Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 4x13 – Az átok

2009. március 15. 10:00 - Llew

Egy asztalon felcímkézett egyiptomi szobrok és tárgyak sorakoznak. Egy öreg fickó vizsgálja őket. Dr. Jordan – nevét a szobába lépő Steventől tudjuk meg – egy Ozirisz fejjel díszített kanópusz edény átvilágítására készül. Sürgeti őket az idő, mert Egyiptom szeretné visszakapni a tárgyakat. Steven azt mondja, rögtön csatlakozik a laborvizsgálathoz, de aztán inkább egy arany fáraó figurát kezd nézegetni. A CSKP-on Daniel lép be az eligazítóba egy halom irattal. Jack éppen az izgalmas utazást jósoló horoszkópját olvassa egy újságból, mikor Daniel pont úgy kikapja a kezéből, mint ahogy azt a mozifilmben tette a katonával, csak mert meglátott valamit a másik oldalon. Egy cikkre figyelt fel Dr. Jordan halálával kapcsolatban, aki az archeológia professzora volt.

Daniel elmegy a temetésre, ahol Steven nem túl barátságosan üdvözli. Egy Sarah nevű nő ellenben határozottan örül neki. A professzor átok helyett – ahogy az újságban szerepelt –, egy gázrobbanásban halt meg a laborban. Danielt azért nem értesítették, mert szabályosan eltűnt a Föld színéről. Steven kicsit piszkálja még az UFO-s, piramisos elmélete miatt, aztán elviharzik. Így aztán Danny fiú Sarahval beszélget, aki kétség kívül jobb társaság. Megtudjuk, hogy Daniel volt a professzor legjobb diákja, még ha hülyeségnek tűnt is az elmélete. Ezért nem bírja Steven. Továbbá kiderül, hogy Sarahval korábban együtt jártak (meglepett valakit?), de csúnya vége lett, és a nő azt hitte miatta nem jött vissza. Mivel a kapu katonai titok, Daniel csak annyi mond, hogy az ókori Egyiptom hihetetlenebb, mint bárki képzelné.

Tovább
Címkék: csillagkapu
Szólj hozzá!

A Kaméleon 2x17 - Crash

2009. március 14. 10:00 - missparker

Jarod egy reptéren várakozik, nebraskai turistakalauzt olvas, késnek a járatok. Összehaverkodik egy fiatal sráccal, Daniel szentségel, elkésik a tantárgyfelvételről, San Diegoba készül. Jarod jófej, cseréljünk jegyet, úgysem sietek, nem kerget senki... ma éppen nem. A srác hálás, 'köszi, az életemet mentetted meg'.

Miss dohogva trappol a Központ folyosóján. Sydney próbálna szóbaállni vele. Miss nyűgös: eltörte az ujját, Parker-apu pedig egy listát akar Lyle lehetséges szövetségeseiről. Lyle halála óta apu a Szépfiú helyére pályázik a Triumvirátusnál, de nem tesz túl jót a pozíciójának, hogy pont a lánya nyírta ki Lyle-t. Jön Broots, Jarod megint szórakozik, ezt látniuk kell. Névre szóló öltözői szekrényeket kaptak, erre biztos vágytak már. Benne egy-egy régi gimnáziumi évkönyv, Nebraskából. Osztálytalálkozóra fognak menni, álnéven. Sydney tanár lesz, Broots, mint Ricky Sanders, Miss Parker, mint Broots felesége (!) vesznek részt az eseményen. Szép pár lesznek. Jarod közben elaludt a reptéri várakozásban, sokkoló hír ébreszti: az előző San Diego-i gép lezuhant. Daniel a halálos áldozatok közt van. Jarod pánikrohammal küzd, főcím.

Tovább
Címkék: a kaméleon
1 komment

Friday Night Lights 2x06 - How Did I Get Here

2009. március 13. 16:00 - Sigismundus

Hajnal a dilloni prérin,Jay vezet és közben 19 éves lesz. Filózik kicsit, mihez is kezdjen az életével. Nagy nap van Tayloréknál is. Ma megy Tammy először dolgozni, s húgát Shelleyt várja, aki hozzájuk költözik besegíteni egy darabig. (az írók önálló ötlettelenségének első jele, többtucatszor már alkalmazott sablon, előkeríteni egy soha nem látott, előre borítékolhatóan konfliktusokat, gyártó rokont) . Közben napi postabontás, hát megjött Eric Taylor első Párducedzői fizetése is.. Ami pont a fele a tavaly ilyenkor kapottnak…

Tammy kérdő tekintetére Eric bevallja, hogy Buddyval szóba sem került konkrét összeg, ő csak feltételezte hogy.. Hogy mit feltételezett, nem derül ki mert csengetés, és itt van Shelley. A sorozattípus-könyvek mindenbe beleszóló, önálló-szinglije. Visongás, összeborulás, baba csodálás, majd a második percben Shelley is felfedezi Eric csekkjét, Edzőnk jobbnak látja gyorsan itt hagyni négy szőkével teli házát.

Tovább
Címkék: fnl
Szólj hozzá!

A fiúk a klubból 3x13 - A bűnösnek bűnhődni kell

2009. március 13. 14:00 - leeann

Tehát Justin és Brian hiába várták a zsarut a bárban, nem jött el, így a páros szex-szel üti el az időt. Mikor már kiélvezték az elfoglaltság minden percét, valaki kopog Brian lakásának ajtaján. Hunter az, és egy óvszert lenget Brian orra előtt tele a zsaru DNS mintájával. Brian teljesen megdöbben a kölyök bátorságán, aki nem csak DNS-t szerzett, hanem a zsaru nevét is megtudta. Brian hazavitte a kölyköt, ahol Mikey úgy üvölt a fiatalkorúval, mint egy aggódó anya. Vajon kitől tanulta, csak nem a sajátjától? Oké nem csak Mikey kiabál, hanem Ben is, úgyhogy van családi hepaj rendesen.

Emm és Ted szexelnek, és nem úgy működik a dolog, ahogy kéne. Ted folyamatosan szív és dugni akar, Emm pedig már nem akarja, amit Ted nem ért meg, sőt elég agresszíven reagál arra, hogy Emmett már nem bírja tovább az órák óta tartó szexet. Másnap Brian elviszi Carlnak a megszerzett spermát és a zsaru nevét. Kiderül, hogy a fickó 1 éve leszerelt, és régen Stockwell társa volt 15 évig. Azt hiszem, van itt valami csalafintaság. Közben Justin bajban van, mert a reklámcég jelentette az iskolának, hogy mit tett, és ezt az iskola nem nézi jó szemmel, így fegyelmi bizottság elé állítják szöszikét.

Tovább
3 komment

The Black Donnellys 1x04 - The World Will Break Your Heart

2009. március 13. 12:00 - Sonrisa

„To be Irish is to know that in the end the wold will break your heart” /Daniel Patrick Moynihan/

Kezdésként Joey felvázolja nekünk az erőviszonyok eddigi alakulását, az ok-okozati kapcsolatokat, majd vissza a jelenbe. Ice Cream éppen azon gondolkozik, vajon az a jobb, hogy kint vérdíj van a fejére, vagy az, hogy itt bent ecseteli a történteket. Jobban átgondolva a helyzetet, nemcsak negatív oldala van annak, ha az ember nyomában járnak. De az üldözés mellett mindig van alkohol is pakliban. Jimmy éppen készül a pult alá inni magát bánatában, egy ocsmány szőkének hadovál, aki gyorsan kereket old, mielőtt J. belekezdhetne a Donnelly-tesók összetartásáról szóló történetébe. Sokan élnének még ma is, ha befogják a szájukat, akkor, amikor kellene. Jimmy nagyzolós dumáját végighallgatta néhány rosszarcú is a bárban, csoda-e, ha másnap reggel a macskajaj mellé beúszik Dokey képe is.

Dokeyt még mindig a bosszú fűti, érdeklődik, hogy a tegnap említett testvéri-szeretetes-gyilkosság áldozata vajon Huey volt-e. Jimmy tagad, Joey pedig gyorsan felidézi nekünk, hogyan is került ki a börtönből J. (ezt ugye a 3. weprip epizódban láthattuk, de aki kihagyta, annak szól az emlékezető): Kevin meg akarta verni a tanút, de rosszul sült el, ő kapott egy kiadós verést, ám a végső pillanatban a tanút elgázolta a menetrendszerinti busz. Nincs tanú, nincs vád, nincs börtön. Ilyen egyszerű a képlet. Dokeyt nem nyugtatta meg a kapott válasz, egyik emberét rá is állítja Jimmyre, derítse ki, mit csinált a gyilkosság időpontjában. Tommynál Kate kopogtat (Huey özvegye) – aki mindig is afféle álomnő volt a környéken -, sírva kér egy szívességet tőle, had legyen a halotti tor színhelye a Donnellyk bárja (Firecracker). Kis habozás, a válasz végül igen. Főcím.

Tovább
Szólj hozzá!

Életfogytig zsaru 1x08 - Érdemérem

2009. március 13. 10:00 - missparker

Első körben tisztázzuk, hogy az epizód címét nem kellett volna lefordítani, mert személynév. A tv2 megtette, áldassék az ő fordítóinak neve... (az epizód eredeti címe: Farthingale)

Charlie egy parkban ücsörög az autójában, almát rágcsál, Zen kazettát hallgat. Egy társaságot figyel, fényképez. Carl Ames éppen összeszólalkozik egy fehérhajú férfival, ez az infó jól jöhet még, Charlie szorgalmasan kattintgat a fényképezővel. Telefon csörren, meló van. Az áldozat egy férfi, a lakásában nincsenek bútorok, ő a konyhában lelte halálát. Kis horror megint. A hűtője nyitott ajtajánál állt, amikor berobban a tűzhely. Az ajtó megvédte a felsőtestét, az alteste elpárolgott.

Zsaruink az első döbbenet után egykedvűen helyszínelnek. A palinak van két igazolványa, különböző neveken (Joseph Gale és Edward Farthing), címeken. Magányosan élhetett, mindenből egy van a konyhában: összesen egy bögre, a fiókban egy kés, villa, kanál, kiskanál. A gardróbban 3 fehér ing, 3 fekete öltöny. Az igazolványokon szereplő címek talán adnak némi támpontot, ki is volt ő. Reese és Charlie is találnak egy-egy feleséget a címeken. Mindketten úgy tudták, hogy a férjük a kormánynak dolgozott, titkos munkát végzett. A Charlie-nak jutó feleség, Marisa szerint zavart volt és feledékeny, a munkája miatt. A Reese által istápolt özvegy, Elena sajnálta szegény férjét, hogy mennyi áldozatot hozott az országért. Mindkettőjük felhozta, hogy az áldott jó férj mindig meghallgatta őket. Nyomozópárosunk egyezteti telefonon, hogy mit találtak, de azért mindketten megígérik az aktuális özvegynek, hogy hamarosan megkapják a férj testét. Ez elég morbid, tekintve, hogy már összesen nincs belőle egy darab, nehéz lesz szétosztani.

Tovább
4 komment

Battlestar Galactica 3x20 - Crossroads 2/2

2009. március 13. 09:00 - Freevo

Hasonló kéréssel fordulok az olvasókhoz, mint Sangria a legutóbbi Dexter-hogyvolt kapcsán. Aki még nem látta ezt a részt, az inkább ne olvasson tovább, várjon picit még a DVD-re, vagy valami, mert betűben nem lesz egyszerű visszaadni azt, ami most következik. Eldől végre a szakállas diktátorok csillagközi képviselőjének sorsa, plusz új értelmet nyer a WTF-momentum kifejezés is, egyszóval BSG évadfinálé következik.

Hajnal van, Adama borotválkozás közben kénytelen Roslin panaszkodását hallgatni. Tyrol arra ébred, hogy egy olyan rádióból szóló dalt dudorászik, ami nincs is. Richard Dreyfuss-módban megindul a zene forrása felé, de az istennek se találja.Közben Sam Anders és Tory, akik lefeküdtek egymással, rádöbbennek, hogy őket is ugyanaz az idióta dallam sokkolja.

Tovább
15 komment

Ments meg 3x7 - Kielégülés

2009. március 12. 12:00 - zenoli

Laktanyával nyitunk, a bejáratnál ülnek a srácok, Jerry érkezik, és kérdezi, mi van. A többiek mondják, hogy itt a pornóvizsgáló csapat, odafenn szaglásznak lógó nyelvvel, és keresik az árulkodó nyomokat, hogy kérem szépen itten nem munka, hanem farokverés van. Le is jön az egyik öltönyös, aki mint kiderül, Jerry ismerőse, na őt el is küldi az anyjába a főnök, mert mi az, hogy még egy jóízűt matyizni sem lehet, embereket mentenek a fiúk, hát senki ne szóljon bele, hogy hogyan töltik a szabadidejüket. Öltönyösék nem reagálnak, csak fensőbbségesen gondolnak dolgokat magukban, majd elhúznak, lesz ennek még böjtje. Mindenesetre a srácok nagy tapssal jutalmazzák ezt a merész és kicsit öngyilkos kiállást, és a pornó sem ment messzire, mert mindet berejtették a tűzoltóautóba, jól jöhet még. Főcím.

 

Colleen iskolájában vagyunk, Tommy elkísérte a kissé antiszociálisan viselkedő gyermeket a suliagyturkászhoz, és kiderül, hogy ágyéka gyümölcse nem csak egy osztálytársát pofozta fel, hanem a tanárával is fel akarta dugatni a munkafüzetét, micsoda szenvedély. A pszichodoki aggódik, kérdezget, jól vagy, ugye nem rég halt meg a kisöcséd, hogy viseled? Colleen nem tűri sokáig a zaklatást, bemutat és kiviharzik, Tommy ég. Mint mondja, már megbeszélték ezeket a dolgokat a gyerekkel, tudja, hogy rosszat tett, nem fogja még egyszer, ááá nem kamu szöveg, szerintem szart bele. Majd kérdezgetni kezdi a dokinőt a sírásairól, de persze nem vallja be, hogy róla van szó, hanem a gyerek mostanában nagyon labilis, ok nélkül pittyöl, pl. múltkor vezetés közben is. A nőnek kikerekednek a szemei, mér már vezethet? Oppá, elszólta Tommy magát, neeem, én vezetek, ő meg az anyósülésen sír. A doki több okot is felsorol, lehet hormonális változás, ááá az nem lehet, reagál Tommy. Lehet, hogy az érzelmeit nem tudja kifejezni máshogy, csak a sírással, áá ez sem lehet, ő egy női Gavin, még akkor is érzelmet fejez ki, amikor alszik. Valamint lehet az oka az is, hogy Connor halála miatt bűntudatot érez, miért nem segített, többet is tehetett volna ésatöbbi. Tommy bólogat, ez lesz az, milyen bogyókat szedjen a gyerek? A nő megbotránkozik, mert ő nem hisz a gyerekek gyógyszerezésében, mi sem, pedig néha egy jó kis Xanax csodákra képes. Tommy is dettó, egyből visszakozik, majd megfelezi a cuccot, mondja, haha. Aztán mint aki jól végezte dolgát felugrik, és éktelen káromkodással megy ki az ajtón, nem megmondtam, hogy maradj a kurva kocsiba fránya kölyke? Igazán kiegyensúlyozott képet adott magukról, lehet gumiszoba lesz a vége.

Tovább
Címkék: ments meg
4 komment

Smallville 7x20 - Arctic

2009. március 12. 09:00 - Tipca

Az évadzáró epizód a szokásos montázzsal kezdődik, mely ugyanolyan pörgő, kesze-kusza és követhetetlenül zagyva, mint minden finálé alkalmával. Érdekes módon, az évad meglehetősen kiegyensúlyozatlan lett, szinte minden főszállal foglalkozó epizód az évad második felére tolódott. A lényeg a Veritas, az utazó, meg a szerkezet, amivel irányítani lehet az utazót. Edward Teague elhúzott Montreálból, most épp hamis útlevéllel utazik egy magángépen, de hirtelen felbukkan Kara. Azt akarja kiszedni Teague-ből, hol van az utazót irányító szerkezet, majd miután a férfi elárulja, hogy valószínűleg Lexnél, Kara azonnal távozik – a repülőgép farkának nagy részével együtt.

Lex már a sokadik kutatócsapatot küldi a sarkkörre, hogy megnézzék, mit jelez ott a kriptoni szerkezet, de az újabb csoportnak is nyoma veszik, alig egy kőhajításnyira a céltól. Ráadásul Lois is elkezdett szaglászni, úgyhogy a kopasz előhúzza az ütőlapot, magát a 008-as ügynököt, Olsent. Jimmy Olsent. Jimmy feladata az volna, hogy elhitesse Loisszal, Lex csak olaj után kutat az Északi-sarkon. A srác először nem igazán akar belemenni, de a kopasz megfenyegeti, hogy ha nagyon pattog, Chloe megy a dutyiba.

Tovább
Címkék: smallville
7 komment

True blood 1x06 – Cold Ground

2009. március 11. 17:00 - Madmoazell

A Nagyi meghalt, Sookie-t pedig Bill zökkenti ki a sokkból. Egyszercsak megjelenik az ajtóban Sam, aki azért jött, hogy megnézze, a lány épségben hazaért-e. Bill majdnem megfojtja, végül csak Sookie ordibálására áll le. A rendőrök hamarosan megérkeznek, és jó szokás szerint nekiállnak helyszínelni, a fiúk pedig az emeleten majdnem összeugranak megint azon, hogy kinek kéne távolabb tartania magát Sookie-tól. Sam végül megfenyegeti Billt, hogy megöli, ha Sookie-val történik valami. Nem mintha az eddig történtek nem lettek volna „valamik”.

A seriffék közben azt beszélik, hogy szerintük a vámpíroknak tutira van közük a Nagyi halálához, és nekiállnak kikérdezni „Vámpír Billt”. Bill kifejti, hogy a meggyilkolt nőket a vámpírok és a hozzájuk fűződő kapcsolatuk miatt ölték meg, a Nagyit pedig kifejezetten Sookie miatt. A lány nagyjából ekkor eszmél fel, hogy a bátyjának még nem is szólt, így Sam elmegy felhívni, de Jason a korábban felszedett csaj mellett horkol, a telefont pedig kivágja az ablakon, amint megszólal.

Tovább
3 komment
süti beállítások módosítása