Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 5x8 - Jégember

2009. november 12. 16:00 - zenoli

A mai rész Mikey bárjában indul, ahol éppen vége az éjszakának, megy a pénzszámlálás ezerrel, ismét jól termeltek az ivóemberek, 8000 dollár maradt meg a végelszámolás után. Mikey felveti, hogy most aztán már tényleg jó lenne, ha adományoznának belőle valami rákos szervezetnek, hiszen mindez az anyukájának köszönhető, és van is mit a tejbe aprítani. A többiek azonban smucig disznók, és először mereven elutasítják a dolgot, ám Sean önmagából kiindulva úgy gondolja, hogy tényleg nem lenne ez olyan rossz ötlet. Szép lassan mindenkit meg is győz, hogy az adakozás jó a testnek és a léleknek egyaránt, adják is be a pénzt szorgosan a közösbe. Sean egyből ott sürög, hogy majd ő eljuttatja a megfelelő helyre az összeget, hát rákos beteg kapja meg a pénzt, az már egyszer biztos, hiszen mi tudjuk, mi a pálya. Szóba kerül, hogy Fekete Shawn hogy eltűnt már, Tommy egyből mondja is, hogy tudja ám, mi ennek az oka. A többiek kicsit lemerevednek, mert ugye a kiváltó tényező Colleen durván rovott szexmúltja, de Tommy éppen az ellenkezőjéről van meggyőződve, vagyis hogy a leány ultragáz az ágyban. Erre kicsit leeresztenek a srácok, mert ugye nem mindegy, hogy a lány ribancként vagy balfaszként van aposztrofálva, az utóbbi jobb mindenesetre.

Visszatérvén az adományozásra, miután mindenki kellőképpen megrövidítette magát pénzügyileg, eldöntik, hogy mennek is a közeli cicibárba, mert ott van még ilyenkor is kaja, és amúgy is ott jól lehet bankókat dugdosni a bugyikba. Tommy kijelenti, hogy jobban jár mindenki, ha a bejárat előtt beleverik a fejüket a falba, elégetik a pénzt, mert így is ugyanúgy fejfájással ébrednek a pöcsüket szorongatva lóvé nélkül, de legalább a melóba időben odaérnek. Ekkor azonban egy kósza idegen téved be az ajtón, hogy jött bulizni, de Franco kedvesen ámde határozottan kiterelgeti, hogy ne ilyenkor tessék jönni, négykor véget ért a móka, most mi jövünk. Srác el, és már a vezetőség is az ajtón kívül van, Sean azonban kivétel, mert ő inkább maradna számolgatni a pénzt bele a zsebébe, ám Tommy szelíd nyomatékkal elveszi tőle a bevételt, hogy majd ő. Valamit forral, az messziről bűzlik, mert zárja is be az ajtót a vonakodó mindenki után, nem kell itt sertepertélni. Gyanús, hogy fogyni fog a piák szintje reggelre. Főcím.

Így is van, egy kis alibi takarítás következik, mocskos ronggyal asztaltörlés, pár pohár elpakolva, majd jöhet a lényeg, a vodka. Miután két pohár ital legurul a torkon, elsötétülnek a fények, és látjuk ám, hogy Tommy szellemei visszatérnek. Először az apja, majd Johnny, végül pedig Jimmy is tiszteletét teszi az új nap hajnalán. Itt most egy hosszabb, ámde annál érdektelenebb társalgás következik, aminek az a lényege, hogy nincs lényege. A vége az, hogy Johnny felgyullad, Tommy leporoltózza, és inkább iszik még egyet a nagy ijedtségre. Ekkor a háta mögött megjelenik a rész elején betévedt kósza srác, kezében pisztollyal, és az asztalon látott pénzt követeli. Tommy először tagadja annak létét, ámde nem olyan egyszerű itten hősködni, kap egy lábat az oldalába, egyből készségessé is válik. Mutatja a rejtekhelyet, a srác pedig megkéri, hogy szépen lassan pakolja ki az összeset az asztalra. Tommy eleget is tesz a követelésnek, de azért csak kitör belőle a hős tűzoltó ismét, mert hirtelen felkap egy üveget, és összetöri a koma fején, aki ettől kissé összezavarodik.

De csak annyira, hogy Tommy-nak marad ideje arra, hogy lebukjon a pult egyik oldalán, a srác meg a másikon, és kezdődhet a vadászat. A koma párszor belelő a kettejük között akadályt képező faépítménybe, szerencsére egyik sem talál húst, ekkor azonban Tommy válaszlő, amiben az idegen meg is makkan azzal a lendülettel, na ja a bátorság nem ismer határokat. Tommy jön elő a pult mögül Rambo-ként szorongatva fegyverét, és látja, hogy itten már nincs élet a szemekben. A szellemek ismét megjelennek, és közlik, hogy te hülye, a saját fiadat lőtted le, mert igen, ez lett volna Connor-ból, ha megéri. Connor is feláll, és közli, hogy ő valóban ő, és most éppen narkós, és kell neki tényleg az a pénz. A halott család meg csak röhög Tommy-n, hogy mekkora béna már, a saját gyerekét lövi szitává. Tommy hogy a kárörvendő kacajt elhallgattassa, szép komótosan szarrá lő mindenkit, ám ekkor hang szólal meg a háta mögött, Lou az, aki felemelt kézzel és ijedt hangon kérdezi, valami gond van-e.

Gond az van dögivel, azt mindenki láthatja, de Lou mindenesetre üdvözli újra az ivós Tommy-t, aki ugyanolyan jó srác, mint a józan, csak vicces is szerinte. A javaslat tehát annyi lenne, hogy a pia maradjon, csak a fegyverhasználatot kellene mellőzni, mert az annyira nem buli. Erre koccintani is kell, csak hogy megpecsételődjenek az elhangzottak. Lou pedig ezt a pillanatot látja érdemesnek arra, hogy bejelentse, megvolt ám a francia csaj, és döngöltem vele egy jókorát, kár hogy nem lehettél ott. Mutatja a cetlit is, amit Genevieve írt igazolásként a valóban megtörtént aktusról. Tommy először hitetlenkedik, de a bizonyíték meggyőző. Erre is isznak egyet, ez ma egy ilyen nap.

Másnap van, a laktanyában vagyunk, aholis erőteljes püfölés zaja jön az egyik hátsó helységből. Lou és Needles megy is megnézni, mi történik éppen ekkora hangzavarral. Franco az, aki boxol nagyon lelkesen egy homokzsákkal. Lou és Needles szeme fel is csillan, mert persze egyből pénzszerzési lehetőséget látnak ebben is. Needles szerint alakítani kéne egy Tűzoltó Boxcsapatot, Franco lenne a tag, bedobják a ringbe, ők meg felmarkolják az extra pízt.

Teddy még mindig a veteránkórházban tengeti a mindennapjait, éppen ebédszünetel, de ott sincs egy perc nyugta sem, mert egy újabb öregember környékezi meg azzal, hogy jó lenne, ha megölné, vagy valami, mert nem akar tovább élni. Teddy neki is nemet mond, és bár az öreg próbálja felhergelni, hogy hátha hirtelen felindulásból segítene a kínján, de nem, egyenlőre Teddy erős és hajthatatlan, mint egy szálfa.

Este van, Mikey-nál vagyunk, aki éppen gitározgat valamit, ott van Damien is, aki szokás szerint a tűzoltó suli miatt nyavalyog. Kiderül, hogy Mikey egész jól zenél, Damien meg is kéri, hogy nyomjon már valamit, csak úgy a poén kedvéért. Az előadás olyan jól sikerül, hogy Damien is be akar lépni a bandába, mert kiderül, Mikey-nak olyanja is van. És mivel Damien még faszányosabb gitáros, mint Mikey, ez nem is ütközne akadályba egészen addig, amíg ki nem derül, hogy a banda neve Hot Lunch. Damien ezen teljesen megdöbben, és kéri nevének kihúzását a virtuális listáról, ugyanis mint mondja, ez a név erősen szexuális célzatú. Mikey nem igazán érti, mi ebben az erotikus, amíg Damien ki nem fejti, hogy az az, amikor szexelsz egy lánnyal, ő meg rádnyom egy kis kábelt, na azt jelenti a banda neve. Mikey egy kicsit elkámpicsorodik ennek hallatán, szerintem névcsere lesz hamarosan. A másik szobából Sean támolyog elő, nagyon pocsékul néz ki, amit megkoronáz azzal, hogy összeesik a budiban, bele a saját vizeletébe, ami mellesleg véres is. Mentő érkezik jobbról, beteg srác landol a kórházban.

Franco még mindig építi az izmokat a laktanyában, Lou és Needles pedig elérkezettnek látják az időt arra, hogy őt is beavassák a tervekbe, vagyis a boxklub nyitásába. Franco először vonakodik, és ezen az sem segít, hogy Tommy érkezik, és közli, hogy az utolsó ember, akit Lou edzett, ma már a gatyájába csinál, és kicsit megüvegült a szeme is csak úgy mellesleg. Needles próbálja elbagatellizálni a dolgot, és megtalálja Franco érzékeny pontját is azzal, amikor azt mondja, hogy hát nem lenne jó, ha a 9/11 miatt érzett haragodat mind kitombolhatnád egy ilyen meccsen, és Bush arcát képzelhetnéd minden ellenfeled arca helyére? Franco-t ez valóban meggyőzi, benne van a mókában.

 

A konyhába más a téma, ott van Damien és Sheila is, ez utóbbi az öreg Főnöknek nyal be tövig, sütit hozott, miegymás, csak hogy a gyerek tuti jó kezekben legyen. Ekkor azonban felhangzik a riasztás, menni kell dolgozni. Damien sem akar kimaradni, az öreg engedélyezi is neki, hogy a többiekkel mehet Tommy legnagyobb megrökönyödésére, aki ki is jelenti, hogy ha baj lesz, ő nem hajlandó a kisujját sem mozdítani a kölyökért. Sheila azonban nem aggódik, és közli, hogy arra nem is lesz semmi szükség, Mikey ott lesz, és az pont elég. Na persze.

Már a mentés után vagyunk, elvileg minden tiszta, Damien teljesen odaorgazmált a látványtól, habár csak kintről figyelhette az eseményeket. Még hátravan a károk felbecsülése, Mikey menne is vissza, Damien is szeretne veletartani, mert mint mondja a suliban a szimulátor a bénáknak való. Mikey kis töprengés után felad rá egy kabátot, sisakot, oxigéntömlőt, és úgy dönt, beviszi magával a kölyköt, aki az emeletre már vonakodva követi Mikey-t, kicsit beijedt a sok koromtól. De végül bátor és mégis felmegy, nézegetnek mindenfele, Mikey egyszer csak meghallja lentről Tommy és Lou hangját, felfele jönnek ők is. Fogja Damien-t, és beviszi az egyik üres lakásba, hogy ott bújjon el addig, amíg beszél a többiekkel. Felérnek Tommy-ék, adnak is oda Mikey-nak egy bökővasat, hogy azzal szurkálja meg a plafont, tényleg nincs-e sehol tűz. Mikey úgy is tesz, és hát miért ne, pont a fölött a lakás fölött lobban be a láng, ahol Damien rejtőzik. Mikey ijedten vallja be Tommy-nak, hogy bizony az unokaöcsi bennszorult, ki kéne hozni. Tommy nem kicsit ideges, Damien is sivít odabenn Tommy után, nincs mit tenni, hőssé kell válni ismét.

Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása