Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x11 – 16:00-17:00

2009. szeptember 04. 09:00 - Milo Rambaldi

16 óra van. Jack családja szolgáltatta a fő programot az előző órában, GeciFaternek nem sikerült Marilynt elkapnia, ezért fogolycserét hajtott végre, Josh szabadult, Jack ment fogságba, az apja le akarta lőni, aztán mégsem. Ehelyett ott hagyta Charles Logan exelnök számát, aki úgy tűnik, Amerika minden szaros ügyében benne van. Kismedve eltávolítása is beindult, Reed lecsapta Tom Lennoxot, így nem tudta figyelmeztetni a biztonsági főnököt a közelgő bérgyilkosra. Jasszer barátunk pedig TV-beszédre készül. Mellesleg meg rá akarják kenni az elnökgyilkosságot. Abu Fayed pedig szabadon rohangál három táskabombával.

Fayed cseszegeti Gredenkot, hogy hol a pénze, mikor kapja meg a bombák után a százalékát, meg egyebek. Gredenko ki van akadva Abura, és úgy gondolja, hogy az arabok és a nyugat a nap végeztével majd kipusztítják egymást, és akkor eljön az ő ideje. Kedves kis páros. Fehér Ház. Fuckisztán nagykövete érkezik, aki már volt korábban is, elhűl, amikor meglátja Jasszert, te rohadt terrorista állat, miattad halnak meg az ártatlanok. Akkor még jobban elhűl, amikor kiderül, hogy Jasszerből új Friderikusz lesz, terror talkshowt indíttat vele Kismedve. De a totális fagyás akkor következik be, amikor Kismedve a következő opciók közül választat vele: vagy mögénk áll a miniszterelnökötök, vagy lebombázunk titeket.

CTU. Arabicsa és Bill próbálják elemezni a nagy semmit, ez nehezen megy, szerencsére telefonál Jack, elmesél mindent. Billy Boy pedig elmeséli, hogy Logan elnök szemétségéről senki nem tudott, mert csak az igazságszolgáltatás hátráltatása miatt van házi őrizetben. De a Palmer gyilkosságban játszott szerepe titokban maradt. Marilynnel jön egy-két romantikus pillanat, majd szomorú elválás. Fehér Ház. Reed becsempészi a bérgyilkost, aki nem más, mint Carson (6x09). Hozott magával játékbombát, de mielőtt a Kinder meglepetést elkezdik összerakni, ki akarja nyírni Tom Lennoxot, de ezt Reed nem hagyja, szerinte Tom még jól jöhet. Amúgy is a bombának akkor kell robbannia, amikor Kismedve és Jasszer egyszerre, egy helyen van. Tikktakktikktakktikktakk.

Fehér Ház. Egyre idegesebb Reed küldözget Tom nevében e-maileket, közben az elnök titkárnője keresi rajta Tomot. CTU. Chloe és Morris vitatkoznak, Morrisnak nem megy ez ma, azt hazudja, beszélt a támogatójával piaügyben, de Chloe szerint nem. Hívja is a csajt, de rögzítőn van a telefonja. Arabicsa is fontoskodik egy sort, jelenteni fogja Billnek, ha Morris bármi furát csinál. Ijesztő! Jack érkezik Logan exelnökhöz, aki saját bevallása szerint is rendes jogkövető állampolgár lett a két évvel korábbi énjéhez képest, visszatért a hitéhez, és feltételek nélkül segít. Jaja, nekem meg sanghaji bártáncosnő a nénikém, homokért kefél, és övé a Szahara. Logan szerint a kulcsember egy Markov nevű konzul, akivel tökfogási viszonyban vannak, minthogy benne volt az ötödik évadbeli összeesküvésben, csak erről senki nem tud. Így a hivatalos út kizárva, csak hátulról lehet. Jack nem bízik Loganban, de nincs más választása. Tikktakktikktakktikktakk.

Jack hívja Kismedvét, képzeld, Logan akar nekünk segíteni. Mintha megbocsátást szeretne, lehet, hogy a felesége gyógyszereit most ő vette be véletlenül? Kismedve kiakad, majd beszél Logannel, aki olyanokat mond, hogy neki is segített David Palmer, amikor szar helyzetbe került, és most ő is segíteni akar, erre azt kapja, hogy igen, segített David, erre cserébe megölted. Végül is Logan megkapja a kilépési papírját. Gredenkohoz érkezik közben egy katonai játékrepülő, amire azt mondja, na ma megtudják az amerikaiak, mire költötték az adódollárjaikat. Magyarország ebbe a versenybe egy röpképtelen papírrepülővel nevezne, amit hatályon kívül helyezett adójogszabályokból hajtogattak.

CTU. Morristól el akarják venni a munkáját, mert úgy gondolják, nem képes ellátni, de Morris megvédi magát, tudom, hogy megcsináltam Fayednek a bombaaktiválót, de most jóvá akarom tenni a hibámat, OK? Bill szerint igen, Arabicsa szerint nem, de Arabicsa senkit nem érdekel. Fehér Ház. Reed be van tojva, nem is tudom, akarok-e elnököt ölni, de Carson szerint most már nem lehet visszafordulni, és amúgy is, ő szereli a bombát, Reednek kuss a neve, robbant és kész. Tom meg becelluxozott szájjal bólogat a sarokban némán. Tikktakktikktakktikktakk.

CTU. Arabicsa a terroristák hajszolása helyett Morris irományait elemezgeti, hihetetlen, hogy erre itt mindig jut idő. Szerinte hibás a táblázat, mert nincsenek egyes cellák kitöltve. Chloe falaz, majd Morris elé áll, aki annyit mond, ezeket egyébként sem szoktam beírni, Arabicsa kapja be, akkor is maradok. Mert szükség van rám. Logan exelnök öltözködik, közben bibliai idézeteket mondogat, meg olyanokat, hogy egyszerre egy lépést, Charles. Ez készül valamire. Jack szerint is, ráadásul az orosz konzulátuson tehetetlenek, mert nem amerikai felségterület.

Morris támogatója hívja vissza Chloet, nem beszélt Morrisszal, Chloe kiakad, berohan a férfi klotyóba, ordít egy sort, Morris is, hogy már más a támogatója, és hogy Chloe mániás. Az lehet, de a beszélgetés végén előkerül a whiskys üveg a farzsebből, majd kiönti a mosdóba a maradékot... Fehér Ház. Bombaszerelés megy ezerrel, Tom fullad a cellux alatt, Reed kibontja, de Tom szívatja, az elejétől fogva ellened voltam, és rosszabb vagy, mint Fayed. A bomba közben elkészül. Egy diktafonba van rejtve, három méter a hatótávolság. Carson kérdezi, kész vagy? Reed kész van minden értelemben véve, de ha menni kell, akkor menni kell. Tikktakktikktaktikktakk.

A rángógörcsös Reed addig ügyeskedik, amíg a TV-pódium felé veszi az irányt, majd síkidegen behelyezi a diktafont az irattartóba. Kismedve érkezik Jasszerrel karon öltve, most már jó barátok vagyunk, együtt visszük a bőrünket vásárra. Szó szerint, barátom... Reed ott téblábol, kérdezik is tőle, hol van Tom? Nem tudom, megyek, előkeresem. Tom eközben szökni próbál, de Carson besokal, és azt mondja, ha az elnök meghal, épp ideje, hogy a kabinetfőnök is felkösse magát, nemde? El is kezd kötelet gyártani. Reed közben persze nem Tomot keresi, kint áll, aktiválja a bombát, Jasszer észlelné, hogy valami folyadék csöpög a pódiumból, bombát kiált, de késő, a bomba robban. Káosz, sötétség, rohangálás, elemlámpák, ordibálás, hol az elnök? Ott az elnök. A földön. Véresen. Eszméletlenül. Holtan? Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása