Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Trek TNG 1x08 - Justice - Az ítélet

2009. június 28. 12:00 - clean lead

Csillagidő: 41255.6. Az Enterprise egy M-típusú bolygó körül kering, amit eddig még nem volt ismert a Csillagflotta számára. Aki esetleg nem tudná, az M-típusú bolygó azt jelenti, hogy M-egint egy olyan bolygó, amit kolonizálhatunk és reméljük, hogy nem ütközünk olyan kellemetlenségekbe, mint például őslakosok, meg ehhez hasonló bosszantó apróságok. Ez a bolygó a mérések szerint kellemes klímával rendelkezik, és a monitoron látszik, hogy tengerei is vannak. Kiváló, egy nyaralóbolygó! Picardék is épp last minute utasokká készülnek átvedleni, csak előbb Riker felderíti a helyet. Apartmanok, éttermek... A legénység fele hawaii ingekben és szörfdeszkával a hóna alatt tolong a transzporter állomás előtt. Doki nénink is már egy jó ideje rágja Magashomlok fülét, hogy engedje le az embereket, mert nagyon fáradtak. Ekkor érkezik Egyes olyan mosollyal, hogy a kapitánynak pont ekkor kellett volna legnagyobb fokozaton elmenekülnie a bolygó közeléből.

Riker szerint gyönyörű minden odalenn és senki sem kérdezi meg, hogy miért vetkőzött le alsónadrágig. Vöröske szerint a gyerekeknek nagyon jót fog tenni, ha lemehetnek oda. Na, ezt majd magyarázhatod a bíróságon. Yar és La Forge úgy zizegnek, hogy lassan kiesnek a tér-idő kontinuumból. Végre megtudjuk, miért. A bolygón élők szokásainak és törvényeinek elemzésekor kiderül, hogy egyszerű szabályok szerint élnek és a szégyenlősség nincs a szótárukban. Hát ezért vigyorogtak annyira. Odalenn mindenki mindenkivel... Data érzéketlenül megszakítja a kitágult pupillával előadott visszaemlékezéseket azzal, hogy az érzékelők szerint valami van a hajó jobb oldalánál, de az arrafelé random módon kilökött emberek sem láttak semmit és neki sem ütköztek semminek. Tascha szerint nem számít, csak egy jelentéktelen kis hiba. Látszik, hogy nagyon szeretne visszamenni és tulajdonképpen az sem érdekelné, ha egy ötven hajóból álló ellenséges flotta állomásozna mellettük.

Tovább
Címkék: star trek tng
4 komment

Csillagkapu 5x22 - Felismerések (Évadzáró)

2009. június 28. 10:00 - Llew

Két ha’tak parkol egy kék bolygó mellett, ahová egy asgard hajó érkezik. Thor főparancsnok kimért és udvarias asgard stílusban bemutatkozik, majd közli, hogy húzzák el a belüket, mert ez egy védett bolygó és arcon lesznek pörkölve. Válaszul Ozirisz nagyképű és lekezelő goa’uld stílusban ellenkezik, mondván ő egy hegylakó isten, ergo halhatatlan. Ennyit a csevegésről, Thor már izzítja is a fegyvereket és a ha’takra puffogtat. Csakhogy a lövései hatástalanul kenődnek szét annak pajzsán. A gyengén látó nézők kedvéért a hídon lévő két jaffa folyamatos közvetíti a történéseket, Ozirisz pedig önelégülten közli, hogy végre kipipálhatják az asgard problémát.

Sam Daniel egykori irodájában téblábol, és nagyon el van kenődve. Hammond tábornok jön elmondani, hogy O’Neill kérésére szolgálatban maradnak, majd egy vietnámi történettel szemlélteti, hogy az élet nem habostorta, és bár még egy rendes halotti tor sem volt, meg kell tanulni együtt élni a veszteséggel. A szomorkodást riadó és pillanatnyi áramszünet szakítja meg, ami után a tábornokot az indítócsarnokba hívják. Mivel nagyon letörtek, most csak komótosan oda sétálnak. Így szegény Freyr kénytelen fegyvercsövekbe bámulva várakozni. Carter rögtön felismeri a látogatót, pedig nekem a kis szürkék mind egyformának tűnnek.

Tovább
Címkék: csillagkapu
11 komment

Csillagkapu 5x21 - Meridián

2009. június 27. 14:00 - the black ball

A 100. után újabb rajongókat megosztó részhez érkeztünk, már ha annak lehet nevezni. Mindenesetre szép termetes hogyvolttal áldozunk neki.

Megveszve rohanunk át a kapun, ugyanis Daniel sugárfertőzést kapott. A többiek nem voltak ott az incidensnél, viszont egyvalami biztos: Daniel érintkezett a naquadah egy instabil változatával, aminek következtében 7-es erősségű neutronsugárzás érte. Mondanom sem kell, hogy ez halálos. A tárgyalóban átvesszük a történteket. Egy idegen bolygó Kelowna nevű országába érkeztek. Fejlettségük Amerika 40-es éveihez hasonló, és kissé hidegháborús helyzetben vannak a többi országgal. 15 éve tudnak a kapuról, de még nem eléggé értenek hozzá, így szívesen üzletelnének a tudásért.

Flashback. A Kelownán Jonas Quinn (hivatali nevén Martouf 2.0, de még békén hagyjuk) vezet körbe minket. Jónás etikai szempontból figyeli a kormány kutatásait, egy rakás diplomája van szociológiából, történelemből, meg hasonlókból. Jack szerint röviden egy marha nagy kocka a fickó. (Böszme nagy félrefordítás a szinkronban: „[Jonas] Számos diplomatát szerzett…” Bruhaha.) Jónás elvisz minket az egyik laborba, ahol egy ősi templomban talált anyaggal kísérleteznek. A feliratok szerint az anyagot naquadriának hívják, és sokkal erősebb, mint a naquadah.

Tovább
Címkék: csillagkapu
6 komment

Sötét angyal 1x01-1x02- Pilot 2/2

2009. június 27. 12:00 - bree-gee

Ott hagytuk abba, hogy Logan a nagy flört közben közölte Max-szel, hogy tudom ki vagy, mi vagy, és tudok segíteni megtalálni a többieket. Max erre olyan siralmas képet vágott, mint a szomszéd néni csirkéi, mikor közölte velük, hogy a gazdasági válságra tekintettel ezen túl nem a hentesnél veszi a csirkehúst. Próbál szegény tagadni, de nem sok sikerrel. Logan csak sorolja egyfolytában a bizonyítékait: átlagos lány létedre ártalmatlanítottál egy 90 kg-os ex-zsarut lihegés nélkül, fejel lefelé kiugrottál egy emeletes ház ablakán, és semmi bajod.

Valamint rájött, hogy létezik Wayomingben egy genetikai labor, amely szuperkatonákat gyárt a DNS manipulálásával, ahonnan 2009-ben 12 gyerek megszökött. „Hányan?” – kérdezi megilletődve-meglepődve a lány, ezt eddig nem tudta. Max végül nem tagad tovább, és elregéli a szökés történetét a férfinak.

Tovább
Címkék: sötét angyal
8 komment

A Kaméleon 3x10 - Mr. Lee

2009. június 27. 10:00 - missparker

Megint kapunk egy flashback epizódot, de azért nem lesz rossz, ígérem. Jelen iromány tele van linkkel, némelyik többször is szerepel, hátha kevésbé megszállott rajongók is vannak, akiknek nem ugrik be azonnal, ki kicsoda.

Miss és Szépfiú egy üvegháznál ólálkodnak, Jarod állítólag itt dolgozik, virágokkal folytat genetikai kísérletet. Willie-t bezavarják, hogy hozza ki. Rövid kergetőzés, fognak egy kertészt. Régen volt már klasszikus Mesélőnk, de ő most az. Igen, Jarod itt dolgozott, már mondta a másik fickónak is. Előbukkant egy Központon kívüli üldöző. Egy vak kínai. A következő képen meglátjuk Mr. Lee-t. Az öreg épp telefonon jelent valakinek, végigolvasott mindent Jarodról a gyerekkorától a jelenig. Magabiztos, hét emberrel szeretne beszélni, és utána leszállítja Jarodot.

Elkezdi a munkát, első interjúalanya Rachel Newton. Rachel először furcsállja, miért keresi Jarodot? Mert veszélyben van. Ez bizony igaz, bár az öreg nem segíteni akar neki. Mr. Lee asszisztense Anna, szorgalmasan gépeli, amit Rachel mond Jarodról. Nagyon hálás neki újra értelmet adott az életének. Olyan volt, mintha átérezte volna a fájdalmát és félelmét. Majdnem olyan volt, mintha a helyébe lépett volna. Az öreg le van nyűgözve Jarod képességeitől. Rachel búcsúzóul igazat ad az öregnek: a vakok megérzései valóban erősebbek. Ő például érzi, hogy ártani akar Jarodnak, és azt is, hogy Jarod sokkal okosabb annál, hogy ez sikerüljön. Az öreg első pofáraesése ezzel meg is volt.

Tovább
Címkék: a kaméleon
5 komment

Friday Night Lights 3x06 - It Ain't Easy Being J.D. McCoy

2009. június 26. 16:00 - Sigismundus

Szép dilloni foci hagyomány (csak eddig még nem hallottunk róla) a Csupasz Mérföld. Az elsőéveseknek kell végigfutni a pályáig meg vissza, egy szál semmiben. Tim a ceremóniamester, kiadja az utasítást, McCoy mint QB1 és csodagyerek többet fusson, rohanjon át az irodákon is. Hajrá. JD nagyon szeretne megfelelni, csak nem tudja hogy csapda ez. Eric ugyanis még éjjel is valami tuti taktikán szöszmötöl. A beloholó JDt leállítja, menjen vissza a többiekért és ruhájáért, az alázásnak vége. A srác könyörög hogy apjának ne szóljon a dologról, Taylor edzőnek ez persze eszébe sem jutott.

Reggeli búbájcsevej Tayloréknál, valami szombati táncpartira keres Tammy partnert és felügyelőtársat, de a kiszemelt Ericnek más tervei vannak, és Julie lánya sem akar menni. Reggeli Gazdagéknál a Hegyen, Joe elégedet fiával elérte a célját QB1. Katie pedig a szurkólányokról érdeklődik izgatottan, tetszik-e valamelyik? Joe leállítja a témát, megadva fiának az irányt, ezzel ne foglalkozzon, csak a focival. ..

Tovább
Címkék: fnl
3 komment

A fiúk a klubból 4x14 - Mindenki a maga harcát (ÉVADZÁRÓ)

2009. június 26. 14:00 - leeann

Elérkezett az utolsó előtti évad utolsó része. A kerekezők kerekeznek ezerrel, és itt az elején még mindenki elég mosolygós. Az első pihenőnél Mikey és Ben elújságolja a lányoknak, hogy házasok, de a határátkelőnél bele is ütköznek az első falba, egy marcona vámosba. Persze Debbie kiáll a fiúkért, de ennek hatására sem változik a vámos véleménye a meleg házasságról. Közben Justin lubickol Los Angeles-i életben. Gyorsan vissza a kerekezőkhöz, mert Tednek gondjai támadnak. 1 nap múlva lesz féléve, hogy tiszta, de be van tojva, hogy csoport nélkül hogyan éli túl a napot.

Miközben mindenki falatozik és pihen, Deb még mindig a határőr miatt pöröl, de vidáman kuncogni kezd, amikor Brian beállít egy 2 emeletes esküvői tortával és egy méreg drága pezsgővel. Brian pukkantja az üveget, a nép tapsol és a sarokban rázendít egy klezmer zenekar, úgyhogy az első megálló egy lagziba torkollik. Tánc közben Brian felfigyel egy sportos fiatalemberre, akivel el tudná ütni az időt. Miközben a fiúk buliznak, a lányok a számlákon osztozkodnak, és a szétköltözést tervezgetik. Másnap reggel Emm egy térképpel a kezében önt Tedbe némi életet.

Tovább
4 komment

24 6x01 - 6:00-7:00

2009. június 26. 13:01 - Milo Rambaldi

Ott maradt abba a 24 ötödik évadja, hogy Jacket elvitték a gonosz kínaiak egy tanker fedélzetén, még a negyedik évadbeli követségi lövöldözés miatt. Azóta eltelt 18 hónap, és Jack hatodik hosszú napjának reggelén megtudjuk, hogy Amerika konstans attak alatt áll, az elmúlt 11 hétben folyamatos robbantásos merényletek miatt már több, mint 900-an haltak meg. Ezért kicsit nagy a káosz, a merényleteket senki nem vállalta magára, de az arabokra próbálják kenni, az úgyis bejön mindig.

Reggel 6 óra van. Arab ember próbálna munkába menni, de öngyilkos merénylőnek nézik, ezért nem engedik fel a buszra, hiába is ordít. A szemét sofőr tovahajt, a busz a korrektség jegyében azért az arab nélkül is felrobban, mert az öngyimercsi egy elszánt vietkong harcos, aki az MP3 lejátszójáról vezérli a bombát. Bumm. Repül minden és mindenki szétfelé, ha ezt így folytatjuk, akkor ebben az iramban délre kipusztul fél Los Angeles.

Tovább
Címkék: 24
18 komment

Battlestar Galactica 4x13 - The Oath

2009. június 26. 12:00 - Freevo

A múlt heti események nem maradtak következmények nélkül. A civil hajók többsége továbbra sem látja szívesen a cylon mérnököket a fedélzeten, ezért Adama a nagytanács tagjait is azzal akarja fenyegetni, hogy Zarek mellé csukatja őket. Eközben az alelnököt az újdonsült cinkosa, Mr. Gaeta kiviszi a cellából, úgy tűnik, az őrség különösebb ellenvetése nélkül.

A mozgalmukhoz máris rengetegen csatlakoztak, köztük a Resurrection Ship epizódokból ismerős Napsugár fiúk, de még Racetrack is, így aztán Zarek könnyen eljut a hangárig. Itt azonban a fedélzeti főnök, a Pegasusról importált Laird akadékoskodni kezd, úgyhogy az alelnök kivégzi egy franciakulccsal.

Tovább
9 komment

Életfogytig zsaru 2x12 - Kiskapu

2009. június 26. 10:00 - missparker

Útban egy helyszín felé, Charlie erőst gondolkodik az autóban, Reese hiába szólongatja, nem figyel rá. Ráhagyja, igen, jó ötlet. De mi? Megérkeznek, Reese azon hisztizik, hogy egyszer mond el magáról valami fontosat Charlie-nak, akkor sem foglalkozik vele. Aztán kinyögi, hogy hadnagyvizsgára készül, éshogy jó ötlet-e? Ah, az élet nagy problémái. Charlie persze nem beszélhet a sajátjáról, de Reese-t muszáj maga mellett tudnia, kézen fogja hát, igen, jó ötlet. Reese tovább hisztizik, Crews, te hozzámértél? Az ügy már eltörpül ehhez a szálhoz képest, három lelőtt ember egy aknában.

Két középkorú munkásember, a harmadik egy fiatal srác, a kezei ápoltak, a ruhája tiszta. Orosz tetkó a karokon, na így már más. Ha orosz van benne, akkor nagyonis érdekes, hiszen Charlie-nak épp van egy kis elintéznivalója egy orosszal. Szigorú tekintettel járja körül a helyszínt, hívja Mickeyt. Nemrég meglobogtatta neki Roman fényképet, erre most előkerül 3 orosz hulla. Minden összefügg mindennel. Mickey szerint nem véletlen, Charlie pedig nyomozó, tehát tegye a dolgát. Teszi, helyszínel tovább. Reese Tedről kérdezi, hogy szeghette meg a feltételest? Ronda nézés a válasz.

Tovább
2 komment
süti beállítások módosítása