Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Friday Night Lights 1x17 – I Think We Should Have Sex (Talán szexelhetnénk…)

2009. szeptember 12. 11:00 - Sigismundus

Előző részek tartalmából. Matt és Julie a szülők minden igyekezete ellenére összejön, majd szakít majd megint összejön. Jay meghívást kap a Quad Rugby válogatásra, és maga mögött hagyva mindent rohan, Tyra felfedezi hogy anyja és Buddy Garrity összejöttek, Tim és Billy Riggins másképp emlékeznek apjukra, és öcsi elindul megkeresni, bátyó minden óvása ellenére. Eredmény, apa Dillonba jön.

Tim és Walt Riggs söröznek és pénzben biliárdoznak két másik kocsmalakó fickóval. A hangulat kicsit feszült, apa és fia állnak nyerésre, a másik kettőnek meg gyanús kezd lenni hogy egy idő után nagyon megjavult Walt játéka. Sumákolás-gyanú van, amatőrök közt profinak játszani nem korrekt, főleg pénzbe. Tim vigyorogva kéri a nyereségüket, mire kis vita és verekedés lesz, de a kidobók leállítják a dolgot, Riggs kasszírozhat. Tyra végignézte az egészet, és nem tetszik a dolog neki. Felkeresi Billyt (aki a nőjénél lakik mióta apa is Dillonban van), hogy Tim iszik megint és gyanús dolgokat művel, de bátyó nem tud tenni semmit, öccse még nem ismeri apjukat igazán.

Jay és Herc Austinban, a válogató helyszínén feliratkozáskor Jasonnek sikerül hülyén viselkednie egy segítőkész lánnyal. Majd begurulnak a sportcsarnokba ahol nagydarab kerekes fickó kezd üvölteni rájuk, síppal a nyakában. Ő az edző, késtek, nem kíváncsi a kifogásokra csak a játékra, de arra azonnal.

Matt és Julie hevesen csókolóznak és pár spanyol szót tanulnak Saracenéknél. Majd dudaszó, Tammy jött. Kifelé menet Julie csak úgy közli hogy ideje lesz szexelniük, lovagja kicsit ledermed, de oké, nem mondhat nemet.. Másnap meló közben tanácskérés, Landry szokásos okoskodó dumáját Smash szakítja félbe. A nagy szakértő elmagyarázza, hogy az elsőt jól meg kell tervezni, hol mikor és hogyan, a védekezés módjai és eszközei a sokadik pontok csak..….Eric és Buddy söröznek, és Főszurkoló kiönti a lelkét Edzőnek. Elmondja hogy viszonyt kezdett egy nővel, aki egy vadmacska az ágyban, de eléggé félreértelmezi kapcsolatuk jövőjét, és ráadásul az alkalmazottja. Eric ugye, nem a legtapasztaltabb személy hogy félrelépés-ügyben tanácsot adjon, a nő nevét sem akarja hallani, csak annyit mond, Buddy vessen véget a dolognak hiszen van családja. Majd gyorsan távozik, Garrityt magára hagyva gyarló bűnös gondolataival.

Matt és Landry óvszervásáron, Hetes húzna innen gyorsan de haver hosszasan magyaráz és válogat mintha magának venne. Ennek a tökölésnek az eredménye az lesz hogy meglátja őket Tammy Taylor, aki szintén itt vásárolgat, és nem hisz a szemének. Otthon aztán kérdőre vonja kislányát aki már nem is olyan kicsi. Julie előbb tagad, majd elismeri, mire készülnek, de hát használnak majd óvszert, két testrész egymásba csusszan, mi van ezen ennyi ? Anyja ledermed erre, itt az iskolai szexuális felvilágosítás negatív hozama, a fiatalok tudják hogy kell védekezni, meg mi történik, és azt hiszik, ennyi. Nekiáll hát elmagyarázni, hogy az első alkalom lehet nagyon rossz is, évekig tartó pszihés problémákat okozhat, rá kell készülni lelkileg még a nagyon szerelmeseknek is stb, stb. Szóval várjanak még. Julie megígéri és azt is hogy anyjával őszintén fog beszélgetni ezután is.

Aztán reggel közli Mattel hogy lebukás van, de apa még nem tudja, és anya nem is fogja elmondani. Hetes ledermed, és visszakozna a vállalástól, de Julienek eszében sincs ilyesmi, szex lesz. Matt így kölcsönkéri egy nagyon titoktartó játékostársa vadászkunyhóját, és így végighallgathatja Smash Tim és sokan mások jó tanácsait. Walt Riggins is kinéz az edzésre, mint jó apa, de hamar össze is vitatkozik Taylorral, aki lezavarja az oldalvonal mellé a pályáról, ne zavarja az edzést. Később MacGill jön idegesen Erichez, eltűnt a vetítőből egy értékes, 3000$-os digitális kamera, és az egyik segéd, Walt Rigginst látta arrafelé járkálni.

Lyla és Jay mobiloznak, a srác áradozik milyen jó is újra csapat részének lenni meg minden. A lány hirtelen nagyon meglepődik, mert apját látja egy csokor virággal anyjához lépni, és kedveskedni. Aztán a vonal austini végén is gyanús dolog hallatszik, Herc kiabál ugyanis Jasonnek hogy a buli kezdődik ! Lyla rákérdez mi is ez, a nagy edzés meg koncentrálás mellet, szerelme szerint nem nagy dolog, viszhall. Hát, úgy tűnik a Quad Rugbynek is megvannak a jóforma rajongócsajai, az elég zúzós bulin is jó páran vesznek részt, a kerekes srácok mellet. Jay észreveszi a reggeli lányt akivel bunkó volt, odagurul bocsánatot kérni. Sikerül, Suzynek hívják, kedves lány, egy csomó tetkóval, amelyeket ő maga csinált. Ez a munkája is, a quadosoknak a szervezésben csak besegít, mert egy csomó kerekes srác az ügyfele.

Buddy lezárja a viszonyát, próbálja minimalizálni a konfliktust, de igen rosszul. Angelát elbocsátja, de felajánlja hogy egy másik helyre beajánlja titkárnőnek, és párszáz dollárt is ad. ….Julie Tyrától érdeklődik az Elsőről. Nagyszőke meglepődik, de ő is azt ajánlja, várjanak. Majd látva hogy Kiszőke elszánt, egy szexi alsóneműt javasol az alkalomra… Eric este a Riggins háznál, Walt nyit ajtót. Edző elég nehezen tud belekezdeni a mondókájába, a kameráról tudnak e valamit? Persze semmit, Tim külön kijön, és kiáll apjáért, Eric égő arccal távozik. Hát igen ez egy rosszul tervezett meccs volt, Edző….Jay és Suzy egy nyugis kocsmában. A srác most először mondja el, hogy is történt, a balesete. Milyen volt mozdulatlanul feküdni miközben szülei kérik keljen fel. Aztán, vitázott Istennel, sajnáltatta magát de mostanra megtalálta a maga békéjét. Suzy nagyon megértő, jól eldumálnának még, de berobog Herc és csapata itt is bulizni, így továbbállnak a lány tetkószalonjába. A lánynak van egy javaslata a békét megtaláltnak.

Reggel a Riggins lakban, sörösüvegek, kajamaradék szerte-szét mint nagyon régen. Tim nekiáll valami javításnak a kamrában, és egy ládában talál egy kamerát. Digitálist, úgy 3000$ értékben. Apa nem is nagyon tagadja a dolgot, Tim erre szépen csendesen elküldi, vissza se jöjjön….Matt érkezik este a vadászházba, de mindjárt takarítással kell kezdenie, jó pár kanbuli lehetett itt, majd idegesen vár. Julie is megérkezik Tyra fuvarjaként, és közli hogy siessenek, mert otthon azt mondta Loisnál van 23:00-ig….Eric otthon megtalálja Julie vadító, új alsóneműjének csomagolását, és vigyorogva kérdi feleségétől, hogy milyen meglepetést tartogat neki estére? . Tammy erre nem vigyorog vissza és tényleg van egy meglepetése, csak kicsit más. Az óvszer sztori hallatán Eric kicsit sem lesz ideges, csak javasolja, hogy akkor már hívják fel Loisékat, igazat mondott-e nekik a lányuk. Hát nem, Julie darling valahol máshol van.

Tyra melóhelyén rendeléseket vesz fel, mikor megjelenik Tim hogy beszéljen vele valamiről. A lánynak viszont nincs ideje, esti csúcs van, később? A srác csak legyint mosolyogva, majd elmegy…A vadászkunyhóban csak a pettingig mennek zavartalanul a dolgok. Majd Juliet kezdi bámulni egy kitömött szarvasfej, majd meleg van és ablakot kell nyitni, majd a bagoly huhog rájuk gúnyosan. Matt benne lenne hogy akkor hagyják már a szexet, végül Julie is hajlandó visszalépni.

Taylor házban Eric és Tammy kénytelenek ráébredni, hiába az elmúlt 15 év, semmi hatalmuk nincsen lányuk felett. Feleség azért bízik benne, nem voltak rossz szülők, és lányuk is jó gyerek. Legfontosabb, hogy ha hazaér, ne üvöltsék le a fejét, legyen mindig lehetősége beszélni velük.

Tim nekiáll a maga texasi módján rendezni apja számláját. Beiszik rendesen, majd elmegy a biliárdszalonba, kihívni a múltkori keménykedőt egy kis bunyóra…Tyra meglepve hallgatja anya sztoriját a kirúgásról, de kap egy mobilhívást, rossz hírt…Tim hiába kemény legény a pályán, a gyakorlott kocsmai verekedővel szemben mindig a földre kerül. De feláll újra és újra, nem hagyja magát. Egészen addig míg egy pincérnő által riasztott Tyra és Billy ki nem menekítik.

Julie és Matt elaludtak, ébredeznek. Hoppá, hajnali fél három, ez lebukást és halálos ítéletet jelent. Gyors hazafuvarozás, a ház előtt örök szerelemről biztosítják egymást, majd Julie benyit. Szülei ébren várják, arcukon a felismerés hogy a Szülőnek Lenni-game egy olyan új szintjére értek, ahol nagyon megnőtt a nehézségi fokozat. Lányuk gyorsan közli velük hogy nem történt semmi, és örül hogy bármikor beszélhet velük. Nem is erőltetik tovább a dolgot, alvás, jóccakát, szép álmokat.

Vasárnap reggel, a kissé átrendezett arcú Tim visszaviszi a kamerát Taylor edzőnek, de a részletekről nem nyilatkozik. Tyra egy új melóra bíztatja anyját, de Angela most nem ér rá beszélgetni. Tőle szokatlan elszántsággal vezet valahová. A metodisták templomában Matt alig mer a Taylorok felé nézni, már a hétfői edzésen mereng. Vége az istentiszteletnek, Dillon felsőbb népei családostól kegyes hangulatban elcseverésznek az utcán, mikor megjelenik Angela Colette. Egyből Buddyhoz rohan, jól képen törli háromszor mielőtt lefognák, közben megosztja kirúgása történetét az összes jelenlévővel.

Címkék: fnl
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása