Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

HUNG - Neki áll a zászló 1x05 - Do it, Monkey

2009. november 05. 08:30 - Annácska5

Ray esős időben autókázik, közben egy mérges anyukával telefonál, aki azon problémázik, hogy az edző a fiát nem állítja be soha kezdőjátékosnak a kosár meccseken. Aztán megpillant egy csinos nőt, aki a lerobbant autóján próbál kereket cserélni fél kézzel, mert a másikban egy esernyőt tart. Elég esélytelennek tűnik a dolog, de Ray megmenti. Mondjuk, a nő először ágál a dolog ellen, de amikor jobban megnézi Ray-t, belemegy. Hiába no, főhősünk ennyire jó pasi és lehengerlő személyiség.

A kerékcsere után ebédmeghívás lesz, abból pedig dugás a kávézó wc-jében. De a néni elégedetlen volt a teljesítménnyel, ezt már Tanya mondja Ray-nek a házában. Ray nem tudja elhinni a dolgot, szerinte tökéletes volt. Tanya lelombozza, mert szerinte, amit Ray csinált, az férfi fantázia volt, míg az ügyfél inkább egy női fantázia beteljesülését várta volna.

De sebaj, jön a második esély. A következő alkalom ugyanolyan koreográfia szerint alakul, annyi különbséggel, hogy most nem végződik egyből a wc-ben, hanem kis beszélgetés kezdődik, de Ray, aki most Randallként mutatkozik be, megint elront valamit, valószínűleg azzal, hogy moziba hívja Jemma-t, mert a nő lerázza azzal a szöveggel, hogy a barátjára vár valójában. Ez sem jött össze, bár nem lett volna rossz, ha sikerül, mert Jemma nagyon jól fizet.

Jess, Ronnie és az ikrek egy önkiszolgáló étteremben vannak, és Darb folyamatosan elégedetlenkedik. Ronnie itt akarja elmondani a gyerekeknek, hogy már nem olyan gazdagok, sőt már egyáltalán nem gazdagok. Persze Jess szépít, nem akar ráijeszteni az ikrekre, de elég érdekesen sikerül az éttermi vacsora.

Nem úgy, mint másnap Ray-nél, aki a kis pénzből, amit összeszedett, felbérelt pár embert, aki segít neki a ház helyrehozásában, és vett pár nagy szelet marhát, amit elkészített a gyerekeinek. Elhatározza, hogy vesz a gyerekeknek egy kocsit, ha már Ronnie nem tud. Csak hát most fel kell pörgetni az üzletet egy kissé, ezért már nyaggatja is Tanyát. De ő éppen nem nagyon ér rá, mert Floyd és az egész csoport nála van vendégségben, mert éppen bemutatja nekik az ötletét, most a sütikben éppen zsoltárok vannak elrejtve. De tulajdonképpen arra megy ki az egész, hogy Floyd rábeszélje az embereket egy második kurzusra is. Vacsoránál is szédíti tovább Tanyát, de a nő kiszúrja, hogy a Jaguar, ami kint áll, bérelt.

Másnap elkezdődik a Jemma vs. Ray meccs harmadik menete. Most is pontosan ugyanúgy zajlik, mint az első alkalommal, de ezúttal a nő már nem barátot, hanem vőlegényt hazudik, és kitrappol az étteremből. Ray utána, előadja a Tanyától hallott végzett dumát, amire Jemma megcsókolja. És ekkor sétál el a parkolóban az iskola igazgatónője. Ebből még lesznek problémák, érzi ezt Ray is.

Jess és anyja Ronnie házában susmorognak, miközben a férfi kicsit arrébb olvas. A mama kicsit morcos, hogy Jess úgy is Ronnie-val van, hogy annak már kevés a pénze, és már Ray is jobb színben tűnik fel, mert ahogy az öreglány mondja, ő legalább őszinte. De úgy tűnik, Jess tényleg szereti a férjét, annyira védi anyuval szemben. Aztán berobbannak a gyerekek, Doris, a lerobbant kutya, akit az előző részben fogadtak örökbe, bűzlik.

Eközben Ray és Jemma már a tengerparton romantikáznak. Fogócskáznak, majd a nő kézből eteti a férfit, majd megejtenek egy érdekes beszélgetést is, sőt Jemma kimondja, hogy beleszeretett a férfiba. Ray ekkor követi el a következő hibát, nem mondja, hogy ő is szereti a nőt, pedig Tanya hirtelen jött hívása is ezt mondja neki. Ki is mondja, de a nő nem hisz neki, picit össze is vesznek, ami megdöbbentően hasonlít két igazi szerelmes civódására. De Ray megint elrontja, Jemma sértődötten elvonul, és úgy tűnik ezúttal újrajátszást sem akar.

Jess és Ronnie elviszik a beteg Doris-t állatorvoshoz, aki nem kecsegtet túl jó hírekkel, ezért Ronnie az altatás mellett dönt. Tanya pedig bemegy Ray-hez az iskolába, és kihívja az óra közepén, hogy átadja a pénzt, amit Jemma-tól kapott. Ray felhívná, ez már jelent valamit, de Tanya lebeszéli róla, elég kezelhetetlennek tűnik, pedig jó visszajáró kuncsaft lehetett volna. Floyd is felkeresi Tanyát, és visszakér mindent, amit a kurzuson osztott ki. Ez már a nőnek is gyanús, ezért rákérdez a dolgokra. Floyd azzal hárít, hogy ő nem akarja megbántani Tanyát, és ő nem akar tőle semmit. A megbántás dolog mégis sikerül, amikor gyakorlatilag azt mondja, hogy a nő csúnya. Tanya végül elsírja magát, annak ellenére, hogy nem is akart semmit Floydtól.

Este Ronnie vigasztalná Jess-t, aki nem vevő a dologra, mert rájött, hogy Doris azért lett elaltatva, mert ez olcsóbb megoldás volt, mint a sok gyógyszer. A nő most annyira haragszik, hogy még a szexhez sincs kedve. Tanya közben részegen, sírva az anyját hívja, mert egyedül érzi magát, de az lerázza őt, hogy ne hívja őt ilyen későn, pedig még csak fél 9 van. Ezután Ray-t hívja, de ki van kapcsolva, mert éppen Jemma háza előtt álldogál. Végül be is kopog, és faramuci módon, de még egy esélyt kér a nőtől. De hogy Jemma mit válaszol, már csak a jövő heti epizódból tudjuk meg.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása