Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Harper sziget 1x12 - Gasp

2009. december 10. 17:00 - foxglove (törölt)

8 játékos van még életben. Abby a Vőlegénnyel, Sully a Fekete Sráccal párban Wakefieldet vadásszák az erdőben. Sully felveti, hogy váljanak még jobban szét. Hogyne, feleli a Fekete Srác, mi NEM fogjuk elkövetni a klasszikus horrorfilmes hibát. Ugyan már, erőlteti Sully, ez csak egy ember, azért ennyire nem kell túlmisztifikálni. (Szerintem Sullyval idáig nem ugyanazt a sorozatot néztük.) És szétválnak. Vagy legalábbis úgy tesznek, mintha szétválnának. Amint Wakefield ráront a (látszólag) egyedül kóborló Fekete Srácra, Sully megjelenik és fülön lövi a gyilkost, aztán átadja a közben odaérkező Abbynek, mint legilletékesebbnek: tegyen vele, amit akar. Abby némi morfondírozás után fejbe vágja a puskatussal a valamin nagyon röhögő Wakefieldet.

Hogy mi van, kérdezi Sully, ezt most komolyan élve hagyjuk? Igen, felelik a többiek egyöntetűen. Mi nem vagyunk gyilkosok, és ez a rendőrség dolga. Ez hatalmas hiba, jelenti ki Sully komoran, és nem mond hülyeséget.

Wakefieldet egy cellába dugják az elhagyatott őrsön. Most, hogy elhárult a veszély, a Vőlegény elindul megkeresni a Menyasszonyt, Abby pedig Sheat és Madisont gyűjti be. A Fekete Srác kicsit aggódik, amiért Wakefielddel kell maradnia, de a Vőlegény megnyugtatja, hogy nem lesz semmi gáz. Wakefield bezárva, a kulcs pedig személyesen nála van. És még meg is van kötözve, két atombiztos nadrágszíjjal. Remek. Sully még mindig nem érti, hogy miért is nem szabad megölni Wakefieldet., ezért miután lefolytat vele egy intenzív szemezést a börtönrácsokon keresztül, egy sokkolóval jó pár percre kiüti. Ha már megölnie nem szabad.

Ezalatt a Menyasszony arra az igen kellemetlen helyzetre ébred, hogy se a puska, se a Halászfiú nincs mellette. A Halászfiú hirtelen elővetődik a semmiből, helyzet van, látott egy hajót. „Hajót? Megmenekülünk? Na várjunk csak, TE EGYEDÜL HAGYTÁL ENGEM?!” szűri le a lényeget a Menyasszony. Halászfiú anélkül, hogy utóbbit kommentálná, magával rángatja Trisht egy oromra, hogy onnan jelezzenek a csomagtartóban talált jelzőrakétákkal. Hajónak ellenben semmi nyoma, a perem viszont veszélyesen közel van. Még a végén le talál esni valaki, és ez a személy a Halászfiú tökélyre fejlesztett sunyi pillantásaiból ítélve a Menyasszony lesz. Mire a Vőlegény megérkezik, már csak az üres autót találja.

Abby sikeresen elhozta Madisont és Sheát az őrsre. Madisonnak feltett szándéka, hogy halálra fogja idegesíteni Sullyt, aki a rádiót próbálja javítani. „Mi ez?” „Egy adóvevő.” „Jól összetört.” „Észrevettem.” „Biztos elemek kellenek bele.” Sully elmagyarázza, hogy mi minden kellene még elemeken kívül ahhoz, hogy működjön. „Akkor miért nem szerzel egy újat?” Sullyn tisztán látszik, hogy már nyúlna a sokkolóért, de Shea a kellő pillanatban közbelép, és elterelgeti a közeléből a pszichokislányt. Madison így szórakozás nélkül marad, de ekkor eszébe jut, hogy hiszen régi sorozatgyilkos barátja, John Wakefield bácsi is itt van. És amikor senki nem figyel rá, szép csendben besomfordál hozzá, hát ez kész.

Már csak azért sem veszik észre, mert közben a nem kicsit ideges Vőlegény visszatér a hírrel, hogy a Menyasszony és a Halászfiú eltűntek. Sheanak erről végre eszébe jut, hogy megossza a többiekkel, hogy mit talált a padláson: a Halászfiút gyilkossággal gyanúsították Seattleben. Aha, szóval Halászfiú a Fakefield, szögezi le a Vőlegény villámgyorsan. Még meg sem emésztették az új fejleményt, amikor megjelenik a teacher’s pet Madison Wakefield üzenetével: „Abby, John Wakefield beszélni akar veled.” VÉGRE, elérkeztünk várva várt konfrontációhoz Wakefield és Abby között. És legalább Callum is szöveget kap, mert mióta feltűnt a színen, 2 mondata volt, és abból is az egyik az alig kínos „Pont úgy nézel ki, mint anyád.

Wakefield kezdetben alig hajlandó megszólalni, Madison valami csúnyát tehetett vele, de a nagy kérdésre (MIÉRT?), azért csak kiböki: Hát miattad, Abby. WTF, fordul vissza Abby az ajtóból. Aztán szüleid jól megvoltak? folytatja Wakefield. Igen, válaszol Abby, és Wakefield ettől nagyon szomorú lesz, lehet, hogy sír is. Egy sorozatgyilkos is ember, üzenik a feltehetően durván beszívott írók, ez a jelenet valami iszonyat gáz. Wakefield összeszedi magát és a gyerekéről kezd beszélni. Úgy tűnik, az egész problémának a gyökere az, hogy Abby anyu eltaszította magától a közös gyereket, Abbyt viszont megtartotta. Miért olyan biztos benne, hogy létezik egyáltalán ez a közös gyerek? kérdezi Abby. Mert rátaláltam a fiamra, feleli Wakefield, és most először hangzik el utalás a gyerek nemére a sorozat folyamán, ez persze sikeresen elveszett a szinkronban.

Odakint fortyognak az indulatok, nézd má mennyi bizonyíték van a Halászfiú ellen, győzködik egymást. Túlélte a robbanást, túlélte a vérengzést, aztán lazán besétált a templomba. (Mindezt egy előzékenyen összeállított ’Jimmy, a gyilkos’-montázsból megtekinthetjük újra.) És ó, azt se felejtsük ki, hogy mivel ő egy halász, tudja, hogyan kell használni a bárdokat. Csoportos bólogatás. Valószínűleg naphosszat bálnákat darabolt, nem is kérdés. Na de mi lehetett a motivációja, tanakodnak tovább. Hát Abby – adja meg a választ a hirtelen megvilágosodott Vőlegény. Basszus tényleg, esik le mindenkinek, tutira a szakítástól lett sorozatgyilkos. És ebben a pillanatban ront be a Halászfiú (hatásos belépői vannak, azt el kell ismerni) azzal, hogy a Menyasszony eltűnt. Pontosabban, megcsúszott szegény és leesett egy szikláról, de ööö, miért is szegez rám mindenki puskát? Már megint?

A Vőlegénynek már kezdenek vérben forogni a szemei, de Sully és a Fekete Srác sem igazán zenmester. Abby valamennyire lecsillapítja a kedélyeket, és úgy döntenek, hogy ők négyen (Abby, Halászfiú, Vőlegény és Sully) megkeresik a Menyasszonyt. A parton, ahol Trishnek lennie kéne, sehol senki. Henry és Sully ezáltal felhatalmazva érzik magukat, hogy golyót eresszenek a Halászfiúba. Abby a puskacsövek útjába áll ugyan, de a fiúk már eléggé fel vannak húzva, tesztoszteron is in the air, úgyhogy ez sok garanciát nem jelent. Ebben a kritikus pillanatban egy ismerős hang csendül fel, és felnézve a vadul integető Menyasszonyt pillantják meg. Aki, bármilyen hihetetlen, de tényleg megcsúszott és leesett. Sőt, nem csak, hogy épségben van, de még egy működő rádiót is talált egy közeli csónakházban.

