Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szomszédok 4x04 (74. fejezet, 19900222)

2009. november 20. 13:00 - Milo Rambaldi

Nos, drága olvtársak, ott hagytuk abba két hete a történetet, hogy Etus kiállítást szervezett, amelynek előkészületei minimum a világkiállításra emlékeztettek, akkora felhajtást sikerült csapni körülötte. Na persze semmi nem jött össze, mert a mi kis univerzumunk erről híres, itt mindenkinek lyukas a cipője, vízen és kenyéren él, PÉNZ, na az meg végképp NINCS. Takiék hazatértek a sarlatán karmai közül, Fogtündér és Erdészke vacsorával várták a pihenésben kimerült öregeket. A fő vonalat viszont Senior és Junior szolgáltatta, Senior ott akarja hagyni Gábort, Junior pedig olybást tűnik, mintha gyengéd érzelmeket táplálna Affektapina névre hallgató barátnőjének expasija iránt. Lesz még itt hajtépés, meg alkarba elnyomott bosszúcigaretta.

Reggel van, reggel van, Gyümike műszőrme-kabátban, lelkesen bólogat taxisháborúra panaszkodó nagyapjára. Akit Turára csábít, oknyomozó riport lesz az elhagyott kastélyokról, forró nyomon vagyunk. Erdészkét látjuk már, aki stílszerűen erdész-szerkóban ordít a főnökével, hogy nem megy értekezletre, majd jön Dénes, akivel egyből a fatolvajok után erednek. Eközben Mara Seniort próbálja a kozmetikába hívni, Gábor eltűnt, Hermin és Charlotte ostromol. Snitt. Jutka Chopinre emlékezteti a kölyköket, a háttérben Nagy-Magyarország térkép. Nofene. Újabb snitt. Ma nagyon ugrálunk. Etus nem akarja eladni az egyik saját darabját, mert azt magának készítette. Pedig fizetnének érte. De nem. Mert Etelka nem olyan. Mármint milyen?

Senior érkezik anyjához, karján a kisdeddel, akit szokás szerint ott is hagy. A kiállítás-szervező szerint nagy siker volt a kiállítás, ezért ő is sok pénzt fog kérni. Ha lesz egyszer. Lenkét látjuk már, a T-1000-es ereje teljében ismét. Halat akar árusítani, élő halat, igen, Gazdagréten. Akvárium, lófasz, esti fény. Egészséges, olcsó, király kaja, hol itt a gond? Bandi nem tud mit mondani. Arra sem, amikor kiderül, hogy egy vagon lejárt szavatosságú, árcédula nélküli réteslap figyel a hűtőben. Bukta. Az erdőben is, ahol vidám zenére indul a hajtóvadászat, a tolvajok nincsenek meg, tuti sörétet kapnak a seggükbe. Fogtündér és Taki érkeznek Turára. Lepukkant kastély, bezzeg Cseszkoszolveszkoban, ott a kastélyok de rendben vannak, itt meg ez a rakás rettenet. Jajajajajaj.

Charlotte megbízásából hercig fekete fiatalember követeli Senioron és Marán Hermint, mert megérkezett a nagy szerelem Amerikából. Hermin persze sehol, Gábor is körözés alatt, de aztán kiderül, hogy kórházba került. Vért és infúziót kap. A nyomdai triász nyavalyog egy kávé mellett, a nyomda gaz svédek kezére kerül majd, akik mindenkit kihajítanak (ezen nem csodálkozom), ezért dezertálásra készülnek a bátor nyomdászok. Géza nyugdíjba akar menni, de sajnos nem teszi. Egységben az erő, oh yeah. A fatolvajokról eközben kiderül, hogy disznótolvajok, a hajtásból akarnak lőni maguknak cocikát, de Erdészke kiszúrja őket, és akcióba lendül. Kocsiba vágja magát, és elrohan. Hűmileszitt?

Az iskolában is műbalhé van megint, Jutka sarokba szorítja Hávelt az ejtőernyős igazgatóhelyettes miatt, de Hável csak lapít, mit tehettem volna, mondd meg, mit tehettem volna? Hát azt, bazmeg, hogy nemet mondasz, te gyáva féreg. Én lemondok most, mert nekem van gerincem, neked meg nincs, puha pöcs. Julcsi és kis barátai Mai Nap reklám keretében újságot árulnak, így akarják az ezrest visszakeresni. Junior be van szarva, hogy lebukik, ez jogos, mert mindig minden hülyeségével befürdik. És igen, most is. Taki és Fogtündér érkeznek, Junior megesketi őket, hogy kussolnak. A mentőszobán politikai nonszensz zajlik 2 percben, nem részletezem. Az erdőben is tetőfokra hág az izgalom, Hős Forest az út közepén áll, integet, helló fiúk, Mátészalkára megyek, elvisztek, erre majdnem elütik, utána meg jól lelövik. Micsoda dráma, micsoda izgalom.

Hermint készítik elő a nagy randevúra, befut Joe (a fekete lovag), Hermin egyből szerelmes lesz, és őt követeli. Senior a pénzt követeli, majd közli, hogy a többi Hermin dolga, őt különösebben nem érdekli, hogy Hermin kivel, mikor és hol. Senior a kórházban figyel már, GG-nek nem isiásza, hanem porckorongsérve, és gyomorvérzése van. Meg örök szerelme. Ezt mondjuk kivételesen aranyosan vezeti elő. Ugorjunk. Ádámot hasfájásos beteghez riasztják, akinek nem hasmenése van, hanem gyereke. Hogy lehet ennyire gyökér egy forgatókönyvíró??? Snitt. Sümeghy be akar lépni Bőhm vallásos őrületébe, mert a közerkölcsöket akarja javítani, valaki rászólt, hogy ne kornyikáljon fényes nappal a parkban, mert sokba van az SZTK-nak a plasztik dobhártya. Bőhm is politikai okítást tart, remek.

Frusztra Jankára panaszkodik, meg sakálkodik. Miért kellett ehhez a prolihoz hozzámenned, bezzeg, ha fogorvossal dugtál volna, most nem kellene eladni a házat. Janka is beszáll a partiba, remélem, többet látjuk majd, mert még mindig a legjobb szereplő. Jutka örök haraggal fenyegetőzik, majd a távozás hímvesszős mezejére lép. Junior és szívszerelme egy Kontrax szalonban jön-megy, Junior a szája szélét harapdálja, szívesen harapdálnád kiscsillag a szőke herceg szája szélét is, mi? Számon is kéri a beígért tévéjavítást. Majd közli, hogy nem gáz, ha a srác kétszer jön. Otthon már Etus nagy meglepetése vár mindenkit, Junior kapott új könyvespolcot. A gyökérség fokozódik, a terhes kislány nem tudta, hogy terhes, pár hónapig olyan furcsán mozgott a hasa. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Az epizódot Erdészke zárja, aki elgevernyázik a kocsiig, és drámai zenére a dudát nyomja, majd látszólag holtan beesik a Niva alá. HŰHA!

Címkék: szomszédok
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződgyík 2009.11.20. 13:10:09

Vágási Feri keveset szerepel. A magyar hős nélkül mit ér?

Johnny336 2009.11.20. 13:34:17

"pár hónapig olyan furcsán mozgott a hasa"

Ha mekis kaján élsz, akkor ez nem nehéz :D

makepeace 2009.11.20. 13:44:09

Hiányzott.Zseniális.Sírok.Köszi!

EvilHedgehog 2009.11.29. 18:22:07

"a hajtásból akarnak lőni maguknak cocikát"

Kész vagyok.... :D

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.12.03. 19:49:16

Bocs mindenki, csúszni fogok, vagy holnapra vagy szombatra lesz új hv.

Borcsika 2009.12.16. 13:26:51

Ez nekem havi egynek tűnik...

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.12.16. 13:31:16

@Borcsika: Bocs mindenkitől, totálisan le vagyok rohasztva. Jelen állapotomban még egy Szomszédok forgatókönyvet sem ütne meg az írásom színvonala.

Még pár nap türelmet kérek, és ígérem, lesz megint hv.

Edd China 2010.02.19. 23:57:19

Na, hát ennek a hogyvoltnak annyi.

Azóta már újraindult a sorozat, lehet nézni - már aki ráér - 12:55-13:00-tól van minden nap egy rész.
süti beállítások módosítása