Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szomszédok 3x21 (65. fejezet, 19891019)

2009. szeptember 01. 14:00 - Milo Rambaldi

Minden idők legrettenetesebb Szomszédok epizódja volt a legutóbbi, annyi politikai okítást kaptunk, hogy még mindig zsong a kisagyam a sok hülyeségtől, amit meg akartak etetni velünk. Volt október 6-i fasorültetés, október 23-áról polemizálás, de mindkettő bénán, óvatoskodva, hiába, még nem tudni, mit hoz a pártkongresszus. Elvileg ma már a kongresszus után vagyunk, így csak múló ábránd, hogy javulni fog a színvonal. Ezen túl mi történt? Semmi lényeges. Junior megy Velencébe, GG ismét lánykereskedik.

Bőhm hozza a kukát, Feri gazol, vége a kongresszusnak, király. Ádám is érkezik lefelé, a szenátor úr ki van akadva, hogy sok a gyógyszer ára, NINCS PÉNZ rá, Ádám szerint menjen a tanácshoz pénzt kunyizni. Ezek után Feri beviszi a kukát, amit Bőhm kicibált. Pedig a kukások nem is jöttek. Na mindegy. Ádám már a mentőszobán van, ahol megint rém aktuálisak vagyunk, a főorvos AIDS oktatófilmet néz, Ádámot is erre kapacitálja, na meg Lászlóról kérdezősködik, tényleg iszik? Nem, csak sokat éleszt újra alkoholistákat, ettől bűzlik a szája. Na mindegy, van utánpótlás. Kint vár. Nézd csak, Balek Andrea személyesen! Egy Don’t Cry For Me Argentina betét most azonnal? Sajnos nem, csak Ádám lecseszése, hogy gumikesztyűben nyúlunk csak bárkihez, aki vérzik, mert AIDS veszély van. Még akkor is, ha a beteg neve: Szöllősi Pálné. Hoppá.

Fény derül végre GG és Charlotte remek üzletére. Magyar lányokat akarnak amerikai pasikhoz adni, és fordítva, ezért jutalékot kérnek. Senior egészen kiakad, először a lánykereskedésen, utána meg azon, hogy ingyen kell dolgozni. Utóbbin jobban kiakad. Érkezik Hermin névre hallgató ötvenes bányarém, aki úgy gondolja, hogy ő egy szépségkirálynő. A Miss Universe-en talán bejutna a döntőbe, de azt hiszem, ennyire még Fásy Ádám sem vak. Ezért egy ezresért helyrerakják.

Erdészke akciózik megint Fogtündér háta mögött, megy faházat nézni, Taki szerint ebből tuti balhé lesz, de azért odaadja a kocsit. Lenkét látjuk már, a boltban balhé van, egér és csótányinvázió sújtja az ABC-t, NINCS PÉNZ az irtásra. És nem adnak, mert központilag sincs. Lenke arra ér haza, hogy Taki ügyes szarkavarással ráveszi Fogtündért, hogy adagolja be Erdészkének a faház ügyet. Mert az milyen jó lenne. Rafkós vagy öreg, de le fogsz bukni... és akkor egyszerre fog mindenki ordítani.

Az iskolában nyelvtanárhiány van, és senki nem akar segíteni. Jutkának megint új frizkója van, már értem, miért nincs pénz bútorra, mindent a fodrászra költenek. Vilma szerint 5 év múlva orosztanár-hiány lesz. Jön a szülői értekezlet, iszonyú. A szülőknek semmi nem jó, és Chewbaccát is felelősségre vonják: 56-ot miért tanítod forradalomnak? Jutka nyelvtanári állást ajánl, de ez meg senkinek sem kell. Feri eközben detektálja, hogy Frusztrát bevitték a kórházba, dúltan elrohan. Megy az iskolába, ahol Jutka Vilmával ordít az előbbi szülői miatt, de Vilma rendes, mert beviszi Jutkát a kórházba, Ferit a nyomdába, ahol ismét politikai csúcs van. Már kurvára unalmas. Most éppen a gépek rosszak. Meg Kenézt szívatják, hogy kilépett belőle a párt.

Etus készíti fel Juniort az útra, teljes kempingfelszerelést küld vele, erre nagy szükség lesz Velencében. Etelka még arról is ömleng, hogy amikor ő a Szikszayval Londonban volt, na azok voltak a szép idők. Narancsot és sült krumplit ettek, mert nem volt pénzük. Meg biztosan sokat fostak, ez tuti recept, így fogyókúrának is jó volt az út. Junior már otthon egerészik, amikor is robban a bomba, apja éjszakázik, ezért nem viszi ki a buszhoz, Senior tajtékzik, de hiába. Legalább Etus rendes, mert küld taxit. Amivel ő érkezik, mert a női alakulat természetesen elalszik. Egy apró bakit azért ejt a stáb. Október végén reggel 6-kor sötét van.

A szenátor úr megy a tanácshoz, ahol tojnak rá, az ügyintéző telefonál, majd arrogánskodik egy sort. Jaj, ez a rettenetes közigazgatás, meg a bunkó dolgozók. Már otthon kesereg, jön Sümeghy, van egy remek ötletem. Csaljunk devizát, menjünk Bécsbe, keressünk sok pénzt. De Bőhm elhajtja. Jutkát látjuk már, feldúltan érkezik haza, belefut Erdészkébe, elújságolja, hogy Frusztrának combnyaktörése van. És megköszöni a fákat. A mentőszobán eközben Balek doktornő maradni akar, Ádám hazahajtaná, de az öreg szerint nincs gyerek. Nofene. Love is in the air?

Címkék: szomszédok
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-miu- 2009.09.01. 14:53:10

Frissítettem az oldalt. És lőn! :)
Fel is kiáltottam: yess! mire a kolléganőm: mi történt?
- végre fenn van az újabb Szomszédok a hogyvolton. :)

a múltkor láttam egy részt a frissebbekből. nos, aztele volt NINCS PÉNZ szöveggel, már unalmas volt hallgatni.
és.
rá kellett, hogy jöjjek, hogy számomra a legirritálóbb egyén a Lenke néni. de ez lehet, hogy ideiglenes, egy időben nagyon együtt futottak a Vágási Ferkóval és a Tyúkanyóval.
najó menek olvasni:-)

magyar-magyar szótár 2009.09.01. 15:59:43

Valamelyik nap láttam egy epizódot, a 102 éves Béla bácsinak lyukas órája volt s maradt künn a padon napozni. Csíkos pólóban (Horváth Á új remekében is sajátruhában játszanak a színészek)
Ach (1989) azok a márvánmyfarmergatyók, a 30(+) évesen is posztklimakterikusnak ható Frajt Edit és FehérAnna műűvésznők, azok a válltöméses blézerek. Azok a csucsogi ajaka! És Liptai Claudia malackövéren, disznó (+18)sminkkel!

magyar-magyar szótár 2009.09.01. 16:02:14

Nem tudom, hogy van-e nálato9k Szeretők (angol sorozat, klasszisokkal jobbminőségű a Született feleségeknél) van enne promiszkuitív kisszemű (majdnem szines) lány és egy lehasznált, szeplős doktornő is, akinek szivesen kiszívnám azonban a nyakát, mert gusztusos, ahogyan NEMsminkeli magát (a színésznő)

Ezt nem kéne szerintem kihagyni, mert ennek a sorozatnak egy órájában több a cucc, mint négy Szomszédok-ban.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.09.01. 16:31:15

@magyar-magyar szótár: Van, most kerestem rá, de még egy részt sem láttam belőle. A királyi 1-es adja ráadásul, vasárnap főműsoridőben.

port.hu/szeretok_mistresses/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=10940929&i_where=1&i_where_tv=1

Majd megnézem a vasárnapi részt, és utána nyilatkozom. De még ha 4x annyi cucc is van benne, akkor sem tudnak egy Etelka-Junior párbeszédet überelni :o)).

Concertina, a szögesrdót 2009.09.01. 21:17:10

Köszi, Rambaldi!
Annak idején rühelltem a sorozatot, nem is néztem. Kivéve Jr utazását. jól rákészültem, hogy majd mi lesz velencében, aztán...

kispista2 2009.09.02. 23:17:40

Az utolsó kép nagyon jó! Nem sokat változott azóta a "tanács"!
süti beállítások módosítása