Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

CSI - A helyszínelők 9x23 - Minden mocis a mennybe megy

2009. szeptember 11. 08:55 - zaphodbb

Motorosokkal indítunk, egy kis Sons of Anarchy életérzés, bemennek egy bárba, ahol Joey és nője van a fókuszunkban. Verekedés indul két idióta között, amin joey csak röhög meg a csajával smárol. Hamarosan szirénázva a helyszínre érnek a rendőrök és lekapcsolják az egész bagázst. Brass jön Langstonnal, innen a kocsmából jött a 911-es hívás. David már bent van a bárban, ki más lenne a hullánk, mint Joey, aki oly vidáman szemlélte a verekedőket az előbb még. Többszörös késszúrástól halt meg és nincs meg a kése. Senki nem látott semmit, nem tud semmit, ami izgalmas, tekintve, hogy voltak vagy ötvenen a kocsmában.

Langston helyszínel a kocsmában, érkezik Greg és Hodges. Greg a letartóztatott motorosok cipőjét fogja vérnyomok után kutatva végignézni, Hodges pedig elvonul a konyhába, végignézni a késeket. Talál is több kést, amin emberi vér van, mert ez egy ilyen békés kocsma lehet. Ugrás a boncterembe, ahol Joey-t fotózza Catherine, közben meséli a dokinak, hogy neki is volt motoros pasija réges-rég. Aztán már helyszínelőként egyszer egy húspéppé tört fickót kellett megvizsgálnia, akiről egészen a laborvizsgálatig nem tudta, hogy az ő volt pasija, annyira össze volt törve. Okés, ígérjük, nem fogunk motorozni ész nélkül, ugorjunk. Megvan Joey egész neve is az ujjlenyomata alapján: Joseph Niagra, ő a kocsma előtti árván hagyott motor gazdája, amint azt előre gondoltuk.

A rendőrségen Mandy, Hodges és Wendy vesznek nyálmintát meg körömkoszt a motorosoktól. Wendy-hez kerül egy bongyorka mocis, az, aki verekedett az elején. Bemutatkozik, mint mr. Jackass, azaz Baromarc, hát tényleg az, be van gerjedve, kissé agresszívan viselkedik. Brass kérdezi ki a motorosokat, de egyik sem hajlandó megszólalni, csaj a csapos a kocsmából. Brass csodálkozik, hogy miért nem volt nála fegyver. Hodges bongyorkát vetkőzteti le, közben Wendy-hez érkezik Joey nője, aki lekurvázza Wendy-t, mire Hodges odaugrik, hogy most azonnal kérjen bocsánatot a nő, mire az lefejeli. Höhö. Hodges mint Robin, a bátor.

Langston Joey motorjáról veszi le a nyomokat, mikor jön Catherine, hogy megtalálta Joey Niagrát a CODISban, mert megdugott egy hullát. Broáf. Langston megtalálja közben Joey kését a nyereg alá rejtve, megtisztítva. Ugrunk Brasshez, aki ép vizet készül inni, amikor Ecklie rátör, hogy Joey Niagra igazából Jack Nettle és beépített zsaru volt, a drog részlegtől. Mennek Joey feleségéhez, hogy megvigyék a hírt, amikor kinyitja az ajtót, Brass ledöbben, ismerik egymást, méghozzá úgy tűnik közelről. A nő a hír hallatán, hogy a férje meghalt, zokogni kezd és Brass nyakába borul. Elküldi az anyjába az egész rendőrséget, mert mióta beépült a férje rá se lehetett ismerni, annyira megváltozott. Ő múlt éjjel próbálta figyelmeztetni Joey felettesét, hogy szedjék ki a mocisok közül Joey-t, mert már nem önmaga, de nem tudott vele beszélni.

A kocsmában Riley vizsgálja a helyszínen készült fotókat, Greg pedig kijelöli, hogy melyik motoros hol állt. A kis okos gépükkel rögtön látják, hogy melyik vértócsa kihez tartozik, eddig úgy tűnik mind Joey-é. A rendőrségen Catherine betuszkolja a kihallgatóba Joey csaját, ahol Brass várja őket. Joey nőjéről itt kiderül, hogy ő is beépített zsaru, Joey társa. Joey a Scratch nevű főnök után nyomozott. Azon az estén a csapos kapott egy telefont, ami után kiküldték az összes nőt és ő látta, amikor bekukkantott az ablakon, hogy Joey-t rugdossák. Ő telefonált a kocsma mögül a rendőröknek. Megtudjuk, hogy egy kamion kokain érkezik, valami másik motoros banda is rá akarja tenni a kezét és háború lesz. Brass itt közli a nővel, hogy ő már ne nyomozzon, mert Ecklie levette az ügyről. Ettől a nő megvadul kissé és közli, hogy márpedig ő nem száll ki. Jól van, higgadás.

A boncteremben a doki és Langston turkálnak Joey széthajtogatott mellkasában. A gyilkos szúrás végül  a halántékán érte. Nick a kocsma konyháján talált késeket vizsgálja, hogy Joey sebeibe melyikek illenek. Két kés illik Joeyba, a többi pedig egy másik motoros banda tagjainak a vérét viselik magukon. A sebek alapján nem került elő még pár kés. Brass telefonál az irodájában, megérkezik Joey felesége, Rita. A kissé homályos párbeszédből kiderül, hogy ők összetúródtak még régebben. Rita elmeséli, hogy Joey az egyik éjszaka belőve ment haza, megverte a nőt és kilopta a pénzét a pénztárcájából. Ezen az éjszakán látta meg a férjére tetoválva Tonya nevet, amitől biztos lett benne, hogy megcsalja. Egy nyomozó néz be és szól, hogy Tonyát most engedik szabadon. Rita és Tonya összenéznek az ablakon át.

Nick a helyszínnél, egy motoros zúz mellé, aki nem más, mint Langston. Bukósisakkal a fején egész jól nézett ki. Azért motorozik, mert - az ő szavaival élve - ha patkányt akar fogni, aki neki is patkánnyá kell válnia. Langston balra el, majd halálközeli élményben lesz része, mert egy csapat motoros veszi körül és hajt el mellette. Langston állja a sarat, rezzenéstelen arccal és karba tett kézzel várja, amíg elmennek mellette és csak utána pisili össze magát. Észrevesz az egyik ház melletti sikátorban egy halom szemetet meg kukákat, azok között pedig egy táskában ott lapulnak a hiányzó véres kések. Juhé.

A laborban Archie érdekes infóra bukkant, el is mondja hirtelen Catherine-nek: a hívás, amit a kocsma kapott, mielőtt Joey-t megölték, ebből a rendőrségi épületből indult. Vannak nekik kameráik az épületben, úgyhogy jól meg is nézik, ki volt a telefonáló, aki nem más, mint Rita, Joey felesége. A következő képeken Ecklie már Ritát kérdezi ki, hogy mi volt ez a telefon. Sajnos bármennyire is erőlködik a nő nem árulja el, miért telefonált oda. Közben kapjuk az infót még, hogy Tonya jelentett a drogról, amit kergetnek, előbb kell megtalálniuk a motoros banda fejét és a drogot is, mint a másik banda.

Nick és Greg bábukat pakolnak ki az autójukból a gyilkosság eljátszásához a kocsma előtt, ott áll Tonya autója is. Épp most engedték el, száll be az autóba és amint indít, felrobban az autó. Annyira előre borítékoltam, mint a szél. A bizonyítékok alapján dinamit volt az autóban és még azelőtt belerakták, mielőtt Joey-t megölték. Ezek szerint Scratch, a főnök tudott róla, hogy Tonya rendőr. A kocsmában Langston rekonstruálja a gyilkosságot, Greg Joey és Hodges Jackass, ki más!? Rita telefonja után kezdődött rögtön a gyilkolászás, úgyhogy Scratch-nek, a közelben kellett lennie ahhoz, hogy kiadja a parancsot az ölésre. Langston belenéz a telefonba és bizony poloska van benne.

Archie-hoz ugrunk, már hallgatjuk is, mit mond Rita a csaposnak aznap este: a telefonhoz kéri Joey-t, de a csapos közli, hogy a nőjével van, ettől Rita kiborul és közli, hogy Joey rendőr. És mindez még nem elég, Archie összehasonlított és bütykölt egy másik felvétellel is, amiből kiderítette, hogy Scratch nem más, mint a kocsma csaposa. Höhö, ezért nem volt neki fegyvere, ő a nagyfőnök. Scratch-re és a motorosokra váltunk épp indulnak elfelé, de rápacsálnak, mert van a motorokon nyomkövető, úgyhogy Archie barátunk mindent lát és közvetít.

Amikor a motorosok odaérnek a célhoz a kokóért, a rendőrök pár másodperc múlva szintén megérkeznek. Scratch még megpróbál vagánykodni és elmenekülni a mociján, de Brass kilövi a nyeregből. Brass az irodájából nézi komoran, ahogy Ritát elvezetik a rendőrök. Catherine jön be hozzá egy üveg whiskyvel, hogy akar-e Brass beszélgetni. Inni mindenesetre akar, mert két poharat vesz elő. És isznak.

Címkék: csi lv
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kranführer 2009.09.11. 10:31:33

CSI a király! Ez a monogrammom és motoros vagyok. Mi jöhet még?

makepeace 2009.09.11. 10:32:41

Ez mekkora rész volt!Motoros banda,beépített zsaruk,és Ally Walker!
A legjobb rész az évadban.
Ismét köszi a hv-t!

tóparti látomás 2009.09.11. 11:43:45

Ez aztán igazán klassz rész volt! Minden volt ami kell. Köszi hv!!

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.09.11. 17:58:53

@kranführer: komolyan CSI a monogrammod?:)) akkor ez a rész tényleg neked volt kitalálva:)

abszolút 5/5 rész volt szerintem is, csak úgy pörgött az egész és végre nem csak Langston körül kavargott a cselekmény.
süti beállítások módosítása