Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x13 – 18:00-19:00

2009. október 09. 13:00 - Milo Rambaldi

Nem tűnt el a 24 hv, folytatódik Jack Bauer szar napja, meg az enyém is, bár abból nem csináltak sorozatot. Bocs mindenkitől a hosszabb szünetért!

18 óra van. Alapvetően gyökér epizódot zártunk, pedig a felütés jó volt, Kismedvét kivonták a forgalomból, Trágyapofa alelnök úr pedig átvette a hatalmat. Tom Lennox szabadult, majd bemártotta a politikailag megzombult Reedet. A reptéren dekkoló Karen Hayes visszatért. Jack és Logan exelnök az orosz konzulátusra ment, ahol nem tudtak meg semmit, de Jack visszament, levágta a konzul ujját, majd kiderítette, hogy Gredenko játékrepülőkkel akarja az atomot szórni. Egy gáz van csak: Jack fogságba esett, így 12 óra részleges szabadság után átigazolt a népi Kínától a nagy Oroszországhoz.

Logan exelnök érkezik a CTU-ba, egy cellába vezetik, Chloe rohan be előkészíteni Billy Boy számítógépét, Logan kérdezgeti, mi ez a cella, te ki vagy, mi van Jack-kel? Chloe válaszolgat. Ez nem cella, hanem házi őrizetes Hilton, Chloe vagyok, nem tudom, mi van, most pedig mennem kell. Kint meeting van, támadást indítanak az orosz konzulátus ellen, mert Jack szava aranyat ér, persze nem Jacket akarják kiszabadítani, hanem Markovot elkapni. Milo kötekedik, de mindenki leszarja, mit gondol. Új műveleti vezetőnk van, Doyle a neve, Miloval régi haverok, össze is ugranak egyből, mert az fontos a támadás előtt. Arabicsa csak pislog nagyokat.

Konzulátus. Sziszegős üzemmódba kapcsolt Markov kiadja a parancsot: amerikait terminálni, most. Ez persze nem jön össze, mert amerikai terminálja a terminátort (amúgy Sarah Connorosan: you're terminated, fucker), majd elbújik az irattárolóba, ahonnan telefonálni próbál. Ez persze nem jön össze rendesen, csak annyit tud mondani Morrisnak, tudom, hol van Gredenko, a vonal szétmegy. A ruszkik nem találják Jacket, az idő megy. CTU. Bill lecharlesozza Logant, akinek újabb remek ötlete támad: vonjuk be az elmeotthonban üldögélő félnótás exnejemet, beszéljen ő ruszki elnöknével, aki majd meggyőzi férjét, hogy Markovot ki kell vonni a forgalomból. Bill belemegy.

A Milo-Doyle meccsben Doyle vezetésre tesz szert, szó szerint Morris torkának esik, majd hegyi beszédet tart. Arrogáns egy faszfej ez a Doyle gyerek. Fehér Ház. Tom Lennoxot viszik be Mr. Trágyapofához, aki először patrióta kedveskedéssel, majd durva fenyegetéssel akarja rávenni Tomot arra, hogy néhai Jasszer anyaországának nagykövetével közölje, Jasszer a bűnös Kismedve merényletében, ezért Amerika nem fél atomot bevetni ellenük. Tom mosolya nem túlzottan őszinte, valamit ki fog találni, ez már most látható. Tikktakktikktakktikktakk.

Fayed befut végre az atommal Gredenkohoz, aki örömmel nyugtázza, hogy minden rendben van. Trágyapofa kevésbé nyugtázza örömmel, hogy Logan akciózni próbál, közben próbálja Billre tolni a húsz percen belül esedékes, orosz konzulátus elleni támadás felelősségét. A napi főkiakadás díja Martha Logané, akit éppen Aaron Pierce exbiztonságifőnök, most szerető látogat, és betelefonál Charles. Martha természetesen rákezd a szokásos szopornyicájára, de Charles így szól Aaronnak: dugd meg hatszor öt perc alatt, nyugtasd le, mert jövök. Tikktakktikktakktikktakk.

Charles a helikopteren tudja meg, hogy a konzulátust kilövik, a hír hallatán nem nyílnak vörös rózsák patrióta szívében, mert így tényleg csak Martha bevonása marad. Aki köztudottan nehéz eset. Közben Jack telefonálni akar, ráront egy párocskára, majd így szól, nem akarlak titeket bántani, de ha nem hoztok egy telefont, meghaltok. Ugrunk a Logan házaspár adj király katonát játékára, három-négy visszavonuló után Martha végül csak belemegy abba a telefonhívásba, de azért beszól párat exférjének, csak úgy a miheztartás végett. Inni is kér, a világmegmentéshez kell a pia. Tikktakktikktakktikktakk.

Fehér Ház. Trágyapofa vs. nagykövet meccset láthatunk, utóbbi próbálkozgat, mindhiába, ultimátumot kap. Vagy segítesz előkeríteni Fayedet, vagy atomrakétát rakok anyád seggébe, és fellövöm a Holdra. Mert Jasszer és Fayed is a ti emberetek volt, rohadékok, nemde, Tom? Dede. Doyle és csapata a bevetésre vár, Loganék meg folytatják, amit elkezdtek, Martha szidja Charlest, aki próbál nem kiakadni, de Martha egyre csak idegeli magát, mígnem addig sikerül turbóznia az egyébként sem alacsony fordulatszámát, hogy két kivi felszelése, és Charlesra hajigálása közben egyszer csak belevágja egykori hites urába a nagykést, majd nyivákolni kezd. Kiváló, semmivel sem vagyunk előrébb. Tikktakktikktakktikktakk.

Martha bilincsbe verve ül, és néz, mint aki jól végezte dolgát, a sokkos állapotban lévő Charlest mentőn viszik el. Közben Anya Suvarov is előkerül, egy gyors szia drágámot követően Martha a tárgyra tér. Suvarov elnök is ezt teszi, Markovot megadásra kötelezi, de Markov nem adja meg magát, viszont az amerikaiak szabad kezet kapnak az orosz elnöktől a konzulátus lerohanására. Nem vagyok nagy diplomata, de azért ez nekem is sok. Jack végre megkapja a szattelefont, amit kért, de abban a pillanatban kintről-bentről lőni kezdenek, a konzulátus két perc alatt szitává alakul. Markov hívja Gredenkot, lődd ki a bombákat, most azonnal, mert elkapnak, Fayed is erre bíztatja az oroszt, ugrunk a mentőkocsira, ahol Charles EKG-ja hirtelen vízszintesbe csap át. Tikktakktikktakktikktakk...bimmbamm.

Címkék: 24
12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T. Norbert 2009.10.13. 18:25:56

És azóta is kérdés, hogy vajon Logan meghalt-e...

Robinzon Kurzor 2010.08.26. 12:51:00

És akkor ennek most mégis vége lett?

Kár lenne a 24 hogyvoltért ...

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2010.08.26. 21:14:23

Nincs vége... a hosszú napom hosszú évbe váltott - elvileg szeptemberben vége a fájrontnak és akkor folyt. köv a 6. évadban + jönnek a hiányzó évadok is :-)

Robinzon Kurzor 2010.08.27. 17:41:30

Szuper!

Már majdnem ott tartottam, hogy folytatom magamnak, de szerencsére a lustaság ... így inkább kivárom! ;-)

T. Norbert 2010.09.06. 05:12:09

@Rambaldi: Szerintem ha ezt befejezed, utána az első évaddal folytasd.

T. Norbert 2010.09.06. 05:13:02

@Rambaldi: Szerintem ha ezt befejezed, utána az első évad legyen a következő.

T. Norbert 2010.10.07. 12:16:38

Mi újság a folytatással?

Vince Larkin 2011.05.09. 16:59:28

lassan az m1 utoléri a 6. évad hogyvoltját. Rambaldi, lesz folytatás? Én örülnék :-)

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.05.09. 17:28:25

Folytatás betárazva, indulunk vasárnap egy összefoglalóval az elmúlt 13 részből, és jövő héttől pedig élesben :-)

Gabba 2011.05.09. 19:27:46

Yesss, várjuk!

És az Alias folyt.köv?

Vince Larkin 2011.05.10. 14:33:12

király! Várjuk ezerrel! :-)
süti beállítások módosítása