Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 5x21 - Alkuk

2009. december 03. 08:29 - Tm

Bree szeret jó emberként magára gondolni, de amikor az Andrew-féle ügyvéd tájékoztatja, hogy válása esetén a cége fele - sajnos-sajnos, nincs mit tenni - Orsont illeti, rájön, hogy még jobban szeret gazdag emberként gondolni magára, aminke az elintézéséhez nyilvánvalóan nem lesz elég Dr. Sajnos-sajnos. Gyors ügyvédcsere, és hamarosan a város legromlottabb, legetikátlanabb ügyvédje dolgozik Bree válásán - ha! Bree ráveszi MJ Delfinot, hogy a pizsamapartijára hívja meg Evan Mayert is. A sok leggel illetett hírhedt válóperes ügyvéd ugyanis Karl, a fia meg az egyetlen fiú az osztályban, akit MJ nem hívott meg, mert szerinte a kiscsávó egy erőszakos bunkó. Karl javára legyen mondva, nem egyből a zsarolással intézi Evan ügyét. Előtte már megpróbálta lefizetnie Mike Delfinot.

Bree szeret jó emberként magára gondolni, ezért eszébe sem jutna egy hatévest manupulálni - kivéve, ha nem épp a fél cége készülne bennégni egy elromlott házasságban. Bree tehát másnap egy nagy tálca habcsókkal felszerelkezve megkörnyékezi MJ-t, és minden kertelés nélkül közli, hogy ez ezentúl minden héten így lesz, ha mégis meghívja Evant. No way, ingatja a fejét MJ, megcsapott egy döglött mókussal, indokolja is döntését. Jaj, bármelyik barátunkban találhatunk hibát, ha ennyire szőrözünk - torkolja le Bree, de a hatéves makacsul ellenáll még a fagyis licitemelésnek is. Bree kezdi feladni, és végső elkeseredésében a kiscsávó lelkére próbál hatni a "Van az életemben valaki, aki minden egyes nap döglött mókussal csapkod" kezdetű monológgal. MJ jófej, belátja, hogy csak ő segíthet, plusz a heti habcsók-nap se rossz: Evan meg van híva. Kezdődhet Orson kisemmizése.

Békés reggel a Mayfair-Delfino házban, zabkása, újság, ahogy kell. Az idillbe MJ rondít bele ártatlan képpel bedobott "Apu, mikor veszed feleségül Katnerine-t?" kérdésével. Mike először megpróbál nem belefulladni a zabkásába, majd hápog egy sort, végül egy huszáros nem tudomban véli megtalálni a téma lezárását. Az angyalkának látszó ördögfattyának ez persze nem elég. Miért (nem tudod)? Miért (nem gondoltál még rá)? Miért (nem veszed el, ha szerinted is egy fantasztikum)? Mike kétségbeesetten pislog Katherine felé, aki segítség helyett kéjes vigyorral asszisztál az apai vesszőfutáshoz. Mike még nagy levegővel nekifut egy "A házasság.." és egy "Az, az igazság..." kezdetű mondatnak, aztán inkább úgy dönt, hogy sürgősen munkába kell sietnie. Apu távozása után a kisördög a következő kérdését már Katherine-nek teszi fel: Na, milyen voltam? Mi van? Nézünk bután. Pedig egyszerű: Katherine a fej, MJ csak a száj volt, az ügylet ára meg egy tál fagyi reggelire.

Katherine-nél valamiért bekattant ez a házasság dolog. Mivel nem ment kerülőúton, rákérdez direktben is. Mike ezúttal válaszol. Szereti, de nem akar újra házasodni. Puff neki, nem úgy tűnik, hogy Katherine nagyon elégedett lenne a válasszal. De azért rendesen lenyomja MJ pizsibuliját töltött almával meg sípokkal, és csak amikor minden készen áll, akkor omlik össze. Szerinte Mike még mindig szereti Susant, azért nem kötelezi el magát. Kockásingesünk bőszen tiltakozik, de csajt úgy tűnik túlságos nem győzi meg a szeretlek és nem hagylak el fogadalom.

