Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 5x9 - Enyhülés

2009. november 19. 16:00 - zenoli

Mai mókánkat ott folytatjuk, ahol múltkor abbahagytuk, ugye mindenki emlékszik, Damien-t kellett kimenteni egy égő szobából Mikey okosságának eredményeként. Ez természetesen sikerült is, a srácok ez után érnek vissza a laktanyába mégis eléggé elkent szájjal. Kászálódnak ki a kocsiból, az öreg főnök láthatóan ég a nem kellően körültekintett döntésének következményét látva, Tommy oda is szúr neki egy jóízűt, hogy ugye most már egyből nem akarsz kirúgni, mi? A főnök nem válaszol, de zavarban van, az világos. Mennek be mindahányan a konyhába, aholis nagy barátságos össznépi fejmosás van kilátásban, Needles már csípőretett kézzel várakozik a jómadarakra. Természetesen az első kérdés arra vonatkozik, hogy kinek is volt az az értelmes ötlete, hogy egy tanulatlan kölyköt beengedjenek egy égő házba, Mikey húzza össze magát amőba méretűre, Tommy viszont fasza csávó, mert magára vállalja ezt a nem éppen nemes tettet. Miután ezt ő megteszi, a többiek is egymást túlharsogva jelentik be, hogy nem is ő volt, hanem én voltam, én kérem a büntit. Needles csendre inti a többi hangoskodót, és Tommy-t kéreti az irodájába, lesz itten adok-kapok bőven. Főcím.

Needles és Tommy már az irodában néznek egymással farkasszemet, míg Tommy meg nem töri a csöndet azzal, hogy nem érdekli az sem, ha Needles jelentést ír róla a parancsnokságnak, ez van, így sikerült a dolog, az a lényeg, hogy a kölök egyben került ki a pokolból. De nem úgy van az, Needles-t sem ejtették a fejére, mert valamit csak ki kell találni, ezért úgy dönt, hogy nem valóban nem ír semmit a feljebbvalóknak, mert azzal csak a saját tökét is megszorongatná, hanem inkább beárulja Tommy-t Sheila-nál, az rosszabb minden büntetésnél, lehet rettegni az anyatigristől.

Sean otthon lábadozik, és az anyját hívja éppen, jelenti be a rákját és az ezzel járó műtétet enyhén remegő hanggal. Sean anyuka nem túlságosan szimpatikus, Sean testvér sem, aki láthatóan mama kedvence típus, szart sem csinál, de a feneke az ki van nyalva, és természetesen anyuval él, mert az kényelmes. Sean csak azért telefonál, mivel szeretné, ha az anyja a műtét ideje alatt vele lenne, mert ugye senki sem tud erről az egészről, egyedül meg nehéz viselni. A muter először nem akar mozdulni, mert kéne legalább egy órát utazni a gyerekéért, de Sean addig könyörög neki, míg megesik a szíve rajta, és beleegyezik nagy duzzogva.

A laktanya előtt Janet várakozik Tommy-ra, beszélhetnékje támadt ismét. Kocsikázni indulnak, mert akkor jobban lehet társalogni ezek szerint. Kiderül, hogy Katy írt egy levelet, amiben ünnepélyesen megszakít a családjával minden kapcsolatot mindaddig, amíg azok ismét felnőttként nem kezdenek viselkedni. Ezt megerősítendő Janet kijelenti, hogy mi lenne, ha tovább szexelnének ők ketten csak úgy bele a világba semmi kötöttség, semmi felelősség, csak a puszta élvezet kedvéért, az olyan felnőttes. Tommy először nem tud mit válaszolni, csak kérdezni, hogy vajon Dwight tud-e erről a tervről. Persze még nem igazán, de folyamatban van a dolog állítólag, így Tommy erősen bólogat, hülye lenne megfosztani magát egy ingyen numerától.

Colleen sétál az utcán, egyszer csak hátulról Fekete Shawn kopogtatja meg a vállát zavartan mosolyogva. A válasz is egyből érkezik, kap a gyomrába egy jól irányzott jobbost, néz is fájdalmasan, hogy ezt most miért is. Colleen feldúltan jelenti ki, hogy az elmúlt pár hétben egyedül töltötte az idejét, mivel ugye Fekete Shawn az ominózus együtt töltött éjszaka után lelépett, és ez köcsögség a javából. Fekete Shawn mentegetőzik, hogy ő csak elmélkedett egy kicsit, és arra jutott, hogy nem baj, hogy Colleen ilyen kurvás dolgokat csinál, maradjanak együtt, és akár folytathatják is tovább. Colleen kissé felháborodik a kurva szó hallatán, Fekete Shawn mentené a menthetőt, de hiába, és ezen az sem segít, hogy arra is fény derül, hogy Fekete Shawn már nem annyira akarja feleségnek sem, max. dugócimborának a lányt.

Dwight látogat a laktanyába, Tommy-t keresi, aki ennek baromira nem örül, rosszat sejt, és bújna a föld alá, ha tehetné, de Dwight szemfüles és a kocsik között lapulva megleli a keresett embert. Kiderül, hogy tudja, hogy Janet és Tommy újfent megosztották egymással az ágyat és asztalt, bár Tommy próbálná elbagatellizálni a dolgot, hogy nem is volt olyan jó ám, meg mindösszesen ha 7 percig tartott, de Dwight láthatóan mérges. Mivel Tommy ugye hét perc élvezetet ismert el az asszonnyal, ő most megadja a hét perc kínt is azáltal, hogy tökön ragadja Tommy-t, és csak szorítja addig, amíg le nem jár az idő. Tommy kissé elsápad ettől az erős maroktól, de úgy tesz, mintha autókereket szerelne, mivel Sean jön arra érdeklődve, hogy mi a pálya. Sean rendes és elmegy egy csavarkulcsért, hogy segítsen ezzel is, ám odébb összefut Lou-val, akitől szeretné elkérni a rákos adománypénzt is, hogy vigye magával. Lou azonban bevallja férfiasan, hogy a múlt éjszakai újraszámoláskor az elkülönített alapot visszasöpörték a nagy közösbe, szóval már nincs meg. Sean természetesen berág ettől a hírtől, Lou meg is jegyzi, hogy kicsit olyan, mintha az ő pénzéről lenne szó, pedig ugye nem is.

Mivel a háttérben Tommy még mindig látványosan szenved, inkább viszi neki a beígért szerszámot, és amikor kicsit közelebb hajol, látja ám, hogy itten biza nem kerékügylet folyik, hanem Dwight szorongat valami sokkal értékesebbet. Kicsit meglepődik a látottakon, és nem érti, mi folyik itt Gyöngyösön, ezért inkább meghátrál zavartan, magára hagyva ezt az intim közeget. Dwight is elunja magát, így idő előtt megkegyelmez Tommy-nak, és inkább hagyja magába roskadni a tökét szorongatva.

Franco és Lou edzenek egy kicsit a leendő boxmeccsre, Needles meg ott izgágáskodik, hogy itt lenne az ideje bevetni Franco-t élesben is, bár Lou szerint erre még nincs kész a gyerek. De Franco-nak nagy a szája, és úgy gondolja, hogy dehogyis nincs kész a meccsre, ezért Lou behoz az oldalvonalról egy 100 éves félszemű faszit, hogy na itt van, küzdj meg ezzel először. Franco persze somolyog a bajsza alatt, hogy ennek hiszen több szeme van, mint foga, de rábólint, oké, mindjárt leütöm. Kábé kettőt ugrik azonban, amikoris az öreg balhoroggal szépen ki is üti egyből, nem adva sok esélyt a kibontakozásra. Mindenesetre bebizonyosodik, hogy Franco még közel sincs készen semmiféle boxügyletre.

Tommy érkezik Sheila-hoz, aki valamiben nagyon sántikál, mert nemcsakhogy vérvörös selyem cuccban feszít, hanem gyertyák is égnek mindenfele, bor az asztalon, látható az igyekezet, hogy romantikus hangulatot varázsoljon. Tommy először gyanakodva nézi, mi készül itt, de Sheila leülteti, majd nem sokáig teketóriázik, beleül az ölébe, és kijelenti, hogy ők itten mától fogva szexuális kapcsolatban lesznek, és amúgy is tudja, hogy Tommy újra iszik, itt majd azt is lehet nyugodtan, egy feltétellel: Damien-re nagyon vigyázni fog. Mivel ezt úgy mondja, hogy közben Tommy orrától két centire lebegteti a borosüveget, a jóember mindent megígérne, csak kaphasson egy nyalatot. És lőn, egy kis ivás, pár másodperces lovaglás, és Sheila vágyai teljesülni látszanak. Miután ilyen jól elsült ez a dolog (értitek, elsült), Sheila pattan is fel, és hajtja kifele a meglepődött Tommy-t, hogy ennyi volt, majd hívja, ha szüksége van rá, helószia.

Később Tommy a bárba érkezik, ahol éppen senki sincsen, és ez most nem is baj, mert ivásidő van a Gavin óra szerint. Ki is tölt egy jó nagy vizespohár vodkát, mert az finom, húzza le majdnem az egészet egyszerre. Aztán ugye ilyenkor cigizni is jólesik, megy be a raktárba egy dobozért, amikoris kintről zajt hall. Megy kifele, és látja ám, hogy a bár tele, szól a zene, csomó ember mindenfele. Ahogy aztán jobban körülkémlel, azt látja, hogy ezek az emberek már régen halottak. Van közöttük tűzoltó, megégett ember, valamint a nagyra nőtt Connor is bejelentkezik, aki ebben a rémlátomásban éppen valami tőzsdecápa, jólfésült, öltönyös, csak éppen szarik a gyerekére, mivel Tommy azt is hallucinál hozzá. A révületből ismerős hang szakítja kifele, Mikey az, aki valami miatt visszajött a bárba, és furcsa szemmel méregeti a poharát szorongató Tommy-t. A magyarázat persze megvan, áá nem én iszok, csak itt volt a pohár a billiárdasztalon, ami egyáltalán nem hihető, de ugye próbálkozni kell.

Ha már így szépen összejöttek, Tommy közli Mikey-val, hogy jobb, ha leveszi óvó kezeit Damien-ről, mert Sheila is ezt szeretné, le van zsírozva a dolog. Mikey eléggé nem örül a hallottaknak, és kijelenti, hogy Tommy neki ne magyarázzon, mivel ugyanolyan szinten vannak ők ketten, ő igenis Damien mentora marad, ha tetszik, ha nem. Tommy lázad, Mikey meg leküldi a földre azzal a felkiáltással, hogy igyál csak öreg, neked ennyi maradt, és ezzel távozik. Tommy marad arccal a porban, maradék önbecsülése után kutatva, amit aztán meg is talál még egy jó pohár vodkában, és a szellemei társaságában.

A rész végén egy zenei betéttel zárunk, látjuk Tommy élete nőit, Sheila-t, amint boldogan fekszik le az ágyban terveit szövögetve, látjuk Janet-et, aki újra kihelyezi a közös családi fotót az asztalra azzal a tudattal, hogy Tommy csakis az övé, végül pedig látjuk őt, a férfit magányosan, de nem egyedül.

Címkék: ments meg
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naughtyL 2009.11.19. 18:44:48

mekkora királyság ez a sorozat!! Már alig várom a 6.évadot..

Ez az 5.évad ismét csak nagyon jóra sikeredett.

jó írás:)

zenoli 2009.11.19. 18:47:08

Én is már nagyon várom az új évadot, csak kár, hogy ez lesz az utolsó:(

naughtyL 2009.11.19. 20:19:05

még nem mondták biztosra,nem? vagy csak én akarok így emlékezni??:(

makepeace 2009.11.19. 21:15:08

Pótoltam megint.Az előző rész nagyon gáz volt,de ez megint király volt.
Több Tommy-Janet autós jelenetet :D:D:D
Ismét csak köszi a hv-t!!!

zenoli 2009.11.20. 11:40:50

@naughtyL: hát én valamiért így emlékszem, de aztán ne legyen igazam...

zenoli 2009.11.20. 11:41:45

@makepeace: SZívesen! Hát ugye sok rész lesz ebben az évadban, nem a megszokott 13, így várható is, hogy nem mindegyik ugyanolyan erős:)
süti beállítások módosítása