Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 4x19 - Az újhold

2009. szeptember 02. 14:00 - leeann

Will és Tara kézenfogva sétálnak és közös cicát terveznek, sőt Tara már hivatalos az örsi gyűlésre is, úgyhogy befogadták. A démon aktivitás mostanában nem túl nagy, de minden ilyen csendes időszak után végzetes vihar jön. A vihar előszeleként beállít mindenki kedvenc farkasa, Oz. A keveset beszélő farkas most nagyon is beszélni akar, így estére megbeszél Will-el egy találkozót. Tara ezt a nagy visszatérést nehezen viseli, így a sulira hivatkozva hamar lelép. Este Riley kicsit kifaggatja Buffyt arról, hogy mi volt Will és Oz között, és a katona csak ekkor tudja meg, hogy Oz farkasember.

Riley nem érti, hogy lehet járni egy veszélyes elemmel, amin Buffy vérig sértődik, hisz ő is járt egy vámpírral, persze ezt nem köti a katona orrára. Este Will és Oz beszélgetnek, méghozzá a szabadban és teliholdkor, és Oz nem változott át. Itt van, amire mindketten vágytak, de ki tudja, hogy még időben, vagy nem. Oz elmondja, hogy azért jött, mert most végre megadhatja Willnek, amit a lány szeretett volna. Majd meglátjuk. Szóval mialatt Will és Oz évődnek, az Iniciatíva katonái démonokkal küzdenek és nem állnak nyerésre.

Will és Oz egész éjjel beszélgettek, és amikor a lány elmegy a fürdőbe Tara kopogtat az ajtaján. Oz nyitja ki, Tara pedig inkább elmegy, pedig Oz beinvitálta őt. Buffy és Riley között sem minden oké, mert a vadász még mindig nem tudja megemészteni, hogy a pasija nem túl rugalmas démon- és vámpír ügyben. Közben az Iniciatívában baj van, mert egy csapat odaveszett az éjjel. Riley rohan a hivatalba, Buffy pedig hazamegy, ahol Will csak gubbaszt.

Buffy megkérdezi, hogy mi volt, de Will nem lelkendezik annyira, mint kellene. Elmondja, hogy Oz megtalálta a gyógymódot az átváltozásra, és ez mennyire király, de ez nem elég. Ő nem Tara, és Will szívében egyszerre csak egy szerelemnek van hely, még akkor is, ha ennek a szerelemnek a tárgya nem fiú, hanem lány. Buffy kicsit kiakad, de támogatja barátnője döntését, ami még nem egyértelmű, de erősen körvonalazódik. A lányok lelkiznek, Spike-ot pedig Adam látogatja meg, és szeretné, ha hidrogénhaj csatlakozna hozzá.

A lelkizés után Will megfogadva Buffy tanácsát úgy dönt, hogy elmondja minden érintettnek, hogy mit érez irántuk. Az első Tara. Will elmondja a lánynak, hogy az éjjel csak dumált Ozzal, és most nem igazán tudja, hogy mit tegyen. Tara szerint azt kell tennie, amitől boldog lesz, és nagy ölelést váltanak a lányok. Később a farkas megérzi Will szagát, de nem ő közelít, hanem Tara. A lányt teljesen beborítja Will illata, amiből Oz arra következtet, hogy a lányok között több van, mint barátság, emiatt erősen rángatja a lányt.

Oz úgy kiborul, hogy Tibet ide, varázslat és önkontroll oda, azonnal farkassá válik. Tara menekül Oz elől, de az Iniciatívás fiúk pont erre járnak, és kábítólövedékkel meglövik a farkast és bezsákolják. A fiúk azt hiszik, hogy ez a démon ütötte ki a csapatot éjszaka. Tara próbálja elmondani, hogy ez csak Oz, de a katonákat ez nem érdekli. Tara sietve elmondja Willnek, hogy mi történt. Will azonnal elrohan és a csipet csapat összeül, de nem érik el Rileyt, pedig ki kellene szabadítaniuk Ozt.

Miközben a farkast ketrecbe zárták, Adam azt ígéri Spike-nak, hogyha segít elkapni a vadászt, megszabadítja őt a chip-től. A vámpírnak első körben tetszik a terv. Közben Riley nem akar sokat vacakolni azzal, hogy ez az a démon, ami megölte a társait, vagy nem, azonnal le akarja lőni, de Oz éppen akkor visszaváltozik. Oz halott farkasból kísérleti patkány lett, és Riley hiába tudja, hogy ki ő, nem osztanak most neki lapot. A csapat nem igazán tudja, hogyan jusson be, de azt tudják, hogy mindenképp megmentik Ozt.

Ekkor viszont egy szőkét hoz be a szél az ajtón, aki azonnal felajánl egy idegenvezetést az Iniciatívában a hátsó ajtón keresztül. Ő ugyanis tudja az utat, hisz arra szökött meg, mint 17-es őrizetes. Közben Riley megtudja, hogy mi a különbség démon és démon között, vagyis ruhát visz Oznak, és megpróbálja kijuttatni a megkínzott fiút a bázisról. Persze nem sikerül, jönnek a fafejű katonatársak. Riley is rács mögé kerül, és Oz is. Most aztán lehet menteni kettőt is.

Azt azért sikerül megtudnunk, hogy Spike Adamtől tudja a hátsó bejárat titkát, és valami tervük van azzal, hogy a csapatot be akarják oda juttatni. Miközben Buffy, Will és Xander bejutnak Spike (és Adam) segítségével az Iniciatívába, Giles és Anya megszüntetik az áramellátást a környéken. Buffy és csapata a főkatonához mennek, akitől megtudják, hogy már nem csak Oz a fogoly, hanem Riley is, aki menteni próbálta, úgyhogy most már 2 mentendő van. Buffy szalad Rileyért, majd a parancsnokkal együtt az indulnak Ozért.

A csapat persze kijut, és Riley most már nem mehet vissza katonáékhoz, de nem is bánja, mert ez már nem ugyanaz, mint ami kezdetben volt. Riley is a parancsnok által anarchistának titulált csapat tagja lett. Buffy és Riley a romos gimiben húzza meg magát az izgalmas kaland után. Riley végre belátja, hogy a démonok sem mind rosszak, így Buffy úgy látja, hogy itt az idő vallani a saját múltjáról. Will és Oz megbeszél még egy-két dolgot, és érzékeny búcsút vesznek egymástól. Miután Will elbúcsúzott Oztól, Tara ajtaján kopogtat, és elmondja a lánynak, hogy vele akar lenni és őt szereti.

Címkék: buffy
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jester 2009.09.02. 16:02:10

coming out. Jó rész volt szvsz.
süti beállítások módosítása