Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alias 1x15 – Page 47

2009. szeptember 30. 09:00 - Milo Rambaldi

Bocs mindenkitől a kimaradt részekért, de költözés alatt voltam/vagyok, így nem nagyon tudok írogatni. Pár hét, és rendeződik minden, addig sajnos random jönnek a hogyvoltok.

Az előző részben a feladat az volt, hogy megtudjuk, ki Az Ember, aki a világ főgecije, mert minden Rambaldi cuccot begyűjt, de őt nem ismertük meg, kaptunk helyette műveleti vezetőt, Mr. Sarkot, aki legyakta a K-Directorate-et, az FTL-t és az összes Rambaldi-fan céget. A Másenykának maszkírozott Syd éppen ezt próbálta kifigyelni, miközben literally cliffhangeltünk, KémBarbie kötélen ragadt.

Syd előkap egy bicskát, kötelet elvág, ablakba beesik, nyomában fegyveres Iván liheg, ámde Ivánunk régi átverés áldozatául esik, a liftbe rejtett bábut lövi le, Syd meg őt hátulról, KémBarbie éppen tiplizne, ekkor érkezik még egy fegyveres, annyit szól neki barátnőnk, várj, megadom a mobilszámomat, neked szaxi ötven dollárért is van, mennyiségi kedvezményt is adok, kettőt fizet, hármat liheg, de Dix lelövi a jóembert. Snitt. Willt látjuk posztszaxi állapotban, jócsaj Jenny volt a partner, akitől megtudjuk azt is, hogy Will nyert valami díjat, ami minimum Pulitzer, Jenny vacsorára hívja, szmokingban, de Will passzolja, dolgom van drágám. A dolga Syd, akivel randit beszél meg. De egy gyökér vagy, Will fiam.

Bekötött ujjú Arvinbácsi nézi Willt, amint McNeillel kvaterkázik, majd Arvin beszédbe kezd Jacknek. Te azt mondtad, ez a gyerek veszélytelen, tavaszi harmat, nyálas suhanc. Most meg megtalálta ezt a gyökeret, aki nem adta el nekünk a rohadt kódolóját, azóta is a börtönben rohad, Ezt a Will gyereket ki kellene iktatni. Jack szerint nem igazán, egy név az semmi, meg különben sem tud semmi, Arvin félelmei alaptalanok. Sloane szerint nem annyira, Jack azonnal vonja ki Willt a forgalomból, mert vannak dolgok, amiket Sydnek soha nem szabad megtudnia. Főcím.

Francie bőg Sydnek, képzeld, voltam azon a helyen, ahol az esküvői meghívókat nyomtatták volna, azóta bőgök, mint az állat, még a gyűrűt sem vettem le. Syd sem. Közös gyűrűletétel következik, girl power, yeah. Willre ugrunk, akinek vett kolléganője tortát, mert ő is enni akar belőle, majd Willt bepoloskázza egy jóarcú postásembernek öltöztetett SD-6 fullajtár. Ugrunk a központra, ahol Arvin ismerteti az új bevetést. A Rambaldi-könyvet el lehetne fogni, mert Mr. Sark, aki akcentusa alapján sok időt tölt Galwayben, magához repteti a cuccost Tunéziából. CIA ellenküldetés: fényképezés. bár Vaughn szerint az egész csak hókuszpókusz, mégis tudott valamit az ürge. A Vaughn és Syd közötti heti rendes üvöltözés most azon tör ki, hogy a CIA azt akarja, Syd telepítsen poloskát Arvin házába. Syd ordít, hogy Emily, aki Arvin neje, éppen rákban haldoklik, nem tehet semmiről, meg különben is, de nem hatja meg Vaughnt. Nem marad más, összeszorítja a fogát, és hívja Emilyt. Hiányzol drágám, mondja neki. Rovarirtókat ne most hívj, jó?

Will McNeilnél rohad megint, szereti a börtönt, McNeil mosolyog, mert Will kikukázta, hogy a vállalatok között, akik McNeil szoftverét használják, van egy közös igazgatósági tag. Egy volt CIA tiszt. Hoppá. Will hazafelé tart már, amikor is egy alagútban elé vág egy másik kocsi, kiugrik két csuklyás, géphangon ordítanak, szalmazsákot húznak Will fejére, és elrabolják. Tunézia. Szőkepicsoid álorosz akcentusos Syd támadja a szintén álorosz akcentusos K-Directorate megmaradt hajóját, gázsprayvel kábítja a melák ruszkikat, a harmadik melákra nem hat a cucc, őt legyakja, Rambaldi könyvet nyúlja, fotózza a CIA-nak, érkezik még egy melák, akire hat Syd szempilla-rezegtetése, meg a spray is, befut Sark, de csak a távozó jachtot nézi bambán.

Will egy raktárban figyel, nem kérdeznek, ütnek. Majd beszélnek. Eloise Kurtz, Danny Hecht és a többiek csak véletlenül murdáltak meg. Te is meg akarsz murdálni véletlenül? Vagy azt akarod, hogy a barátaid legyenek véletlen mellékkörülmények? Nem? Akkor hagyd abba ezt az egészet, és írj a nádi pontyok szaglásáról. Még egy ütés, Will kiterül, csuklya le, persze, hogy KémFater volt a rabló. Will ébredezik, Syd hívja, akit közben Emily hívott, hozz magaddal valakit a vacsira, Syd Willre gondolt, Will meg semmire. Jennyt ugrasztja, akivel szakítani akar a kocsiban, komolyan hülye ez a gyerek, erre Jenny kirakja a semmi közepén. Megérdemelten. Syd kapott poloskát Vaughntól, meg infót, a 47. oldala üres a Rambaldi könyvnek, és a 47. oldal MINDIG fontos. Ezért meg KELL szerezni azt az oldalt.

Francie egészen megzombult, esküvői ajándékokat küldözget vissza, közben olyanokat ír, hogy azért küldöm vissza, mert a leendő férjem egy farokvezérelt köcsög. A vacsorára öltözködő Syd szerint ez durva, Francie szerint meg ez már a tompított verzió. Csöng a telefon, Joey Pizzériáját keresik. Syd rohan Vaughnhoz, de az apját is ott találja. Sloane hazavitte a Rambaldi könyvet, így nem csak a poloskát kell elhelyezni, hanem a 47. oldalt is ki kell cserélni. Syd szerint ez rizikós, de Jack szerint nem, főleg, mert ő is ott lesz, Vaughn meg telefonálni fog, akkor Syd kimehet rosszalkodni. Amikor KémFater meghallja, hogy Syd Willt viszi, ugrik egyet, Vaughn meg elkezdi a fagyba kihajított, éhező kiskutya nézését, ami innentől fogva trademark. És közli Syddel, hogy pretty vagy.

Érkezik a díszes társaság, Jack és Arvin helyeskedik Willel, aki persze nem tud semmit, vicces jelenet, majd Sloane elvonja Sydet, mennek könyvet nézni. Syd olyanokat mond, hogy ők ezt még nem is látta, meg csak a munkáját végzi. Arvint mindez nem érdekli, mert a könyv egészen megbabonázta, Syd szkeptikus, erre azt mondja neki Sloane, én is az voltam, de ma már hiszek. Ki volt ez az ember? Mit tudott? Emberek halnak meg, hogy hozzájussanak ehhez a tudáshoz. A vacsoraasztalnál kiderül, hogy Emily egy cukorfalat tündérbogár, aki sírt Will díjnyertes cikkén, amit a lázadó gyümölcsszedő mexikóiakról írt. Megható, most is sír mindenki, csöng Syd telefonja. Vaughn az, mondja Sydnek, szia, Francie vagyok. Syd előkapja a harisnyatartójából az álnegyvenhetes oldalt, gyors csere, közben jön KémFater, belénk fagy a vér, majd kijön Sloane is, lesápadékozza Sydet. Aki csak liheg. De a csere sikerült.

Arvin mondja Jacknek, hogy nem volt sikeres Will leállítása, ezért most tényleg úgy megölik, hogy meg is hal, mert megint megy McNeilhez. Jack hápog csak, Will megy a börtönbe, a rosszarcú álpostás meg egy hangtompítós cuccot szerel a kocsiban. Sloane félelme alaptalan, Will hegyi beszédet tart, nem akarok meghalni, a családomat sem akarom, hogy megöljék, ezért kilépek. McNeil először csúnyán néz, aztán megértően, KémFater szintúgy. Ugrunk Vaughnra, akihez egy ürge jön, megfejtettük a 47. oldalt a Tarantinos részben szerzett parfümmel, nézd csak meg, tök poén. Vaughn megnézi, sokkot kap, hívja Sydet. Akinek mindenféle hülyeségeket mond, teljesen zavart állapotban van, majd átnyújtja az oldalt Sydnek, Aki dettó besokkol. MERT A 47. OLDALON SYDNEY BRISTOW HASONMÁSA FIGYEL RÁNK!!!! RAMBALDI TIZENHATODIK SZÁZADI RAJZÁN MÉGHOZZÁ!!! HŰBAZMEG!!!!

Címkék: alias
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Duerre 2009.10.01. 19:21:36

"Vaughn meg elkezdi a fagyba kihajított, éhező kiskutya nézését, ami innentől fogva trademark."
:)))

Jó költözést Rambaldi, és kösz a hogyvoltot!

Gabba 2009.10.02. 09:05:32

"kettőt fizet, hármat liheg"

Ez ám a discount, hol lehet jelentkezni? ;)

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.10.04. 23:57:34

@Gabba: Ha megszerzem Jen Garner mobilszámát, és kiikatattam Ben Gézát, akkor szólok :P
süti beállítások módosítása