Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 5x11 - Élet a Babylon után

2009. szeptember 11. 14:00 - leeann

A csapat nagy része a kórházban van, de Brian és Ted még a Babylonban várja a rendőrök jelentését. Elöljáróban Carl megoszt velük annyit, hogy a robbanás oka bomba volt. 4 halott, 67 sérült, ebből 11 válságos állapotban. A hírek után Ted elrohan intézni, amit csak lehet, Brian pedig viszi a fejleményeket a kórházban virrasztóknak. Emm nagyon beparázik és hazamegy. Jön a doki, és a kórházbeli hírek jók. Mikeynak ugyan belső vérzése volt és kivették a lépét, de a teljes gyógyulás már nem kizárható. Közben a lányok is megkapják a Mikeyról szóló híreket és az éjjel rájöttek, hogy az életük hátralévő részében egymás arcát szeretnék látni ébredéskor.

A lányok azt tervezik, hogy később bemennek a kórházba, de megtudják, hogy Dusty, az egyik barátjuk meghalt a Babylonban előző éjjel. Brian a cégnél is szembesül a tragédiával, ugyanis az egyik grafikus is a súlyos sérültek között van. Ted viszont rendületlenül dolgozik és nem hajlandó foglalkozni a tragédia emberi részével, még annyira sem, hogy megkérdezze, hogy van Mikey. Ben összeszedte magát, és mivel már Mikey sincs életveszélyben, bemegy az egyetemre órát tartani, ahol a téma persze a nemrég mindenkit megrázó tragédia.

Mindenki rosszul viseli a történteket, és Emm a bezárkózás mellett döntött, vanília pudingot fal és Lana Turner filmeket néz. Drew-t megkérték, hogy mondjon beszédet a virrasztáson, amit a robbantás áldozataiért szerveznek, de Emm oda sem akar elmenni, pedig ezt Drew szemrebbenés nélkül elvállalta. Carl sejti, hogy Emm miért viselkedik így. Délután Ben visszamegy a kórházba és Deb elmeséli, hogy amikor Mikey 8 éves volt, kivették a manduláját, és egy zseblámpát vett neki, ami végig ott volt vele és így elterelte a figyelmét a műtétről. A történet után Mikey azonnal követeli is a zseblámpát, amivel jelzi, hogy magához tért.

Nagy az öröm Novotnyéknál, úgyhogy még egy meglepi már fel sem tűnik, vagyis az elveszett fiú, Hunter áll a kórterem ajtaja előtt. Brian elmegy Justinhoz és azonnal lehúzza szöszike lakását, pedig a lakásra szinte szavakat vesztegetni sem érdemes. Tehát Brian Justinnál van, és minden teketória nélkül elmondja, hogy miért jött. Elvenné szöszikét, ha már így végre rájött, hogy nem feltétlenül a saját boldogsága a legelső. Justin ahelyett, hogy pislogna a meglepetéstől, mint hal a szatyorban, közli Briannel, hogy nem megy hozzá, mert rendíthetetlen üzletemberünk csak betojt attól, ami Mikeyval történt.

Hunter elmeséli, hogy Disneyworld-ben dolgozott, és semmi olyat nem tett, amire a „szülei” nem lennének büszkék, és amint hallotta, mi történt, azonnal iderepült. Természetesen a fiúk örülnek Hunter felbukkanásának. Emmett még mindig régi filmeket néz, és nem képes felkelni vagy elhagyni a lakást, mert fél. Carl elmeséli, hogy ő is járt hasonló cipőben, de a sokk és a félelem elmúlik, ha az ember nem engedi, hogy erről szóljon az élete. Közben Ted egy kivitelezővel megbeszéli a Babylon helyreállításának terveit, de Brian nem nyitja meg újra, inkább eladja.

Brian valamit nagyon komolyan gondol, mert felhívta Jennifert, hogy dobja piacra a lakását. Persze Justinnak erről egy szót se, de Brian azt is elmeséli Jennifernek, hogy megkérte Justin kezét. Na a mama viszont pislog rendesen, úgy, ahogy Justinnak is kellet volna. Az is hamar kiderül, hogy Jennifer nem azért kapott majdnem szívbajt, hogy Brian el akarja venni a fiát, hanem azért, mert nem lesz Brian anyósa. Úgy tűnik Jennifer nem csak elfogadta Briant, hanem meg is szerette őt.

Elérkezik a közös virrasztás ideje. Drew egy nagyon korrekt és egyenes beszédet mond, mialatt Ted semmivel nem törődve a szaunában tölti az idejét. Drew beszédje után Deb is mond pár szót Mikeyról, és azokról, aki nem voltak olyan szerencsések, mint a kisfia. Egy 14-es támogató, mint ellengyülekező gyűlöletből kiabál csúnyákat, amire Ben azonnal reagál, és mikor a marha folytatja a fröcsögést, Ben „az erőszak nem megoldás” Bruchner professzor úgy kiüti a tagot, hogy az csak nyekken.

Brian azonnal szalad és próbálja leszedi a professzort a fickóról, akit alaposan helyben is hagyott. Persze egy ütés hozza a többit, és az időközben észhez tért Emmett is beleszalad egy ütésváltásba. Jelezném, nem egy pofonba, hanem egy ütésváltásba. Bent nehéz munka volt leszedni a tagról, de 3 embernek végre sikerült. Közben Ted elmeséli egy fickónak, akivel dugott egyet a gőzben, hogy magát hibáztatja a legjobb barátja megsérülése miatt. A fickó közli Teddel, hogy ez nem tőle függ, és nem ő tehet róla. Ted azt hiszi, hogy Mikey azért sérült meg, mert ő a pulthoz küldte egy italért.

Tehát Ted a bűntudat miatt feledkezett a munkába, ezért nem törődött semmi mással. Közben Brian elviszi Bent a helyszínről, hogy mentse, ami menthető, de Ben nincs kibékülve azzal, amit tett. Miközben Ben harcolt, Debbie és Hunter esznek egy kicsit a kórház menzáján. Kiderül, hogy ez a kis majom azért jött haza, mert aggódott Mikey-ért, és pokolian hiányoztak neki a „szülei”. A verekedés másnapján Emm már annyira jól van, hogy együtt fut Drew-val az utcán. A lányok pedig Dusty temetésén voltak, ami felveti Melben, hogy el kéne költözniük.

Mikey rendbe jön, Hunter itt marad és végre Ted is megnyugodott és beállított a kórházba egy csokor lufival. Brian elhívta Justint egy kis autókázásra, hogy mutasson neki valamit Nyugat Virginiában. Brian vett egy kacsalábon forgó vidéki kúriát. Persze ezzel nem megvenni akarja Justint. Össz-vissz csak azt akarja ezzel bebizonyítani, hogy képes bármivé válni, ha ezzel boldoggá teszi élete szerelmét. Justin nagyon jól ismeri Briant és látja, hogy ez most komoly, úgyhogy igent mond a legénykérésre. No kérem szépen, Brian és Justin újra Brian és Justin, és hamarosan házasok is. Lesz még pár izgalmas rész.

12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2009.09.11. 16:21:56

Igen, azért amikor az ember már azt hinné, hogy jön a "boldogan éltek..." rész, akkor azért még sikerült pár igen jó részt összehozniuk.

Remélem, a zavaros helyzet ellenére kijön az 5. éved is DVD-n, utálnám, ha ez maradna ki.

sunshine66 2009.09.11. 20:32:29

Egészen pontosan egy izgalmas rész jön még, vagy Ti tudtok többről?! Ha igen, megnézném azokat is :)))
Ebben a részben Ben viselkedése tetszik a legjobban, teljesen kivetkőzik magából a virrasztáson és ezzel először vívja ki magának Brian elismerését.
Ami pedig a B/J párost illeti, nem tudom, ki tudott volna annak a "lánykérésnek" ellenállni közülünk...:)
Köszi a HV-t Leeann!

Is 2009.09.11. 21:48:31

Eh, régen láttam, már halványak az emlékek... :)
Egy részbe belefért volna minden? De ja, most, hogy mondod, simán logikus.

leeann 2009.09.11. 21:52:40

Még azért akad 2db rész. Egy 12. rész és egy 13. rész. Úgyhogy még semminek sincs vége.

Emanuelle 2009.09.11. 23:30:47

Is! Milyen zavaros helyzet?
Valami van a vetítési jogokkal?
Már nagyon várom az 5. évad DVD-t!!

Is 2009.09.12. 06:44:54

Az Indexen meg a comment.com-on voltak hírek, hogy a Warner megszakította a kapcsolatot a mo-i forgalmazóval, s ezért többek között az október 13-ra tervezett 5. évad kiadása is bizonytalan.
A főoldalon most kint van, hogy van valami új cég, ami megkapta a jogokat, remélem, ez azt jelenti, hogy - maximum késéssel, de - megjelenik az 5. évad.

sunshine66 2009.09.12. 18:54:14

Igen, tényleg két rész jön még, ez a 11. volt, bocs...

naomi95 2014.12.05. 18:26:16

komikat el nézve ... ... senki se lepödik meg hogy brian meg kéri justin kezét :D

naomi95 2017.02.09. 20:26:43

:D nagyon sokszor :)

naomi95 2017.02.09. 20:26:57

:D nagyon sokszor :) meg néztem és imádom

naomi95 2018.05.18. 20:39:05

:( mér ez a vége annyi mindenen mentek keresztül :( de utálom a drámákat
süti beállítások módosítása