Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 5x11 - Mickey

2009. december 03. 16:00 - zenoli

Reggel van, mindenki siet a munkába, így tesz Tommy is, de még mielőtt behajthatná nyakát az igába, Teddy jelenik meg nagyhangúan és boldogan, egy üveg whiskey-vel a kezében. Örömmel közli, hogy túllendült öreg Gavin halálán, és újra vidámnak és szabadnak érzi magát, és ezt az érzést most megosztja mindenkivel, aki szembejön vele az utcán. Tommy kissé kétkedve fogadja a hirtelen jött pálfordulást, ami a depresszióból egyenesen az eufóriába röpítette Teddy-t, de ez van, ezt kell szeretni. Miután a kissé ittas rokon könnyes szemmel és zavaros szavakkal közli Tommy-val, hogy szereti teljes szívéből, pattan be az asszony mellé a kocsiba, hogy ugyanezt még több rokonnal megossza, még szerencse, hogy vannak jópáran Gavinék. Lou néz a távozó Teddy után, ő is most jött, Tommy kérdezi is, hogy na a prosti barátod elment már? Láthatóan igen, és ez Tommy szerint nem is baj, mert Lou amúgy is egy lágyszívű ember, és csak egy kis könnyes tekintet valamint remegő szájszél kell neki, aztán úgy omlik össze, mint egy kártyavár. Ám a szerencse nem pártol Lou mellé, mert a túloldalon elhajt egy ott parkoló autó, és bizony Candy még mindig ott csövezik. Lou kissé megremeg a látványtól, de még tartja magát, és sértett arccal vonul be a laktanyába, magára hagyva a még mindig bűnbánó arcot vágó lányt. Főcím.

Tommy már végre dolgozna, ha hagynák, de nem megy az olyan egyszerűen, Sheila hívja, és jelenti be, hogy este 6-kor szex, mert nem ér rá fél 7-től, szóval előtte egyen is valamit, mert nem lesz kaja sem amúgy. Tommy kissé sértve érzi magát, hogy ide-oda rángatják, de ez van, még szerencse, hogy bejön egy másik hívás, lehet ejteni a témát. Ám a másik sem jobb, mivel az meg Colleen-től jön, aki odakinn vár az apjára, mivel ugye Fekete Shawn-nal még mindig fasírtban van. Tommy nem érti, mi a baj a gerlepár között, de mikor Colleen közli, hogy Fekete Shawn nemes egyszerűséggel lekurvázta, vérben kezdenek forogni a szemei.

Odabenn éppen zuhanyoznak a srácok, Fekete Shawn a függöny mögött danolászik, Tommy érkezik, kezében egy tűzoltótömlő, és küldi ki a többieket, hogy itt most egy kis magánbeszélgetés lesz folyamatban lehetséges erőszakkal körítve. Így is van, vízsugár indul, Fekete Shawn meg üvölt, és néz felháborodott arccal, hogy mifene ütött Tommy-ba. Ő egyből mondja is, hogy sérelmezi a lánya ribancként való elkönyvelését, Fekete Shawn meg már magyarázkodik is, hogy ő azt nem úgy gondolta, csak Colleen csinált pár fura dolgot. Tommy nem érti, mi lehet annyira fura, amitől a lánya kurva lesz, ezért Fekete Shawn kissé belemegy a részletekbe is, amiben szerepel egy bizonyos hátsó bejárat is. Na ez már Tommy-nak sem tetszik, fintorodik is el az arca, valamint a két hallgatózó másiknak, Franco-nak és Mikey-nak is, merthogy természetesen a kíváncsiság nagy úr, fülek tapadtak a falra odakinn.

Sean végre megosztja mással is a betegsége hírét, Needles-el reggelizik, és számol be, hogy bezony az a fránya rák betámadta elég keményen, de ez titok amúgy. Needles őszintén megrendül a hallottaktól, és ígéri, nem jár el a szája. Sean mondja neki enyhén remegő hangon, hogy próbál pozitív lenni, meg ilyesmi, de Needles kikerekedett szeme nem ezt erősíti, főleg mikor közli, hogy számtalan rokona halt már meg a rákban csak úgy, semmi előzmény nélkül. Na ettől azért becsúszik egy kis barna a nadrágba, magyarán a pozitivitás csak az álca. Mindenesetre Needles megígéri, hogy fedezi a parancsnokság előtt, addig gyógyul, amíg csak szükséges.

Lou éppen ebédel, de nem nyugodt körülmények közepette, mivel eldönti, hogy a még mindig csövező Candy-t látogatja meg a fal mellett. A lány igen örül, de hiába, ugyanis Lou csak azért jött, hogy elküldje a búsba, mivel elmondása szerint már odabenn is kérdezgetik, ki az az őrült tyúk odakinn, és nem annyira akarja, hogy miatta még a melóját is elveszítse. Kompromisszumként felajánlja, hogy Candy dobja meg egy számmal, majd felhívja, csak most kopjon le. A lány így is tesz, azonban amint elmegy, Lou azzal a lendülettel dobja is ki a szemétbe a telefonszámot.

Tommy és Janet beszélget az autóban, Tommy-t igencsak érdekli, Janet miket tanított Colleen-nak a szexről, mivel ugye Fekete Shawn teljes sokkban van, mióta volt az a bizonyos éjszaka. A téma annyira izgatónak bizonyul, hogy Janet dobja is le a textilt, és már indulhat is a móka. Az édes kettest Needles zavarja meg, aki kopogtat be az ablakon, hogy kéne menni tűzoltani, ha nem gond, de igazán nem szeretne zavarkolódni amúgy. Tommy egész úton ég és magyarázkodna, ám Needles mosolyogva kijelenti, hogy csitt, ezt a percet ki szeretné élvezni, ugyanis mástól fogva Tommy tökei az ő markában vannak.

Tommy munka után van éppen, Sheila-hoz siet, akinek ugye megígért egy gyors numerát a könyvklub és a kábeles fickó között. Lép be a lakásba, ami mellesleg új, ez az, ami jóval közelebb van a laktanyához, és már tolja is le a gatyáját, miközben ecseteli, mi mindent fognak ők ketten ebben a bő negyedórában csinálni egymással. A szobából azonban nem Sheila, hanem egy köpcös koma jön ki, és érdeklődve nézi a félpucér Tommy-t. Közben Sheila is befut a másik irányból, és közli, hogy a pasi amúgy a kábeles, előbb jött, nincs idő szexelni. A koma azonban éppen a tetőre szándékozik mászni, így lenne azért pár perc az akcióra is, így ahogy kilép az ajtón, indul is a banzáj. Azonban messze nem jutnak, mert a koma visszatér, ugyanis lenn maradt egy szerszám, ami kellene neki. Sheila sietve húzza vissza a csöcsfékét, de nem nagyon, mert a kábeles már megint távozik, így lehet tovább dolgozni egymáson. Ám most Sheila akasztja meg a lendületet, amikor kijelenti, hogy érzi Janet szagát Tommy-n, és hogy csak azt az egyetlen dolgot kérte, hogy ne dugja meg az asszonyt egyazon nap, mint őt, és ő még ezt sem tudta megvalósítani, mit várhatna tőle a későbbiekben. Mindenesetre még egy jót sem tudnak veszekedni, ugyanis a kábeles már megint a szobában van, így csak suttogva megy egy kis adok-kapok, majd Tommy veszi a pólóját, és lelép dolgavégezetlenül.

Eljött Sean műtétjének napja, már benn van a kórházban anyustul, testvérestül, aki persze itt is hozza a formáját, olyan, mintha ő is doki lenne, annyi orvosi szakszóval dobálózik. Sean-t idegesíti Terrence okoskodása, főleg miután kijelenti, hogy ha Sean-t borotválni kell, hadd csinálja már ő, majd belemintázza a nevét a hátszőrébe. Sean ezt a megaláztatást már nem tűrheti a műtét előtt pár órával, így lesz egy kis testvéri bunyó a dologból, anyu meg megfáradtan próbálná őket szétszedni, de minek.

Franco közben a helyi boxklubban gyakorolna a nagy napra, ám ott meglát egy jó csajt, és egyből előtör belőle a ragadozó össztön, betámadja a lányt, aki nem is tiltakozik, gyakorlás lesz ma valóban, csak nem olyan, amilyennek indult a dolog. Tommy közben Mickey-t hívja, hogy kellene neki az a cd, amit még öreg Gavin halála után néztek össznépileg, az okot nem köti a másik orrára, Mickey-t annyira nem is érdekli. Azonban kijelenti, hogy oké, megkapod a felvételt, ha eljössz érte egy AA gyűlésre. Tommy erősen tiltakozik, de hát nincs mit tenni, Mickey hajthatatlan. Ott is vagyunk a sok alkesz között, érkezik Tommy is, és már kapná ki Mickey kezéből a dvd-t, hogy elhúzhasson a búsba, mivel ugye ő itt már nem érdekelt, azonban nem addig van az, a felvételt ki kell érdemelni, tessen maradni, okulni. Tommy ebből egyből rájön, hogy Mickey bizony tisztában van az ő státuszával, mint alkoholfogyasztó, és mivel egy előadó pont nem tudott eljönni, így a dvd-ért cserébe ő megy ki beszélni a sok várakozó ember elé.

Elmondja, hogy lehet, most mindenki azt várja tőle, hogy ő is nyavalyogjon, ahogy itt általában mindenki szokott, de ő most megtöri ezt a hagyományt, és nyafogás helyett elmondja az igazságot. Az pedig annyi lenne, hogy iszik, nem keveset, nem sokat, pont annyit, hogy elég legyen. Mivel a sok gyűlés, amire eljárt szart sem segített, segít magán, mert nincs más, aki megtegye. Miután ezt így kifejti, Tommy mindenkinek hasonló ittas éveket kíván, mint amiben remélhetőleg neki is része lesz, majd kikapja Mickey kezéből a dvd-t, és búcsút int a megrökönyödött embertömegnek, akik még a távozása után sem nagyon tudják felfogni, jól hallották-e, amit hallottak.

Franco már a bárban mulat a lánnyal, aki nagyon fiús és laza, kiderül, van négy tesója is, mindegyik nagyokos, így ő maradt a családban a kétkezi munkás, van egy autószerelő műhelye. Franco teljesen oda van meg vissza, csak az nem tetszik igazán neki, hogy a lány minden egyes alkalommal, amikor lehetősége adódik rá, belebokszol egyet a vállába, ami nem kicsit fájdalmas, bár nem mutatja ugye, mert férfi.

Needles mégsem bírta magában tartani a nagy titkot Sean-ról, hívja fel Lou-t, hogy te, ez a kölyök bajban van, most műtik mindjárt, muszáj volt elmondanom. Lou arca nem éppen felhőtlen örömöt tükröz a hír hallatán, szedi össze magát, és hagy otthon csapot-papot, és megy azonnal a kórházba, hogy Needles-el együtt aggódjon a betegéért. Needles elmélkedik egy kicsit, és arra a megállapításra jut, hogy mindannyian egyedül vagyunk, és ez nagyon szar dolog. Na több sem kell Lou-nak, mikor otthagyja a kórházat, megy is vissza az őrshöz, és túr be könyékig a szemetesbe Candy száma után kajtatva, láthatóan hatottak rá a főnök nagy szavai.

Közben Sean megkapta a nyugtatóját, ami valami nagyon ütős cucc lehetett, mert egy musical lesz az egész világ, énekelnek a nővérek, énekel Sean is, aki már álmában az utcán sétál. De szerencsétlennek itt sincs nyugta, mert jön Terrence, aki beleugat a dalba, hogy micsoda köcsög dolog már ez a nótázás, ha ezt anyu megtudja milesz. Sean-nak a romantikus dal kellős közepén elszakad a cérna, és sűrű anyázások közepette kap elő egy géppityut és lövi szitává majdnem Terrence-t. Ugrik a kép, az ágyban fekvő Sean.t látjuk, aki nagyon boldogan mosolyog, végül talán sikerült a kábszeres mámorban leszednie az idegesítő bátyót is a fegyverével.

Zenei betét a vége, Tommy-t látjuk, amint nagyban hozzákészül, hogy újra rálépjen az emlékek ösvényére, van zsebkendő, cigi, és ami a legfontosabb, jó sok ital, amiből vizespohárban méri az adagokat, nem kispályásról van szó. Azonban ahogy berakja a dvd-t a lejátszóba, azon nem az apja jelenik meg, hanem Mickey Mantle, aki egy baseballjátékos volt odakünn, és volt neki májtranszplantációja, sejteni lehet, mi miatt. Na szóval, ő nyilatkozik, hogy mindene megvolt az életben, de jól elszúrta, és most kapott még egy esélyt, hogy meghálálja az életét, így úgy döntött vége a mókának, és támogatni fogja ezeket a szervezeteket, amilyentől ő is kapta az új máját. Enyhén tanulság szagú a történet, de Tommy nem hajlandó tudomást venni róla, csak egy másodpercig remeg meg a kezében a pohár, de aztán győz az édes nedű iránti vágy, az ital újfent landol a hasban és az elmében, nem kis kárt okozva ezáltal a gazdatestnek.

Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása