankolikus montázzsal nyitunk, főszerepben Karával, amint a pilóták eligazítására készül. Meglátjuk a szénné égett önmagunkat a tükörben, búskomoran állunk a zuhanyzó alatt, unottan magoljuk a mai utasításokat, és a bárban egymás után toljuk le a feleseket. Így kezdődik egy halott nő napja. 

Eltelt pár hét Ellen megérkezése óta, és a szövetség a cylonokkal közben megerősödött. Lee Adamáék üdvözlik a Kvórum első nem ember tagját, egy Six-klónt, aki rögtön kikéri a hadifogoly Boomert, hogy elítélhessék hazaárulásért. Az ötlet ellen senkinek sincs kifogása, egyedül Tyrol hepajkodik kicsit. 

Tovább
1 komment

Életfogytig zsaru 2x16 - Találj rám, kicsim (Hit me, Baby)

2009. július 24. 10:00 - missparker

Az epizód címét nehéz lefordítani úgy, hogy minden többletjelentést visszaadjon, de nem baj, majd menet közben ráérzünk. Charlie boldogan autózik a rehabilitált Buick-kel, leszedette róla a virágos festést. Nem tudja összehozni a mobilját a kihangosítóval, így egy helpdeskes lánykát fáraszt. Elmeséli a Maserati és a Buick történetét, és hogy ő egy zsaru. Öö, újraindítani? Az autót vagy a telefont? A lányka türelmes. Megoldás nincs, és most nem is lesz, mert Charlie megérkezett aktuális helyszínünkre. Egy pasassal rútul elbántak saját a luxuslakásában: a laptopját klórral leöntötték, szétverték, őt magát fagyállós borral megmérgezték, törött seprűnyéllel a falhoz szegezték.

A főbérlőnek tűnt fel, hogy ugyanaz a szám szól már 10 órája (Travis: One more time - tökéletes dalválasztás az egész epizódra), a látványtól kiakadt, azóta csak azt ismételgeti: 'ember pálcikán'. Charlie elmélázik, egy galamb csattan az ablaküvegnek, be akar repülni a szobába, ez hozza vissza a gondolataiból. A pálcikaember Jerome Rafts, kockázati befektető. A polca tele fényképekkel: mindegyiken másik nő mellett feszít. Reese szerint Jerome rosszul kezelte valaki pénzét. Charlie kételkedik, ez nem magyarázat a gyilkosságra. Ha őt átvernék, venne egy botot vagy csövet - a cső az remek! - és csak érezné, ahogy törnek a csontok. Reese elborzad, így Charlie ráébred, hogy ő zsaru, és hogy ez most túl sok infó volt. Tidwell is megjelenik, félrehívja Reese-t. Az FBI kölcsönkérné őt egy ügyre, jól mutatna az önéletrajzában, Crews pedig képes lesz az ügyet egyedül is megoldani. Tényleg képes, sőt kifejezetten erősködik, hogy Reese vállalja a feladatot, még az óvodai ballagása búcsúbeszédét is elmondja. Reese ezek után bármit elvállalna, csak megmeneküljön. Charlie tehát magára marad.

Tovább
2 komment

Csillagkapu: Atlantisz 3x01 - Senki földje

2009. július 24. 08:00 - the black ball

Tavaly ott hagytuk abba, hogy csúnyán átkúrtak minket a lidércek, Sheppard eltűnt, mint Joe Flanigan az AXN chatről, McKay és izomállat Ronon meghitten egymásba gubózódtak, a lidércek meg a Föld felé tartanak.

Persze Sheppard nem képes csak úgy meghalni, most éppen Millenium Falcont játszik egy kaptárhajó alján, miközben az repül a hipertérben. A Daedalus visszatér Atlantiszra, de Weir már adja is az ukázt Caldwellnek, hogy pattanjon vissza a fotelba, válaszcsapást intézünk. Mivel a kaptároknak időközönként ki kell lépniük a hipertérből, olyankor simán legyalulhatjuk a hüllőket. Zelenka megy számolni, Caldwell meg rinyál, hogy a Daedalus romokban hever. Semmi gond, Weir kiküldi az Oriont is, ami addigra valamilyen csoda folytán repülni és harcolni is tudni fog majd.

McKay rájön, hogy biztos valami kémprogramot használtak a lidércek, ugyanez történt akkor is, amikor ostoba módon porn… vagyis zenét töltött le a netről. Bepánikol, hogy ő a felelős a Föld pusztulásáért. Ronon anyai gondossággal megnyugtatja, hogy igen Rodney, ezt elcseszted, közben meg próbál gyúrni gubón belül, hogy a bicepsze kiszakítsa azt. Sheppard ezalatt azon filózik, hogy vajon jó dolog volna-e a hipertérben lekapcsolódni az kaptárról. Flashback, Rodney és McKay pont erről vitáznak ebéd közben, Sheppard meg bűvöli magát két mellel. Hát igen, nem ártana többet figyelni a zsenikre is.

Tovább
Címkék: atlantisz
6 komment

Ments meg 4x9 - Állat

2009. július 23. 16:00 - zenoli

Szegény Mikey még mindig az ágyat nyomja, nem mehet dolgozni a sérült térde miatt, és mivel baromira unatkozik, jobb híján a laktanyát hívja. Ott Sean veszi fel, de a háttérben éppen marha nagy kártyacsata folyik, így annyira nem tud odafigyelni. Mindenesetre Mikey azért telefonált, hogy meghívja estére egy kis filmnézésre, sörözésre, de Sean nem ér rá, program van, mondja. Mikey ekkor Franco-t invitálja, hátha ő majd éppen nem tud mit kezdeni a szabadidejével, de sajna ő sem partner ebben a dologban. Szegény beteg Mikey magára maradt.

Tommy az előző részben megismert jó nőt hívja, akinek a neve nincs rajta a cetlin, csak a címe, ezáltal elég egyértelmű az üzenet. De Tommy még régivágású úriember, és csevegni próbálna, vacsorázni vinné a hölgyet, de nem, az utasítás úgy szól, most gyere ide harcrakész szerszámmal. Már a nő lakásán vagyunk, Tommy szegény itt is csevegne, de minek, az már ugrik ráfele egyből, lovagolja meg az eszközt, még vetkőzni sem sikerül nagyon. Majd egy tíz másodperces vágta után vége is a dolognak, de most kivételesen nem Tommy jóvoltából, akin az értetlenség jelei ütköznek ki ettől a gyors tempótól, menne ölelni vagy valami, de elhajtják. Odalenn a boltban van szenyó, vegyél magadnak, aztán egy óra múlva esetleg megint lehet egy menet, szól a parancs. Tommy búcsúzóul bemutatkozik, hátha ezzel a gesztussal fény derül a nő nevére is, de nem, így jobbnak látja távozni a helyszínről. Főcím.

Tovább
Címkék: ments meg
3 komment
süti beállítások módosítása