Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Veronica Mars 2x18 – I Am God

2009. január 18. 14:00 - foxglove (törölt)

Elég szokatlan epizód, hallucinációkkal, álmokkal és szellemekkel, de hát egy ilyen cím után nem is lehet mást várni. Kezdésnek rögtön Veronica álmába csöppenünk (amit mellesleg fényes nappal, az iskolában és óra közben álmodik). Veronica azon a bizonyos buszon ül, mellette csuromvizes áldozatok, köztük egy lány, I love Dick pólóban.

Az álmot az egyik tanerő szakítja félbe, Veronicának jelenése van az iskolai tanácsadónőnél, mert sem az óra alatti alvást nem díjazzák, sem azt, hogy letépkedte az iskola tanulóinak fényképeit a falról, meg egyébként is antiszociális biztos. Kicsit olyan érzése van az embernek, hogy lemaradt egy-két részről (mi ez az álom és milyen fényképek?), de azért van a tanácsadónő, hogy Veronica szép lassan mindent elmagyarázzon neki (és nekünk).

Tovább
Címkék: veronica mars
Szólj hozzá!

Csillagkapu 3x20 – Anyai ösztön

2009. január 18. 11:00 - Llew

Nehéz idők járnak a lázadókra jaffákra. Bár a Halálcsillagot elpusztították azt hitték Apófisz halott, a Birodalmi erők kiűzték őket titkos bázisukról ő Sokar katonáit vezetve megtámadja a Chulakot. Bra’tac mester és sebesült tanítványa a Földön keres menedéket.

Jack káromkodik a visszatérés hallatán, Teal’c pedig rohanna harcolni. Ha még lenne miért, de nincs. Apófisz jött, látott, győzött. Dr. Frasier nem tudja megmenteni a sebesült jaffát. Az elhunyt mellett Bra’tac elmondja Teal’cnek, hogy öregnek érzi már magát ehhez az egész lázadás dologhoz, és szívesen ráhagyná az érdemi melót.

Tovább
Címkék: csillagkapu
11 komment

Csillagkapu 3x19 - Új alapok

2009. január 17. 16:00 - the black ball

Egy Nyan nevű fickó és egy néni régészeti feltárásokat végez éppen, történetesen egy szép nagy kőgyűrűt tanulmányoznak, ami kiáll a hegyből. A néni szerint biztos asztronómiai számításokat végezhettek vele régen. Erre maga a kőgyűrű cáfol rá, amikor is elkezd világítani az egyik kis jel a hétből. Aztán a második. Aztán a harmadik. Aztán elkezd remegni. Aztán kigyullad a hetedik is, és bumm, egy rohadt nagy kék valami tör ki belőle, aztán esztétikus, wc-öblítő színű tóként hullámzik benne tovább. Természetesen mi tárcsáztuk ezt a világot otthonról, pontosabban Carter freeware vaktárcsázója, ami arra hivatott, hogy folyamatosan próbálkozzon azokon a címeken, amelyeken korábban nem jött létre kapcsolat.

Ez az első találat, nagy az öröm. Odaát az a Nyan nagyon bátor, rögtön belenyúlkál az eseményhorizontba, aztán rendesen összehugyozza magát ijedtében, amikor kiront belőle egy MALP. Daniel - a gimnáziumi éveiért megtorlásul - elkezd dumálni hozzájuk a MALP-on át, hogy kifacsarja belőlük a maradék adrenalint is. Végül bevallja, hogy egy másik bolygóról beszél hozzá, mert az biztos hihető. A néni szerint ez biztos valami trükk, persze nem valami Uri Geller féle, mert ezt még el is hisszük. Nyan persze meginvitál minket, erre a csaj elrohan jelenteni valakiknek. Nyan ordít, hogy ne tegye, mert meg fogják ölni azt, aki átjön. Ismét remek kilátások.

Tovább
Címkék: csillagkapu
2 komment

A Kaméleon 2x09 - FX

2009. január 17. 10:00 - missparker

Misst az irodájába érve újabb küldemény várja Jarodtól. Elindul a csomag felé, közben megszólal a telefon, kihangosítja: egy részlet egy Frankenstein filmből, 'Ki maga?' 'A nevem Igor' stb. A láda kísérőkártyáján egyetlen kérdés: 'Dereng már?'. Már épp megörül, hogy befejeződött a játék, erre a láda kigyullad, és robban egyet. Sikolt egy rövidet, pedig őt nem könnyű megijeszteni. A ládát már Broots bontogatja, ő speciel nem hisz az öngyulladásban. A sok töltelékanyag között egy üvegszem, majd egy törött szárnyú kőangyal, és egy kép az igazán szépséges Igorról, miszerint 'Igor ismeri a titkot'. Sydney is tanácstalan, mi a fenét akarsz, Jarod? Angelo viszont nagyon figyel a szellőzőből, neki talán hordoz információt a küldemény.

Miss kiosztja a feladatot: a takarítók nagy erőkkel keresik Jarodot, Broots nézze végig a Frankenstein fiát, ő a maga részéről masszázsra megy, elege van. Jarod eközben menekül egy autó elől, eléggé üldözik. Beront egy épületbe, a rosszarcok utánadobnak egy bombát, felrobbantják. Jarod lángolva rohan ki. Főcím.

Tovább
Címkék: a kaméleon
4 komment

Battlestar Galactica 3x12 - Rapture

2009. január 16. 13:00 - Freevo

Adama legutóbb beélesítette az atomtölteteit, hogy meggátolja a cylonokat attól, hogy az algabolygó felszínére jussanak, és elorozzák előlük Jupiter szemét. A cylonok hosszas gondolkodás után megszavazzák, hogy kiszállnak az űrbéli kovbojosdiból, és ők eresztik le először a revolvert: hazaparancsolják a bolygó felé tartó csapatszállítókat.

A Galacticán mégsem lélegezhetnek fel, ugyanis egy hajó, a fedélzetén D'Annával és Baltarral továbbra is úton van a felszínre. A fordulat a cylonokat is meglepi, mert ezzel a Xena-modell ellenszegült a szavazásnak, de szerencsére Adama így is megelégszik, és elteszi a nehézfegyverzetét, hogy aztán soha többé ne kerüljenek elő. Eközben a sorozat talán legdurvább jelenetében Helo hosszas küszködés után lelövi a saját feleségét, hogy az visszahozhassa a cylonoktól halottnak hitt gyermeküket.

Tovább
1 komment

A fiúk a klubból 3x05 - A szegénység nem nemesít

2009. január 16. 13:00 - leeann

Mikey és a lányok a dokinál vannak, illetve az anyag leadó helyen, ahol a leendő apának ki kell magából préselni némi spermát, ami a felkínált Hustler magazinra nehéz művelet lesz. A hegedűsünk előtt is nagy erőpróba áll, ugyanis egy hegedűverseny döntőjébe jutott be. Persze Justin is elkíséri, hisz ő a hegedűs múzsája. A hegedűsünk szépen cincog a színpadon, közben Mikey folyamatosan azon dolgozik minden szóba jöhető kezével, hogy gyerek alapanyagot gyártson. Miközben mindenki ügyködik valamin, Debbie is beáll az ügyködők sorába és próbálja elérni, hogy a melegek regisztrálják magukat a polgármester választásra.

Deb kevesebb sikerrel jár, mint Ethan, akit szűnni nem akaró tapssal éltet a közönség, és még a fiacskájánál is, akinek nem nagyon ment a pohárba élvezés. Persze a taps semmit nem jelent, mert Ethan nem nyerte meg a versenyt, de a közönségnél hallhatóan ő volt a favorit és egy zenei menedzsernél is, aki meghívja a kókadt zenészt és Justint egy italra. Később Mikey elsírja Briannek, hogy nem ment neki az apává válás olyan egyszerűen, mint hitte. Persze a megbeszélés a kajáldában van, amibe azonnal Deb is beleszól egy kicsit.

Tovább
4 komment

Twin Peaks 2x19 - Variations on Relations

2009. január 16. 10:00 - Médiageci

Másnap a csapat (Cooper, a seriff, Sólyom és Andy) visszatér a Bagoly Barlangba. Cooper csalódottan konstatálja, hogy valaki már megelőzte őket, megoldotta a barlangrajz rejtélyét, leomlasztott egy falréteget, ami mögött egy nagyobb rajz tárult fel. Sólyom szerint az új lábnyomok azonosak a megrongált transzformátorház körül találtakkal. A seriff nem érti, hogy Earle-nek mi köze van az egészhez, hiszen a barlanghoz az őrnagy eltűnése vezette őket. Cooper kiadja az utasításokat: Andy másolja le az új rajzot, a seriff pedig hívja fel az őrnagyot. Ekkor meglátjuk a rajzot is, ami olyasmi, mint a Pioneer és Voyager űrszondák által szállított, idegen civilizációknak szóló platina- és aranylemezek, csak éppen emberiségnek címzett idegen üzenetnek tűnik.

Earle pipázva mesél Leónak és egy új, rocker srácnak. „Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy titkos hely, a jó birodalma. Fehér Barlangnak hívták…” A mondókából kiderül, hogy Earle nem tartja sokra a Fehér Barlangot és egykori lakóit, viszont általa lehet eljutni az ellentétébe, a Fekete Barlangba. Ez utóbbit nagyhatalmú gonosz szellemek lakják, amik felfoghatatlan energiákkal rendelkeznek, ugyanakkor, ha a mágus leigázza őket, az egész Földet tetszése szerint átformálhatja. Earle célja e barlang megtalálása. Az új srác már megunta a rizsát, követeli a sörét, amivel Earle a kunyhójába csalta. Earle fuvolázni kezd, és láthatjuk, hogy beszerzett egy számítógépet, aminek a képernyője a digitalizált barlangrajzot mutatja.

Tovább
Címkék: twin peaks
Szólj hozzá!

Moonlight 1x07 - The Ringer

2009. január 15. 17:00 - Sonrisa

A szokásos visszatekintéssel nyitunk: Mick beavatta a riportercsajt vámpírráválásának történetébe (azt kivéve, hogy saját kezűleg végzett a mennyasszonyával, miközben a lányt megmentette kiskorában), illetve elcsattant az első csók is ember és vérszívó között. Most pedig következik a sorozat egyik legjobb kezdése (szerintem), a zene, a vágások, a képek minden passzol: Kill Hannah – The Collapse ritmusai alatt lesz a tűz martaléka egy szálloda, ahová – mint kiderül – Mick sokat járt, mikor még gyerek volt. Érzelmes pillanatok következnek, majd a kíváncsi tömegben feltűnik Coraline, az exfeleség. Aki ugye halott, még vármpírmércével is. Legalábbis annak kellene lennie.

Flashbackben láthatjuk, mikor Mick először megpillantotta Coralinet. A lány az elérhetetlen kategóriába tartozott, Mick pedig egy partin zenélt. A társadalmi különbség ordít. Mick megpróbál a végére járni a dolognak, s megszólítja a vadul fényképező lányt. MSJ váltig állítja, hogy deja vu érzése van, a fotós pedig tagad és értetlenkedik. Beth menti a helyzetet, a fényképész Morgan, szabadúszó, a BW is sok képet vesz tőle, pár hónapja költözött a városba. Magánnyomozónk leesett állát keresgeti a földön, hiszen Coraline/Morgan visszatért hamvaiból. S ez eléggé érzékenyen érinti. Zárójelben: kiderül, hogy a szállót valaki szándékosan gyújtotta fel. Főcím.

Tovább
Címkék: moonlight
Szólj hozzá!

Szolgálati közlemény: kiadó hogyvoltok

2009. január 15. 14:38 - sixx

Az RTL sorozatoffenzívájának köszönhetően megint lesz egy rakás új hogyvolt kiadó, máris lehet jelentkezni rájuk. Gazdát keres tehát a Fringe, a Mentalist, a Damages, a Standoff, a Life on Mars (USA), és a Sons of Anarchy, de ha valaki bevállalja a két CSI-gyermeket (Miami és NY), azt sem bánjuk. Emailben lehet jelentkezni a feladatra, a hogyvoltok az adott sorozat RTL-es vagy Sorozatpluszos premierjével egyidőben indulnának, ne tessék kérdezni, mert dátumokat nem tudunk mondani.

10 komment

Smallville 7x12 - Fracture

2009. január 15. 12:33 - Tipca

A Sejt című film Smallville-esített változata következik. Lex és Lois zuhogó esőben megmentősdit játszanak, pedig igazán tudhatnák, hogy az ilyesmit jobb Clarkra hagyni. Az amnéziás Karát nem sikerül kiszabadítani drótkerítéses börtönéből, ahova a fiúja zárta, de egy elcseszett pisztolypárbaj következtében Lex egy headshottal esik össze. Frankó.

Kara fogva tartója – Finley – csak a vállán sérült meg, így az egyébként feketeöves karatés Lois is csakhamar a drótokkal elzárt hárembe kerül, és hátrakötözött kézzel hallgatja, amint Kara Lex halálán sápítozik. De nem oda Buda, Lex már a smallville-i kórházban van, csak az Isten tudja, hogy a fenébe került oda. Mindenesetre nem halt meg, csak kómában van, ahogy azt Lionel a rohanva érkező Clarkkal és Chloéval közli. Ráadásul a zsaru, aki értesítette Lionelt, hogy mi történt a fiával, még bónuszt is küldött, egy mobilt, rajta egy képpel a pincérnőruhás Karáról és Lexről. Mármint, ez utóbbi nincsen pincérnő ruhában – hála az égnek.

Tovább
Címkék: smallville
2 komment
süti beállítások módosítása