Scavoék kapcsolatjavító szexterápiát tartanak. A módszer egyszerű: napi egy kötelező szex 30 napon át. Minderről Lynette tájékoztatja barátnőit, akik nem nagyon tudják hova tenni a semmiből előbukkanó Tom "10 perc múlva éjfél" bejelentését egy kártyaparti közepén. Lynette még két szóban ecseteli a terápia pozitív hatásait, majd  "Maradjatok, ez a harmadik hét, úgyhogy két kör múlva itt vagyok" felkiáltással türelmetlen párja után rongyol az emeletre. Megdöbbent barátnői becsukják a szájukat, aztán folytatják a partit.

Míg Tom a helyi áruházlánc kuponakcióival meg a porszívóval szórakoztatja magát napközben, Lynette nem ritkán napi 8 óra szórakozásidejét is lenyomja a gyárban, ráadásul egy gonosz, éjfél után záródó munkanap épp tönkrevágni készül huszonsok nap kemény szexterápia eredményét. Tomot nem vígasztalja a másnapi duplázás ígérete, mert hát a szabály, az szabály, a napi egy dugás meg napi egy dugás, úgyhogy szépen kimosakszik, és csődörmozgással betrappol az irodába. Ing kigombol, asztal lesöpör, asszony rádönt, indul a projektmentés. Ekkor jelentkezik be Carlos a kettesen. Egy asztalnyi pénzügyi tanácsadó társaságából. Akik kihangosítva figyelik a főnök és a pr-os megbeszélését, amit hol kuncogás, hol vinnyogás színez, és élénk cuppogás meg lihegés kísér, míg véfül a pr-os egészen elolvadt hangon meg nem köszön valami szerelést egy ezermesternek.

A másnap este mégis belerondít a háromhetes sikersorozatba. Lynette hullafáradt, és nemes egyszerűséggel bealszik a művészi szex 23. napjára fogmosással készülő férje két csókja közt. Tom kiborul, bosszúból reggeli és kávé helyett cseszegetéssel fogadja Lynettet reggel. Asszonyka lelkiismeretfurdal, és három kávéval készül az estére, de Tom nincs üzekedős hangulatban. Kiböki, hogy a szex volt az egyetlen, ami lázbahozta az utóbbi időben. Nincs feladata, nincsenek céljai, mostanában csak egy negyvenes pasi, aki nem tudja, mit kezdjen az életével. Ja, ez tényleg szar ügy.

Nehéz dolog, ha az ember anyja modell volt, pláne, ha az ember 6 évesen jobban hasonlít egy koalával keresztezett malacra, mint modellre. Juanita azonban nem hülye, 6 évesen is rájön, hogy a smink az ő csodafegyvere (a Photoshopról még nyilván nem hallott), és egyik reggel suliba menet kikészíti magát - majd végeredménnyel az iskolaigazgatót és rajta keresztül Gabyt. A dolog háttere azonban nem ilyen vicces. Juanitát ugyanis konkrétan találtgyereknek minősítették az osztálytársai, miután hiába próbálták felfedezni a hasonlóságot közte és jelenségszámba menő anyja között. Szegény gyerek egyszerűen olyan szeretett volna lenni, mint Gaby.

A családi kupaktanács összeül, és megpróbálja meggyőzni Juanitát arról hogy szép. Gaby még az "egyáltalán nincs szükség arra a sok trutyira" mondatot is kipréseli magából a cél érdekében. Áhá! - csap le egyből Juanita - akkor rajtad miért szokott lenni? És a "mert én felnőtt vagyok" dumát egyáltalán nem tartja elfogadhatónak. Apu viszont remek ötlettel áll elő: mi lenne, ha egyikük sem lenne kisminkelve Az év latino üzletembere díjának héten esedékes flancos átadó ünnepségén. Juanita felragyog, Gabrielle elsápad. Ő? egy zsúfolásig telt teremben ?? smink nélkül???? De Carlos ráhatására végül kénytelen belemenni.

Az estélyen aztán a sminkelvonástól teljes idiótába megy le. Gigantikus pornószemüveggel pótolja a vakolatot, aztán amikor végképp muszáj levennie, a ruhatárostól az utolsó pincéren át a bankett háziasszonyáig elmagyarázza köszönés helyett, hogy nem beteg, csak példát mutat, és általában nem ilyen visszataszító. Ja, csak kicsit elmentek otthonról - konstatálják zavart mosollyal a népek a vallomást. A krach akkor üt be, amikor a polgármester közös családi fotót akar az év latinójával. Gaby nem tudja kihúzni magát, így végső kétségbeesésében berohan a ladys roomba, és egyszerűen eistandolja az egyik nőci sminkkészletét, majd még jól be is égeti, amiért a szemcerkák és a púder között asztalról lopott zsömléket talál. Úgy érzi az egész esti szenvedésééret kárpótolja a fotós dícsérete, pillantnyi örömét azonnal tönkrevágja Juanita csalódott arckifejezése. Este bocsánatot kér a kiscsajtól, és elmeséli, hogy milyen vacak is üresfejű modellnek lenni. Előbb legyen tele Juanita feje minden okossággal, aztán sminkeljen. Juanita megértően bólogat, majd levonva a tanulsagot felteszi a kérdést: akkor mikor sminkelhetem magam?

Jackson váratlanul visszatér. Ennek Susan örül, McClauskey nem annyira. Susan ugyanis épp őt meg a kelését szállítaná a kórházba, amikor felbukkan az ex, és McClauskeyt egyáltalán nem kárpótolja az elhúzódó fájdalomért, hogy első sorból szemlélheti a hosszú idő után újra egymásbafonódó tekinteteket meg a körítést, ami a másnapi vacsora megbeszélését megelőzi. A vacsira Susan bimbódekoltázsba bújik, majd a teljesen vakok kedvéért még egy mellárokba lógó nyaklánccal is megjelöli a kivágatot, aztán csodálkozik, hogy Jacksont nem köti le a munkahelyi élménybeszámolója. De mint kiderül, Jacksont valójában hidegen hagyja a botsáskából is istennőt faragó dekoltázsköltemény, baromira koncentrál ugyanis, arra, hogy ki tudja bökni végre, amiért jött: házasodjanak össze, mert....

Ezt a mertet egy ideig még nem tudja kifejteni, Susan ugyanis a mondat első felétől extázisba esik, és a hirtelen jött érzelmi sokktól zokogva bezárkózik a fürdőbe, onnan zúdítva ömlengős, önfeltáró szerelmi vallomását Jackson nyakába. Aki kukán hallgat az ajtó másik oldalán, majd kicsit feszengve befejezi a mondatát: ...mert különben a bevándorlási hivatal visszatoloncol Kanadába a hat éve lejárt vízumom miatt. Ezek után lássuk be, kivételesen nem tűnik Susan-féle túlreagálásnak, hogy a dekoltázs gazdája egy wc-pumpával kergeti ki a házból a kérőt. Másnap virágcsokoros bocsánatkérés, a lehiggadt Susan bevallja, hogy igazából magára haragszik, amiért belelovalta magát a romantikus maszlagba, meg közli a jó hírt: mégis belemegy a házasságba. De no szerelem, no szex, csak fogkefe a fürdőszobában.

Dave ismét a tettek mezején, újabb terve is végtelen egyszerű: csónakázni viszi Susant és MJ-t, ahol sajnos végzetes baleset éri a gyerkőcöt. Szombat jó lesz? - kérdi Susant, persze csak a terv első részéről tájékoztatva. Susan rábólint. Dave szépen kidolgozott C-terve azonban ismét összeomolni látszik, nagy hirtelen felbukkan ugyanis a rég nem látott nyomozópáros: a Fester bácsi-szerű Collins és a Forest Whitaker-klón Lyons. Állítólag elakadtak a nyomozásban, aminek kicsit ellentmond, hogy dr. Heller snájdig fotójával felszerelkezve érkeznek. Dave természetesen tagadja, hogy valaha látta volna a pszichiátert, és nem, nem rémlik neki senki más sem, aki a Fehér Ló-beli tűz estéjén a személyzeti részen lett volna. Azt mondják Jackson ott volt? (affrancba, erről elfeledkeztem!) Jaj de kár, hogy nem találják a fiút! (phű, micsoda megkönnyebbülés) Mindenképp szólók, ha látom. (bekaphatjátok)

Dave persze ekkor még nem tudja, hogy Jackson visszatért, sőt épp benősülni készül az utcába, ami miatt Susan az utolsó pillanatban lemondja a csónakázást is. Hogy szakadna rá az ég Jackson Braddockra.

27 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perzsmacska 2009.12.03. 08:44:05

Juanitával tényleg kellene kezdeni valamit. Soliséknak lehet elég pénzük, hogy kigazdálkodjanak valami egészséges, de finom étrendet. Vagy valami sport megszerettetése a gyerekkel vagy egyszerűen csak közös labdázás a kertben. Vagy fogyitábor, mint Eric Cartmennek. És nem elsősorban azért, mert szegény kislány - jó tudom, bunkóság ilyet mondani egy gyerekről - nem túl szép, hanem mert ilyen nagy túlsúly előbb-utóbb az egészséges rovására fog menni.

perzsmacska 2009.12.03. 08:45:36

Jó ráncos volt Susan nyaka, amikor kergette a wc pumpával a nem túl tapintatos Jackot. Kb. úgy néztek ki, mint dementálódott nagymama, aki meg van róla győződve, hogy a kisunokája el akarja tenni őt láb alól.

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.12.03. 08:48:12

Ezt a rész kivételesen láttam, de jó volt újra olvasni :)

eperlekvár 2009.12.03. 09:13:05

Ez a rész egyáltalán nem tetszett :(

Juanitán semennyi festék nem segítene, miért nem azt magyarázzák neki, hogy ne legyen olyan kövés és akkor talán megszépülne??? Így semmi értelme nem volt az egész cécónak...

Tom meg borzasztó anyátlan megint, hogy miért mindig Lynette-nek kell erősnek lenni???

Katherinet Mike helyében lecsaptam volna a hülye házasodási mániájával olyan alattomosnak éreztem... de Mike is elég puhánynak tűnt...

Susan és Bree hozta a formáját... legalább...

piszy 2009.12.03. 09:38:27

Susan sírós jelenete annyira borzalmas volt, hogy majdnem elkapcsoltam, ráadásul a magyar szinkronhang szerintem eltúlozta a rekedtséget és a nyivákolást.
Gaby eszméletlen jó, minden részben halálra vihogom magam rajta. Juanita pedig tiszta anyja (persze a kinézetét leszámítva).
Jó hogyvolt!

CsíkosNapernyő · http://csikosnapernyo.blog.hu 2009.12.03. 11:47:09

Nekem a következetlenséggel van bajom, pl. Susan nagy jelenete. Nyilvánvaló, hogy igazán Mike-ot szereti, erre egy ilyen kiborulás, így szeretlek Jackson, úgy stb. Igaz itt legalább megmagyarázták azzal, hogy megbánta amit mondott, és, hogy ugyanazt a hibát követte el, amit szokott. Egyébként tényleg sok volt HB kerregése ebben a jelenetben.
Ami jobban zavar az Mike, oké, hogy nem akarja feleségül venni Katherinet, de valamiféle kötődést érez iránta (bár Suzant szereti igazán), de az durva, hogy valamelyik részben közli Susannel, hogy Katherine-nel való kapcsolata csak a szexről szól...Azért ez ellent mond az eddig látottaknak.

s_timcsi · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.12.03. 14:08:33

Erről a részről tegnap lemaradtam! :(

misziszmekgájver 2009.12.03. 14:46:36

azért solisék másik gyermeke sem semmi. :)

és a bree féle kompromisszum...anyám...készítek reggelit, de ezért cserébe este megduglak...

katherinet valahogy nem bírom...olyan túl öreg...túl számító, nem tudom róla elképzelni, hogy vad sexmacska

lynettnek meg még mindig nagy a szája az arcához képest...mintha lifege

perzsmacska 2009.12.03. 15:39:57

@phoebe46: Hú, Májk gyerek azt mondta, hogy Katrinnal csak sex van? Ez esetben Májk gyerek ritka nagy geci, mivel:
Egy olyan nőről, akinek
1. szerelmet vallunk
2. összeköltözünk
3. rábízzuk a gyerekünket (Ketrin vigyázott rá párszor, amikor sem Szuzi, sem Májk gyerek nem ért rá.)
nem mondjuk azt, hogy csak sexre kell, illetve nem használjuk csak sexre.
Katrin házassági mániája nem idegesített, ha ő ezt szeretné, ezt szeretné, de hülyeség volt M.J-t belevonni. Utálom, amikor gyerekekkel manipulálnak.

perzsmacska 2009.12.03. 15:43:15

Szerintem az volt szar rész, amikor MJ ült a lépcsőn és a semmibe meredve, hangosan bejelentette, hogy:
- Mi mindent meg nem teszek a mogyorós sütiért.
Ez kb. olyan volt, mint a 80-as években készült "Maszat Pisti, a rosszcsont kisfiú és anyukája" című filmből egy jelenet.

Tm 2009.12.03. 15:57:18

@phoebe46: én nem emlékszem arra, hogy MIke bármikor is azt mondta volna, hogy Katherine-nel csak a szex miatt van

Póniló 2009.12.03. 16:03:04

@perzsmacska:
az a resz tenyleg nagggyyon gaz volt, eloszor nem is akartam elhinni, hogy hallottam. Pedig MJ annyira cuki, de az a jelenet...
Én sem emlékszem rá, hogy valaha azt mondta volna Mike, hogy Katherine csak szexre kell. Nem is vallana rá szerintem.

hiperaktív 2009.12.03. 17:46:32

Az a kis MJ gyerek tök úgy néz ki, mint Dave. Szőke haj, világos szem, pszihopata fej.

Tm 2009.12.03. 18:01:15

ne csinaljatok mar h hatodik evados reszekbol idezgettek! az semmit nem tesz hozza az itteniek elvezetehez, sot.

Tm 2009.12.03. 18:02:27

az elozo phoebe46-nak es bee1005-nek szolt

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.12.04. 10:07:28

Kár, hogy a az esküvő csata végeredményét a TV2 már lelőtte az egész évados előzetesében...

evicska 2009.12.04. 10:23:24

MJ a legédesebb kiskölyök, akit filmben/sorozatban az utóbbi években láttam. A kismalac Juanitát viszont egészben ki kéne photoshop-olni, annyira ocsmány!! Nem is értem, h miért ezeket válogatták be a Solis gyerekeknek?! Hogy ellenpontozzák Gaby szépségét? Kicsit helyesebb, de huncut gyerkőcökkel jobban és hitelesebben lehetett volna megoldani.

Tm 2009.12.04. 10:26:01

@Fedor: ja, gondoltam is h megirom, csak aztan elfelejtettem, de ha ujra elkapom meg lesz beloel valami, mert elkepeszto

CsíkosNapernyő · http://csikosnapernyo.blog.hu 2009.12.04. 12:10:03

@Tm: Tudomásul véve, és tényleg sajnálom. :( ;)

Tm 2009.12.04. 12:31:08

@phoebe46: semmi baj, inkabb csak szolni akartam h miert szedtem ki

Johnny336 2009.12.07. 12:19:24

Ez a Katherine mekkora egy beteg nő...

Alexa81 2009.12.07. 13:54:29

Mit olvastam ma? Teljesen kiakadtam. Bár, a TV2-től már semmin nem lepődök meg. Idézem:
"December 9-én, szerdán pedig a Doktor House és a Született feleségek kerül le egészen márciusig a műsorról, mindkét sorozatnak a 109. epizódját láthatjuk utoljára a héten jelen tervek szerint, de öröm az ürömben, hogy a tavasszal visszatérő finálékat követően mindkét széria folytatódik a 6. évaddal. (Addig is a terv szerint ismétlésekkel telnek majd a szerda esték.)"
Most ehhez mit szóltok?

eperlekvár 2009.12.07. 14:51:35

Én a House-t már régóta a neten nézem, akkor kénytelen leszek a Feleségek végét is ott megtekinteni... mit számít ezeknek a nézettség?!?! Pedig amúgy is a béka segge alatt vannak ....

Johnny336 2009.12.07. 15:16:20

@eperlekvár: én eleve annak a híve vagyok, hogy eredeti nyelven érdemes nézni a műsorokat. Nem kivagyiságból, meg gizdázásból, hogy raj vagyok, értem az angolt, hanem mert alapvetően úgy írták meg az egészet. Poénokat, beszólásokat, stb. Sok mindent nehéz visszaadni szinkronban.

Tm 2009.12.07. 15:23:04

@Alexa81: épp a múlt héten gondoltam rá, h rákérdezek náluk, mert valószínűtlennek tűnt, hogy karácsony előtt egy nappal legyen a finálé, bár én arra számítottam, hogy egymás után adják le valamikor az uccsó két részt. ritka hülye húzás ez így pont a végkifejlet előtt, pláne márciusi folytatással.

Desperatefan14 2009.12.07. 19:58:31

Legalább sokan azt se tudják majd, hogy mi van, mikor márciusban folytatják...
süti beállítások módosítása