Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 5x14 – 48 óra

2009. május 31. 11:00 - Llew

Nincs is jobb egy kis délutáni kocogásnál, gondolhatnánk a csapatot megpillantva, de ők megint alaposan beletenyereltek valamibe, mert halálsiklók kergetik őket. Tárcsázás, lövöldözés, és Daniel meg Carter már át is ugrott a kapun. Jackéknek is jó lenne belehúzni, mert egy al'kesh is csatlakozik a siklókhoz. O’Neill átugrik a kapun, Teal’c azonban az utolsó lépcsőről visszafordul, és csípőből kilövi az al’kesh fülkéjét, ahonnan Tanith vigyorog kifelé. Aztán ő is átlép a kapun, a hajó meg felrobban előtte. A csapat ideát várja a szűkszavú óriást, de a kapu csak simán lekapcsol, ők meg úgy néznek, mintha valaki a poén előtt befejezett volna egy viccet.

Nosza, szaladjunk visszahívni a cimborát, hogy miért nem akar haza jönni. Walter már tárcsáz is a szép új LCD monitor előtt, de a kapu közben ismeretlen hibát jelez. Carter kérdésére O’Neill megemlíti, hogy volt ott egy hajó, ami esetleg neki koccanhatott a kapunak. Szőkénk szerint ebben az esetben előfordulhat, hogy Teal’c még úton volt, mikor a kapu lekapcsolt, ezért jobb lenne megszakítani a tárcsázást. Kicsit később Daniel beszámol Tanithról, Sam meg rájött, hogy mi a gond. A kapu energiaként küldi át a népeket a féreg járaton, de mikor az al'kesh rápottyant a tárcsázóra, azzal kihúzta a dugót a konnektorból, ezért Teal’c most mentett állományként ott figyel a kapuban.

Tovább
Címkék: csillagkapu
7 komment

Csillagkapu 5x13 - A tettek mezeje

2009. május 30. 15:30 - the black ball

O’Neill és Teal’c egy csapat újonccal kommandózik, és egy kukacot keresnek valami gyártelepen. Daniel és Carter nem felelnek a hívásra, úgyhogy Jackék megkeresik őket, az újoncok meg biztosítják a területet (Elliot hadnagy, Grogan hadnagy, Jennifer Hailey és Satterfield, aki Boomer). A szépen fénylő intarokból rájöhetünk, hogy ez valami gyakorlat. Lövések hallatszanak, Jack erősítést kér rádión, mert hirtelen rajtuk ütöttek, az újoncok meg berohannak a raktárba, ahol Carter zatet fog a fekvő Danielre.

Daniel szerint Carter goa’uld, Carter szerint meg ő tok’ra, és Daniel a goa’uld. Grogan okosnak hiszi magát, és lelövi az őrnagyot, Daniel meg vurstlivadállatként leszedi az újoncokat, mert tényleg ő volt a goa’uld. Gyakorlatnak vége, O’Neill szigorú, újoncok sírás határán. Elliot tétovázott, Hailey parancsra várt, Grogan hülye, Boomer meg belezúgott Danielbe, ezért nem akarta lelőni. Elliot szerint Jack is hibázott, elvégre ha hirtelen rajtuk ütöttek, akkor nem tudott volna segítséget kérni.

Tovább
Címkék: csillagkapu
2 komment

A Kaméleon 3x06 - Parole

2009. május 30. 10:00 - missparker

Egy lehetőségnél sohasem kérhet többet az ember. /Sydney/

Központ, Sydney ikrekkel kísérletezik, Brootsnak magyarázza, hogy a pár tagjai miért ütik-verik egymást, és ő ezt mitől tartja érdekesnek. Itt az alkalom, hogy újragondoljuk, mennyire szeretjük Sydney-t (vagy tekintsünk pár sorral feljebb, a mottóra). Broots átad neki egy küldeményt, Jarod egy kórházi betegazonosító szalagot küldött neki, a beteg neve George Stamantis. Oké Broots, ezt sosem láttad. Értve? Jarod Barker egy San Diego-i lepukkant lakásban dolgozik: tintaceruzával tetoválásokat rajzol magára. Letartóztatási jelentésre, börtönaktára, börtönudvaron készült fotóra photoshoppolja fel a saját fényképét. Pózol a tükör előtt, átváltozik egy frissen szabadult elítéltté.

Munkahelye egy hegesztőüzem a kikötőben, munka közben rászólnak, jött hozzá valaki két nagy kutyával. Jack Brevins, a felügyelőtisztje. Sétálnak egyet a kikötőben, Jack azt fejtegeti Jarodnak, hogy tudja milyen nehéz a bezártságból visszaszokni a szabadságba. Ezt elég vicces, pont a Kaméleonnak. Az ő tapasztalatai a bezártságról valószínűleg felülmúlják mindazt, amit Jack el tud képzelni. Azt is, amit nem. Jarod a sztorija szerint feltételesen van szabadlábon. Nem akarja elveszíteni a munkáját, még visszakerülne a sittre. Jack nyugtatja, csak viselkedjen jól, és nem lesz gond.

Tovább
Címkék: a kaméleon
6 komment

Friday Night Lights 1x02 - Eyes Wide Open

2009. május 30. 10:00 - Sigismundus

Az előző rész tartalmából... Taylor edző a sajtónak dicséri Streetet, Jason és Lyla csókolóznak, Tim örök barátságot esküszik besörözve, az autószalonban ünneplik a tizenéves isteneket, a meccsen Jason blokkol de megsérül, Matt a pályán szerencsétlenkedik, majd jól kezd dobni. A kórházban gyűlik össze a csapat reménykedve.

Vasárnap reggel, imádkozik a város Jason Streetért. Fehér metodisták, fekete baptisták egyaránt, ki-ki a maga imaházában. Bár a Tudomány emberei nem bizakodóak, a Hit emberei szerint a Legfőbb Gyógyító még nem mondta ki a diagnózist, és ők biztosak benne hogy e kiváló fiatalember hamarosan a saját lábán jön el ide a gyülekezetükbe, hogy köszönetet mondjon. Ima után Buddy Garritynak már most azon jár az esze, hogy Jasonnek legalább egy hónap kihagyása lehet, arra kit állít be Taylor? Mattben nem bízik még, de hát nem ő az edző. Taylor az edző de még ő is bizonytalan, mindenestre megdolgoztatja Saracent, ezt ígéri. Tim és bátyja vasárnap délelőttönként furgonról lövöldöznek puskával, nagytesó szerint Jasonnek esélye sincs a járása. Lyla legvadítóbb cheerleaders szerelésben megy a kórházba, Jayhez, és közben valamilyen kosarasról mesél, akiről az interneten olvasott, és szintén valamilyen gerincsérülése volt de ma már valamilyen fősulin játszik újra.

Tovább
Címkék: fnl
4 komment

Friday Night Lights 3x02 - Tami Knows Best

2009. május 29. 16:00 - Sigismundus

Reggel a Riggins lakban, Lyla és Tim épp folytatnák az esti hancúrt, mikor betoppan Billy egy levéllel a kézben. Valahol kint találta, és nem más, mint egy érdeklődő levél az Oklahoma Universitytől, Mr Timothy Rigginsnek címezve. A hírre Lyla jobban felizgul és rohan a laptopjáért, Mr. Timothy pedig keserűen néz maga elé..

Taylor igazgatónő nyilatkozik a Dillon Daily Timesnak. Megerősíti döntését hogy nem lesz kivetítő, taneszközök lesznek a pénzből. Firkásznő nem érti a dolgot, az Edző felesége talán nem szereti a focit, vagy talán gondok vannak otthon ? Tammy boldogan kifejti, az ők kapcsolata már rég egymás közös tiszteletén alapul.

Tovább
Címkék: fnl
Szólj hozzá!

A fiúk a klubból 4x10 - A hálószoba titkai

2009. május 29. 14:00 - leeann

Justin és Brian szexelni próbál, de csakúgy, mint Justin a „balesete” után, Brian sem tud olyan nagyfiú lenni a kezelések után, mint amilyen szeretne. Mikey és Hunter mindenféle jó kis mulatságot tervez, a prof meg a könyvtáros fiúval találkozgat, és csak ő nem látja, hogy a fickó akar valamit. Emmettnek viszont akadt egy játszópajtása egy másik csapatból, igen, bizony, a sztársportoló, Drew. Hát ők bizony dugnak, de alaposan. Miután vége lett a „hancúrnak”, Drew közli Emmett-tel, hogy ő tulajdonképp nem meleg, ez csak szimpla dugás, és nem követi majd randi meg szerelem.

Emm nem ért egyet a sportolóval, de meghagyja őt a tagadásban. Linds még mindig az Auerbach kiállítással tevékenykedik, és úgy viselkedik, mintha féltékeny lenne arra, hogy Sam flörtöl a riporter lánnyal. Ez fura, na mindegy. Szóval nézzük Briant, aki végre újra dolgozik. Persze most, hogy megy a cég, minden sürgős és azonnal kell, így Briannek nincs ideje azzal foglakozni, hogy beteg, és az ágyban nem áll a helyzet magaslatán. Azért szerencsére Ted is átvállal tőle ezt-azt, most például az egyik legnagyobb ügyfélnek keres egy híres sportolót, aki jól mutat kisgatyában.

Tovább
4 komment

Szomszédok 2x19 (37. fejezet, 19880922)

2009. május 29. 13:00 - Milo Rambaldi

Az új pontozási szisztémában a Szomszédok esetében a következőt jelentik a pontok: überciki jelenetek, rettenetes párbeszédek, kellemetlen szék szélén csúszkálás (5), közhelyes, a napi aktualitásokra csak részben reagáló filler epizód (1). A többi meg úgyis kialakul útközben.

Forgatókönyvíróink úgy döntöttek, hogy nem elég az aktuálpolitika, ideje feszültésegeket kelteni, sőt bombákat robbantani. Az iskolát akut mindenféle hiány sújtja, leginkább türelem nincs, ezért mindenki ordít mindenkivel. Mágen nem megy Jemenbe, egyrészt mert lemondta, másrészt mert összetört a feje, úton az erdészet felé, ahol pofán lőttek valakit. Erdészke és Fogtündér fasírtban van, az elmaradt esküvő áldozatai ők, a nagyszülők viszont mennek dolgozni. A legnagyobb bomba viszont MC fejére esett: Frusztra rájött, hogy csalja őt hites ura, amin nem csodálkozunk, nade hogy pont a már 60-as években is avittnak számító Mariannal teszi mindezt, az erős ízlésficamra utal.

Feri és Vércsegéza kollégája távoznak a nyomdából, Vércse fossa a hülyeségeket, mintha fizetnének érte, de azért beverne egy felest, az sosem árt. Ferinek nincs pénze, ezért másodállásba akar menni, a hülyéje megkérdezi, hogy szóljon-e a művezetőnek. Oh my god! Tyukszinak remek vevőt hozott a jó dr. Flowerpower, a vevő pediglen nem más, mint Fogtündérék szemét építésze. Virág egy nyolcasért elsuvasztja Etus egyik kerámiáját, majd az építész be akarja palizni Etust, hogy készítsen kerámiafalat az új gyógyszállóba, de Tyukszi nem dolgozik megrendelésre, csak ha kedve van. A főideológus, mint a kiszámíthatatlan, öntörvényű keramikus. Inkább falják fel a farkaskutyák, haljon éhen, jöjjön a gyehenna, de megrendelés, az nincs. Hülye. Ádám eközben telefonos ellátásban részesít egy elmebeteg nőt, aki betelefonált, mert lila a bokája. Szegény doktor úr kivan az irodai melótól, ezt észleli is a főorvos, küldi vissza kocsira. Évike is megtudja, hogy nem megy a doktorka Jemenbe.

Tovább
Címkék: szomszédok
15 komment

The Black Donnellys 1x12 – The Black Drop

2009. május 29. 12:00 - Sonrisa

„How shall a man… draw off from his veins, the black drop he drew from his father.” /Ralph Wando Emerson/

Joeynak már kezd elege lenni belőle, de azért még tart nekünk egy gyorstalpalót a fontosabb momentumokból.  Kérdés kérdés hátán, de vannak kérdések, amiket jobb fel sem tenni. Joeyt megkéselték a börtönben, ebben a zaklatott állapotában kezd bele a történetbe. Tommy Lino (az ő tollvonása miatt bontják le az éttermet) nyomába kíván eredni, és kideríteni, ki ölte meg az apjukat. Ez utóbbit azonban nem köti a tesói orrára.  Sean nagyban készül a felsőoktatásra, anyjával tankönyveket vesz, tényleg komolyan gondolja.. Jenny apjánál egyre gyakoribbak az emlékezet-kimaradások. Frankie rossz híreket hoz, találtak egy hullát, valószínűleg Jenny sosem látott férje, Teach az. Főcím.

Az azonosítás még nem történt meg, csak néhány tárgy maradt meg, iratok nem. Jenny nem ismeri fel őket, igazából fogalma sincs, talán a férjéé voltak, talán nem. Bármennyire is megpróbált túllépni a férfi emlékén, a halála nem várt érzéseket hozott felszínre. A Donnelly-fiúk elrabolják Linot, itt az ideje a személyes igazságszolgáltatásnak.

Tovább
3 komment

Battlestar Galactica 4x09 - The Hub

2009. május 29. 11:00 - Freevo

A múlt héten szokatlan módon titok maradt előttünk, hogy mi történt Roslinnal, Baltarral és a cylon hibrid által elrabolt többi emberrel, most ezt pótoljuk be. Lássuk, mit műveltek a bázishajó fedélzetén hőseink, amíg Lee Adama nagy sietve kineveztette magát elnöknek. 

Az ominózus "Ugorgyunk" után Roslin egy pillanatra a kihalt, képzeletbeli Galacticán találja magát, ahol Eloshával, a Kobolon tragikus körülmények között elhunyt papnő fogadja. Az asszony a saját halálos ágyához kíséri Roslint, majd ecsetelni kezdi, hogy milyen lesz majd nélküle, mint Ebenezer Scrooge-nak a karácsony szellemei.

Tovább
2 komment

Életfogytig zsaru 2x08 - Fekete péntek

2009. május 29. 10:00 - missparker

Advent utolsó napjai, Reese-t és Charlie-t mégis esethez hívják. Az egyik plázában, az emeletről lezuhant egy ember és meghalt. A tömeget mindez nem zavarja, nyitásra várva tolonganak a bejárat előtt, ma extra akciók lesznek. Charlie is próbál jó társ lenni, megajándékozzuk egymást, Reese? De Reese nem vidám, az anyjával volt hálaadáskor, apu sehol, anyu részeg volt, ő mosogatott. Charlie-nak Ted sütött valami madarat. Kispulykát. Vagy nagy csirkét. Csirkeízűt.

Bobby is megérkezett, sok haszna most sincs a jelenlétének. Dave Harris, a hely biztonsági főnöke, ismerte az áldozatot, ő volt Mitchell. A helyszínt nem biztosították normálisan, így a tömeg nyitáskor beözönlik. Oda az összes nyom, még a hulla is eltűnik. Tidwell vidáman reagál, hát, ő eddig egy barátnőt hagyott csak el plázában, de ő élt. Bár mozdulatlan volt sokszor. Detektíveink nem kérdeznek rá a részletekre. Ami már biztos, hogy ez nem öngyilkosság volt. Tidwell leosztja a lapokat, a kutyások keressék a holttestet, a nyomozók a gyilkost, ő meg megy reggelizni. Dave alibije rendben, hálaadás volt, mindenki a családjával van ilyenkor. Mitchell főnöke azt pletykálja, hogy a kalapboltos Erikával járt. Tényleg elvesztették a hullát? Erika egy fiatal, vonzó lányka, saját bevallása szerint nem járt Mitchell-el. A barátja egy másik árus, Clay, vele volt a gyilkosság időpontjában. Tényleg elvesztették a hullát? Bah. Menjünk Clayhez, ő is megkérdezi: tényleg elvesztették a hullát? Ha nincs holttest, honnan tudják, hogy meghalt? Charlie kezd kiakadni, 'elmagyarázza': Mitchellnél pozitív lett a halálteszt.

Tovább
11 komment
süti beállítások módosítása