Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

HUNG - Neki áll a zászló – 1x08 Thith Ith a Prothetic or You Cum Just Right

2009. december 03. 14:00 - Annácska5

Ray még mindig a kikötőben áll a kezdő képsorokban, és nem adja fel. Rendületlenül hívja Jemmát, aki természetesen nem veszi fel a telefont. Végül visszahívja a férfit, aki már menne haza, mert megunta a várakozást, és a telefonban szakít vele, de ezt Ray még nem fogja fel. Pontosabban Jemma azt mondja, hogy szüneteltetni kéne a dolgot, de ez mindenki tudja, hogy mit jelent. Végül elmegy volt nejéhez, és annak családjához vacsorára. Jessica meglepődve fogadja, hiszen Ray lemondta a családi összejövetelt, hogy Jemmával találkozzon.

Az vacsora elég érdekes hangulatban telik, Lotte, a volt anyós most Ronnie-t szapulja, miközben Ronnie is ott van. Lotte még mindig a pénzügyeken lovagol, Damon feketére festette a haját, és piercing van a nyelvében. Sőt, a vacsora után Ray össze is kap Ronnie-val, mert rákérdez, hogy a másik férfi szerint Jess a pénzéért választotta-e őt. Pedig Ray nem kötekedni akart, csak hát van egy kellemesen pokróc stílusa, amivel nagyon könnyen magára haragít bárkit. Mondjuk nem is csodálom, mert tényleg nem túl kedves le magadfajtázni Ronnie-t.

Másnap Ray egy kosárpályára hívja Tanyát, hogy tanácsot kérjen tőle. Azonban ő nem biztos, hogy a legjobb választás. Nem is tud tanácsot adni, inkább megmutatja a legújabb hirdetés tervét, amiben ezúttal már telefonszám is szerepel. A nő egy egész jó lelkesítő beszédet mond még Ray-nek, ami úgy tűnik hatásos. Nem sokkal később Tanya takarít, persze porszívózik, zúg a gép, amikor megcsörren a telefon. Igaza van, így kell várni az új kuncsaftokat. Naná, hogy nem hallja meg. Végül azért észreveszi, és a nagy rohanásban össze is töri magát, de végül felveszi a készüléket. Ezúttal Lenore hívja, és felhívja a figyelmét arra, hogy a nők vajon miért mennének bele a személyes találkozóba, ha azt sem tudják mit árul Tanya. Azt is nehezményezi, hogy a hirdetés az életmód szekcióban van, nem pedig a szexhirdetések között.

De Lenore azt is felveti, hogy Tanya bepróbálkozhatna Tüzes Patty-nél, aki Tanya cégénél dolgozik, és nagyon vágyhat már férfire, ha cenzúrázás közben is képes maszturbálni. Persze Tanya sosem vevő a jó tanácsokra, először. Jess eközben meglátogatja Ray-t, aki éppen szerelemes levelet készül írni Jemmának. Jessica kezdésként leordibálja egykori férje fejét, mert mi az, hogy azt meri gondolni, hogy a nő csak a pénzéért ment Ronnie-hoz. Persze, szerintem is csak a tiszta szerelem vezérelte, nem a vaskos bankszámla, meg az ingyen botox. Szép kis veszekedést produkálnak az udvaron, Ray aggódik Koontz miatt, Jessica pedig azt mondja, hogy azért vált el Ray-től, mert egy fiú helyett férfit választott.

Tanya a munkahelyén Patty-t környékezi meg. Azt mondja, hogy Lenore nyújtja azt a szolgáltatást, amit valójában ő, és fel is kelti Patty érdeklődését. Olyannyira, hogy a következő jelenetben már azt látjuk, hogy Ray bort bont,és Patty csak beszél és beszél és beszél. Főleg azt a mondatot hajtogatja, hogy dugjunk, mert azt olyan jól esik neki kimondani, Ray pedig nagyon jól szórakozik rajta, és ötlete is támad, őszintének kell lennie Jemmával.

Másnap el is megy az irodaház elé, ahol Jemma dolgozik, és a levéllel a kezében vár rá. A nő megérkezik, és kegyetlenül visszautasítja Ray-t, aki nem tudja mire vélni ezt a viselkedést., mert ő azt hitte, hogy van köztük valami. Jemma azonban otthagyja, Ray pedig dühében összetépi a levelet. Este Tanya kis szexre csábítaná Pierce-t, de azt jobban érdekli, hogy a nőnek van-e Red Bullja, mint az ágyban rá váró meztelen Tanya. Sőt, Pierce haza is indul, mert megígérte apucinak, hogy reggel segít letakarítani az autó feljárót. A nőnek ez nem nagyon tetszik, ahogy az sem, hogy ő szinte semmit sem tud Pierce-ről.

Ray italba fojtja bánatát egy kocsmában, ahol egy idegen furcsán bámulja, majd bele is köt. Őt Cliff-nek hívják, és gyűlöli Ray-t, és kihívja baseballozni. Játék közben elmondja azt is, hogy miért utálja főhősünket. Még gimiben, amikor Ray gólya volt, Cliff pedig végzős, Ray hazafutást ütött ellene. Cliff azóta is nyomon követte Ray pályafutását. A játék kimenetelét nem tudjuk meg, mert már azt látjuk, hogy Ray szalad haza a sátrába, ahol Tanya már vár rá. Bocsánatot kér Jemma miatt, mert a nő fizetett azért, hogy megbánthassa Ray-t. Azt akarta, hogy valakit ő is úgy megbánthasson, ahogy vele tették már számtalanszor. Én mondtam, hogy beteg ez a nő. 2000 dollárt fizetett azért, hogy így bánhasson Ray-jel.

Látszik, hogy a férfi összetörik, de nekiáll sörözni Tanyával. De mivel már így is teljesen el van ázva, az alkoholtól, de az esőtől is, már aludna is el, de Tanya inkább levetkőzteti. Ennek persze csók lesz a vége, de a nő véget vet neki. Nem érti, hogy miért csak olyankor akarnak lefeküdni vele a férfiak, ha éppen részegek. Még megkérdezi a már félálomban lévő Ray-t, hogy miért nem hívta vissza az első alkalmuk után, attól fél, hogy rossz volt az ágyban, de Ray azt dünnyögi, hogy Tanya maga volt a tökély, majd lassan elalszik, Tanya pedig ott marad iszogatni. Ezzel búcsúzunk ettől a résztől.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása