Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 5x12 - Jól dönteni tudni kell

2009. szeptember 18. 14:00 - leeann

Brian és Justin a ház összes helységében szexel egyet, vagy lehet, hogy folyamatosan dugnak, csak mindig másik szobáig vándorolnak, de a lényeg az, hogy alaposan felavatják az új házat. A meghívók is útra keltek, és nagyjából mindenki úgy reagál az események alakulására, mint amilyennek megismertük. A lányok gúnyolódnak, Deb káromkodik, Ted nem hisz a szemének, Mikey pedig dühöng és káromkodik, mint a kedves mama. Ben kicsit próbál oldani a gyűlöljük Briant előadáson. Tehát Ben elmondja Mikeynak, hogy Brian majdnem megverte a dokit, amikor a legjobb barát életéért kellett harcolni.

Közben a lányok tervezgetik, hogy mit kell még megtenniük annak érdekében, hogy elhagyhassák Amerikát és Kanadába költözhessenek. Persze Mikey is megenyhül és elmegy Brian irodájába, ahol az ifjú pár Emm segítségével tervezgeti az esküvőt. Természetesen Brian és Mikey gyorsan kibékülnek, majd este Emm megismeri Ted új pasiját, Tedet. Igen, mindenki jól látja, Ted és Ted az új pár. Később Justin elviszi Jennifernek a meghívót és Justinanyu nagyon boldog. Drew-ra is rámosolyog a futballisták Istene, mert a vasgyúrók menedzsere felhívta őt, a csapat ugyanis folyamatosan kikap.

Másnap a lányok meghívják a két apát, és sütivel kínálják őket, ami valami rosszat jelent. A lányok minden teketória nélkül elmondják a fiúknak, hogy el akarnak költözni Torontóba. A fiúk megdöbbennek, de ha nem adják beleegyezésüket, akkor a lányok maradnak. Este Ted vacsorázni megy az új pasival, aki kissé akaratos és birtokló alak. A fickó kb. 5000 szeretlek üzenetet küld Theodore hangpostafiókjára, de ez még akár helyes is lehet egy ideig. Később Mikey megint puffog, de most a lányok elhatározása nem tetszik neki. Jó persze, ez most érthető, ha a gyerekekre gondolunk.

A lányok jól gondolták, Brian gyorsabban rábólint arra, hogy a gyerekeket is elviszik. Elérkezik Drew visszatérésének napja Carl, Deb, Hunter és Emm a díszpáholyban szurkolták végig a meccset és a csapat csodák csodájára nyert. A meccs végén két csapattárs gúnyolja egy kicsit Drew-t, de némi ráhatásra rájönnek, hogy az irányítójuk nélkül gyenge átképzősök gyülekezete. Justin az ülésrenddel bajlódik, és alaposan leteremti Briant, hogy simán hagyná a lányoknak, hogy elvigyék a fiát Kanadába. Pedig Brian szereti a fiát, nem úgy, mint az ő apja. Novotnyéknál családi vacsora van, ahol a lányok döntése és a robbantás a téma.

Később Linds megmutatja Justinnak, hogy az utolsó kiállításáról cikk jelent meg és nem kéne elpazarolnia a tehetségét azzal, hogy Pittsburgh-ben marad. Justin szerint akkor is lehet nagy művész, ha nem szalad el egy jó kritika után New York-ba önmegvalósítani. Este Emm megmutatja Drew-nak a meleg éjszakai életet, vagyis dizsibe viszi a futballsztárt. Emm egyszer már álmodozott hasonlóról, de ki mondta, hogy az álmok nem válhatnak valóra? Természetesen a 2 db Ted is itt van, és Emm oda is köszön, amikor Drew elmegy italokat venni.

Persze Emm a köszöngetés után szalad is megnézni a pasiját, hogy nehogy elkeveredjen a számára eddig ismeretlen közegben, de úgy tűnik, Drew-t nem kell félteni, mert megszeppenés helyett egy másik fickó szájában keresi az italokat. Másnap a fiúk ismét elmennek a lányokhoz, és Mikey nagy megdöbbenésre beleegyezik abba, hogy a lányok elvigyék J.R-t Kanadába. Brian viszont nem engedi el Gus-t. Melanie nagyon kiborul, és nem érti, hogy ha eddig Brian letojta Gust, akkor most mire ez nagy ellenállás. Senki nem is gondolja, hogy pálfordulás Justinnak köszönhető.

Drew viselkedése nem nagyon tetszett Emettnek, amit most azzal büntet, hogy nem beszél az álompasival telefonon. Deb rávilágít arra a tényre, hogy Drewnak a meleg énje még csak 17 éves. Ő még nyunyó, hisz csak nem rég jött rá, hogy ki is ő valójában, és mivel igencsak jó pasi, ki akarja élvezni azt, hogy körülrajongják. Viszont a jobbik eset, hogy Hunter önként és dalolva visszament a suliba, pedig eddig 6 lóval sem lehetett volna visszavonszolni. Drew állhatatossága hatással volt a kölyökre is, aki úgy döntött, hogy lenni akar valaki, és ahhoz bizony tanulni kell.

Később Linds és Brian sétálnak egyet Gus-szal, ahol előkerül a cikk Justin munkáiról és előkerül a költözködés kérdése is. Linds közli Briannel, hogy ha el is mennek, nem veszíti el sem őt, sem a fiát, ami valószínűleg már megnyugtatja Brian lelkét. Régi Tedet új Ted egy meleg síhétre szóló foglalással lepi meg a szülinapján, amire persze Emm is készül a csapat nevében. Ó, és a legjobb az, hogy új Ted pont arra a hétvégére tervezte az utazást, amikor a barátok is szeretnék felköszönteni régi Tedet. Estére Emm belátja, hogy Debnek igaza van, és fehívja Drew-t.

A Woody’s-ba mennek inni és beszélgetni. Emm elmondja Drew-nak, hogy ki kell élveznie az új világot és ő nem állhat ennek az útjába, de Emm továbbra is fenntartja a kizárólagos jogát Drew-ra, amikor majd a focista felnőtté válik. Brian és Justin csendes estét tölt el, ahol szöszike a nászajándék listát állítja össze, Brian pedig a Justinról áradozó cikket böngészi. Brian meg is említi, hogy oda kellene figyelni erre a kritikára, de Justin okulva a hollywoodi történésekből óvatosabb annál, hogy azonnal felüljön az első New York-ba tartó buszra. Ezzel zárul a mai rész, és jövő héten elbúcsúzunk a fiúktól.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2009.09.19. 22:45:12

Nem a kötekedés miatt mondom, de a rész legelején B-J kizárólag a loftban szexel, a házban csak egyszer voltak, a múlt rész végén. A kedvencem, ahogy Ted kiköpi a kávéját, mikor a meghívót olvassa. :))
Nagyon szeretem Brian és Lindz beszélgetését a játszótéren, olyan őszinte és emberi és Brian olyan ritkán nyílik meg ennyire...
Köszi a HV-t Leeann!

naomi95 2015.01.22. 21:54:48

na ja brian nyílik meg egy könnyen :)
süti beállítások módosítása