Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 4x06 - Dr. Faith Wolper

2009. szeptember 08. 12:00 - Madmoazell

Kicsit döcögősen halad ez az évad a részemről, de azért szépen lassan eljutunk valahova, pláne, hogy a sztori innentől kezd kumulálódni. Vágjunk is bele, méghozzá fiainkkal, akik éppen pasis hétvégét tartanak, egyenfürdőnaciban, egy nagyon menőnek kinéző, ámbár csak pasik által látogatott wellnes-szállóban. Sean teljesen el van ájulva, hogy mindenki jól néz ki, mindenki tök barna, és hogy Christian le akarja gyantáztatni a mellkasszőrét. Mert az olyan, mint egy pulcsi. Mikor Sean visszautasítja az ajánlatot, majd elrohan, Christian utánaszalad, és... bemegy a műtőbe, ahol a háttérben egy rakás csupasz félisten áll, Kimber és Michelle pedig gyantát kenegetnek Sean mellkasára. Sean összeomlik, egy csókkal kell újjáéleszteni. Persze, hogy ez csak egy álom, Christianből megint kijött a látens meleg.

Reggel Sean lefoglal egy extra hétvégét a második nászutukra Juliával, méghozzá a Four Seasonsbe. Julia azon aggódik, hogy a legkisebb ugrifüles, azaz Connor mit fog szólni az egész hétvégés eltávozáshoz. A drámai pillanatot az is emeli, hogy Marlowe gyomra ég. Blugy blugy.

A délelőtti műtétnél Christian majdnem elrohan, mikor meghallja a Village People-t a hifiből. Nesze neked Macho Man. Aztán persze kiborul az a bili is, hogy Dr. Troy bangeli a főnököt, Sean meg megszeretgette az éjszakás-nővért. Nem jutnak túl sokáig a hisztiben, ugyanis megérkezik Burt Landau, egy álló pénisszel együtt. Ennyit a pénisz-pumpáról - fel még fel lehetett tenni, le már nem lehet húzni. Mivel a főnökúr köszvényes, Christiannek kell leoperálnia róla a cuccot. Megtudjuk, hogy Burt és exnej úgy dugtak, mint a nyulak, aztán az asszony meghalt, mire jött Michelle, és kitört a hatalmas szerelem. Mire a sztorinak vége, a jég és a gyógyszer hatni kezd, a péniszpumpa leold, irány asszonyka irodája.

Napibetegünk nem más, mint Christian pszichiátere. A hölgy elmeséli. hogy diagnosztizált szex-megszállott, és nem élvezte a múltkorit Christiannel sem, most viszont kérne egy szívességet. Tetoválást kellene a derekáról lelézerezni - "Marco tulajdona" címmel. Rossz emlékek, Faith életének mélyrepülése, ezért kéne most azonnal levakarni onnan. Christian belemegy, bár a hölgyike látványától nincs nagyon oda. Este váratlan látogató érkezik a McNamara-villába - Monica, az éjszakás nővér-jelölt, bizony, az, akivel Sean humpy-humpyzott. Marlowe lebetegedett, ezért Julia megkérdezte a csajt, hogy tud-e valakit ajánlani pár napra  - Monica pedig boldogan igent mondott. Sean ki van bukva, Julia nem sejt semmit, Connornak meg úgyis mindegy.

Christian nekiáll leszedni Faith tetoválását, miközben a nő folyamatosan osztja neki az észt, hogy biztos szerelmes Seanba, és még mindig nem mondta el neki, mire Dr. Troy elmeséli az álmát. A dokinő megoldása - Seanon keresztül jön ki a stressz, amit a Michelle iránt érzett szeretete okoz, meg az, hogy titokba kell magukat tartani. Kicsivel később Michelle rátör Macho Manünkre az irodában, hogy most és itt szeretne vele huncutkodni, de Christian ki van borulva, hogy főnöknő csak tartalék-faroknak tartja, és szakít a nővel. Brühühü. Szegény Michelle panaszkodik, hogy csapdába esett a férjével, akivel 6 hónapja nem volt semmi ungibungi, még a péniszpumpa ellenére sem.

Sean meglátogatja Monicát otthon, aki éppen köldökpiercinget csináltat magának. Sean persze nem hagyhatja, hogy ez felügyelet nélkül maradjon, ezért megcsinálja neki. Tiszta erotika, izzik a levegő, Monicát beindítja az akció, de díszapánk inkább kifizeti, hogy ne kelljen dolgozni jönnie hozzájuk. A csaj bekattan, és nekiáll bőgni. Faith a rendelőben azon gyönyörködik, hogy teljesen eltűnt a tetoválás, Christian pedig eldicsekszik a legfrissebb szakításával neki. Kiderül, hogy Faith radarja bedöglött, és azt hitte, hogy a dokink által vágyott nő nem más, mint ő. Bukta, de nagyon.

Hazaérve Sean kiborul, ugyanis Monica nem hallgatott az elbocsájtásra, és most éppen Connort szoptatja. De hogy miből.. Na mindegy. Julia közben elment kondizni, éjszakás nővérünk megzakkanva nem akarja odaadni neki a gyereket, és megzsarolja, hogy ha hívja a rendőröket, akkor elmondja mindenkinek a viszonyukat. Hiszti ide, hiszti oda, Sean végül megkapja a gyereket, Monica pedig hisztizve távozik, hogy majd ő elmondja Juliának, hogy előleget kapott. Dirr-durr. A rendelőben elmeséli Christiannek, hogy mi történt Monicával korábban, aki szerint tökmindegy, a kiscsaj mit mond, teljesen zakkant, és Julia úgyis férjecskéjének fog hinni. McNamara eléggé tré állapotban van, újra behaluzza Escobart, aki ebben az évadban lassan már többször szerepelt, mint a sajátjában. Mai jótanácsa a következő: Sean nyírja ki Monicát, azzal minden megoldódik.

Hogy ebből mi lesz, majd kiderül, mindenesetre Christian meglátogatja Michelléket, Burt ugyanis telefonált, hogy rosszul érzi magát. Összeesküvés ez a javából, a ház ura mindenkit behív a könyvtárba, hogy adjon nekik egy ajándékot. Szexi fehérneműt és köntöst - hogy legközelebb használják, ha lefekszenek egymással. Mert Burt mindent tud, és most nagyon csalódott. Christian benyögi, hogy már vége, mire jön a kérdés - mi van akkor, ha Burt nem akarja, hogy vége legyen? Azt találta ki ugyanis, hogy ha Dr. Troy kielégíti Michelle-t, akkor az mindenkinek jó lesz, és még ő is ott lesz, hogy vigyázzon drága nejére.A vége jó szokás szerint zsarolás lesz - ha nem fekszenek le egymással Burt szeme láttára, a főnökúr tönkreteszi az egész céget. 24 órán belül dönteni kell.  A következő snittből pedig kiderül, hogy Burt is pszichiáterhez jár - aki nem más, mint Faith, és benne tisztelhetjük a szellemi anyját a korábban lejátszódott szitunak.

A rendelőben Monica meglátogatja Seant, aki azonnal el akarja kergetni. Kiderül, hogy Connor addig harapdálta a cickóit, amíg azok be nem gyulladtak. Muháhá. Jön Escobar, meg a jó ötletei, hogy most kéne a csajt kinyírni, és Sean láthatóan el is gondolkozik rajta egy pillanatra, aztán letesz róla, és inkább pszichiátriára küldi a lányt. Monica inkább a rendőrségre szalad. Sean rohan utána, mint az őrült, de valaki odafent igazságot szolgáltat, mert Monicát úgy elcsapja egy busz, hogy nem is kel már fel soha többé.   

Christian és Michelle"egymásnak esnek", de a csókról le vannak tiltva, mert azt csak Burttel lehet. Néhány instrukció és közbemagyarázás után azért elkezdik élvezni a dolgot, Burt meg csak ül, mint a fakutya. Otthon Julia nem érti, hogy mi van Monicával, Sean persze semmit se tud, és szegények még csak nászutazni se tudtak elmenni. Majd máskor, bár az újra felbukkanó Escobar annyira nem ért ezzel együtt. Sean bőg, mindenki szeret mindenkit, szent a család. Meg a boldogság.
 

Címkék: kés/alatt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása