Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x10 – 15:00-16:00

2009. augusztus 31. 11:00 - Milo Rambaldi

Elnézést kérek mindkét hűséges 24 hogyvolt olvasómtól a késésért, jövő héten ígérem, meglesz péntekre a hv.

15 óra van. Filler epizódot zártunk, mindenki megbeszélt mindenkivel mindent, egy kicsit fellélegeztünk a nyaktörő tempó után, remélhetőleg csak ideiglenesen. Lényegi történés kettő volt: kiderült, hogy Gredenko Los Angelesben van, és ő Abu Fayed főnöke, Jack apja pedig megpróbálta fiacskáját Föld körüli pályára állítani egy kis TNT segítségével, de ez nem jött össze neki. Kismedvét pedig mg mindig el akarják távolítani a helyéről.

Jacket látjuk, mit neki egy kis bomba, már rohan is tova boldogan, hívja Billy Boyt, képzeld, Gredenko tudta, hogy jövünk, várt minket, a fele csapat kampó. Marilyn eközben Miloval fut, azaz inkább futna, mert levegőt nem nagyon kap, így elbújnak. A geciemberek meg követik őket, közben telefonálnak GeciFaternak, Jacket kivontuk a forgalomból, de a csaj nincs meg. Akkor keressétek, szól az ukáz. Meg is találják, pedig Milo menekíteni akarja, ehelyett kap egy lövést, már éppen mennének a srácok Marilynnel, Milot pedig lelőnék, amikor érkezik Jack, és ő lő le mindenkit. Marilynt meg felkeni a téglafalra, átbasztál te büdös kurva, tudom, hogy Gredenkoval beszéltél a kocsiban. Gredenkoval, WTF? Nem vele beszéltem, hanem apáddal. Apámmal, WTF? Igen, apád ölte meg Grayt, és most nála van Josh. Jack hívja is Billt megint, küldjél erősítést, most nem mondhatok semmit, személyes ügy. Majd így szól: hogy lehettem ekkora fasz? Tikktakktikktakktikktakk.

CTU. Chloe megy Morrishoz, hogy vagy aranybogár? Szarul, de büszkén. Rég nem látott Arabicsa is befut, képzeljétek, Marilyn megadta Gredenko címét, király, megyünk háztűznézőbe, Morris, te pedig majd kikérdezed Milot, ha visszaértek. Morris bepörög, miért pont én, amikor egy gyáva szar vagyok az időzítő-ügy miatt, Milo meg egy hős most, különben is utálom, na megyek egy kört. Ugrunk Jackre, aki Marilynt kapacitálja, hívjuk fel aput, hátha kiszedjük belőle, hol van, itt az embere, majd segít. Ez is történik, némi fenyegetőzés után persze kiderül, GeciFater merre is van, egy aprócska hiba van csak, Josh meghallja, amint nagyapja éppen arról vakerál, hogy kinyírja. Gondolja is a kölyök, megyek a hotel bárjába italért, de közli nagyapó, sehová nem mész, mert lelőlek, és nem fogom hagyni, hogy lerombolják azt, amit évekig építgettem. Uff. Tikktakktikktakktikktakk.

Fehér Ház. Tom Lennox megszerezte az elnök programját, oda is adja Reednek. Akinek egy kérése van már csak. Be kell jutnia egy embernek a bunkerba. Az intézőnek. Tom pedig adjon neki kódot. És majd az egészet Jasszerra kenik. Nofene. Kismedve hívatja Tomot, légyszi nézd át Jasszer beszédét, érdekel a véleményed. Van valami baj? Semmi? Remek, akkor olvass. Snitt. Morrist látjuk, amint egy benzinkútnál vásárol cigit és Red Bullt. Meg whiskyt. Amit benyom, majd kihányja. Nocsak, exalkesszal van dolgunk? Chloe aggódik, hívja, Morris mondja, jövök mindjárt. Közben Marilyn és Jack érkeznek a hotel parkolójába, Marilyn kap golyóálló mellényt, Jack meg egy megjegyzést. Nem is szerettem Grayt, csak Josh miatt maradtam vele. Tikktakktikktakktikktakk.

CTU. Morris visszaér, Milot látogatja, akinek hülyeségeket beszél, Milo néz is nagyokat, mi ütött Morrisba. Az irányítóteremben vagyunk már, indulna Gredenko ellen a támadás, akit egy pillanatra látunk is, nem érti, hogy mi tart ennyi ideig a bombák újraprogramozásán, nagyon nem szeret ilyen kiszolgáltatott helyzetben lenni. Chloe megérzi Morrison a piaszagot, lecseszi, de nem árulja be. Fehér Ház. Kismedve megköszöni Tomnak a beszéd átírását, majd Tom elrohan Reedhez, aki a gyilkost már a kapukon belül akarja tudni, de Tom hívja a biztonságiakat, azonnal beszélni akar velük, erre Reed leüti. És lemondja a találkozót a biztonsági főnökkel.

Bevetés van a Marilyn által adott címen, de Gredenko nincs ott. Nocsak, vagy Marilyn is játszik, vagy Gray nem tudta, hová megy vacsorázni. Közben a hotelban is felérnek a srácok GeciFater szobájához. Ami úgyszint üres. Nofene. Csöng a telefon, szevasztok parasztok, itt vagyok a szembetetőn, nini. Ügyes fiú vagy Jack, de tudtam, hogy te vagy az egész mögött, most pedig lelövöm az unokaöcsédet. Ne tedd, apa, biztosan el tudod magyarázni a kormánynak, hogy értük tetted. Nem tudom, és nem is akarom, mondja apu. De Joshért cserébe elfogadlak téged. Lemeccseljük együtt ezt a szép napot. Aztán semmi trükk, mert lövök azonnal. Tikktakktikktakktikktakk.

A fogolycsere megtörténik, Josh szalad anyjához, Jack marad apjánál, aki kiselőadást tart neki arról, hogy miért kellett közszolgának mennie, amikor ott volt a családi vállalkozás, meg hogy sokkal okosabb volt mindig is, mint Gray. És az igazság? Hát az annyi, hogy Gredenko rájött arra, hogy én nyírattam ki David Palmert, ezért zsarolni kezdett, kénytelen voltam atommal befogni a pofáját, most pedig minden ki fog derülni rólam, mert megtaláljátok Gredenkot. De nem is tudjuk, hol van, mondja Jack. Akkor hiábavaló minden, hiába öltem meg Grayt, és hiába lőlek le téged is.

Jack térdel, GeciFater mögötte áll pisztollyal, majd Jack vallomást tesz apjának, nem azért hagytam ott a családot, és téged is, mert nem szerettelek, hanem a saját utamat akartam járni. És ha ezért utálsz, megvetsz, az a te bajod. De most már lőjél le, mert elegem van abból, hogy mindenki csak fenyegetőzik, én meg még mindig élek. NA LŐJÉL MÁR! Lövés nincs, és GeciFater is eltűnik. Viszont egy telefont ott hagy, rajta egy számmal és egy üzenettel: őt hívd, Jack. Így is történik. És ki veszi fel? CHARLES LOGAN, A CSALÓ EXELNÖK AZ ELŐZŐ ÉVADBÓL! Mondja Jacknek, gyere, sok szeretettel várlak. Biztos azért hívtál, mert más linked nem maradt Gredenkohoz. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Galádriel 2009.08.31. 11:10:39

Ne provokálj Rambaldi, több az kettőnél :-)

Köszi a hv-t :-)

Man in love · http://csajoknakmondom.blog.hu 2009.08.31. 16:48:36

Több az biz'!
Ezek szerint legalább a duplája.
Abba ne hagyd!

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.08.31. 17:15:49

@Chaina: Egy kis provokáció mindig kell :o)

@Man in love: nem tervezem. Túlzottan is szeretem hozzá a 24-et.

mizrolist 2009.08.31. 18:58:57

@Rambaldi: ez 4-5. évados hogyvoltokat jelent? :D Ugye igen?

hebrew_hammer 2009.09.26. 01:19:11

így van! már legalább 3-an vagyunk!

hebrew_hammer 2009.09.28. 12:32:25

Erről a nőciről, marilynről tessen jó képet feltenne, mert bitang jó nő.
Ne csak olyant, ahol torzult az arca...
Megérdemli....
Megérdemlem....
Megérdemeljük...
süti beállítások módosítása