Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 5x1 - Keresztség

2009. szeptember 24. 16:00 - zenoli

Újból itt vagyunk a búbánat és a depresszió eme kies new york-i szegletében, bár idén talán más lesz a helyzet hangulatügyileg, s lesz móka, kacagás is néhanap, majd kiderül. Ugye arra mindenki emlékszik, hogy végződött az előző etap? Úgy bizony, egy érdekes sorminta kezd kibontakozni szemeink előtt, ami Tommy családtagjainak elhullásában ölt testet, most legutóbb például öreg Gavin vándorolt át az örök vadászmezőkre. Innen indítunk most, gyászolunk mink is. Van is miért, a temetés zajlik éppen, mindenkinek hullik a könnye, mint a záporeső, taknya-nyála egybefolyik, kivéve Tommy-t, aki rezzenéstelen arccal hallgatja az apját dicsérő szavakat. Majd amikor a temetés végeztével a többi ember elmegy potyalesni egy kis ingyenkajáért Janet-hez, ő fogja az éppen keze ügyében lévő tűzoltó csáklyát, és töri fel a koporsó fedelét. Miután megfelelő méretűnek ítéli az ott vágott lyukat, önt bele egy kis itókát, és gyújtja föl az egészet úgy, ahogy van. Ugrik a kép, az előzmények úgy nézi csak Tommy vágyálmaiban szerepeltek, aki éppen most szomorkodik egy kicsit, és még mindig Valerie-val él. A nő cseppet sem asszonyalapanyag továbbra sem, de hát ez van, ezt kell szeretni, a megszokás nagy úr. Főcím.

Akció van, egy elhagyott raktárépület gyulladt ki, ami mint kiderül mégsem annyira üres, mert pár hajléktalan azért sátrat vert benne. Mennek be a srácok, mentenék ki a tagokat, de elkeverednek, mert bénák, és nagy a füst is, végül egy olyan helységben kötnek ki, ahol tüzijátékokat őrizgetnek. Azok persze pont ezt az időpontot választják arra, hogy jól felrobbanjanak, halálra ijesztve mindenkit, és csinos kis augusztus huszadika kerekedjen. Azért a nagy durrogás közepette van annyi lélekjelenlét, hogy leljenek egy kósza ajtót, mindenki megmenekült ma is.

Már a laktanya konyhában vakaródik mindenki, Mikey jön be átszellemült mosollyal, kezében egy karácsonyi csillagszóró. Mindenki kiröhögi, hogy de béna vagy, ott volt fél tonna jobbnál jobb cucc, te meg lenyúltál egy szaros karácsonyi bizbazt? Mikey azonban közli, hogy neki ez kellett, mert tök jó, biztos valami gyermekkori perverzió. Majd miután a csillagszóró leégett, és mindenki kivigyorogta magát Mikey-n, beszélgetni kezdenek a tüzijáték okozta sérüléseken, tiszta mint egy oktatófilmben. Sean elmeséli, hogy neki volt egy ismerőse, aki a seggébe dugott egyet, az ő szemöldöke meg majdnem leégett. Többiek kissé elfintorodnak, ahogy elképzelik a segglyuk és Garrity szemöldökének szükséges közelségét a baleset bekövetkeztéhez, majd kiderül, hogy ő volt, aki meggyújtotta a játékot, azért járt majdnem úgy, ahogy. Franco is ismert valakit, akinek meg a heréjét vitte le egy ilyen cucc. Majd adja magát a kérdés, ki mit veszítene el szívesebben: szemet vagy herét. Franco herét szeretne, mert szerinte ezzel feleződne a hererák kockázata, erre Sean is nagyban helyesel. De Tommy-tól jön a jogos kérdés, mi van, ha rossz herét választasz? Megfontolandó, Sean egyből módosítja is a válaszát a szemre, majd mégis vissza a golyókra, nehéz ügy. A témát Fekete Shawn zárja le azzal, hogy ő nem választana semmit, mert nem annyira hülye, hogy ilyenekkel játsszon, így az a probléma sem fenyegeti, hogy amputálódik valamilye, mennyire igaz.

Mennek ki a srácok a laktanyából, vége a műszaknak, öreg főnök jön szembe, és állítja meg a bandát azzal, hogy hallotta micsoda örömtüzek voltak az éjjel. Needles meséli, hogy valami hülye ott tartotta az illegális játékait, azért volt a mulatság. Mindenesetre az öreg nincs oda a boldogságtól, hogy az volt, ami, és azt tanácsolja mindenkinek, kerüljék a bajt, nem kell a műsor. Majd jelentőségteljesen Tommy-ra mosolyog, aki ebből azt veszi le, hogy biztos túl van már a Nyolcas Szekciós bolondériáján az öreg, és most udvarolni próbál. A többiek szerint éppen hogy nem, és ez csak a kezdet.

Tommy Janet-et és a gyerekeket látogatná, de nem sok sikerrel, kölkök nincsenek otthon, és láthatóan az asszony sem örül a váratlan pofavizitnek. Az okra is hamarosan fény derül, ugyanis Janet nincs egyedül, új férfi van a háznál, akit Michael J. Fox alakít brilliánsan. No visszatérve a Gavin családra, Tommy kissé meglepődik az új faszi láttán, aki amúgy Dwight, és a nappaliban üldögél nagyvidáman, arra sem véve a fáradságot, hogy felálljon, amikor ő a kezét nyújtja. Mindenesetre közvetlen figura, mert mikor kiderül, hogy Tommy bizony tűzoltó, egyből nagyon érdeklődni kezd, majd kijelenti, hogy ő is szeretett volna anno az lenni, de aztán elgondolkodott, hogy eloltana havi pár tüzet, az idő többi részében meg maradna a tökvakarás, és hát ahhoz ő túl aktív ember. Tommy-nak összeszalad a szemöldöke erre a mérhetetlen pimaszságra, a finom hímegymásnak feszülés érezhető persze egyből, Janet is veszi a lapot, és távolítja el volt urát Dwight közeléből, mielőtt kitörne a háború.

Mikey, Sean és Franco egy bárban múlatják az időt, közben szóba jön, hogy Mikey örökölt az anyukája után százötvenezer dollárt, és oda akarja adni egy rákkal foglalkozó egyesületnek, mert jófej. Sean és Franco teljesen felháborodik, mikor ezt hallja, mert szerintük ez nem jófejség, hanem orbitális marhaság, mivel azoknak csak arra kell a pénz, hogy vegyenek még több bélyeget, hogy még több levelet küldhessenek széjjel még több pénz után könyörögve. Mikey tanácstalan lesz, hogy akkor mi legyen, de Sean erre is kész a válasszal, szerinte nyitni kéne egy bárt, pont olyat, amiben most ülnek, lenne suska is, meg nő is, dupla élvezet. Mikey is belelkesül, lesz nagy kézfogás, indulhat a bár-projekt.

 

AA találkozón vagyunk, Tommy és Mickey is ott ül a leghátsó sorban, de inkább egymással beszélgetnek, minthogy a sok sületlenséget hallgassák. A téma adott: este Teddy-nél lesz Gavin mozifesztivál, most hogy az öreg beadta a kulcsot, megemlékeznek róla. Tommy húzódozik, nem fűlik a foga az emlékek felidézéséhez, nem voltak azok olyan nagyszerűek. A téma ennyiben marad egyenlőre, mert az ülést vezető faszi új támogatók jelentkezését várja, ugyanis sok az friss leszokó, kéne a segítség. Tommy nem akar támogatni senkit, de amikor meglát egy jóképű tyúkot, mindjárt változik meg a véleménye, és teszi magasra a kezét. A csaj azonban nem őt, hanem a Tommy mellett ülő másik nőt nézte ki magának, ez nem jött be. Azonban a jócsaj mellett ülő koma már meglátta, hogy Tommy jelentkezett, és boldog, mert szeretné, ha ő támogatná. Tommy kétségbeesetten tiltakozik, és bújik el Mickey cseppet sem szekrény háta mögé.

Valerie és Tommy éppen szerepjátszanak, amit Val láthatóan baromira un, mert körmöt rág, és a bevásárlólistát állítja össze gondolatban, majd pattan is le a lóról, inkább elmegy fürdeni, ez egy abszolút működésképtelen kapcsolat, már innen szaglik. Tommy szex helyett a lányát hívja, aki rövid úton lerázza, számunkra ki is derül az ok, Fekete Shawn-nal hencsereg éppen. Fekete Shawn szeretné már megosztani Tommy-val is a jó hírt, hogy mostanság Colleen bugyijában jár, de a lány okosan óvná a nagy vallomástól.

Laktanyába ugrunk, Needles jön be vigyorogva, hogy mennyire megszívatta Fekete Shawn-t, akinek a kocsijának csomagtartóját telerakta tüzijátékkal, lesz majd nemulass. Tommy is belelkesül, már éppen menne kifele megnézni a műsort, amikor Sheila hívja azzal, hogy vészhelyzet van, találkozni kell most azonnal. Már ott is vagyunk az étteremben, ahol Sheila Damien-ről panaszkodik, mert a gyerek se nem tanul, se nem jár be a suliba, ki fog bukni az egyetemről, aztán mehet kukásnak, nagy karrier. Tommy nem érti, mi ezzel a baj, milyen meglepő. Nekiáll összehordani hetet-havat, majd azt veszi észre, hogy Sheila jegyzetel. Kiderül, hogy írja, amit ő mondd, mivel egy pszichológushoz jár, aki egyben drámatanár is, és ahhoz kell a pár feljegyzés, nafene.

Ismét Sheila-t látjuk, aki már a drámatanárnál van, és éppen úgy beszélgetnek, mintha a pszichomókus lenne Tommy. Sheila az érzéseiről beszél, hogy mennyire nehéz neki, a tanár meg amolyan Tommy-san hümmög, rángatja a vállát. A vége az lesz, hogy Sheila kiakad, és üvölt egy sort, hogy mennyire gyűlöli Tommy-t, majd megkönnyebbülve dől hátra, ma legalább nem kap gyomorfekélyt. Egyszer csak azt látja, hogy a koma kéjes vigyorral az arcán a melleit bámulja. Amikor szóvá teszi, hogy ugye nem a ciciimet stírölöd haver, a faszi komoly képpel kijelenti, hogy Tommy nézi a melleket, nem ő. Sheila jelentőségteljesen bólogat, minden világos.

Laktanyában vagyunk ismét, Fekete Shawn érkezik gondterhelten, nyomasztja a dolog, hogy Tommy nem tud róla és Colleen-ról. Odabenn Lou-ba fut bele, akinek előadja a problémát, ami összetettebb, mint ahogy elsőre tűnik, ugyanis ő még nem szexelt Colleen-nal, mert elég volt az ágyból ágyba ugrásokkal, a nagy terv az, hogy aki legközelebb a farok végére kerül, az már az asszony lesz, aki ezután az idők végezetéig állhat a sütő mellett a konyhában, ahogy azt egy jó feleségnek kell. Ezt így nem mondja ki a srác, de az ódivatú elképzelésből messziről ez világlik ki, Lou el is képzeli mindezt egy falihímzésen. A tanácsa mindenesetre annyi, hogy jobb mindenkinek, ha Tommy kimarad a dologból, mert a föld alól már nem fog könnyen menni a szex.

Emlegetett szamárként Tommy is befut, bár ő csak a wc-ig, ahol a főnökbe ütközik, aki negédes, mint mindig mostanság. De hamar kiderül a jókedv oka, a Nyolcas Szekciós ülés nemsokára itt van, lehet reménykedni, hogy Tommy hamarosan csak az út mellől szemlélheti a száguldó tűzoltóautókat. Este van, a Gavin család összeült, hogy régi videókat nézzenek. Végül Tommy is elment, de minek. Mindenki nézi az ezer éves képeket, jönnek az emlékek, persze csupa szép, ahogy az már ilyenkor lenni szokott. Folynak a könnyek, fogynak a zsebkendők, na ezt elégeli meg Tommy, aki kijelenti, hogy az egész egy nagy szar, mert az öreg volt a valaha élt legnagyobb seggfej, és azért, mert meghalt, ez nem változik. A többiek enyhén megbotránkoznak a hallottakon, Tommy is jobbnak látja távozni, itt úgyis csak a meg nem értett szerep jutna rá.

Másnap van, Tommy egy templom előterébe érkezik, aholis egy ijedt pap vár rá, mivel Mick kuzin benn szórakoztatja a jónépet durván italos állapotban. Tommy nem igen érti, mi ütött Mick-be, hívja ki, hogy beszéljék meg. A templom mögötti temetőben kötnek ki végül, tintás rokon pedig kezdi is kiönteti a lelkét. Reggel, éppen az utcán sétált, amikor egy autó elütött egy kutyát, ő odarohant, felkapta, hogy majd jól beviszi valami közeli kórházba, de a kutya két háztömbbel előbb kimúlt. Ő felnézett, kezében a megmurdelt ebbel, és pont vele szemben egy italbolt nyújtózkodott szépen, csillogóan, kívánatosan. Mick ezt egy isteni jelnek vette, ment is be, vett pár üveg ezmegazt, és beivott keményen. De mivel most éppen úgy érzi, ennél részegebb már úgy sem lehet, dobja is el magától az üveget, és vígan közli, hogy ez a jó az AA-sokkal, megbotolhatsz, simán visszavesznek, nem mondanak véleményt. Jónak mondja.

Laktanyában öltöznek át a srácok, Sean pedig újságolja Tommy-nak a nagy hírt, bártulajok lesznek hamarosan. Tommy szerint építsék egy sziklaszirtre, majd fizessenek valakinek, hogy lökje le a mélybe, ezzel pénzt és időt takarítanának meg. Mikey nem veszi a poént, és komoly képpel mondja, hogy hát ők valójában a városban szándékoznak kocsmát nyitni, de bármilyen ötlet jöhet ezerrel. A csevelynek riasztás vet véget, és szépen keretbe foglalva a mai részt egy mentéssel zárunk. Elhagyott raktárépület az áldozat ismét, üresnek tűnik, mint az előbb, mennek fel a lépcsőn, de Sean megbotlik és legurul. Láthatóan megsérül, mert ki kell vinni, és amúgy sincs víz, amivel oltsák a lángokat, a tűzcsapok szárazak, magyarán az épületnek lőttek. Kinn állnak a fiúk, amikor meglátnak egy integető embert jó magasan, Tommy és Franco menne be, de lefogják őket, a főnök megtilt bárminemű megmozdulást. Szegény koma segítség híján a lángok közt leli halálát, Tommy meg majdnem nekimegy az öregnek. Lesz itt még probléma kettejük között, úgy tűnik.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

makepeace 2009.09.24. 16:49:08

Welcome Back!!!
Na ez már egy jó kis rész volt.Többet röhögtem rajta,mint a negyedik évadon összesen.
Könyörgöm valaki nyírja ki Mikey-t.GYŰLÖLŐM!!!
Köszönöm a hv-t,maradok hűséges olvasó továbbra is:)
süti beállítások módosítása