Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Friday Night Lights 1x18 – Extended Families

2009. szeptember 19. 11:05 - Sigismundus

Előző részekből. Jay összevitázik, majd összeismerkedik Suzyval a tetoválóművésszel. Tammy eltiltja lányát Tyra Colette-től, Angela Colette-t pedig Buddy rúgja ki állásból. De megszívja, mert a nő mindenki előtt csinál botrányt.

Meccsvége, utolsó másodpercek. Párducok vezetnek de 26-21-re, és az ellenfélnél a labda. Kemény a helyzet, mert ebben a játékban fél perc játékidő bármire elég. A dilloni csapat támadó büszkeségei a kispadnál rághatják körmüket, minden a védelmen múlik. Play, a Royal Rock Sárkányok jól védik irányítójukat, van ideje kiválasztani kinek dob. És ő dob is egy óriásit, át a pályán.. Röpül a labda, az EndZone-ban már vegyesen Párducok és Sárkányok, és épp egy ujjheggyel de sikerül elérni egy dilloninak a levegőben, és eltéríteni, leseik a földre, győzelem.

Másik durva meccs a Garrity házban, Pam és Buddy, feleség tör zúz, férje hátrál és könyörög. Lyla próbál felnőttként viselkedni, gyorsan elrángatja a látvány elöl két kistestvérét. Aztán ő sem bírja sokáig idegekkel, felhívja Jasont. Mit tesz a véletlen, pont akkor mikor az Herccel indulna megint buliba, Lyla nem magyarázkodik, csak röviden kéri, majd hívja vissza ha van őrá ideje….Riggins lak, házibuli ezerrel, továbbjutást ünneplik. Épp hogy meghallja Tim a csengőt, fiatal nő. Ő is a buli miatt jött, csak éppen ő az új szomszéd, és hát nem akarja azzal kezdeni az ismertséget, hogy kihívja a zsarukat csendháborításért, abbahagynák? Tim jó gyerek, rendet és csendet csinál hamarosan.

Tammy és Eric hazafelé este, s a küszöbjükön kuporog valaki. Nem más mint Buddy az aki nagyon örül a győzelemnek, meg Eric cimborájának, meg hogy továbbjutottak, meg minden. S hogy mit keres a küszöbön? Ja, hát igen, felesége kizárta, elalhatna a kanapéjukon pár napig, míg rendeződik a dolog ? Tammy elképed, Eric a jó balek megnyúlt arccal néz, hogy mi lesz a válasza azt könnyű kitalálni….Colette anyu sem alszik, tévét lesi állandóan, és gyógyszereken kívül mást nem eszik, hiába erőltetné Tyra lánya….Brian Smash Williamsnek sem nyugodt az éjszakája. Arra ébred, hogy Wawerly mászott be az ablakon, és csókolgatja. De még semmi. Wawe kihívja Smash a városi uszodába egy kis meztelen éjszakai fürdőzésre. Egy lelkész társadalmilag öntudatos lányától elég merész egy lépés, de Smashnek tetszik, igaz szex megint nincs.

Lyla, mivel sokadszorra sem ér el Jay hangpostáján kívül mást, elkezd pár dolgot egy táskába pakolni….Reggel, Julie azzal ébreszti szüleit torkaszakadtából hogy Buddy egy törülközőben borotválkozik az ő fürdőszobájukban. Tim nekiállna kocsiját javítani, mikor megjelenik az új szomszéd fia. Kisebb mint egy labda, de már most tudja milyen híresség mellet laknak, a nagy Timmriggins a példaképe, úgy akar játszani majd mint ő, és Bo-nak hivják. Mindezt éles, vékony kisgyerekhangon adja elő, ami a másnapos Timnek nem eshet jól mert megkéri hogy hallgasson. Bo erre végigkérdezi, mi az a másnaposság, és hogy neki is lehet e ha a nagy Timmrigginsnek van olyan? Tim feladja.

Austin, edzés, Jay mindent belead. Majd vége, menne a szállásra mikor megjelenik Lyla. A srác meglepett, de örül, a lány viszont elsírja bánatát a szálláson. Jayt viszont feltűnően boldognak látja, mint még soha a balesete óta, ráadásul a tetkó is….Eric hazaér, Buddy meccset néz, Tammy meg férjét kétségbeesetten. Kint a kertben elpanaszolja hogy vendégük egy hétre való kaját vett addig maradni akar? Férje lecsillapítja, van fontosabb. Egy Neil Kenny nevű TMU-s fejenagy akar velük vacsorázni, csak úgy spontán, barátilag. Feleség örül, és benne van....Tim szomszédasszonya fiát keresi, és megtalálja. Gyorsan vinné is haza, de a kissrác meghívja új barátját vacsorára. Anya nem örül, Tim is próbálná hárítani, de Bo Millert nem lehet leállítani, lesz vacsora….Ericék is vacsorára készülnek, csak lányuk morog hogy nem találkozhat Tyrával, de Buddyval persze igen?....Smash Grady lelkészéknél kopogtat. Az apa nyit ajtót, üdvözli a srácot . Majd megjegyzi naivan, hogy mostanában sok időt töltenek egymással, ha jól látja? Smash vigyorog, ó igen uram, de még mennyire! Aztán lehervad arcáról a vigyor, mert a tiszteletes arra kéri, szóljon neki ha valami furcsát vesz észre a lány viselkedésén….Házibuli Austinban, Lyla egyre jobban megdöbben Jasonje új barátain, de főleg Suzyn. Sietve be is mutatkozik, hogy ő ám a mennyasszony.

Taylor ház, este, Buddy Juliet kérdi hova mentek szülei, Kisszőke válasza, férj-feleség randira mentek, mert az jó a házasságnak, tetszik tudni ? Garrityről lepereg a megjegyzés csak vállat von, meccset néz….Vacsora közben Tim meg tud Bo-tól mindent amint anyja nem akart nagydobra verni családjukról. Hogy Tennesse-ből jöttek ide, a bunkó apa elől. Vacsi végeztével Timnek feltűnik hogy elég ramaty állapotban van a ház….Lyla kicsit beiszik, Jay pedig esélyeiről kezdi faggatni Hercet. Vörös szerint semmi esély hogy idén bekerül. Lyla szerelme védelmére kel, hogy nem akárki ő, sztárirányító volt ugyebár. Vörös kineveti, hogy az volt, de itt a Székben más a helyzet. Suzy próbál Jasonék mellé állni, bár ne tenné. Lyla közli, nem kér a segítségéből és sikerül jó hülyén viselkednie mindenki előtt.

Büfé Dillonban, Wawe és Smah, pár haverral vacsiznak. A lány megint rákezdi kedvenc vesszőparipáját, hogy ők csak Halott Fehér Emberek verseit tanulják, pedig micsoda fekete költők vannak. Rá is kezd egy ismeretlen versére, egyre jobban belelendül már mindenki őt nézi a büfében. Smash sem tudja leállítani, amíg a lány magától össze nem roskad. Hazaautóznak, a lány közben elmondja hogy súlyos kedélyzavarai vannak, amit gyógyszerrel tartott féken de most abbahagyta.. Nem Afrikában volt hanem egy dallasi „intézményben”, még apja sem tud erről, nem értené meg.

Csajbuli Colettéknél, főleg Mindy kolléganői, de Julie is megjelenik. Kisszőke elárulja Nagyszőkének hogy anyja eltiltotta tőle. Befut Matt, és örök kísérője. Pulykatojás megint próbálkozik Tyránál, de a menetrendszerinti elutasítás nem töri össze, Landry nem sértődős, nem adja fel de ezt már tudjuk. Kijön szobájából Colette anyu is, nyugtatóktól kissé terhelten, leül közéjük, csak sajnos egy üveg kisasztalra. Sikoly, vér, mentők….A Taylorok ál-randiján a TMU-s Kelly körbeudvarolja Ericet, hogy micsoda remek munkát végzett itt Dillonban, mikor Tammy mobiljára hívás jön, Julie az, a kórházból. Hogy hogy került oda? Tyráék partijáról, de ez most nem fontos, mert a Mindy rég kiütötte magát whiskyvel és kellene ide egy felnőtt…Kórház, várakozás, Landry meg van győződve hogy áttörést ért el Tyránál, Matt ezt kétli. Jön Tammy, semmi kiabálás, csak vigyék haza Julie-t majd ő kezeli innen helyzetet…. Austin, szálláshely, Lyla nagyon kiborult, Suzyval vádolja Jasont, meg azon remeg mennyire megváltozott, nem is ismer rá. És érzi, kettejük közt vége. A srác próbálja lenyugtatni, nem sok sikerrel, Jason feladja.

Eric otthon csak Buddyt találja, aki érdeklődik milyen volt a vacsora Neil Kennyvel? Hogy ezt honnan tudta meg? Nos egyszerű, a jegyzettömbbe belenyomódott amit Eric írt legfelül, Buddy meg az alatta levő lapot szépen besatírozta…. A Magnumból tanulta, még mondják hogy ezek a sorozatok semmire sem jók…  Eric nem örül a szellemes trükknek, befogadta, és most saját házában kémkedik ellene? Buddyt ez nem érdekli, csak hogy ajánlottak e neki állást? Nos hivatalosan még nem, mondja Edző, de ha igen, majd szól... Tammy hazafuvarozza a Coletteket, majd neki kezdene a buli utáni takarításnak. Tyra ridegen  közli, hogy ez nem ez ő dolga, kösz, mehet haza. Tammy erősködne, de erre megkapja, hogy ha már eltiltotta őt Julie-től mintha fertőző betegség lenne, most akkor ne játssza itt a kegyes nagyasszonyt, a white trash nem kér a szánalomból. Aztán, csak sok volt a mai nap, elbőgi magát. Edzőné pedig elmagyarázza hogy megijeszti őt, ahogy lánya kezd felnőni, és ezért próbálta védeni. De most bocsánatot kér, és hogy kezdjék újra, fehér lappal. Tyra hajlandó belemenni, takarítanak.

Hajnalok hajnala, Buddy pakol, átmegy egy motelbe. De még mindig a TMU dolog miatt aggódik. Eric nem hisz a fülének, nem inkább a családi zűrjének megoldásán kellene dolgoznia? Garrity viszont elszánt, Pam megbocsát hamar, de beszéljünk a fociról. Eric feladja…. Reggel Austinban, Lyla már lenyugodott, Jay ígéretet tesz egy pekingi nászútra, a para-olimpiára…. Tim nekiáll megjavítani egy-két dolgot szomszédénál….Reggel Smasht Wawe hívása ébreszti, apja egész nap ellesz, jöjjön át.. Nem kell kétszer mondani, érti a srác a miértet. A Grady háznál hiába hívogatja a lányt, semmi, így bemegy és megtalálja a konyhán kuporogva, valahol nagyon messze járva.

Tammy reggel otthon, férje nem kérdi merre is járt, csak közli feszülten, hogy hívták. A TMU volt, és tettek egy ajánlatot, hivatalosat. Wow? Yeah.

Címkék: 5 fnl
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása