Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Star Wars: A Klónok Háborúja 1x06 - Downfall of a Droid

2009. április 12. 14:00 - GeBali

Feleim! Mielőtt belevágnánk a soron következő részbe, nem mehetünk el szó nélkül a közelmúlt történései mellett, van itt két dolog, amit meg kéne beszélnünk. Először is, nagy-nagy bocsánatkéréssel tartozom minden kedves olvasónak, akik hetekig kénytelenek voltak nélkülözni a Klónok Háborúja leírását, de technikai okok lehetetlenné tették a hogyvoltozást. Bocsi, mégegyszer. Másodszor azoknak hívnám fel a figyelmét, akik eddig az RTL Klubbon követték a sorozatot, és megkérném őket, hogy legyenek olyan drágák, és a saját érdekükben nyergeljenek át egy valamivel megbízhatóbb forrásra (szándékosan nem csatornát írtam, remélem, mindenki érti). Ugyanis az RTL úgy bánik a Clone Wars-szal, mint az ember az albérletben a mosatlannal szokott: csak pakolgatja ide-oda, és reméli, senki nem veszi észre. Az egy dolog, hogy a műsor eddig is teljesen randomize került adásba 9 és fél 11 között, de a legutóbbi forma-1 nagydíj okán egyenesen a hajnali blokkba száműzték a pikacsu mellé. Ha a tévénél maradunk, remek alternatívát kínál a Cartoon Network, ami péntek esténként 7 órától (ok, tudom, party time, de), ismétlésként pedig szombat reggel 11-től vetíti az aktuális részt. Igaz, van öt nap lemaradás az RTL-hez képest, de hát ennyi áldozatot megér a dolog. Na akkor főcím.

A klónos kitérő után ezzel a résszel újabb több epizódon átívelő történetszál veszi kezdetét, nem is akárkire, hanem mindenki kedvenc asztromech droidjára, R2-D2-re fókuszálva (Artu a továbbiakban). A Bothawui rendszerben kezdünk (gyűrűs bolygó, lásd kép), az alapfelállás pedig az, hogy ugyan az eddigi részekből nem ezt szűrnénk le, a Köztársaság eléggé bajban van, egyre jobban kiszorul a Peremvidékről. A hetibolygónkat személyesen Anakin védi, akit Ahsoka és Kenobi felváltva győzköd, hogy vonuljon vissza, semmi esélye Grievous-szel szemben, de Anakin tökös Jedi, nem adja fel egykönnyen, már ki is talált valamit. Be is fut a szakadár flotta, és hát tényleg sokan vannak. Grievous a meteorgyűrűn át támad, ami több szempontból is jó neki: előny nála, plusz előny nála.

Tovább
3 komment

Csillagkapu 4x22 – Exodus (Évadzáró)

2009. április 12. 10:00 - Llew

Év vége van, ideje ismételni egy keveset: A tok’ra bevette tagnak Tanitht, a goa’uldot, hogy rajta keresztül félreinformálják a rendszerurakat, Apófisz legyőzte Hóruszt, így erősebb, mint valaha, és végül az előző részben a megduplázott CSK-1 megölte Kronoszt. A Vorashi tok’ra központban Tanith érdeklődik, hogy mi miatt ez a le-föl futkosás. Egy kolléganő közli vele, hogy egy goa’uld anyahajó lépett a rendszerbe, aztán azt is, hogy már várták. A következő pillanatban Jack üdvözli őket a gyűrűknél, Tanith pedig az álát keresi a padlón.

Hammond tábornok hivatalosan is kölcsönadta a Kronosztól zsákmányolt anyahajót a tok’raknak, hogy elköltözzenek a Vorashról, és egy a goa’uldok által nem ismert bolygóra telepítendő kapuval állandó bázist hozzanak létre. Mivel azonban az évek során sok cuccuk gyűlt össze, közlik Tanithszal, hogy ilyen parazitáknak, mint ő, már nem jut hely a hajón. Amíg csomagolnak, Teal’c kihasználja az alkalmat egy kis csevegésre a fogollyal. Hebront, a gazdatestet a tok’ra meg kívánja menteni, ezért csak szócsatáznak. Tanith Shan’auc halálával igyekszik felhúzni Teal’cet, míg ő azzal vág vissza, hogy a hamis információk által elért sikereikről beszél.

Tovább
Címkék: csillagkapu
Szólj hozzá!

Csillagkapu 4x21 - Kettős kockázat

2009. április 12. 09:00 - the black ball

A Juna nevű bolygóra érkezünk lopakodva, amikor Pán Péter és az elveszett fiúk nyilakkal meg zatekkel körülvesznek minket. Egy jaffa is hozzájuk csapódott, hogy fokozzuk a helyzet groteszk mivoltát. A nyilas fickók vezetője, Darian felismer minket: mi vagyunk a CSK-1 a Föld nevű bolygóról és szégyelljük magunkat, hogy volt merszünk visszatolni a pofánkat. Mert állítólag már jártunk itt, győzelemre vezettük a Heru’ur elleni felkelést, és szóltunk, hogy nyugi, kukacék nem térnek vissza. De visszatértek és gyilkolásztak. Cronus szépen átvette a hatalmat.

O’Neill a legény a gáton, egy zatlövés után is képes elmenekülni. A többieket elviszik a közeli piramisba, ahol Cronus helytartója megörül Teal’cnek, mert ezért a gazdi majd jól megvakarja a füle tövét. Darian éjjel panaszkodik az asszonynak, hogy nem sikerült elkapnia Jacket. Így van. Ugyanis Jack kapja el őt. A zárkákban Carter azon csodálkozik, hogy őrnagynak szólították. Ezen meg mi csodálkozunk. Nem tudják, mit tegyenek, de egy biztos: nem mondhatják el igazat. Na majd O’Neill!

Tovább
Címkék: csillagkapu
5 komment

The Black Donnellys 1x08 – In Each One a Savior

2009. április 11. 12:00 - Sonrisa

Ettől a résztől kezdve az epizódok már nem kerültek adásba az NBC műsorán, csak a weben voltak megtekinthetőek.

„…in each one a savior is crucified” /Herman Hesse/

Emlékeztető Joey tolmácsolásában, majd a pap tesz egy látogatást a már említett személynél a rácsok mögött. Nagyonis emberi szándékok vezérelték Isten szolgáját, tudni akarja, mi történt valójában. Mi történt a Donnelly-tesókkal, hiszen régen jó gyerek voltak, az apjuk mintaszerű polgár volt. Minden akkor kezdődött, amikor Sean kocsit kapott, illetve Tommy eldöntötte, többé nem segít senkinek. Telefoncsörgéssel indul a reggel az ír-testvérek házában, Kate az. Tommynak nem igazán akaródzik beszélni vele, aztán mégis, a nőnek van egy munkája számára. Jimmy ugyanezen a napon határozta el magát, hogy megmutatja ki a rangidős a házban. Dokey tisztleletét teszi Jennyéknél, kicsit leesik az álla, mikor a képébe vágják, takarodjon a szerződéssel, nincs szükség rá, már mindent lerendeztek a bankkal. Dokey rosszul viseli a visszautasítást, borítékolható, hogy nem hagyja annyiban a dolgot, ezt tudtára is adja az öregnek, egyértelmű utalással a lányára. Főcím.

Tommy épp Katenél csöngetne, mikor az apja egy régi ismerősébe botlik, aki azonnal a lényegre tér, ismertem apádat, segíts nekem. Az épület, amiben lakik, most már lakhatatlan, drogdílerek lebzselnek ott egész nap, a zsaruk a fülük botját sem mozdítják. Tommy Dokeyt ajánlja első körben, de annak derogál ilyen dolgokkal foglalkozni. Mrs. McCready beveti az „apád jó ember volt”-kártyát, ezzel Tommy nem vitatkozhat, igent mond.

Tovább
Szólj hozzá!

A Kaméleon 2x21 - Bloodlines I.

2009. április 11. 10:00 - missparker

Elérkeztünk az évad fináléjának első részéhez. Az SL-27-en munkások pakolnak máglyára mindent, pl. a bilincses szülőágyat, fontosnak tűnő iratokat. Miss rémálmodik az ágyában, a Fenigor-féle piros aktákról. Jarod, ugyanekkor, ugyanezt teszi. Erős a kapocs köztük. Jarod felkel, megnézi mégegyszer azt a borítékot: kulcs, összeégett névjegy egy Nugenesis nevű csoportról, és egy számsor. Egy régi távirat Michiganből, kódolt címzett, kódolt feladó, egy jelzés: 'csodagyerek', és egy cím.

Lássuk azt a címet, egy kiégett ház, már régen eladó. Az ingatlanügynök úgy tudja, egy fiatal pár élt itt egy kisfiúval. Azt beszélik, hogy a gyereket elrabolták, a házat felgyújtották, a szülők pedig eltűntek aznap éjjel. Ők csak bérlők voltak, a tulaj másnap eladta a telket: valami Kék Öböl nevű vállalat vette meg. Jarod emlékei visszatérnek: ő élt itt a szüleivel. Köszöni, de nem akar ajánlatot tenni az ingatlanra, rohan munkába. A Nugenesis Reprodukciós Klinikára, vezető főorvosként. Harig, az igazgató nagyon elégedett az önéletrajzával. Jarod humora egyre súlyosabb, most Dr. Spocknak hívják.

Tovább
Címkék: a kaméleon
1 komment

Friday Night Lights 2x10 - There goes the Neighborhood

2009. április 10. 16:00 - Sigismundus

(Fárasztó és unalmas egy rész és még csak rosszabbak jönnek ezután… A forgatókönyvírók már írás közben is sztrájkoltak talán) Taylor lak, Tim a kis Gracievel játszik és Shelleyvel szemez. Majd felajánlja hogy elmegy babakajáért, igaz tornádó közeleg Dillon felé. Kifelé menet csatlakozik hozzá Julie is, együtt autóznak, Kisszőke közben arról faggatja Riggst jön-e bálba, meg hasonlók. A bolthoz érve gyanúsan tiszta lesz az idő. Megveszik amit meg kell venni, de fizetés előtt épp megérkezik a Délnyugat ura a Tornádó. Mindenki gyakorlottan elrohan az ablakok közeléből csak Julie nem, akit végül Tim ránt egy polc mögé, lefogja, míg betörnek az ablakok ezerrel. Testkontaktus, hősies megmentés megvolt..

Reggel Tammy hírt kap, összedőlt a fél larribe-i iskola, és Dillonban nincs kábeltévé a vihar miatt. Shelley-t és Julie-t nem érdeklik a keservek, ők a hasra gyúró Timet figyelik elmélyülten. Tammy ezen kiakad, és siet férjéhez, meddig is marad házukban ez a rossz hírű ember? Edző szerint csak pár napot, de máshol jár az esze. Hírt kapott arról hogy a larribe-i csapat a viharkárok miatt Dillonban fog edzeni…

Tovább
Címkék: fnl
Szólj hozzá!

A fiúk a klubból 4x03 - Egy új élet kezdete

2009. április 10. 14:00 - leeann

Az előző részek után várható volt, hogy Tednek meg kell jelennie egy klinikán, ahol némi vérvétel után kiderítik, hogy elkapott-e valami kórt vagy sem. Természetesen Blake kísérte el oda, és szerencsére Theodore-nak nincs semmi baja. Most azt kéne kitalálni, hogy a volt drogos könyvelő mihez is kezdjen. Ted igazából énekelni szeretne, és Blake ebben támogatja is. Mikey, Emm és Brian éppen a kondiba tartanak, és amióta Emm ismét magára talált, vidámabb, mint valaha. A vidámság viszont nem tart sokáig, mert a hármas fogat összeakad Teddel és Blake-kel.

Emm sarkon fordul, és nem megy volt pasija közelébe, de Mikey és Brian odamennek Tedhez, aki gyors köszönés után elmenekül régi barátai elől. Közben a Meleg Erő-nek keresztelt csoport Daphne lakásában tart gyűlést. Ez a csoport az, amibe Justin belépett. A csoport nagyon rövidre vágatja a haját, és tervezik az esti őrjáratot, amit majd párokba rendeződve látnak el bárokban, diszkókban és az utcán. A lányoknál is nagy a sürgés-forgás, mert Tednek készítenek egy kis „Isten hozott, meg a lábad” sütit. Emm ebben sem szeretne részt vállalni, nem úgy Mikey, aki viszont újra jóban akar lenni Teddel.

Tovább
6 komment

Battlestar Galactica 4x02 - Six of One

2009. április 10. 11:00 - Freevo

Mostanában szokássá vált, hogy másodpercekkel azután vesszük föl a fonalat, ahol az előző rész lerakta, most Starbuck épp hogy beért Roslin kabinjába, hogy fegyverrel fenyegesse, Adamáék máris küldik le a katonákat. Kara mérges, amiért az elnök nem bízik meg benne, és átadja neki a fegyverét, hogy lője le, ha szerinte ő cylon.

Roslin kis habozás után meghúzza a ravaszt Starbuck arca előtt, de mégis mellélő. Megérkeznek a katonák, és a fogdába vezetik a pilótát, aki hangosan hisztizik, hogy márpedig tudja, hol van a Föld. Adama később meglátogatja, és dühükben megpróbálják egymást lejátszani a képernyőről, de Kara valószínűleg második dackorszakát éli, és nem adja fel. 

Tovább
5 komment

Életfogytig zsaru 2x01 - Találd meg a boldogságod!

2009. április 10. 10:00 - missparker

Az új évad elején kapunk egy kis visszatekintést, mi is történt Charlie Crews nyomozóval. Életfogytiglanra ítélték a barátai megölése miatt, 12 évet töltött börtönben, mire bebizonyították az ártatlanságát. Jack Reese-nél van a szemtanú, a lemészárolt pár lánya, Rachel, aki biztosan tanúsíthatja, hogy nem Charlie volt a gyilkos. Charlie az igazi gyilkost (aki egyben Rachel nevelőapja is volt) az előző évadban elkapta. Mostantól az a küldetése, hogy kiderítse, kik és miért kenték rá az ügyet. És Rachelt sem hagyhatja magára.

Tehát reggel felül a metróra, narancsot hámoz, kissé óvatlanul elővillantja a fegyverét. A vele szemben ülő kissrác érdeklődik is rögvest, ölt-e már embert. Nem. A metróbejáratnál Reese várja, aki az új évad tiszteletére megszabadult a rusnya kontyától. Bűnügyi helyszínünk egy kiszáradt folyómeder, egy dobozban egy fiatal nő holtteste. A doboz alján sorszám. Ez az első doboz. A 2. dobozban egy halott középkorú nyakkendős pasas, a sztráda mellett találták meg. A harmadikat egy tetőn, benne szintén egy nő holtteste. Van nála egy névjegy, ajándékcsomagoló szolgálat. Nincs jobb ötletük, meglátogatják az üzletet. Az eladó, John Armstrong, egy fiatal srác. Szegényen elúrhodik a rököny, mert Charlie lepakol elé egy kumquatot, ehhez kéne doboz. Majd anekdotázik, hogy ismert egy fazont a börtönben, aki kipostázta magát, van-e emberméretű doboz?

A srác megkövül, öö, kik maguk? Rendőrség. És börtönviselt? Durva, mi? John valójában üdvözlőlapokat szokott csinálni, a főnöke, Lisa szokott a pultnál állni. Ma kicsit késik. Nem kicsit. A második áldozat özvegye, Mrs. Price sírva fogadja nyomozóinkat, de nem ismerte Lisat. A harmadik áldozatról nem tudni semmit, irány az őrs. Reese kérdőre vonja Charlie-t, miért mondta el a nőnek, hogy a férje élve került a dobozba? Mert kérdezte. Te akarsz kérdezni valamit?

Tovább
2 komment

Ments meg 3x11 - Twilight

2009. április 09. 16:00 - zenoli

Akcióval nyitunk ma is, ég egy ház, ahogy szokott, embereket mentenek ki, ez sem meglepő. Aztán az ötödiken találnak még egy kósza komát, kerekesszékben van, és nem tud beszélni. Tommy emiatt hülyének is nézi, és szépen tagoltan, hangosan próbálja kérdésekkel bombázni a szerencsétlent, de az nagyjából leszarháziz mindenkit, mert ott áll öt tűzoltó körülötte és vakarja a fejét, mi légyen. Aztán döntés születik, kosár érkezik, kerekes hapsi meg utazik lefele, jaj de jó. Főcím.

Laktanyába érkezvén azon folyik éppen a vita, hogy Sean szerint az áfonyás pite gyümölcs. Tommy a haját tépi, és próbál rávilágítani, hogy igaz gyermekem, hogy van benne az is, de nem a réten aratod nemdebár? Sean-t ez nem győzi meg, mert szerinte mivel van benne gyümölcs, az egész cucc az, és punktum. Hála Isten tovább nem tudják boncolgatni a kérdést, mert épp hogy kiszállnak, jön egy újabb riasztás, menni kell.

Tovább
Címkék: ments meg
3 komment
süti beállítások módosítása