Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x12 – 17:00-18:00

2009. szeptember 11. 11:00 - Milo Rambaldi

17 óra van. A tizenkettedik epizód elején még mindig nem tudjuk, ki a nap főgecije, mint ahogy azt sem tudjuk, hogy mit akar. Egyébként meg kicsit a negyedik évad ismétlődött az előző epizódban, Kismedvét Jasszerrel egyetemben kivonták a forgalomból, a bunkerben bomba robbant. Egyéb frontokon Jack pedig Logan exelnökkel készül az orosz konzulátusra, mert a feltételezett főgenya irányítója ott van. Vágjunk is bele az évad eddigi leggyengébb részébe.

Kismedvét gördítik tova egy ágyon, túlélte a merényletet, eközben Jack és Logan exelnök szállnak autóba. Logan olyanokat mond, hogy tudom milyen egyedül lenni, ilyenkor beszél hozzám a belső hang, ami megmondja a tutit. Szerintem nem sokára megtudjuk, mi az a tuti. Bill telefonál, beavatja Jacket a merényletbe, és Carsonék terve annyiban jelesre vizsgázik, mindenki azt hiszi, Jasszer volt a tettes, holott nem is. Daniels alelnökkel közli a hadügyminiszter, hogy most ő az elnök, ennek annyira nem örül az alelnök, de azonnal Tom Lennoxot kéreti. Aki sehol nincs, Reed össze-vissza hazudik, Tom itt van, meg ott van, meg amott is van, erre a hadügyminiszter annyit mond: kutassátok át a bunkert. Most.

Reed az évad hülyeségét követi el, berohan Carsonhoz és Tomhoz, Carson még mindig kortesbeszédet mond, Tom nagyon unja, lőjél már le, baszki, minek ez a sok patrióta duma, de Reed közbelép, mi nem gyilkosok vagyunk, hanem hazaszerető állampolgárok, iszlamoplutokrata férgek rágják a nemzettestet, a hülye elnököt félre kellett állítani, de Tomot nem öljük meg. Mert mellénk áll. Igaz, Tom? Úgysincs más választásod. Mert Jasszerra kenik az egészet. Oldozzuk ki, jön a keresőosztag. Akik kérdezik, minden rendben? Igen, mondja Tom, de ezt a kettőt tartóztassátok le. Szoptál, Reed fiam. Tikktakktikktakktikktakk.

Trágyapofa alelnök érkezik repülőn, egyből hívatja Billy Boyt, miért is császkál Charles Logan szabadon? Mert nem volt más választás. Jó, de egyből zavarjátok vissza, ha vége ennek az egésznek. Említett Logan és Jack érkeznek a konzulátusra, Markov konzul már várja őket. Logan nem szarozik sokat, a kötelező körök után Markov torkának esik, tudom, hogy haverja vagy Gredenkónak, mert együtt szolgáltatatok Afganisztánban, és azt is tudom, hogy két éve te adtad a Sentox ideggázt a terroristáknak, és minderről felvett beszélgetéseim is vannak, amiket postázok Moszkvába azonmód. Markov tagad, Logan kimegy, de szerinte Markov hazudik, igaza van, mert egyből Gredenkót hívja, aki ki van bukva, hogy minek szarozok itt ezekkel a hülye arabokkal, ha kiderült a szerepünk? Markov szerint még nem. Közben Jack Chloet hívja, csinálj légyszi áramszünetet. Miért is? Mert be akarok menni. Na ezen Logan kiakad. Nem volt elég neked a kínai vendégszeretet? Most pirogot akarsz enni évekig? Tikktakktikktakktikktakk.

Rég nem látott Karen Hayes tévézik a mobilján, hívja hites ura, hol a faszba vagy, Karen? A reptéren, jön a válasz. Majd jön a meglepődés is, amikor Karen értesül a merényletről. Őgy dönt, visszarohan a Fehér Házba, és visszavonja a lemondását. Nofene, és ehhez Tom mit szól majd? Ezt nem tudjuk mert, mert érkezik Trágyaarc, aki az arab vért minden amerikai gyereknek reggelire programot akarja, ehhez képest sikítófrászt kap, amikor kiderül, hogy Assadnak semmi köze a merénylethez. Viszont Tom viselkedése mindenkinek gyanús, így Trágyapofi azt ajánlja fel, hogy elfelejtek neked mindent, Tom fiam, életbe léphet a terved, de akkor mögém állsz. Tom nem tűnik túl megértőnek, de nem nagyon van más választása. Azt azért megjegyzi, hogy Reed és Carson terve ügyes volt, mert a drága alelnök úr úgy megette, ahogy azt illik.

Jacket látjuk már, betör a konzulátusra, Chloe kiiktatja az áramot, Jack berohan Markovhoz, akinek pont annyi ideje van, hogy a vészgombot megnyomja. Az őrök kint tombolnak, Jack bent tombol, lecsapja Markovot, majd hívja Billt, hogy helyzet van. Bill baráti jó tanácsa: hagyd el a konzulátust, most. Jack válasza: nem, ameddig meg nem tudom, hol van Gredenko. Ennyi értelmetlen hülyeséget, mint ebben az epizódban, már rég láttunk a 24 keretein belül... Tikktakktikktakktikktakk.

Trágyaarc nézegeti az elnöki széket, bele is ülne, csak az érzés kedvéért, de a jókedv és móka nem tart soká, három menetben kiütik. Először is megtudja, hogy Karen Hayes visszatér, és Karen nincs Tom tervének a pártján. Másodszor is megtudja, hogy Jack mit tett a konzulátuson, mégis azt mondja Billnek, Jack tegye, amit tennie kell, de gyorsan. Harmadszor meg telefonál az orosz elnök, aki teljesen ki van akadva, őt hűtögeti. Eközben Jack Markovot műtögeti, a biztonsági emberek odakint. Nem lépnek, mert Jack közel van a konzulhoz, aki egy ujjműtét után bevallja, hogy Gredenko az előző epizódban látott játékrepülőkkel akarja a bombákat célba juttatni. Jack menne kifelé, de ekkor elkapják az őrök, és a népi Kína után a nagy Oroszország is díszállampolgárává fogadja Jacket. Tikktakktikktakktikktakk.

Nincs idő fellélegezni, jönnek az újabb hülyeségek. Trágyaarc beszédet mond, a lényeg: az elnököt megmerényelték, él, de nem nagyon, ezért most visszavonunk egy-két polgárjogot. A CTU-ban eközben Morris csak úgy betör egy védtelenül hagyott orosz számítógépbe a konzulátuson (mert ilyenek csak úgy vannak), kiderül, hogy Jacket elfogták. Bill remek ötlete: rohamozzuk meg a konzulátust, menekítsük ki Jacket, így az alelnök helyzet jobb lesz Moszkvával szemben. WTF? Ez hülye. Eközben Jack is akcióba lép, az őrét próbálja meggyőzni arról, hogy Markov mekkora genya, a saját hazája ellen cselekszik, viszont ha az őr igazi hazafi, akkor szól a CTU-nak, és elmondja, hol van Gredenko. Jack szövege hat, az őr el is indul telefonálni, éppen Billt kapcsolnák, amikor hátulról lelövik az őrt. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

báró Csekonics 2009.09.14. 14:53:45

A pirog nem is olyan rossz kaja pedig...

hebrew_hammer 2009.09.28. 12:29:03

Nem volt ez olyan rossz rész.
Amikor az őrt lelőtték, felüvöltöttem:
na nemááááááááááá!
Ennyit tépte a száját már majdnem sikerült amikor mégese?????
C'moooooon!
süti beállítások módosítása