Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 5x3 - Bor

2009. október 08. 16:00 - zenoli

Egyből belecsapunk a lecsóba, munka van, éppen egy vajúdó kismamához sietnek a fiúk, aki nem más, mint Colleen. Tommy rohan oda hozzá rémülten, mégis az ő magja, és segíti világra a babát rezzenéstelen arccal. Ezt látja meg Sean, aki egyből kidől, nem bírja a véres nemi szervek látványát. A csoda azonban még nem ér véget, új baba készülődik, úgy néz ki, dupla lesz az öröm. Mikey érkezik jobbról, és látja, hogy Sean nem bírta a megpróbáltatásokat, neveti is ki egyből, aztán ő is bepillant a lábak közé, és dől ő is elfele. Megvan a második bébi is, mindenki megkönnyebbülne, ám a mókának most sincs vége, érkezik még egy csemete. Erre érkezik meg Fekete Shawn is, az apa, aki úgy mellesleg közli, hogy múlt hét óta ő és Colleen házaspár, lehet jönni gratulálni. Több sem kell Tommy-nak, ez az a hír, amitől ő is megbólintja a flasztert. Erre riad fel, mert persze ez csak egy rémálom, legalábbis egyenlőre. Főcím.

Tommy érkezik a laktanyába, de előtte még elintéz pár telefont, most éppen a pártfogoltjával, Derek-kel csacsog, aki már álmában is Martini-t lát, és Tommy-ban látja a megoldást. Tommy viszont igazából nem tud együtt érezni, megvan neki a maga baja, ezért azt tanácsolja Derek-nek, hogy vagy ne aludjon el, vagy vegyen olívabogyót, csak ne hívogassa már folyton. A másik vonalon Mick keresi, aki még mindig Teddy miatt aggódik, mivel a nagy önsajnálatban úgy látszik sikerült végleg lelépnie a térképről. Tommy csak vonogatja a vállát, ő sem tud többet az öregről, mint más, meg amúgy is dolgozni kéne menni, nem lelkiéletet élni mindig. Azonban mielőtt még bejutna a béke szigetére, a főnök jön vele szembe, aki nem kicsit ideges, hogy Tommy megúszta a Nyolcas Szekciós dolgot, és enyhén fenyegetőzve közli, még egy stikli, és nem lesz bocsánat. Tommy ezzel a nyíltan ellenszenves stílussal nem tud mit kezdeni, inkább behúzza a nyakát, így kevesebb csapás éri, és iszkol.

Mikey a konyhában beszélget Franco-val arról, hogy hát igen, a favágó stílus a bárban nem éppen a legeredetibb ötlet volt, de most kitalálta a tutit. Az ötlet pediglen az, hogy legyen minden fekete, az ajtók, az ablakok, az asztalok, minden. A hely neve meg lehetne Fehér. Franco szerint a név nem a legjobb, mert téves üzenetet közvetítene az esetleges színes ügyfélkör számára. Mikey-nak erre is megvan az ötlete, majd Franco áll az ajtóban egész este, és akkor mindenki láthatja, hogy a bár mindenkinek nyitva áll. Franco persze nem rajong az ötletért, miért is tenné. De még Sean véleményét is ki kell kérni a dologról, aki a szobából kiabálja befele, hogy tőle mehet a dolog. Szegény még mindig fájlalja a hátát, és csak hason fekve, a fejét lelógatva bírja elviselni saját magát. Franco-nak van egy jó hátgyógyász ismerőse, és mivel rendes srác, felajánlja, hogy majd bejelenti hozzá. Válasz azonban nem érkezik, Sean láthatóan beájult a sok vértől, ami ilyen hülye pózban mind a fejébe vándorolt. Miután Franco sikeresen felrázza, közli, hogy örömmel vállalkozik egy kis orvososdira.

Sheila ismét a drámapszichológusnál analizáltatja magát, de nem tetszik neki a pasi stílusa, mert szerinte Tommy nem beszél olyan választékosan, mint a doki. A férfi azonban türelmes, és elmagyarázza, hogy én profi színész vagyok ám csillagvirág, itt és itt végeztem, ne beszélj te nekem arról, hogyan kell egy egocentrikus barmot eljátszanom. Sheila persze okoskodik, ezzel végleg kihozza a béketűrésből az amúgy birkatürelmű dokit, aki üvöltözni és káromkodni kezd, ami Sheila szerint már egészen Tommy-ra hajaz, csak így tovább.

Mentésen vagyunk, Lou és Tommy beszélget, illetve éppen Lou közli, hogy mennyire büszke Tommy-ra, amiért az nincs kiakadva, hogy Fekete Shawn és Colleen randiznak. Tommy csak vonogatja a vállát, és lazán közli, hogy Fekete Shawn jó gyerek, se nem iszik, se nem dohányzik, biztos felrémlett előtte a pírszinges zenész. Azonban Lou véletlenül elkottyantja, hogy még nem szexelnek a fiatalok, mert várni akarnak a házasságik, na ez az a mondat, mai a hidegvérű Tommy-ra ráhozza a frászt. Mert mint mondja, úgy látszik nem nevelték eléggé félre ezt a lányt, hogy dugjon inkább állandóan, mintsem házasodjon idő előtt, jobb lesz, ha elbeszélget vele. Lou tisztázni szeretné, miről is fog szólni az apa-lánya beszéd: Tommy arra akarja rávenni Colleen-t, hogy szexeljen a pasijával? Mert ha igen, ő is ott szeretne lenni, ilyet nem mindennap hall az ember, és valóban.

Franco és a francia tyúk szokás szerint éppen 9/11-ről beszélnek, Franco komoly és elszánt, jobb, mint egy enciklopédia. Mikey jön be, aki megáll Franco mellett, és mosolyog, mint a tejbetök Genevieve-re. Franco-t ez cseppet sérti, és hajtja el a pironkodó kisdiákot. Majd Tommy zavarja meg a beszélgetést, Genevieve ennek láthatóan örül, így lepattinthatja az unalmas Franco-t, és Tommy-ra vetődhet. Meghívja másnap estére egy kiállításra, enyhe randiszagú a dolog, de Tommy nem bánja, valahol érthető.

Konyhában vagyunk, Mikey meséli Fekete Shawn-nak, hogy mindjárt kész a bár, tök jó lesz, majd ugorjon be. Aztán enyhe célzásként azt is hozzáteszi, hogy jó lenne, ha az összeesküvés elméletek a kocsmán kívül maradnának. Franco persze érti, hogy neki célozták ezt a mondatot, és akad is ki rendesen. Majdnem ölre mennek a srácok, még szerencse, hogy Fekete Shawn közbelép, nem hagyja elfajulni a dolgokat. Másik Sean azonban csak ül, és dohányzik, mert mint mondja ezzel a háttal ő most nem fog ugrálni senki érdekében, tőle vér is folyhat.

Sheila látogatót hozott az őrsre a pszichológusa személyében, gondolom, hogy a koma közelebbről is megismerje élete megkeserítőjét. Tommy-nak persze hazudni kell, álnév, áltanfolyamról való ismeretség, ahogy illik. Ám Tommy-t sem ejtették a fejére, keresztkérdésekkel próbálja zavarba hozni a párocskát, de ez elsőre nem sikerül. Aztán egy kis magánbeszélgetésre félrehívja Sheila-t, hogy megmondja neki, igenis tudja, ki ez a faszi, nem kell a duma. Sheila persze élből tagad továbbra is, pedig a doki már egy képet is elnyomott Tommy-ról, biztos kell a gyűjteménybe. Végül ott bukik ki a dolog, hogy Sheila álnevén nevezné a közben lelkesen fotózó pszichológust, aki viszont nem hallgat rá, rosszul lett idomítva, úgy látszik. Szerencsére Colleen érkezik, így el lehet pályázni balfenéken, Tommy-nak úgyis beszélhetnékje van ezzel a nővel is. Hívja félre a szekrények közé a lányt, és nagy körbeduma után kinyögi, hogy jó lenne, ha lenne valami akció ezzel a Shawn gyerekkel, mert hiszen az autót is kipróbáljuk, mielőtt megvesszük, nemdebár. Colleen nem kicsit háborodik fel ekkora személyeskedés hallatán, és viharzik el feldúltan, hogy megfogadja-e a bölcs tanácsot, az meg majd kiderül.

Sean a gerincdoki irodájában üldögél, jön is az orvos egy középkorú nő személyében, és már előre leszögezi, hogy bizony az ő módszerei nem éppen szokványosak. Miután Sean háttal felfele lefeküdt a kezelőasztalra, a nő egyszer csak megemeli a szoknyáját, és pattan fel Sean hátára jó nagy terpeszben. Sean kissé kényelmetlenül érzi magát, pedig ez még csak a kezdet, mivel a jó doktor lovagolni és nyögni is elkezd rajta, khmm fel egészen a csillagokig. Ezután a valóban nem mindennapi élmény után kissé feldúlt állapotban csörtet vissza Sean a laktanyába, és meg is találja Franco-t, aki mint kiderül, életében nem volt még ennél a dokinál, azt sem tudja ki az. Sean azonban bosszút forral, és befizeti Franco-t is egy kis hátmasszírra, ne csak az ő hátán élvezkedjenek már. Franco persze mit sem sejt, és beleegyezik a dologba.

Genevieve érkezik, de Lou szemfüles, és még odakinn elkapja. Meséli, hogy van ám neki pár verse, amit 9/11 után írt, elvinné valamelyik este lakásra, ha a nőnek is megfelel. Francia lány kedves, és megadja a címet, Lou meg úgy néz rá, mint egy legutolsó kéjenc. Mentés van, ég a tűz a házban, mint állat, dolgoznak a srácok, és Fekete Shawn pont ezt a percet választja ki, hogy a lángoló tűz közepette felháborodottan számon kérje Tommy-n a Colleen-nal folytatott beszélgetést. Most is nyomatékosan közli, hogy ő márpedig a nászéjszakáig szűzi esküt tesz, nem lesz itt kamaty egy csepp sem, hiába minden próbálkozás, ő erős, mint egy kőszikla. Tommy persze próbálja meggyőzni, de Fekete Shawn hajthatatlan, lehet kezdeni pánikolni.

Este van, Tommy és Genevieve sétál az utcán, megvolt a kiállítás, jöhet az este kellemesebbik része. Genevieve hívja is fel magához Tommy-t, hogy egy kicsit közelebbről is megismerkedhessenek, szó szerint. Ő sem tiltakozik persze, mennek is fel szobára. Odafenn egy kis borízű szájbasuttogás után Tommy leállítja a nőt azzal, hogy lehet ez most furcsa lesz tőle, de nem akarna szexelni, mivel eddig mindig elszúrta a dolgokat, ezúttal máshogy szeretné. Mellesleg még azt is megjegyzi, hogy együtt él valakivel, de nem komoly a dolog. Genevieve ettől cseppet sem jön zavarba, hanem közli, hogy neki is van férje, no para. Mindenesetre szexmentes este nem volt bekalkulálva, Tommy kap egy kabátot a kezébe, mehet haza.

Franco a Sean által megszervezett masszírozásra érkezik, szőke csinos csaj jön be a szobába, kiderül, hogy anya-lánya üzlet van itten. A módszerei hasonlatosak anyuhoz, szoknya felhúzva nyakig, de ami ezután történt, azt mi már nem láthatjuk. Viszont azt sem, ami ez után következik, mivel a bárban vagyunk, ahol ugye minden fekete, villany nem ég, keresnék a srácok a kapcsolót, de inkább jól összetörik a berendezést, mivel leginkább az orrukig sem látnak. Miután kellőképpen lesérült mindenki, végszóra esik be Franco. Sean már egyből védekezne is, hogy ő nem úgy gondolta ám, csak bosszút akart állni, ám Franco mosolygós arca láttán belefagy a szó. Franco meséli, hogy hát igen, őt is meglovagolták, aztán miután a hátával végeztek, megfordult, és hagyta kicsit a doktort kibontakozni úgy is. Sean majdnem elhányja magát a gondolattól, mert az persze nem derül ki, hogy más volt mindkettejük orvosa.

Bár után Mikey és Franco sétálnak hazafele, és Mikey próbálná oldani a múltkori bunyó okozta súrlódásokat azzal, hogy bevallja, lehet, hogy Franco-nak van igaza, és 9/11 belső munka volt, de ő szeretné azt hinni, hogy nem, és a gonosz az kívül marad az ő hazáján, és ezért zavarta a sok sületlenség, amit Franco összehordott. Mindenesetre békét kötnek, ami nem rossz hír, főleg, ha közös a kocsma.

Legvégül Tommy érkezik haza Valerie-vel közös otthonukba, a nő még mindig ébren van, és megérzi Tommy-n az alkoholt, ez pedig kissé kiveri nála a biztosítékot. A változatosság kedvéért Tommy őszinte próbál lenni, ám az első puszinál kiderül, hogy boríze és szaga van, ezért elmondja, hogy a francia csajjal lógott, és azért. Ez egyből világosságot gyújt Val fejében, hogy áhá, innen a francia akcentusra gerjedés is. Tommy azért még magyarázná a bizonyítványát, de már nincs kinek, cuccolhat össze, majd ismét az utcán találja magát kutyástul, göncöstül. Szerencsére ott a bár, ahol meghúzhatja magát, bár ezzel a leszokóban lévő alkoholizmussal ez nem tudom mennyire jó ötlet.

Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása