Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 5x18 - Fény az éjszakában

2009. november 12. 11:00 - Tm

Dave "Neked is fáj, ami nekem" munkacímű bosszúálló projektje egyszerű, de nagyszerű típusú utolsó fázisához közeledik. A többévnyi munka gyümölcsének learatásához már csak pár lépés kell: 1. a hegyi szállás felé tartva az utolsó benzikútról telefonon bejelentést tesz néhány állítólagos környéken garázdálkodó orvvadászról. 2. másnap térdfájásra hivatkozva eléri, hogy Mike és Katherine nélküle induljon túrázni, 3. titokban a nyomukba ered egy bazi nagy puskával felszerelkezve, 4. lelövi Katherine-t és 5. a csúnya, rossz orvvadászokra fogja, aztán tá-dám! 6. egyben utolsó pontként már csak haza kell fuvaroznia a megroggyant Mike-ot, többórányi elképesztően kéjes örömöt okozva ezzel magának. De ugye ember tervez, isten végez.

Edie-nek végre elfaxolják ugyanis az ominózus újságcikket, amiből mondjuk sokáig nem következik semmi, ugyanis a forgatókönyvírók visszatérő feszültségforrásnak szánják a faxpapír körüli mizériát. Este kifogy, kölcsönpapír nincs. Edie csak másnap vesz, de nem ám egyből betölti a faxba. Nem, helyette McClauskeyval pletykál Dave gyerekéről, majd iszogatásba merülnek. Végül harmadnap reggel csak befűzi azt a papírt, és a szerkezet végre kiadagolhatja a Mike közepesen jó portréjával illusztrált cikket. De hát ez a rengeteg kavarás kellett ahhoz, hogy Edie Mindent tudok, gyere haza, most tartalmú sms-e épp akkor csörrenjen meg Dave zsebében, amikor meghúzza a ravaszt. A Katherine-nek szánt golyó egy fában landol, az alkalomnak mondhatjuk bátran úgy: lőttek. Dave ráadásul mehet haza egy elég kényelmetlennek ígérkező beszélgetésre az asszonnyal.

Edie nem hülye. Jól rakta össze a puzzle-t, Dave reakcióiból ráadásul azt is tudja, hogy igaza van, ezért figyelmeztetni akarja Mike-ot. Dave fojtogatni kezdi, Edie szemei fennakadnak. Dave végül abahagyja, Edie meg kimenekül az utcára, és kocsiba pattanva elhajt, miközben próbálja hívni Mike-ot. A telefonbrütykölés miatt csak későn veszi észre a rosszul elsült éjszakai komfortlopásából vérző fejjel elétántorgó Orsont. Edie sikítva elkapja a kormányt, Orson megússza, a villanyoszlop nem. Ajtó nyit, Edie megpróbálja kiküzdeni magát az ajtón, de belelép valami béna pocsolyába, amiben már tartózkodik egy lelógó vezeték. Durva áramütés. To be continued.

Új gyerek érkezik Susan osztályába. Ez tök lényegtelen momentum lenne, ha a gyerkőc nem Karl új házasságából származó fia, Evan volna. Így viszont az apuka és a tanárnő első folyosói találkozása meglehetősen szokatlan hangnemben zajlik. Egyik oldalról mindenféle Susie Q-s refrénnel súlyosbított kaján megjegyzések záporoznak, másikról meg egy favonalzós befenyítés ígérete arra az esetre, ha Evan apuka elkottyantja a suliban, hogy Miss Susan egykor az alsógatyáját mosta. Ebben maradnak.

Következő találkozásukig. Susan ugyanis lerajzoltatja a gyerekeivel, hogy mi teszi őket boldoggá. Az átlagos gyerekek a teljesen közhelyes szivárvánnyal meg a szárnyas elefánttal jönnek, Evan viszont talán fej nélküli, de egészen biztosan gigantikus vértócsában fekvő embert rajzol, akit épp hasbaszúr egy jóakarója. Szép kép. Nem csoda, hogy egy órán belül látni akarja az iskola pszichológusa és az igazgató is. Aztán műérteni hívják Evan apukát is. Karl szerint a levágott fej valójában egy labda, Evan pedig nem labilis, csak kreatív, és az egész ügy nem más, mint Susan őellene irányuló bosszúja. Ez utóbbi részt az igazgató egy telefon miatt kihagyja, így már csak azt látja, hogy a tanára egy durva kuss legyen!-t vág a vele szemben ülő szülő arcába, majd utánaküldi az asztalon álló festékes doboz tartalmát is. Aztán amíg Karl a cinóberpirosat törölgeti a fejéről, Miss Susan bevallja, hogy 12 év házasság van a hátuk mögött.

Az eset tanulságait levonva Evan következő kreatív termékét Susan már csak Karlnak mutatja meg. A kép főszereplője ezúttal még az elfogult apa szerint is egy rózsaszínruhás nőnemű lény nyaki ütőerét vizsgálja épp egy karddal. Rá kéne jönnöd, miért ilyen dühös ez a gyerek. - így Susan. Hat hete lelépett az anyja. - így Karl. Na, akkor ezt megbeszéltük. Egy rövid kört azért még futnak az ügyben, hogy Susan kárörvend-e (nem), és Karl sajnálja-e most már, hogy anno pont így otthagyta Susant egy gyerekkel (igen).

Szobatárs Lucy kézbe veszi az ügyeket Carlos cégénél. Mivel neki méretes seggén és értékes üvegállat-gyűjteményén kívül se kutyája, se macskája, fel sem merül benne, hogy mások esetleg nem munkát terveznek a pisiszünetekre, az ebédidőkre és az elkövetkező péntek estékre is. A nagycsaládos Lynette persze megpróbálja megfúrni Carlosnál a sztahanovista mozgalmat vezérével együtt, de hiába. De nemcsak ő elégedetlen. Gabrielle ugyan kifejezetten szereti azt a két extra nullát Carlos cégvezetői fizetése végén, de egy hullafáradt, csak aludni hazajáró pasi és két szexmentes hét után valahogy leértékelődnek azok a nullák.

Mivel a szomszédcsajok dolgozó nők lettek Gaby a kezdő HTB-s Tommal tárgyalja ki a kétségbeejtő helyzetet. Azta, Soliséknál két hét kihagyás extrának számít! Tom, hogy leplezze zavarát nagy hangon közli, hogy a pasik igenis mindig akarják, csak ki kell szabadítani a fáradt felnőttből a kanos kamaszt. Gaby autentikus forrásnak ítéli Tomot, ennek következtében este  vadító selyemszettben pucsítva várja haza Carlost, hogy a benne rekedt kanos tini keresésére induljon. Carlos ekkor már csak két dologra tud gondolni: a Vörkoholik Lucy által reggel hétre bepréselt mítingre, és arra a pár óra alvásra, ami esetleg összejöhet, ha egy szado-mazo kikötözős csellel távol tudja tartani magáról beindult nejét. Másnap egy dizájnszandállal vezekel. Gaby erre felpakolja a két dagi muchachat és bevonul lelkizni az irodába, hamár odahaza nem lehet találkozni a pasival.

Carlos nagyon rendes, és csak egyszer dörgöli az orra alá, hogy ő kényszerítette ebbe a napi 16 órás melóba, a vakoknál meglévő kényelmes állás helyett, aztán arra jutnak, hogy ez most elég nagy szopó, pláne, hogy nem is nagyon lehet változtatni rajta.  Szerencsére egy irodával arrébb Lucy épp ennél a kilátástalan résznél veszi észre, hogy két kövér kis latinoamericana birizgálja imádott üvegbiszbaszait, nyilván az épp a folyosón sertepertélő takarítócsaj gyerekei. Lucy leordítja az egész bagázs fejét, erre a hangzavarra előbukkan Carlos. Az eset kapcsán seperc alatt levonják a tanulságot: Lucy egy szupercápa, Carlos viszont már csak bohóchal, aki piacvezető pozíció helyett családbarát munkahelyre vágyik - jövő héttől Lucy nélkül.

Bree elvárja, hogy a félhavi minimálbért közelítő óradíjért a pszichológus végre találjon valami jó kis gyermekkori traumát Orsonnál, ami nemcsak megmagyarázza a kleptomániát, de vállalható a szomszédság előtt, és egyben bocsánatos bűnné is teszi Mr. Hodge lopáskényszerét. Ehhez képest kiderül, hogy Orson azért lop, mert szánalmasnak és feleslegesnek érzi magát domináns és sikeres üzletasszony felesége beosztottjaként, ez meg ugye se nem gyermekkori, se nem vállalható. Viszont felveti a házasság vagy cég dilemmát. Bree enged a zsarolásnak, és elkezdi megszervezni a cég eladását. Bébi Orsonnak egyből kinyílik a csipája. Ahelyett, hogy hálát rebegve értékelné a gesztust, ágyban szervírozott reggelivel kezdené meg gyöngéd masszázzsal végezné a napot, épphogy nem rendeli meg a platónyi sót, amivel felszórja a Mrs. Van Der Kemp Műveket.

Andrew egy ideig csak néz döbbenten, egy idő múlva viszont anyjának szegezi a "de, ha szeret, akkor mért akarja, hogy feladd, ami boldoggá tesz?" klasszikust. Tényleg! - jut eszébe Bree-nek is, majd megpróbál kikönyörögni egy évnyi haladékot a cégnek. Orson beint, de ezzel alaposan eltaktikázza magát, mert már öreganyám is tudta, hogy a kényszer dacot szül. Bree visszaint, cég marad, Orson meg menjen lopni, ha attól érzi jobban magát. És Orson elindul az áttételesen Edie halálát okozó végzetes kalandjára.

58 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halalosiram 2009.11.12. 11:25:26

Edie meghal?! Ne már... Csak nem, egyszer már bekajáltatták velünk a felakasztós sztorit, hátha megint túléli valahogy.

Johnny336 2009.11.12. 11:32:51

Olvastam egy könyvet, hogy valakit megcsapott a nagyfeszültség, de túlélte, illetve látta a fehér fényt, meg pillangók szálltak a túloldalon.

Végülis túlélheti :D

piszy 2009.11.12. 11:39:37

Ennél jobb halálnemet is kitalálhattak volna Edie-nek. Már épp kezdtem megszeretni.
De a legnagyobb még mindig Gaby, ahogy a hullafáradt Carlost próbálja egy kis asztalon szexelésre rávenni, mint a régi szép időkben, aztán kiderül, hogy ők sosem csináltak ilyet, hoppá, az valaki más volt... :)

perzsmacska 2009.11.12. 12:25:00

Tudom, hogy nem pont ehhez a részhez szól a kommentem, de: Rohadt kiábrándító, hogy elvileg jó karban lévő, csinos harmincas-negyvenes nőkről szól a sorozat, de ezeket agyonplasztikázott 50-60 éves vényasszonyokkal játszatják el. Jó, Gaby kivétel, de Suzan, Bree, meg Edie úgy néznek ki, mint az ufonaoták a sok beavatkozástól.

Ugyandehogy (törölt) 2009.11.12. 12:31:24

hát én ezt a Gabyt egyre jobban kedvelem...

Tm 2009.11.12. 12:33:11

@Hammer: nagyon igaz, kösz, hogy szóltál! ezer bocs mindenkitől

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2009.11.12. 12:37:38

Azt kár volt kihagyni, amikor Lynette bepróbálkozott Lucy-nél, majd kajánul ráuszította a két dagadékot az üvegbizbaszokra...
"Hát hogy tudnék én megtiltani nektek bármit is..?" - beszartam, úgy röhögtem. Álnok kígyó, de nagyon jó! :-D

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2009.11.12. 12:43:39

@perzsmacska: kicsit rosszindulatú vagy...
A főszereplő csajok 62-63-as születésűek. Még egyik sincs ötven éves...
Gaby 75-ös.

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.11.12. 12:44:33

Sikerült megint elaludnom rajta, jó volt bepótolni :)

perzsmacska 2009.11.12. 12:49:47

@kekecke: Én nagyon rosszindulatú vagyok. Susanról meg Breeről meg simán elhinném, hogy 60.
Gabyról mondtam, hogy ő kivétel.

Llew 2009.11.12. 12:53:31

@perzsmacska: Kicsit el vagy tájolva, mert marhára nem 30-40-es nőkről van szó. A sztori szerint az általad említett nőknek felnőtt, 20 év körüli gyerekeik vannak. Edienek nem, de ő is az a korosztály. Illetve a Porter ikrek még csak közép iskolásak, de négy - nem egyszerű - gyerek elég sokat kivehet egy nőből. Szóval teljesen passzolnak a szerepükhöz korban a nők, az más kérdés, hogy valóban mintha kicsit megszaladt volna rajtuk a szike.

Kaga · http://autostat.hu/markatoertenetek 2009.11.12. 13:01:24

EZ EGY UNDORÍTÓ sorozat. De sajna ismerem, mert húgom nézi, így hallom. Igazi szajhák, amolyan orálisan elégíteném ki őket egy vascsővel.
Undorítóak.

SaveMyShoes 2009.11.12. 13:05:56

@Kaga: Ööö... mondta már valaki, hogy ez nem a valóság, csak kitalált alakokról szóló, kitalált történetek... az undorító jelzőt én kicsit erősnek találom, persze mindenki szabadon véleményt nyílváníthat. :)

SaveMyShoes 2009.11.12. 13:07:52

@Llew: Egy 40-es nőnek miért is ne lehetne 20 körüli gyermeke? Csak, hogy én is kötözködjek... :)

Vad.Korte (törölt) 2009.11.12. 13:17:00

Edie keze megmoccant az utolsó snitten... Hmm? Vagy az csak az uccsó moccanás volt?

Vad.Korte (törölt) 2009.11.12. 13:19:27

@perzsmacska:
Lynette 38. Múltkor mondta. A többi se több. Mi ebben az undorító?

Johnny336 2009.11.12. 13:23:26

Asszem Marcia Cross 47. Teljesen stimmel a 40-45-ös életkor belövése a szereplőkre.
Mellékesen valóban felnőtt gyerekeik vannak, senki sem mondta, hogy 20 és 30 között vannak.

Vad.Korte (törölt) 2009.11.12. 13:23:44

Arra a felakasztásra már nem is emlékszem.

perzsmacska 2009.11.12. 13:36:06

@Vad.Korte: A kiábrándító szót használtam, nem az undorítót. A kiábrándító meg az, hogy viszonylag fiatal nőket játszatnak sokkal idősebb kinézetűekkel.
pl. olyasmi, mintha az elvileg 13 éves Júliát Törőcsik Mari játszaná.

perzsmacska 2009.11.12. 13:40:54

@Llew: Lynett 43. Valamelyik előbbi évadban Susan bejelentette, hogy ő 37. Akkor most kb. 42. De már 37 évesen is úgy nézett ki, mintha 60 és a halál között lenne.
Gaby, (bár róla most nincs szó) amikor Zach fel akarta szedni (2 vagy 3 évad?)panaszkodott, hogy öregnek érzi magát a 31 évével. Akkor most 36-37 körül lehet. Edie is kijelentette, hogy ő egy negyvenes partycica. Szal. akik kora számszerűsítve volt, azok mind 30-as, 40-sek.

Llew 2009.11.12. 14:04:41

@perzsmacska: de 50-60-nak akkor sem néznek ki. Egyesek túl vannak plasztikázva, de azért nézz meg egy 50-60-as nőt. Még egy olyan korú plasztikázott színésznő is másként fest mint ezek, nemhogy egy hétköznapi. Én sem voltam pontos, de te alaposan eltúloztad a dolgokat.

perzsmacska 2009.11.12. 14:11:31

@Llew: Jó, eltúloztam. Konkréten Susanra és Breere értettem a dolgokat. Ők ketten azok, aki nagyon agyon vannak plasztikázva és ezért idősebbnek néznek ki a filmben eljátszott szerepüknél. Nem tudom, hogy az életben pontosan hány évesek, de én a 60 is elhinném, mivel az eredeti vonásaik már nem igen látszanak, csak a kés nyoma. Tényleg eltúloztam a dolgot, senkit nem akartam megsérteni vele, de nekem lehangoló őket kettőjüket, mint viszonylag fiatal (egy 30-40 éves nő szerintem fiatal)nőket néznem, mivel vényasszonynak néznek kis a sok plasztika miatt. Ráadásul Susie emelett még úgy viselkedik, mint egy kamaszlány és ez már tényleg aggasztó. Szal egy 60-nak kinéző nő, aki 16-ként próbál viselkedni sok aggódásra adhat okot a környezetének. Arról nem is beszélve, hogy nem értem, hogy a két gyereke hogyan maradt mellette életben.

perzsmacska 2009.11.12. 14:15:25

A század elején volt egy regénysorozat lányoknak, Cilike volt a címe. (Cilike rövidruhában, Cilike, mint menyasszony, Cilike férjhez megy stb.) Arról szólt, hogy Cilikét mindig valami baleset éri, főleg, ha a jóképű fiatalemberek, akinek már bajszuk is van a közelében vannak. Később ez konkretizálódott Kőváry Lacira, Cilike vőlegényére. Szal. minden fejezet egy "balesetről" szól. Pl. Cilike leejtett egy tálca süteményt és ezen mindenki jót nevetett, a szülei meg azt mondták, hogy ha még mindig ilyen szeles, akkor most sem mehet férjhez Kőváry Lacihoz.
Susanról mindig ezek a Cilike regények jutnak az eszembe.

Belvedere 2009.11.12. 15:14:29

Miután Susan ráöntötte a festéket Karl arcára, utána azt mondta az igazgatónak, hogy 12 évig voltak házasok. Egy régebbi részből viszont úgy rémlik, Karl valami 2 év után elhagyta és elváltak(volt is olyan rész, hogy a pici gyerekkel költözött oda a Lila akác közbe). Most én emlékszem rosszul, vagy itt valamit bekavartak?

s_timcsi · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.11.12. 15:51:57

Ez a született feleségeket egyre rosszabb, évadról évadra, részről részre!

Acron 2009.11.12. 16:12:58

Nekem nagyon tetszik a sorozat is, meg a HV is, mindkettő isteni volt szerintem!!
Imádom:)
Egyébként Lynette a kedvencem ebben a részben, csúcs volt!!

U.I.:
Tényleg valakiknek az a legfontosabb, hogy hány évesek a szereplők és a színészek????

perzsmacska 2009.11.12. 16:21:06

@Acron: Igen, nekem az.
De szerintem egyértelmű, hogy nem az életkor a probléma, hanem, hogy szereplő életkora, illetve a színész életkora nagyon nem passzol.

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2009.11.12. 17:11:43

@perzsmacska: neked való feladvány:

Diploma előtt, megvan?
mennyi lehet idős a srác, és mennyi Mrs. Robinson a szerep szerint?
és mennyi volt Dustin Hoffman illetve Ann Bancroft a film idején?

előbb kérem a tippeket, csak utána ér az IMDB-t túrni.

Belvedere 2009.11.12. 17:14:27

@perzsmacska: Egyébként egy színész csak olyan korút játszhat, amilyen korú ő maga?

Lacóka 2009.11.12. 18:06:31

@Hammer: al pacino asszem 32 volt az első keresztapában, szerepe szerint egyetemista, 20-22 körül

@perzsmacska: (mostmár) inkább 40-50 évesek a karakterek 30-40 helyett (ugye előző évadhoz képest is van 5 év plusz), és sztem annyinak is néznek ki. nem láttál még 60 éves nőt?

Aragorn831109 2009.11.12. 18:15:16

Ilyeneken marha felesleges fennakadni. Ott vannak a tini horrorok, amelyekben már akkor 30 éves színészek alakítottak 17-18 éves fiatalokat. Itt jóval elenyészőbb különbség kb 4-5 év lehet. Ez pedig simán elnézhető nekik.

perzsmacska 2009.11.12. 18:44:44

@Belvedere: NEm. De hülyén néz ki, ha a szerepénél idősebb/fiatalabb.

perzsmacska 2009.11.12. 18:48:34

@Hammer: Nem láttam a filmet, nem is hallottam róla, de ha diploma előtt, akkor a srác 22 (pont diploma előtt van), mrs. Robinson meg 62. (hogy meglegyenek az izgalmak.) A valós életkorukat meg úgy kapjuk meg, ha a film elkészítésének évszáma: X
D.H születésnek évszáma: DX
A.B. születésénk évszáma: AX
D.H tényleges életkora = X-DX
A.B. tényleges életkora = X-AX
Persze, lehet kis eltérés (+-1), a hónap-nap miatt, de az már túl sok a mentális képességeimnek.

perzsmacska 2009.11.12. 18:49:47

@Lacóka: Láttam, pont úgy nézett ki, mint Susan Mayer, csak járókerettel járt.

perzsmacska 2009.11.12. 18:55:46

Mivel én is leszek 30-40-es nő a nevükben tiltakozom, hogy ezzel a két mámival játszatják őket.

zoxó 2009.11.12. 19:28:46

perzsmacska, szvsz örülnél, ha cca 40 évesen így néznél ki, mint ez a két mámi.
Azt hiszem, DH pedig 30 évesen játszotta a fiút. AB-t nem tudom, nem imdb-éztem:).

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2009.11.12. 20:11:30

@perzsmacska:
a filmbéli korokat én is csak saccolom: srác 21-23, Mrs. Robinson kb. 40-45

ehhez képest DH 30 volt, AB meg 36 :P

amúgy kötelező darab

perzsmacska 2009.11.12. 20:19:29

@zoxó: "perzsmacska, szvsz örülnél, ha cca 40 évesen így néznél ki, mint ez a két mámi." Kemény szavak.

perzsmacska 2009.11.12. 21:44:20

@Hammer: Bepótolom.
Nem a pontos életkorról irtam, hanem, hogy Susan és Bree is jóval idősebbnek néz ki az általa megformált karakternél.

ovits 2009.11.13. 00:18:51

Susan 1964 (49)- Teri Hatcher 1964 (44)
Lynette 1966 (47)- Felicity Huffman 1962 (46)
Bree 1962 (51)- Marcia Cross 1962 (47)
Gaby 1976 (37)- Eva Longoria Parker 1975 (34)
Edie 1965 (48)- Nicollette Sheridan 1963 (45)

A mostani évad 2013-ban játszódik, így mindenki fiatalabb mint a szerepe szerinti karakter. Az 5 éves ugrással Felicity Huffman került korban legközelebb a megformált alakhoz (-1 év), előtte pedig ő volt a legtávolabb (+4).

Gestas 2009.11.13. 09:53:07

Azt nem igazán értem, hogy ha Tom számára már jó pár résszel ezelőtt kiderült, hogy Dave egy geci, miért nem mondja el Mike-nak/aki elvileg a haverja/, meg úgy álltalában mindenkine
k, hogy óvakodjanak a szőkétől?
Ja, Tm a "cinóberpiros" szóért meg külön köszönet:)

eperlekvár 2009.11.13. 10:00:39

@Belvedere: A pontos választ nem tudom de lehettek 12 évig házasok és elválhattak amikor a gyerekük 2-3 éves volt. A kettő nem zárja ki egymást!!! A gyerek csak 9-10 év házasság után jött.

eperlekvár 2009.11.13. 10:01:47

@perzsmacska: Na és a Grease??? Amikor tiniket játszottak huszonévesen??? Olivia Newton-John és John Travolta...

SaveMyShoes 2009.11.13. 10:12:00

@ovits: Na, ha ez a válasz nem elég akkor semmise!!!!!! :DDDD
Köszönjük! :)

SaveMyShoes 2009.11.13. 10:12:51

@eperlekvár: És mi van az örök negyedikes Szószparki kisiskolásokkal???? A szinkronhangok nem öregszenek??!!! :DDDD

gastro vazze 2009.11.13. 12:22:10

na és az beredeti Beverly Hills 90210-ban a senior gimnazisták? Mind 22 fölött voltak, mikor játszották:))
A szemüveges szerencsétlen iskolaújságszerkesztő csaj, meg simán volt 32 már akkor:)
van ilyen.

Belvedere 2009.11.13. 14:19:44

@perzsmacska: A színész azért színész, hogy eljátsszon bármit. Nem fura. Itt meg pláne nem, mivel saját korosztályukat játsszák.

Johnny336 2009.11.13. 15:44:23

@v524: amikor szinkronizálni kezdtek, már akkor is simán túl voltak az általános iskola negyedik osztályán :D

perzsmacska 2009.11.13. 16:24:27

Hú, most lusta vagyok mindenkinek egyenként válaszolni. A lényeg, nem érdekel a színészek valós életkora, de két agyonplasztikázott,kivénhedt kinézetű nőről(mivel Bree és Susan is úgy néz ki, mint két agyonplasztikázott, kivénhedt kinézetű nő) nem fogom elhinni, hogy jó karban lévő középkorú nők. Igen, a színész attól színész, hgoy majdnem bármit el tud játszani. 127 kilós színész viszont nem tud eljátszani egy éhalál szélén álló embert. Azaz lehet, hogy nagoyn jól eljátsza, csak éppen a testalkata miatt röhejes lesz az egész.
Bree meg Susan meg úgy agyon van plasztikázva, hogy akinek ennyi műtétje volt már, az legalább 62.

perzsmacska 2009.11.13. 16:28:47

@v524: Nem, ez azért nem válasz, mivel kiadja a karakterek és a színészek valós életkorát, míg én azt fejtegettem, hgoy a valós és az eljátszott életkorokkal szemben hány évesnek néznek ki. Ez a harmadik, szubjektív megítélésű sor kimaradt. Tehát ha az én általam felvetett témát boncolgatná, a válasz, lenne egy harmadik sor: én hány évesnek látom a színésznőt.

ovits 2009.11.13. 16:51:22

@v524: Nincs mit.

Nem ártott volna még hozzátennem, hogy az évszámok születési évek, a zárójeles számok pedig életkorok. A karakterek után a 2013-as életkorok, a színészek után pedig az aktuális életkorok állnak. Így leolvasható az öt éves ugrás előtti és utáni évkülönbség is.

ovits 2009.11.13. 17:35:47

@perzsmacska:
"Rohadt kiábrándító, hogy elvileg jó karban lévő, csinos harmincas-negyvenes nőkről szól a sorozat, de ezeket agyonplasztikázott 50-60 éves vényasszonyokkal játszatják el."

Itt ugye még nem arról volt szó, hogy mennyinek látszanak, és ennyi (mennyi?) plasztikai műtét után legba 62 éves egynémelyik.

Szóval a jó karban lévő 30-40-esek valójában 47-51, azaz 50 körüliek. (Gaby azaz E.L.P kivétel)

Másrészt viszonylag jómódúak, így belefér akár a plasztikai műtét is a szerepbe.

Az, hogy ki mennyi idősnek látszik gének, plasztikai sebész és szubjektív megítélés kérdése. A 62 év az én szubjektív megítélésem szerint erős költői túlzás bármelyikükről is legyen szó.

OFF:
Nem tudom, hogy ezek után Ellen Pompeora és az általa alakított Meredithre mit mondasz. Meredith ~33 Ellen Pompeo 40, de ránézésre 50-ből nem sokat tagadhatna le.

Johnny336 2009.11.13. 21:32:54

@ovits: Ellen Pompeo úgy néz ki, mint akit éppen reanimáltak, de a lélek még nem tért vissza belé, illetve az élet sem teljesen. :)

filleamant 2009.11.14. 13:49:49

@perzsmacska: én baromira nem értek egyet veled,szerintem teri hatcher (susan) és marica cross (bree) korukhoz képest nagyon jól néznek ki.
ki a francot érdekel hogy hány plasztikai műtétjük volt? színésznők,nekik az a dolguk hogy szépek és fiatalosak legyenek. nem értem mért néznének ki 62-nek...én teri-re simán mondanék egy 35-öt.

Ditti82 2009.11.19. 20:34:22

@perzsmacska: Akkor ne nézd, ha ennyire zavar...

Aragorn831109 2009.11.19. 21:49:03

@perzsmacska: 62 még mindig erős sarkítás. Szerintem nagyon jól tartják magukat a korukhoz képest. Ahogy olvasgatom a többiek válaszát a kommentedre, úgy tűnik ők is egyazon véleményen vannak velem.

Szerintem nagyon sok nő örülne neki, ha ebben a korban, ilyen attraktív "62 éves"-nek (???) nézne ki, mint Teri vagy Marcia...
süti beállítások módosítása