Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

HUNG - Neki áll a zászló - 1x10 A Dick and a Dream or Fight the Money (ÉVADZÁRÓ)

2009. december 12. 10:30 - Annácska5

Tanya békésen olvasgat nyitásként, de valami zümmögés megzavarja. Próbálja elhessegetni a pofátlankodó legyet, de akkor veszi észre, hogy nem csak egy van, hanem a plafont és a falakat belepik a legyek. Mi tud tenni ilyenkor egy jóravaló nő? Pánikba esik. És rohan Ray-hez, az éjszaka közepén. Ray megkeresné a döglött patkányt amire jönnek, de Tanya ebből nagyobb ügyet csinál. Kis művész agya összekombinálja, hogy az univerzum ezt jelnek küldte, mivel ő már csak egy romlott hús, ami nem kell senkinek. Valójában attól retteg, hogy Ray otthagyja őt, és nem lehet többé a stricije.

Mondjuk ennek ellenére Ray Lenore-ral találkozik, és együtt mustrálják a leendő ügyfeleket. Persze Ray először húzódozik, mint egy szűzlány, végül beadja a derekát, ezentúl Lenore-nak dolgozik. Azért emészti a bűntudat, de hamar elterelődik a figyelme, mert a majdnem kész ház falaiba beköltöztek a méhek. Vagyis a méhek már eltűntek, csak a méz maradt utánuk. Közben az iskolában is gyűlnek a bajok, állítólag van egy lista, amin rajta van azoknak a neve, akiket elbocsátanak. Mike, a segédedző attól fél, hogy ő is rajta van. Ray megígéri, hogy utána néz.

Jess és Lenore masszázson van. Jess panaszkodik, hogy nem érzi túl jól magát, mert ha megszerez valamit, elfelejti, hogy miért is akarta olyan nagyon. Lenore éles váltással felhozza, hogy egy dugás kellene a nőnek, vagyis jóval több. Művészi hasonlattal él: a vagina olyan, mint egy kocsiakksi, ha lemerül, annyi neki. És így szóba az, hogy elmehetne egy profihoz. Lenore tehát Ray-t reklámozza, a saját ex-feleségének, amiről még senki sem tud, de már itt vészesen közel van a lebukás.

Eközben Ronnie a rendelőben egy volt gimnáziumi osztálytársnőjét vizsgálja. Körbenyalják egymást egy párszor, jól nézel ki, te is, nem kell neked botox stb. Végül megvizsgálja az anyajegyet, ami miatt a férje aggódik. Ronnie hirtelen levegőt sem kap, amikor a nő széttárja a lábait, mert az anyajegy a nő ágyékánál van.

Ray bemegy az igazgatónőhöz, hogy kiderítse mi a helyzet azzal a listával. A nő elárulja, hogy itt nem csak Mike van veszélyben, hanem tulajdonképpen minden tanár. Mert a következő évben mindenkinek újra meg kell pályáznia az állását, és ha sikerül, akkor csak az alapbért kapja meg, a juttatásokat nem. Ezt azért mondja el Ray-nek, mert ő van rajta azon a bizonyos listán.

Este Ray a gyerekekkel moziban van. Darby Kalapácsot hozta magával, Damon pedig Powellt. A fiú rákérdez, hogy veszélyben van-e az állása, az apja őszintén bevallja, hogy bizony így van, de azért igyekszik szépíteni is a dolgon. Ray kimegy egy pillanatra, eközben Powell diszkréten átöleli Damont, majd puszit is ad neki, de Damon leállítja. Powell felhúzza magát, szerinte Damon kihasználja őt, amiben lehet is valami, mert a kissrác maga ajánlja fel, hogy Powell nyugodtan szakíthat vele, ő nem fog megbántódni. Powell feláll és le heterokölyközi Damont. Na még én eddig ilyen sértést se hallottam. Damon kiszalad, Darby utána, hogy megbeszéljék a dolgot.

Miközben a lány testvérét vigasztalja, addig Ray először Tanyával beszél, majd Lenore-ral, mert nem merte elmondani a másik nőnek, hogy ott hagyja Lenore kedvéért. Másnap ezért Lenore találkozik Tanyával, és akár metafora is lehetne, ahogy a kutyáját a játszótérre szaratja, majd némi avarral próbálja leplezni. Végül kiböki, hogy mostantól hárman vannak a bizniszben, persze úgy állítja be, hogy ez Ray ötlete volt. És már tervezget is. Meg akarja változtatni a nevet, mert neki a gyönyörszakértő nem igazán tetszik. Ennek persze üvöltözés lesz a vége.

Ray idegesen bontja a falat a lépesmézről, és azon elmélkedik, hogy mindig mást kapott. Eközben megérkezik Mrs. Koontz is, mézért és egy kis szexért jött. Ray először nem akarja, de végül csak belemegy. Dugnak egy hatalmasat, Ray mézzel csorgatja be Mrs. Koontz testét, majd lenyalogatja. Közben megérkezik Tanya, de már az utcán hallja, ahogy a másik nő élvezés közben Ray nevét kiabálja. Konkrétan rájuk is nyit, amitől szétrebben. Mrs. Koontz hazaszalad, Tanya az utcára, de Ray rohan utána. Tanya azt hiszi, hogy a másik nő Lenore ügyfele, de amikor megtudja, hogy a férfi csak szórakozásból kefél vele, még jobban kiakad.

A veszekedés után egy étteremben beszélgetnek néhány hotdog mellett. Ray most árulja el a nőnek, hogy kirúgták. Tulajdonképpen most vallja be először. Elmondja, hogy akármennyire is szeretett Tanyának dolgozni, muszáj pénzt is keresnie, és erre csak Lenore-ral van esélye. Éppen ezért este már egy puccos bárban ül, és várja a következő kliensét. Lenore felvázolja a helyzetet. Egy unatkozó, jó testű szőke a kuncsaft, aki már nagyon régen szexelt egy jót. A nő meg is érkezik, Ray kémkedik, de felismeri a nőt. Jess az, Ray lefagy.

Hamar észhez tér, és felhívja Jess-t, miközben a nyomában jár. Kicsit udvarol, szerintem te jó anya vagy, és társai. Jess persze gyanakszik, de más kétség is felmerül benne Ray szavaitól., és rájön, hogy neki nem erre van szüksége. Közben volt férje is elérzékenyül, ahogy a jó és rosszabb emlékeket felidézi. Végül leteszik a telefont, és Ray elsétál, Jess pedig mosolyogva ül az ágyon. Végezetül Ray a kertben ül, a mézét eszegeti, Tanya pedig erőt vett magán, és lecsap egy legyet a házában, amire eddig képtelen volt. Úgy tűnik, képes felvenni a versenyt Lenore-ral. De hogy mi fog ezután történni, már csak a következő évadban tudjuk meg.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szinkrobi · http://iszdb.hu 2009.12.13. 12:15:58

Olyan ambivalens érzéseim vannak ezzel a sorozattal kapcsolatban, most kiírom magamból, nem baj? :-)

Nekem nagyon nem áll össze, egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy tényleg ilyet akartak, vagy csak így sikerült.

Olyan jól indult, annyi jó karakter van benne, olyan sokminden történhetett volna, de semmi nem történt.
Olyan mint egy Barátok közt. Történnek dolgok a szereplőkkel, de sehová nem jutunk velük, de mondom ez megbocsájtható egy kurva hosszú szappanoperában, de 10 részben?

Tényleg nem tudom mire vélni ezt a 10 részt.
Bemutattak sok jó szereplőt,
pl a csípős nyelvű, kíváncsi anyóst, és mit csináltak vele, volt egy-egy mondata ebédnél,
a kötekedő szomszéd, mi lett vele, semmi, egyszerűen nem jelent meg pár rész után,
jött a szomszéd feleség, dugtak másfélszer, ennyi,
ott volt Tánya dilis anyja, tök jó karakter, egyszer szerepelt, ennyi,
Kalapács és a kiscsaj kapcsolata, fogalmunk nincs róla,
és a tesó, buzi vagy nem, van kapcsolata vagy nincs,
és csak sorolhatnám a szereplőket, akiket ismerünk, de nem tudnánk róluk mondani semmit sem. Tányát viszont sikerült 10 rész alatt megutálnom...

Szóval ötletből és szereplőkből nem volt hiány, de szerintem kevés volt a 10 rész, a 30 perc,
vagy ha tényleg ennyit képzeltek el egy évadról, akkor hát nem is tudom minősíteni...

Anna azért köszi hogy foglakoztál vele! :-)

Annácska5 2009.12.13. 17:50:29

@szinkrobi: Igazad van, sok lehetőséget kihagytak, rengeteg szereplőben volt több is, mint amit kihasználtak. De meg kell valljam, nekem még így is bejött a hangulata. :)
süti beállítások módosítása