Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Kaméleon 4x04 - Risque Business

2009. november 27. 10:00 - missparker

Figyelem! Az éles kontrasztok jobban kijönnek ebben az epizódban, mint valaha, ne tévesszen meg senkit az első néhány perc vidámkodása, szóval érzékenyeknek nagyon óvatosan.

Missék most egy állatreprodukciós intézetben akadtak Jarod nyomára, Mesélő szerint az intézetben úgy tudták, Jarod etológus, azelőtt valami Kék Öbölben dolgozott. A legtöbb idejét a csimpánzketrecek előtt töltötte. Sydney elemez: ezzel a bezártságot vizsgálta. Mesélő vigyorog, dehogy is, azt nézte, ahogy párosodnak. Hirtelen Lyle jelenik meg, sérelmezi, hogy neki nem szóltak erről az utazásról. A nagy háborgásban nem figyel Miss figyelmeztetésére, hogy vigyázzon, hová lép. Sz@r ügy. Jarod hátrahagyott cucca egy rakat szexjáték.

Dr. Jarod Kinsey pár állammal arrébb az Arnett Szexuálterápiás Klinikára érkezett, ez az első munkanapja. Monique, egy nagyon kedves nővérke mutatja meg az irodáját. Túlságosan is kedves.

Hála az igazi titkárnőnek, nemsokára kiderül róla, hogy ő a 9 órás páciens, kontrollálhatatlan késztetése van szexuális szerepjátékokra. Monique a diagnózist hallva mentegetőzik: hébe-hóba mindannyian színlelünk, nem, doktor? Jarod egyik zavarából a másikba zuhan.

Újabb páciensek, ők az extrém helyeket kedvelik, ez magyarázza az asszonyka merevítőgallérját, és a pasas gipszelt kezét. A következő páros már 5 éve van együtt, négy éve házasok, és még szüzek, nem igazán tudják, hogy kezdjenek hozzá. Jarod néhány videóval segíti őket. Mostanra fulladozunk a röhögéstől, itt az ideje megkomolyodni. Dr. Covney mutatkozik be Jarodnak, majd maga Dr. Arnett is színre lép.

Központ, Broots azt kérdezi Sydneytől, miért van minden szexbabának ugyanolyan meglepett arckifejezése. Miss érkezik, ez a kép fogadja, ő is röhög veszettül:

A szóhasználata sem megfelelő, azt kérdezi, találtak-e valami hasznosat. Broots félve közli, hogy csak azt találtak. Missnek most lett elege, egy gonosz pillantással helyreteszi:

Lyle megint jön, megint sérelmezi, hogy őt nem hívták. Miss megnyugtatja, ha végeznek a cuccal, mind az övé lehet. Szépfiú sértődős, úgy dönt, ezentúl majd jobban bevonja magát Jarod üldözésébe [Jó lesz az neked, Szépfiú?] Miss is beleköt, és ha nem, akkor mi lesz? Vigyázz, hová lépsz, nővérkém. Balra el. Broots végre lejutott a doboz aljára, a szállítólevélen egy webcím, kéjesélvezet.com. Miss rendelkezik: címet hozzá, Lyle-nak egy szót se! Nyomatékosítandó szavait, kézbe vesz egy korbácsot.

Dr. Arnett az irodájába invitálta Jarodot. Jarod Dr. Melissa Blass helyét veszi át, a volt páciensei biztos nehezen viselik majd az átadást. Végre megtudtuk, mit keres itt Jarod, a piros füzet Melissáról szól. Luke Carlo, egy ex-fegyenc a próbaidején járt hozzá terápiára, Melissa megerőszakolásával gyanúsítják. Jarod megismerkedik Tony-val, aki a doktoriján dolgozik, a téma szexuális ragadozók. A terápiákról videófelvétel is készül, Tony most épp Arnett irodáját figyeli. Arnett a félelmekről mesél a páciensének, neki pl. súlyos víziszonya van, egyszer majdnem megfulladt. Természetesen vannak felvételek Melissa és Luke beszélgetéseiről is, biztos kelleni fognak.

Központ, Broots rajzolgat, Miss dominaszerkóban, Sydney előtt le is bukik vele. Terápia indul, Broots, ezt nem tarthatod magadban, mert eluralnak az érzelmeid, mondd el neki. Öö, azt soha. Miss pont elkapja a beszélgetés végét, Broots kitalál egy fejlesztőcsajt az alagsorból, hogy ne kelljen az igazat elmondani. A keresett cím is megvan, Miss és Broots mennek, Sydney úgy tesz, mintha még keresgélne, Lyle megtévesztése okán - és persze esélyt adva Brootsnak Miss-szel. [Muhaha]

Jarod elmegy Melissa házához, rácsok az ablakon, behúzott függönyök. Becsönget, segítséget kér, hogy átvehesse a betegeit. Melissa retteg, de nem kevés rábeszélés után beengedi. Rövid ismerkedés, Melissa szereti a tengert, majd jön a lényeg. Jarod ráveszi, hogy beszéljen a támadás éjszakájáról, nem kevés alkohol segítségével megy is. Egy nőnek a megerőszakolásáról mesélni valóban nem lehet könnyű, megkímélném az olvasóimat a részletektől, a rendező nem volt ilyen jó a nézőkhöz, kapunk pár durva képet.

Melissa a piára bevesz egy marék nyugtatót, Jarod szóvá teszi, hogy nem kéne keverni, erre kihajítódik a lakásból. Annyi azért kiderült, hogy Melissa nem látta a támadóját. Luke ujjlenyomatai vannak a használt bilincseken, ezért őt gyanúsítják. Jarod a Luke-terápia videóit nézi. A pasas egy kukkoló, a környezetében kurvák szolgáltattak, ettől kattant be. A kurvanegyedben rátalál, röpke kergetőzés után Luke fegyvert ránt. Állítja, hogy nincs köze Melissa megtámadásához, aztán elfut, Jarod nem követi.

Miss és Broots megérkeztek a kéjesélvezet.com címére, bájos kertvárosi házikó, nem ezt várták. Broots most próbálkozna érzelmei kifejezésével is, melléfog, Miss ellátja jótanácsokkal: ha kell az a fejlesztőcsaj, akkor lépj, te lúzer. Egy valamirevaló nő nem akarja hallani, mit beszélsz az érzelmeidről, azt mutatnod kell. Becsöngetnek a házikóba, Miss itt is azonnal a tárgyra tér, valami egzotikust vásárolna a pasijának, és sokatmondóan magához vonja Broots. Szegény.

Jarod említésére a pasas beengedi őket, Jaroddal csak a chatszobákban találkozott, illetve a hatalmas rendelése révén. Mindet még le se szállította neki, de elköltözött, tudja az új címét is. Missék távozása után a fazon már hív is valakit, 'igen, most mentek el'.

Arnett másnap Melissáról kérdezi Jarodot, meglepi, hogy egyáltalán beengedte. Jarod úgy érzi, a paranoid-kényszeres viselkedés mellett valami más is történik vele. Újabb látogatás, megint kis könyörgés a küszöbön, és Jarod újra bejut, sétáljunk egyet a tengerparton, Melissa. Mivel Melissa nem mozdul ki a házból, a tengerparti séta egy szimuláció: egy doboznyi homok és a tenger moraja kazettáról. Jarod szimulációt készített elő, most Sydney szerepét veszi át.

Elsőre nem megy, elvégre Melissa is agyturkász (sőt, kettejük közül csak ő az), nem akarja. Inkább az alkoholra támaszkodik megint. Idegességében kiszórja a tablettáit, a pohárba esve pirosas színűek lesznek. Jarod gondolkodik: elvileg enyhe nyugtatónak kellene lenniük. Ezeket Covney írta fel? Igen, ő kezel minden gyógyszert a klinikán. Kísérlet az irodában, a vodkában az enyhe nyugtató kék, a legdurvább cucc viszont piros. Fő mellékhatása fokozott szorongás. Covney-t gyorsan kérdőre is vonja. Ugyan az ő neve van minden gyógyszeresüvegen, Melissa receptjét Arnett írta. Jarod elsüti megszokott gonosz nézését. A páciensei visszatérnek, az extrém helyeket kedvelők otthon is jól érezték magukat, sőt a kitárt függönyök miatt azt is megtudták, hogy mennyi kedves szomszédjuk van, kár hogy el kell költözniük :) Monique most topless pompom-lányként próbálkozik, ezt már Jarod sem bírja zavart vigyorgás nélkül.

Missék elmennek az újabb címre, lepukkant raktárépület. Miss átmászna a kerítésen, Broots tart bakot, érdekessé válik az arckifejezése, ahogy Miss miniszoknyás-harisnyás öltözékében a nyakába mászik. Odabent sok szexjáték mellett aznapi újság, friss étel-ital, talán most nem késtek el. A videólejátszó még meleg, az asztalon pisztácia nasinak. Miss gondolkodik: az első számlát a doboz alján Lyle távozása után találták meg. Tűnés innen!

Klinika, Jarod Arnett szobájában kutat. Pár régi újság. A cikkek egy ismeretlen erőszaktevőről szólnak, már negyedszer csap le az áldozataira, a campusban rettegnek tőle. Az egyik cikkben Melissa, mint diáklány és áldozat. Vissza a doktornőhöz, Jarod kicserélte a gyógyszerét, azóta jobban van. Oké, nem emlékszik Luke-ra, de mi volt az egyetemen? Melissa csodálkozik, ezt honnan tudja? Orvosi megérzés. Jarod mostmár nem hagyja inni, mesélni kell: Melissát megtámadta az akkori rém. Egyébként Arnett-el egyetemi csoporttársak voltak. Iroda újra, Jarod tovább nézi a Luke-videókat. Luke elmondta egyszer, hogy egy parkban szeret üldögélni, egy csellós játékát hallgatni. Lássuk azt a parkot. Luke most is ott van, futna, Jarod utánaszól, a lelkiismerete elől nem futhat el. Arnett rávette, hogy hívja a hotelbe Melissát. Ha nem, feljelentette volna, hogy nem tartja be a próbaidő feltételeit, visszaküldi a börtönbe. Jarod mindent tud, este túlórázik, bemegy Arnetthez. A hanglejtése egy bosszúállóé, de Arnett nem sejt semmit, elvégre Jarod segítséget kér. Meg akarja érteni a szexuális ragadozók motivációit. Egyértelmű választ kap, a szex csak módszer, a kulcs az irányítás. Radikális terápiára van szükség.

Jarod készül is, megkapod a terápiádat, Arnett. Fecskendő, bilincs, kötél, kamera. Monique is kap egy feladatot, most játszhat jelmezest, ha akar. Arnett este megint túlórázik, az ajtaja előtt mintha Melissa haladt volna el. Utánamegy, egy másik szobában Monique várja. Arnett rácsodálkozik, Jarod pedig belevágja a nyugtatós fecskendőt. Megbilincselve, ruhástul egy fürdőkádnyi vízben tér magához, ha már víziszonyos. A szállodában, ahol Melissára támadt. Jarod megnyitja a csapot, Arnett vergődik, mostmár tudja, milyen az, ha nem ő irányít.

Arnett tombol, egyszer már legyőzte Melissát, hogy mert felépülni onnan? A kamera mindent vesz, Arnett, neked véged.

Központ, Miss belefut a folyosón Lyle-ba, most csak ketten vannak. Hogy volt az a kamucím, Szépfiú? Miss torkonragadja, szájába nyom egy pisztáciát, persze hámozatlanul: legközelebb tanuld meg a leckét, öcsikém, Jarod allergiás a pisztáciára.

Lyle vigyorog egyet, elhúz. Broots és Sydney a háttérből figyelték őket, Broots tátja a száját, 'Ó, istenem, milyen nagyszerű nő!' Sydney biztatja, mondja el. Broots kihúzza magát, nem mondani kell, mutatni. Teljes mellszélességgel beáll Miss elé, de szólni már nincs ideje, Miss megálljt parancsol. Nagyon megtisztelő, de nem. Sok sikert a fejlesztőcsajjal. Broots letaglózva eloldalog, Miss mindvégig tudta.

Melissa már ki mer lépni a házból, Jaroddal sétál egyet a teraszon. Vége.

Címkék: a kaméleon
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elloth 2009.11.27. 19:14:12

De legalább megpróbálta, Miss meg szerencsére nem alázta meg.

kekhalal21 2009.11.28. 22:41:11

Holnap lesz a kaméleon film a film+on aki akarja az néze velem.

Pissta 2009.12.18. 22:12:12

Szépfiú ismét elég gyengét húzott! ;)
süti beállítások módosítása