A rádión sikerül elérni a parti őrséget, és miután a Menyasszony röviden összefoglalja nekik a történteket, megígérik, hogy kb. 4 órán belül megérkezik a szigetre a segítség. A társaság kiörömködi magát, majd úgy döntenek, hogy Sully a rádióval marad; Henry és Trish visszamennek a hotelbe; Abby és a Halászfiú pedig értesítik a többieket a fejleményekről.

A Halászfiú arra használja a visszafelé vezető utat, hogy meggyőzze Abbyt arról, hogy az ő múltja patyolat tiszta. A seattle-i gyilkossághoz igazából semmi köze. A Seriff csak alapos akart lenni, ezért tartotta szemmel. De ha már itt tartunk, tartozik egy vallomással… Abby feltűnésmentesen kezdi tervezni a menekülő útvonalat, de felesleges, mert a vallomás csak annyi, hogy a Halászfiút tényleg megviselte a szakítás, és volt egy-két csúnya gondolata, de amikor újra megpillantotta Abbyt, azt érezte, amit régen. Hogy szereti.

Ezalatt az őrsön Madison jóízűen falatozik. Shea megjegyzi, hogy már napok óta nem ettek semmit. Én igen, vágja rá Madison két falat között. Ööö, és… mikor? kérdezi Shea rosszat sejtve. Hát amikor a csatornában voltam, feleli a lánya. (Úristen! BETH! Hát ez történt vele!) Valaki hozott nekik enni, csak eddig éppen Madison elfelejtette megemlíteni ezt a jelentéktelen információt. Nincs semmi baj, végül is csak annyiról maradtak le emiatt, Wakefieldnek volt egy segítője, nyugtatja meg a Fekete Srác szomorúan. Mintha előre érezné, hogy mi fog történni. Ugyanis, mialatt arról társalognak, hogy Wakefield vajon gonosz kisgyerek volt-e vagy sem (Shea figyelemre méltó határozottsággal állítja, hogy születésétől gonosz. Vannak ilyenek, ugye.); Wakefield szép nyugodtan lefejti a csuklójáról az öveket, valahogy kinyitja a cellaajtót, és a következő pillanatban már a Fekete Srác nyakát fojtogatja. Na EZ az igazi Wakefield; üt, rúg, fejel, és végül belenyomja szegény Danny fejét egy tűhegyes papírnehezékbe. Ja igen, a puska megint kiegészítőként funkcionált, Shea a már bevett módon elmenekül Madisonnal. Az erdőben Abbyékkel találkoznak, gyors információcsere után Abby a csónakházba küldi őket Sullyhoz, ő pedig a Halászfiúval együtt elindul, hogy figyelmeztesse az ifjú párt.

Candlewick Inn. Trish próbálja meggyőzni a Vőlegényt és saját magát, hogy minden rendben van. Hogy ez mennyire nem igaz, az abból is látszik, hogy a zuhany után a menyasszonyi ruhájába bújik bele, és szabályosan belemenekül a Vőlegény karjaiba egy ölelésért. Váratlanul dörömbölés zavarja meg őket, de az ajtó előtt senki sem áll. Henry egy puskával felszerelkezve elindul, hogy utánanézzen, és magára hagyja a Menyasszonyt.

A dörömbölés azonban újra kezdődik, és az illető most már betöri az ajót. Wakefield az, talpig vérben, és gyilkolós kedvében van. Trish kiugrik egy ablakon, és futni kezd az erdőben az életéért, de mezítláb ez azért elég nehezen megy. Nagy megkönnyebbülésre Henrybe ütközik, meneküljünk, lihegi, Wakefield kiszabadult. „Tudom. Én adtam oda neki a kulcsokat”, feleli a Vőlegény azzal a bizonyos hűvös nyugalommal a hangjában, „Én vagyok a társa.” A Menyasszony egy pillanatig nem hiszi el, de elég csak a a Vőlegény arcára nézni (most jár a kredit mind a két színésznek), és akkor leesik neki minden, Henry ölte meg az apját, J.D.-t, ezen kívül egy rakás embert és most őt is meg fogja ölni. Ez nem fair, mondja a Vőlegény búcsúzóul, és egy kést szúr a Menyasszony oldalába. (Ez a szinkronban "Ne mondd ezt", ill. "Halgass" lett.) Trish összeesik, Henry egy darabig még a karjaiban tartja, aztán felnézve Wakefieldet köszönti: Szia Apa.

