Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szomszédok 3x23 (67. fejezet, 19891116)

2009. szeptember 08. 08:00 - Milo Rambaldi

Az „all time low”-t és annak levezetését követően egy kicsit javuló színvonallal egészen nézhető részt kaptunk ismét. A halottak napja volt a heti fő téma, így megtudtuk végre, hogy néhai Szikszay és Ádám szülei 1956-ban szenderültek jobb sorsra, azt viszont nem tudjuk, ki lőtte el az emeletet. Az ivadékokat tekintve lehet, hogy ők maguk. Junior a sokéves átlagnál is hülyébb volt, Ádám meg az új mentős lánnyal hetyeg. Takiék adakoztak, Vágásiék a temető-iskola-kórház Bermuda-háromszögben mozogtak.

Hajnali körkapcsolás van, reggel fél ha van, Junior kel a bárányszőrös falvédővel (divatos darab 86-ból), ki van akadva, hogy sok az órája, minden nap nulladik óra, apja is kiakad, mert felébreszti. Akkor még jobban kiakad, amikor Senior közli, hogy a havi kajapénzt ruhára költötte, Flóra szülinapi tortájára sem nagyon van pénz. Lenke is korán megy dolgozni, Bőhmmel megbeszélik az élet nagy igazságait, mint kevés alvás öregen, aggasztó politikai helyzet, szerencsére érkezik Feri, így Lenke elhúz. Ferit otthon a hullasakál Jutka várja, aki bizonyítja az örök tézist: nézd meg az anyját, fojtsd meg a lányát. Frusztra sírva könyörögne a receptért, Jutkának semmi nem jó.

Lenke azért ment korán dolgozni, hogy az öregeknek öt dekás adagokba csomagolja a párizsit. Micsoda filantrópia! Sakál Judy eközben már az iskolában rosszalkodik, a tanárok valami Mátyás királyos pályázaton indulnának, de Jutka nem támogatja, mert csak a munka van vele, és sok pénzbe kerül. Mindenki meglepődik a frusztravírus eme hirtelen támadásán, holott ez csak a természet rendje. Snitt. Etus ruhát vesz unokájának, ez IS drága, Ádám meg megy a gyermek tortájáért. A cukrászdában két meglepetés is van: GG éppen valami csempészbizniszt tárgyal egy amerikás magyarral.

Egy másik asztalnál meg Balek medika bűvöli Ádámot, oda is édesgeti. Várja egy barátját, na nem ÚGY barátja. Ádám szeretne ÚGY, mondja is neki, szemeddel látsz, szíveddel érzel, ha bármi fáj, csak nekem mondd el. Medika nem ellenkezik, GG viszont nagyon figyel, majd lecseszi a partnerét. Nem elég, hogy elbuktad a 30 dolláromat, a majmaimat elkobozták a határon, nekem meg vissza kell fizetnem a pénzeket a leendő gazdiknak. Az érzelmi törésről nem is beszélve. Snitt. Feri és Taki dumálnak, Taki bevállalja Frusztra hazaszállítását a kórházból, ingyen és bérmentve. Mert Lenke szemét rendbe hozta. Mindenkinek lehet mázlija.

Junior és Szűcs Gabi vásárolnak könyvet Flónak, és Gáborunk pontot érő lövést ad le azzal, hogy egy olvasni sem tudó gyereknek minek könyv, ellenben Junior kivételesen okosan védekezik, te az én pénzemet nem költöd, te rohadt állat. Senior is ki van akadva, duplán is. Klarissza nem akar többet jönni, mert nem bírja a bajuszgyantát, jobb lenne egy epillátor, de GG szerint arra nincs pénz. Bányarém egyébként elvált a férjétől, mert az vett egy másik villát. Jó, hogy nem kést. Bár nem a Kék Fényt nézzük. Mikor Juli lelépéssel fenyegetőzik, GG közli, hogy láttam a jó doktort valami helyes kis angyalkával. Nem hat a szemétség, Senior lemajmozza Gábort.

Frusztra érkezik haza, hálálkodik, majd ájtatoskodik egy sort, mindenkinek mindenért pénzt kell adni. És ne hagyjatok itt, ebek harmincadjára, nem tudok menni. Feri hívja is Minifrusztrát, menj anyádba, bocs anyádhoz, jó? Nem jó, de nincs mit tenni. De van, inni kell, ha fáj, ha bánt az élet. Fogtündér és Erdészke ezt teszik, Gyümike leadta próbacikkét a Tourinformnak, még a végén újságíró lesz? Vagy csak Desirétől vesz oboaórákat? Majd meglátjuk, Erdészke tart az utóbbitól, kap is a pofájába. Eközben Junior szenved a kisded ajándékának csomagolásával, Etus szerint minek, kibontani sem tudja, elolvasni meg még úgy se, majd Junior bevallja apjának, hogy gyűjtött egy karót magyarból, kicsit rossz a hejesírása. Ádám szerint mindjárt gyűjt egy pofont is.

Lenke ül otthon feltett lábbal, fáj a térde, az orvos szerint meg lejárt a garancia. Hányszor mondjam még Lenkém, hogy gömbcsukló-gondokkal nem az orvoshoz fordulunk, hanem a T-1000-es karbantartóba? Kellene már egy szoftverfrissítés az öreglánynak. Közben Jutka szervírozza Frusztra vacsoráját, aki közli, hogy biztos attól van rossz kedved, hogy itt kell lenned, és engem, szegény anyádat kell ellátnod, ne érdekeljen, hogy mostam a szaros pelenkádat. De Jutkának nem ez a baja. Azt hitte, hogy terhes, oszt kiderült, hogy mégse. Kicsit nem lehet terhesnek lenni.

Sümeghy évődik Bőhmmel, miért nincsenek modern újságok, na add ide a tévéműsort, mi lesz este az osztrák egyen, melyik opera? Nem megyek Bécsbe, ne zaklass, Lila Pause is ezért dobott. Nem, nem írom alá a rovarirtós papírodat, csak akkor, ha nem árt a hangomnak. Bőhm örömködik. Se hangya, se hangja, fasza. Amúgy meg fázom a népszavazástól (az a bizonyos négyigenes – a szerk.) Snitt. Fló szülinapjával zárunk, kap tortát, asztalra csatolható széket, rugdalózót, könyvet, nagyon nem érti a kiscsaj, mi megy körülötte, csak néz ki a fejéből bután. És csapkodja az asztalt. Senior azért megkérdezi, hogy kivel randevúzott Ádám a cukrászdában, de erre csak azt a választ kapja, hogy azzal a nővel, akivel az egész éjszakát együtt fogom tölteni. Így legyen.

Címkék: szomszédok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2009.09.08. 09:42:36

Bár a sorozatot nem követem, de a hogyvoltokat ötletszerűen olvasom. Egyszerűen tetszenek :), köszi.

Acron 2009.09.08. 12:27:00

A "Lenke ül otthon feltett lábbal..." kezdetű szakaszt egyszerűen nem lehet fokozni!! Nagyon ott van! Köszi, pusz:)

makepeace 2009.09.08. 12:36:12

Zseniális!!!Köszi!!!

Gabba 2009.09.08. 13:06:21

Ismét penge a hv, grat!

Nem baj, hogy Juniornak rossz a hejesírása, majd kilyavíttya!

Texy 2009.09.08. 14:18:26

Minifrusztra! xD
Nagyon ott van! Imádom a szomszédok hv-t! :)
Csak így tovább!

SunnySmile 2009.09.08. 15:47:50

Ennek a mostani hv-nak az olvasásával odáig jutottam, hogy lássuk csak:
Első bekezdés :"Az ivadékokat tekintve lehet, hogy ők maguk."
Itt leestem a székről a röhögéstől. Még mindig vigyorgok rendesen. Azt hiszem majd otthon olvasom tovább, mert a munkahelyen több röhögőgörcsöt nem tudok megmagyarázni.
:D
süti beállítások módosítása