Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Sötét angyal 1x09 - Bla bla és hajrá

2009. november 10. 16:00 - bree-gee

Sakkpartival nyitunk, Max épp sokadszorra döngöli a földbe Logant, ezután jön a szokásos évődő szöveg, majd a lány elhívja szórakozni. A férfinak nincs kedve, mire a lány félig viccesen duzzogva elmegy, mert a férfi képtelen kikapcsolódni, mindig csak a Szempárságon jár az esze. Alig, hogy becsukódik mögötte az ajtó, Logan gerincébe belehasít a fájdalom, ami kivételesen jó jelnek tűnik, lévén, hogy eddig ugye nem érzett semmit. Lydacker sem tétlenkedik ez alatt, hiszen tudja már, hogy néz ki Max, és egy rajzolóval fantomképet készített. Szerencsére nem egy Rubens a végtermék, így marad némi esélye szegény lánynak.

Eme művet belebiggyesztik egy 50000 dolláros körözésbe. Bízva a sok pénzsóvár emberben tele plakátoztatja vele a várost. Minden rendőr a képen látható nőt keresi, mert gonoszunk "rábeszéli" az egyik rendőrfejest, hogy segítsen. A futárszolgálatnál a dolgozók is észreveszik a gyanús hasonlóságot Max és a fantomkép csaj között. De míg a srácok nem akarják elhinni, hogy Max képes lenne megölni valakit (a megboldogult magánnyomozó meggyilkolásáért körözik ugyanis), addig Normal igen. Szinte maga előtt látja a sok pénz, már csak az hiányzik, hogy dörzsölje a kezét, mint Hókuszpók, mikor valami galádságot akar elővetni a törpök ellen.

Max közben csomagot kézbesít, és egy hajszállal, de átjut az ellenőrző ponton, csak akkor veszi észre a rengeteg plakátot amikor már késő. Próbálna köddé válni szegény, de ennyi ember között nem könnyű. Logant se éri el, aki épp dokinál van. Az orvos semmi jóval nem biztatja. A fájdalmat egy bennmaradt repesz okozza, ami elmozdult, és csúnya dolgokat csinál. Ha nem műtik meg, akkor meg is hallhat, vagy lebénulhat teljesen. De ha megműtik az is nagyon nagy kockázat. Nem túl vidám helyzet.

Ahogy Max helyzete sem az: felismerik, és az egész környéket lezárják. Azért persze nem kell annyira félteni: egy kis csihi-puhi itt, egy kis csihi-puhi ott, és sikerül meglógnia, de ez nem tarthat sokáig. A városban felbukkan Zack, aki úgy tűnik mit sem változott. Értem ezalatt, hogy még mindig úgy tud nézni, mint ha egy üveg 20%-os ecetet ivott volna. Ennek ellenére persze szeretjük. Mikor meglátja a plakátokat említett arckifejezés még zordabbra változik. Cindynél érdeklődik Max holléte felől, aki pont akkor hívja a lányt, így tudnak a srác tud vele beszélni.

Logan látogatót kap az ablakon át, ezúttal nem Max az, hanem Zack. Előadja Szempárunknak a tényállást, és közli, hogy nem hagyja, hogy a lány fizessen azért, amit ő tett. Szép dolog. Főleg, hogy tényleg ő küldte az örök vadászmezőkre a magánnyomozót. Logan szervezkedik: Matt rendőr segítségét kéri, és Zackkel együtt bejutnak a lezárt területre megmenteni a lányt. Közben Normal bevágtat a rendőrségre, a nagy bejelentéssel: tudja a lány nevét a képen! Pechére – és Max szerencséjére – Matt gyorsan betuszkolja egy kihallgatóba, és lefoglalja.

Eközben a lány a srácok segítségével kijut a lezárt területről (szokásos akciórészek). Logan felajánlja a nyaralóját búvóhelynek, Zack pedig már a Kanadába szökést tervezgeti, aminek Max nem nagyon örül, Lydacker pedig dühös, hogy megint pofára esett. Az úton dúl a depi a kocsiban, Max és Logan is csak néznek ki szomorúan a fejükből, az elválásra gondolva. Elérkezik a búcsú pillanata is, ami furcsamód előre lépés is kicsit kusza viszonyukban. Logan bevallja, hogy nagyon hiányozni fog neki a lány, Max pedig arra kéri a férfit, hogy menjen vele. Az nemet mond, mondván csak hátráltatná a menekülésben.

Ezután a Logan-Max rajongók örömére elcsattan egy csók, nem a Barátok közt fajtából szerencsére. A férfi ezután otthon, a lány pedig a nyaralóban lógatja tovább az orrát. Max lelkét Zack próbálja ápolgatni, bár a tekintete szerint nem csak a lelkét ápolgatná, ha lehetne. Még érzésekről is beszél, pedig az nagyon távol áll tőle. Finoman célozgat, hogy néha ő is szeretné, ha valakinek fontos lenne. Nem kell zseninek lenni, hogy kitaláljuk, ki lenne a jelöltje.

Logan állapota reggelre rosszabbra fordul, eszméletét veszti, Bling talál rá. Max rossz érzéstől vezérelve felhívja Logant, de csak a testőr-gyógytornász—bizalmassal tud beszélni, és mikor megtudja mi történt rohanna is a kórházba. Zack útját állja, mire Max beledöngöli a földbe.

Ezután a srác már nem is akarja olyan nagyon visszatartani. Logan műtétje rosszul alakul, nincs elég vérkészítmény, és így nem biztos, hogy túléli, csak a transzfúzió segíthetne rajta. A lány, mivel univerzális donor a Manticorenak „köszönhetően”, rögtön ad a férfinak vért. Közben a vérveszteségtől a lány is bekábul, és mindenféléket hallucinál, nevezetesen, hogy egy teremben romantikázik Logannel, keringőznek, és minden happy. Ha mindenki ilyeneket haluzna, akkor tuti többen adnának vért…

A „boldogságnak” rendőrök vetnek véget, és elcibálják a lányt, mert felismerték a biztonsági kameráról, hogy ő a körözött veszélyes gyilkos. Lydackert értesítik, hogy meg van a keresett személy. A pasas nagy lendülettel meg is érkezik a börtönbe átvenni a lányt, de helyette Zacket hozzák oda neki. Bevallotta, hogy ő ölte meg a magánnyomozót, így a lányt már nem keresik, feladta magát érte. Maxet elengedik a rendőrök, de elmenőben még látja, hogy Lydacker elviszi a srácot. Logan jobban lesz, a lány pedig elpanaszolja, hogy nem érti, hogy miért adta fel magát Zack. Mert nem testvérként szeret – hangzik a férfi válasza, amin már csak a lány tud meglepődni, mi nem.

Normalt visszatérhet a Jam Ponyba, Matt a jó öreg "nem fizetted ki a büntető cédulákat " trükkel bekaszlizta, hogy ne tudja lebuktatni a hősnőnket. Most, hogy minden visszazökken a rendes kerékvágásba, főszereplőink eléggé zavarban vannak a csók miatt. El is hessegetik maguktól a dolgot, mint ha meg sem történt volna, a zaklatott lelkiállapotukkal magyarázzák az egészet. Ejnye! A híradóban bemondják, hogy egy rabot szállító helikopter lezuhant, és nem élte túl senki a katasztrófát. Azon a gépen vitték vissza a Manticoreba Zacket.

A záró részünk egy kupolás elmélkedés.A lány nem hiszi, hogy a fiú meghalt volna: „Lehet, hogy becsapom magam. De én ismerem Zacket és tudom, mire képes. Ezért érzem úgy, hogy túlélte a balesetet és elmenekült. Én visszajöttem ebbe a lerobbant városba, és amíg itt maradok, tudni fogja hol talál meg.” Reméljük igaza van!

Címkék: sötét angyal
17 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kekhalal21 2009.11.11. 15:57:50

Ez az már nagyon vártam hogy fent legyen nagyon köcce.
Meg van egy jó hírem is 2009.11.22-én le adják Kaméleon Renegát c.filmet a film+-on 21:00 ha van kedved gyere és nézd velem.

bree-gee 2009.11.11. 17:21:25

@kekhalal21: Hű, köszi! Végre egy jó pont a Film+-nak!

kekhalal21 2009.11.12. 20:01:23

Figyelem aki még ide néz az oldalra akkor érdemes mert neki által folytatni az Odaát sorozat azaz 2x13 rész fel került úgy Odaát folytatása ha meg jelenik az oldalon várom a véleményeteket minden képen.
@bree-gee:

kekhalal21 2009.11.21. 17:55:57

Sziasztok csak jelezni szeretnék a Kaméleon rajongó csapatnak szóval mindenkinek aki itt ezt olvassa hogy holnap este 21:00 perckor a film+ jó voltából le adja a Kaméleon Renegát című filmet úgy hogy ha valakit érdekel az üljön a tv elé és nézze velem minden képen.

kekhalal21 2009.11.22. 15:48:33

Sziasztok van még egy jó hírem jövő hét vasárnap ugyan ott és ugyan abba az időben le adják a másik filmet is A rejtelmek szigete.

kekhalal21 2009.11.28. 22:41:58

Holnap lesz a Kaméleon film+on aki akarja az nézze velem.

kekhalal21 2010.01.01. 10:34:44

Mindenkinek nagyon Boldog új évet kívánok mindenkinek.

kekhalal21 2010.01.09. 20:34:51

@bree-gee: Mikór jön az új rész?

bree-gee 2010.01.12. 12:04:47

@kekhalal21: Nem adtam fel a dolgot, csak szünetelt. A héten szeretném beküldeni a következőt.

kekhalal21 2010.01.12. 21:59:45

Oké már alig fogom várni.

kekhalal21 2010.02.13. 16:56:46

@bree-gee: Mikór lesz fent az új rész már nagyon várnám

kekhalal21 2010.02.17. 07:13:36

4 Évesek lettünk gyertek a holnapra ünnepelni.

kekhalal21 2010.02.17. 13:44:12

Figyelem Sötét angyal rajongók hamarosan lesz egy oldal ahová fel rakom a filmet hogy lehet nézni.

kekhalal21 2010.02.19. 23:10:12

Figyelem rajongók van egy jó hírem úgy látszik hogy imánk meg hallgatott mert az AXNscifin lesz a sötét angyal mind a két évaddal tavasztol de ha minden jó megy akkor az AXN is le fogja adni a sorozatot ezt aztán királyság az úrnak legyen Ámen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kekhalal21 2010.04.28. 20:10:47

2010. május 13. 22:00 AXN Scifi
lesz gyertek az oldalra fel és többi infó van most fent róla.

bree-gee 2010.05.23. 15:14:09

@kekhalal21: Kész van, és már feltöltöttem. Mindenkitől bocs a nagy szünetért!
süti beállítások módosítása