Címkék: harper sziget
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Millagro 2009.12.10. 17:05:33

Úgy tudtam, hogy Abby testvére Wakefield gyereke, nem pedig Abby. Vőlegény egyre gyanúsabb lett, bár az elején elvetettem, mert JD halálánál túl hamar lett gyanús, ill. volt öccse, így nem tűnt annyira elveszett gyereknek. Viszont nagyon Abby-s volt, de sosem jártak, párokba osztáskor sem a menyasszonnyal ment, hanem elküldte a Halászfiúval. Számítottam rá, hogy ő lesz, mégis ütött, amikor kiderült.

misziszmekgájver 2009.12.10. 17:06:33

ohhh yessss!
mondtam én hogy a nagyfülű vőlegény a hunyó....bár szerintem madison titkon meg henrytől van...
és vajon miért nem tud senki egy normálisat lőni azokkal a böhöm mordályokkal?????
és merre járhat gigi kutya?

misziszmekgájver 2009.12.10. 17:07:44

vajon mikor trish néninek mondta hogy az egészet az esküvőn kellett volna "eljátszani" ott arra gondolt, hogy ott szúrta volna le?

sawyer85 2009.12.10. 17:42:16

Azért itt annyira sajnáltam Trish-t tudom hogy idiota dolgai voltak de szegényt itt nagyon szánni való volt, inkább kapta volna el Shea-t! Az hogy a vőlegény a húnyó igazából akkor lehetett kikövetkeztetni 100%ra mikor Mrs Wellington hátába beleszúrták a metsző ollót, ott ugyanis egyértelmű volt hogy olyan lesz aki a házban volt és mivel már JD halála is gyanús volt meg az esküvőn is hajszál pontosan a fater fejére esett a bárd.. össze lehetett állítani!

misziszmekgájver 2009.12.10. 18:00:51

@sawyer85: mondjuk igen...ha a főapa meg a vőlegény lövöldözős részénél a vőlegény hagyta a papát elhúzni...alattomban már tudta, hogy úgyis ő fog nyerni.

kérdés az hogy vajon shea anyu fejében megfordult e hogy ha az ő lányacskája miatt nem maradnak itt, talán túl is éli a fél banda a harper weddinget

hogyvolt írónak 5* a zenmesterek, és a teacher's pet-ért :)

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2009.12.10. 20:06:36

@sawyer85: Ja, erre utaltál pár résszel korábban? Szerintem ez alapján sok mindenki lehetett volna a gyilkos, MrS Wellingtont bármelyik "vendég" meggyilkolhatta volna...

perzsmacska 2009.12.10. 21:03:26

Kicsit gyors volt ez az átmenet. Mármint, amikor Trish megtudta, hogy a hozzá legközelebb eső ember gyilkos és elmebeteg.
Trish: Te vagy életem nagy szerelme.
Vőlegény: De én vagyok a gyilkos.
Trish: Te szemét!

Ezt az életben nehezebben és lassaban dolgozzák fel az emberek, valahogy így: - De hát te....annyi ideje ismerlek.......én szeretlek.......ez nem lehet igaz.......akkor minden hazugság volt?.......hogy lehet?....stb.

perzsmacska 2009.12.10. 21:04:26

Egyébként megértem Wakefield, meg a fia indulatait Abbymama iránt, szerintem is megbocsáthatatlan dolog egy gyereket eldobni. De a többit minek kellett kinyírni?

perzsmacska 2009.12.10. 21:05:16

Ja, és változatlanul Sully a király.

vorti 2009.12.10. 21:22:18

Sajnos egy órával a kezdés előtt elaludtam, úgyhogy még véletlenül sem olvastam el egy szót se még, becserkészem vhonnan, aztán jövök vissza. :D

sawyer85 2009.12.10. 21:59:07

@Dave985: Erre, de azért ott már voltak jelek, elég szépen felépítették a gyilkolászását a JDs résznél meg azért nem adott egyértelmű magyarázatot és akkor sem lepődött meg mikor megtalálták Richard hulláját a fán szigonnyal átdöfve!

Aragorn831109 2009.12.10. 22:40:33

@perzsmacska: A fináléból megtudod! ;-)

@sawyer85: Az nem bárd volt, hanem a tengeri múzeumból lenyúlt bálnadaraboló. :)

Aragorn831109 2009.12.10. 23:14:36

foxglove: Ez fájt! :DDDD
"Úristen! BETH! Hát ez történt vele!"

Egyébként tetszettek a címkéid, amiket a szereplőkre aggattál. De pl "szerencsétlen" Fekete srácot néha hívhattad volna a nevén is. Ennyit szerintem megérdemel, ha már majdnem a fináléig eljutott. :)

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2009.12.11. 01:48:38

@sawyer85: JD-nél pont kizártam az ő érintettségét, elvégre ez olyan snassz lenne, gondoltam én. Ha jobban belegondolunk, a kezdeti Wellingtonos érintettség (legalábbis nálam) után a csak Halászfiú- Vőlegény- (Sully) hármas jöhetett szóba.

foxglove (törölt) 2009.12.11. 09:48:26

@Aragorn831109: Jogos. Az egyetlen magyarázatom erre, hogy úgy éreztem, az ő karaktere nem kapott még a végére sem személyiséget,csak úgy lebegett végig a történet felett, semmit sem tudtunk meg róla. (Szemben pl. Sullyval, akin azért dolgoztak az írók). De teljesen igazad van egyébként.

Millagro 2009.12.11. 13:03:24

Beth bennem semmilyen nyomot sem hagyott, ezért is csodálkoztam, hogy ki a fenét keresnek annyira a szállóban.

Póniló 2009.12.11. 13:35:07

@foxglove:
Fekete Srác nevét én nem is tudtam, csak a tablóról. Nem is értettem, miért maradt eddig életben. Inkább maradtak volna a szőkék még egy résre :-)
@Millagro:
Én is így voltam vele, fogalmam sem volt, kit keresnek ennyire :-)

belekotyogok 2009.12.11. 15:05:47

Én már a múltkor is megkérdeztem: belekotyogok 2009.12.04. 10:47:38
Engem az foglalkoztat, hogy hova tűntek a helybeliek?
Mert hogy kisvárosról van szó. Bár az első két részt nem láttam, de úgy tűnt, hogy van a szigeten minden, ami feltételezi, hogy legalább pár százan élnek ott...(van szálloda, kocsma, öregnéni, akinek a halászfiú bevásárolt meg ilyenek)

Amúgy a rész elején túl nyilvánvaló volt halászfiú bűnössége, így nyilvánvaló volt, hogy nem ő a
bűntárs. de a végét kicsit elnagyolták, jobban ki kellett volna dolgozni a beismrést.

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2009.12.11. 15:08:25

hát hogy mondjam... azért valahol meg vagyok lepve, pedig jóformán mindent sejteni lehetett.

foxglove (törölt) 2009.12.11. 16:09:00

@misziszmekgájver
vajon mikor trish néninek mondta hogy az egészet az esküvőn kellett volna "eljátszani" ott arra gondolt, hogy ott szúrta volna le?

Ha jól emlékszem, ezt sem sikerült teljesen visszaadni a szinkronban, mert az eredetiben azt mondja: "It had to happen at our wedding. I needed everyone here." Szóval nem konkrétan magára a ceremóniára gondolt valószínűleg, hanem megindokolja, hogy miért pont most öli meg, és nem mondjuk x héttel korábban.

@belekotyogok: erre sajnos nincs válasz, legalábbis én nem tudok róla.

vorti 2009.12.11. 23:41:33

LOL
Pedig lehetett rá számítani, hogy a halászfiú bűnössége csak etetés, a No2 jelölt meg egyértelműen a vőlegény volt, azért mégis meglepődtem a végén. :) Utána a "Szia apa" már adta magát.

Előtte igazából egy ilyen jelenetet vártam:
Madison: - Anya, segítettem Wakefield bácsinak megölni azt a sok embert.
Shea: - Jézusom, ezt miért nem mondtad eddig?
Madison: - Bocsi... <bálnadarabolót előkap, anyuci nyissz>

Majd ha a gyilkosokat is megöli vki, áttérek erre az elméletre... :D

A zárójeles megjegyzések ("Úristen! BETH![...]","[...]születésétől gonosz. Vannak ilyenek, ugye.") nagyon ütöttek! XD

vorti 2009.12.11. 23:43:38

A legfontosabbat kihagytam: a menyasszony végre megmurdált! Ideje volt, jobb később, mint soha! :D

Aragorn831109 2009.12.12. 01:01:08

@Millagro: Bennem igen. Az egyik kedvenc szereplőm volt...

Aragorn831109 2009.12.12. 01:09:00

@DON GATTO: Én bírtam Trisht. Mi volt ez a nagy ellenszenv vele szemben?

Millagro 2009.12.12. 14:21:29

Kik is maradtak meg? Abby, Jimmy, Sully, Henry, Madison, Shea, Wakefield, másra nem emlékszem. Abby és Madison biztos túlélő, Shea valószínűleg megmarad, Henry és Wakfield meg fognak halni, talán eljátsszák újra a nincs meg a holtest dolgot. Jimmy és Sully netcces, mivel szvsz még egy halál kell, szóval egyiküknek annyi, viszont Jimmy kéne a Happy End-hez. Szegény Sully, nagyon úgy néz ki, nem éri meg a végefőcímet.

Póniló 2009.12.12. 15:18:02

@Millagro:
Nekem is pont hasonloan jart az agyam, valakinek meg tutira meg kell meg halnia (persze Henry-n es Wakefilden kivul), es sajnos nagyon ugy tunik, hogy Sully lesz. Titkon remelem, hogy talan megis Shea lesz az, de szegeny artatlan Madison csak nem maradhat arvan ;-)

Laliath 2009.12.12. 19:20:07

@Póniló:
Madison? Miért ne maradhatna? Kell ennél jobb táptalaj a már így is érdekes lányzónak, hogy aztán ő legyen a következő Wakefiled?

Hitetlen (ex)Bérgyilkos 2009.12.12. 20:19:39

Azért az is árulkodó volt, hogy a Vőlegény szülei autóbalesetben haltak meg. Na persze :)

Szerintem csak Abby, Henry és Madison fogja élve elhagyni a szigetet.

Póniló 2009.12.12. 20:25:22

@Laliath:
tolem maradhat arva, remelem marad is, de attol tartok nem fog. Habar Shea-nek nagyobb buntetes lenne felnevelnie Madisont, mintha siman lehentelne Henry vagy Wakefield. Esetleg Hnry magahoz vehetne, ha megmarad, es el tud szokni. Tanulhatnanak egymastol :-)

Laliath 2009.12.13. 09:49:12

@Póniló:
Henry és Madison? Hm, szép páros :)
Ha felnő, akár el is veheti és jöhetnek a szép kis pszichó-porontyok :P

Levéltetű 2009.12.13. 14:21:44

A Dexter 4. évadban is nemrég volt egy "hi, dad" cliffhanger. Na az jobban tetszett.

Wuff 2009.12.14. 19:38:21

Huhh. Az előző rész volt az első, amit láttam e remekműből. Nem tudom, hogy eddig is ilyen volt-e, de az rémisztő volt. Mármint rémisztően ostoba. Újra előkerültek a 90-es években joggal eltemetett tinihorrorok kliséi? Miért?

Fölteszek három találós kérdést az előző rész alapján (itt kérek elnézést mindenkitől, ha ezt már boncolgattátok):
1.
Van egy szoba, benne vannak öten mondjuk. Egyiküknél (nő) töltött puska 2 tölténnyel, másiknál bicska. Bejön a hűdegonosz ember egy szép nagy tőrrel a kezében. Mi történik?
a) A csaj lelövi és vége a sorozatnak, mert ez a leglogikusabb.
b) A csaj a töltött (!) puskával elmenekül, mert a bicskás palinak kell nyilván felvennie a harcot (fairplay). Mert ez a leglogikusabb. :)

2.
A jelenet folytatása: csaj fürdőszobában ugyanazzal a töltött puskával. Lépések hangzanak kintről. Mit tesz a csaj?
a) Megvárja, hogy benyisson a gyilkos, és lelövi.
b) Belelő kettőt az ajtóba, amikor nyilvánvaló, hogy még nem ért oda a gyilkos.

3.
Erdő. Megintcsak jő a gyilkos. (Innen látszik, hogy az előző két kérdésnek mi a helyes megfejtése.) Pasi, csaj együtt. Pasinál puska. Egy tölténnyel. Mi történik?
a) Pasi 2 km-ről rálő a gyilkosra, mert ő a céllövőmester.
b) Megvárja, amíg odajön elé a késes gyilkos, és 1 méterről telibe találja.

Nem igazán lehet ehhez mit hozzátenni.

Krisztike@ 2009.12.16. 23:47:21

Sziasztok! Komolyan mondom mindjárt kitépem az összes hajam! Ilyen negyedórás utolsó részt... Összecsapott volt az egész, és ilyen véget... Azt hittem legalább Abby és Jimmy megmenekül, és ez az elejétől gyanús Henry is az apjával együtt döglik meg... Erre mindenkit kinyírnak- kivéve a nőt, meg a kis köcsög Madisont(marha ellenszenves volt végig a kiscsajszi, nem bántam volna ha őt megölik, a sok hazugsága miatt meg is érdemelte volna, meg amúgy is)- és Henry szépen "haza"megy... Hát amilyen jó volt a sorozat első 10-11 része a végére úgy elsz--ták.

Krisztike@ 2009.12.16. 23:48:29

Sziasztok! Komolyan mondom mindjárt kitépem az összes hajam! Ilyen negyedórás utolsó részt... Összecsapott volt az egész, és ilyen véget... Azt hittem legalább Abby és Jimmy megmenekül, és ez az elejétől gyanús Henry is az apjával együtt döglik meg... Erre mindenkit kinyírnak- kivéve a nőt, meg a kis köcsög Madisont(marha ellenszenves volt végig a kiscsajszi, nem bántam volna ha őt megölik, a sok hazugsága miatt meg is érdemelte volna, meg amúgy is)- és Henry szépen "haza"megy... Hát amilyen jó volt a sorozat első 10-11 része a végére úgy elsz--ták.

Tipca 2009.12.16. 23:50:09

@Krisztike@: A résznek még nincsen vége...

Krisztike@ 2009.12.17. 00:08:17

Ja, még jó h visszamentem a hülye reklám után... Így már jobb a vége :) De akkor is a végét jobban kidolgozhatták volna... Sajnáltam Sully-t h így kellett megtudnia, h a haverja egy állat...

belekotyogok 2009.12.17. 10:26:42

@Roa: ez így van, az utolsó rész meg különösen sutára sikeredett. Engem viszont az érdekelt végig, hogy mi lett a szigeten lakókkal, bár most volt említés róluk is.

Bogoj · http://bogoj.blog.hu/ 2010.02.11. 12:40:53

@Levéltetű: az tényleg ütős volt, de a 'hello, ... dexter ... morgan' sem volt semmi :-)

Levéltetű 2010.02.11. 12:52:38

@Bogoj: Amikor azt a kommentet írtam, a hello dexteres rész még a fasorban sem volt. :) De így igaz, az is egy rendkívül jó cliffhanger volt.
süti beállítások módosítása