Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 5x13 - Az utolsó show (BEFEJEZŐ RÉSZ)

2009. szeptember 25. 14:00 - leeann

Ha már az első részt úgy kezdtük, hogy Mikey meséli a történetet, akkor illik az utolsó részt is ezzel kezdeni, és ez egy nagyon illemtudó sorozat. Tehát Mikey elmondja, hogy ki hol tart éppen az életében. Na, akkor vegyük végig mi is! A Babylonnak annyi, Ted megtalálta Tedet, Linds és Mel csomagolnak, Brian és Justin pedig a szabónál próbálgatják az esküvői öltözéket. Mikey, Ben és Hunter ismét család lett, és nagyon jól megvannak. Főleg, hogy még az Emberi Jogok Bizottsága Mikeyt akarja. Közben Emm a kondiban izzad, és aránylag jól van, ahhoz képest, hogy nemrég szakított a futballistennel.

Előkerül Teddy is, de Emm marha pipa rá, mert amióta megtalálta a másik felét, a barátokat olyan szinten tojja le, hogy az nem emberi. Brian házasodni készül, és elég sokáig tartott, mire erre adta a fejét, de a munkahelyén is szembesül a változással, amikor egy ügyfélnek nem tudja eladni a szokásos szexre épülő reklám tervezetet. Ilyen se fordult még elő vele. Justin sem lopja a napot, és segít a lányoknak csomagolni, akik szívük szerint őt is becsomagolnák és magukkal vinnék. Az Emberi Jogok Bizottsága egyik képviselője meglátogatja Mikeyt, és azt akarják, hogy mutassa meg magát, mint családos meleg, a robbantás áldozata.

Mikey benne van. Brian próbál megfelelni az ügyfél óhajának, de Justinnak nem nagyon tetszik a sótlan reklámterv, inkább bulizna, mint otthon savanyodna. A buli nem csak egy buli a sokból, hanem a legénybúcsú. A 2 Ted is itt van a bulin. A régi Ted kibékül Emmettel és flörtöl egy kicsit a csapossal, az új Ted meg besértődik és féltékenységi jelenetet rendez. Úgy tűnik, ideje elgondolkodni ezen a kapcsolaton. A barátok kedves és élcelődő beszédei után Brian kap egy majdnem meztelen fiút, akivel a végén Emm játszik. Brian nem akar dugni senkivel a legénybúcsún, maximum utána Justinnal, de oda már nem hivatalosak a többiek.

Másnap Brian elmegy a lányokhoz és barátkozik egy kicsit Gus-szal és Mel-el. Ted és Emm a kajáldában beszélik meg a Ted-Ted páros szakítását, miközben Debbie mindenkinek Mikey sajtótájékoztatóját reklámozza. Igen, egy beszédet vár a bizottság Mikeytól. A sajtótájékoztató napja gyorsabban ideér, mint 6:20-as gyors, úgyhogy Mikey, Ben és Hunter a pódiumon felállított asztalnál ülnek, a közönség meg szépen gyülekezik a nézőtéren. Debbie megérkezik a csapattal, és az első sorban ülnek le, de a főnéni meglátva a színes társaságot a hátsó sorokba parancsolja őket. Hihetetlen ez a látszatműsor! Kiderül, hogy a székek gyerekes meleg pároknak vannak lefoglalva, hogy a kirakat rendben legyen a kamerák előtt.

Mikey persze megérdeklődi, hogy mi ez a nagy vándorlás ide-oda, és láthatóan nem tetszik neki a válasz. A főnéni felkonferálja Mikeyt, mint az értelmetlen tragédia egyik képviselőjét. Mikey feláll, és a mikrofon előtt belekezd a beszédébe, ami az elején pont arról is szól, amiért idehívták. A beszéd közepén viszont változtat a mondanivalóján, és nem a tökéletes gyermekes meleg párokról tart kiselőadást, hanem az igazi meleg társadalomról, ami a sokszínűsége miatt az, ami. Este régi Ted egyedül tölti az estéjét, amikor új Ted kopog nála, és úgy sétál be az ajtón, mintha nem is balhézott volna előző este. Régi Ted teljesen ki van bukva, hogy ez a marha csak így beállít, majd megpróbálja kidobni őt.

Persze új Ted nem akar menni, és megint balhézni kezd, majd még egy ideig kopácsol az ajtón és nyöszörög. Új Ted komolyan őrült, úgyhogy régi Ted örülhet, hogy még időben kidobta. Este Justin szexelni próbál Briannel, aki összebújni akar szex helyett. Jó ez a megpróbálok jó lenni és hajrá házasélet, de ez már túlzás, amit Justin is megemlít elég harciasan. Kiderül, hogy mind a ketten megalkuvásnak tekintik a házasságot, ami nem jó kezdete a holtomiglan holtodiglannak. Másnap Deb egy nagyon durva fagyi kehellyel lepi meg a kisfiát, azért, amilyen.

Hunter is jó meglepit szolgáltat, ugyanis hármasokkal és négyesekkel sikerült együtt végeznie az osztállyal. Persze a szülőknek is van meglepetése, és nem is kicsi. Ben és Mikey örökbe akarják fogadni Huntert. Természetesen a fiú igent mond, így köszönthetjük a család már teljes jogú tagját - amit eddig nem hitt el ez a kis majom -, Hunter Novotny Bruchnert. Közben a barátok már összegyűltek a próbavacsorán, és amikor megérkezik a pár, bejelentik, hogy nem lesz esküvő. Először mindenki viccnek hiszi a bejelentést, de az esküvői harangok Brianért és Justinért nem fognak megszólalni. Sőt másnap Brian bemutatja a megrendelőknek az új unalmas reklám tervet, amire a cég képviselete azonnal rá is bólint.

Brian viszont nem adja nekik a reklámot, mert a potencianövelő tablettát a tűz mellett ücsörgés nem fogja eladni, és ha nyekergős reklámot akarnak, akkor a Kinnetic nem az ő ügynökségük. Mialatt az igazi Brian visszatér önmagához, a lányok a háztól búcsúzkodnak és az emlékekről beszélgetnek. Teddy azért elmegy a sítúrára, de persze nem új Teddel, hanem Emmettel, és együtt ünneplik meg az ominózus szülinapot. Ted a tortája felett éppen lemond a nagy Ő-ről, de nicsak, ki fut be végszóra? Na jó, elárulom gyorsan, Blake az! Hogy Blake mit keres itt?

Hát benne van a meleg sícsapatban, és most meleg síhét van, még jó hogy itt van. Ted és Blake annyira helyesen eldumálnak, hogy Emm elefántnak érzi magát, és úgy dönt, hogy ő majd elszórakozik a meleg sícsapattal, Teddy meg menjen pasizni. Ted és Blake elmennek síelni, vagy valami más testedzést végezni, Emm pedig kettesben marad a tortával. Ekkor egy magas barna idegen a nevén szólítja. Kiderül, hogy a magas barna nem idegen, csak sokat változott. A fickó egy gimis iskolatárs, aki benne volt az úszócsapatban, és heterónak tűnt akkoriban, de mégsem az. Hát nem nagyszerű?

Emm azonnal rástartol a fiúra, aki veszi is a közeledést, úgyhogy Emmért sem kell aggódnunk. Otthon nagy búcsúzás van, a lányok és a kölykök ugyanis útra kelnek Kanada felé. Mindenki elbúcsúzik mindenkitől, az apukák is a gyerekektől, és a lányok elindulnak az új otthon felé. Itt akár véget is érhetne a történet, de van még egy utazó, aki az álmai megvalósításáért utazik, és egy nagyon hosszú éjszakával búcsúzik el élete szerelmétől, aki a legjobb homoszexuálist faragta belőle. Éjjel Mikey elcibálja Brint a romos Babylonba, és egy kis nosztalgiázás és lelkizés után táncolnak egy utolsót. Természetesen hamarosan mindenki megjelenik, hogy ünnepelje a Babylon örök királyát Briant. VÉGE

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nari 2009.09.25. 14:31:18

óóóó.. mimimi.. hiányozni fognak a srácok :(

Is 2009.09.25. 14:47:01

Kösz az eddigiekért, Leeann.

sunshine66 2009.09.25. 16:01:44

Minden elismerésem Leeann, 83 részt megírni...
...kár, hogy vége.
Köszi a HV-ket!

El Bándi (törölt) 2009.09.25. 16:21:44

Szegény vona gábor mire recskázik majd?

leeann 2009.09.25. 19:13:52

Köszönöm, hogy olvastátok!!!! Öröm volt írni! És igen kár, hogy vége!

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2009.09.27. 18:15:14

nem tudom mi folyik ezen a blogon de törölni kellene El Bándi hozászolását kérem az illetékeseket ez ügyben intézkedjenek köszönöm

sixx · http://comment.blog.hu 2009.09.28. 16:08:00

@derelye vágó: szerintem ez simán belefér, nem kell hisztizni.

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2009.09.28. 16:13:45

@sixx: kép mutató vagy semmi több ennyit ér az egész index bagázs bezzeg ha valaki le írná azt a bizonyos b betűs szót egyből habzó szájjal moderálnál

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2009.09.28. 16:15:37

@sixx: mocskos buzik és akkor ez is belefér
és akkor nem kell a hiszti

Concertina, a szögesdrót 2009.09.28. 18:03:04

@derelye vágó:
Te kis Butus.;) Amire te gondolsz, az a zs betűs szó...

Emanuelle 2009.09.29. 21:36:45

Sokaknak nem tetszett a vége, kíváncsi
lennék, hogy eredetileg hogy tervezhették az 5. évad befejezését, akkor, amikor még
tervbe volt véve a hatodik.
De ez van, ezt kell szeretni, bár nagyon nehéz. Leeann! Köszönet a hogyvoltokért, én előbb olvastam itt az első évadot, minthogy láttam volna belőle egy kockát is.

Emanuelle 2009.09.30. 16:10:58

Tegnap az üzletben, ahol vásároltam pont a Proud ment Heather Small-tól.
Nincsenek véletlenek.

Dódi 2009.10.07. 17:14:18

hát, mit is lehet mondani? vége lett ennek is... :((( de a srácokra és a sorira emlékezni fogunk még nagyon de nagyon sokáig.

Leeann, még egyszer, és utoljára köszi a Fiúk a klubból HV-it!!! :)

@Emanuelle: elvileg a 6. évad soha nem is nem volt tervben, a színészek is csak 5 évadra szerződtek. a 6. évad még az elején jött tervbe, amikor a sorozat nagyon sikeres lett, de a színészek és a csatorna is kijelentette már akkor, hogy nem lesz 6. évad. szóval szerintem eredetileg is így lett volna a befejezés. :) és ez így volt jó, ahogy volt, nekem nagyon tetszett.

Stroncium 2011.04.12. 23:55:44

@sixx: :)

megy még valahol ismétlés? bírtam régen. nagyon kifinomult.

judy7 2013.01.25. 08:16:37

Kb. 6x láttam az egészet egybe, de a végén mindig olyan hiányérzetem marad.. bár előkerülne valahonnan egy hatodik évad..
(álmodni szabad...) :)

naomi95 2015.02.24. 12:43:15

összebájás csak provokáció volt ám :D

naomi95 2015.09.06. 20:45:05

:(((((((((((((((((((((( :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
süti beállítások módosítása