Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szomszédok 3x20 (64. fejezet, 19891005)

2009. augusztus 28. 18:00 - Milo Rambaldi

Az előző rész egészen vígjátéki volt, bár már elkezdődtek azok a folyamatok (október 6-i fasor ültetése, Mágenék pénzügyi romlása), amelyek a Szomszédok történetének legrettenetesebb részéhez, azaz a maihoz vezettek. Előre figyelmeztetek mindenkit, nagyon überbrutálisan, kimondhatatlanul, kegyetlenül, nézhetetlenül szar a mai rész, és erre a 35 fok még rátesz két lapáttal, tehát csak erős idegzetűeknek ajánlottak a következő sorok.

Forradalmi a reggeli hangulat, tomboló diákok várnak a 120-as buszra, ami nem jön, mert a BKV kiritkította, a rohadt állatok. Ezért Junior új iskolája tüntetést szervez, az most úgyis trendi. Közben a másik iskolába, a gazdagréti áltiskbe indul a faszállító kamion, Erdészke nagyon jótékony, de jön főnök bácsi, oszt mondja, dádá, te itten ne herdáld a köztulajdont, mert az nem a tiéd. Szoptál öreg, szól a válasz, saját pénzen vettem. Snitt. Etus és Józsi állnak a kemence mellett, Józsi kapott telefont, ezért hozna egy vagon zöldséget, de ez nem kell Etelkának, mert NINCS PÉNZE hűtőládára. Befut a díjbeszedős ürge, meg lehet beszélni, hogy mennek fel az árak, rettenetes, jaj. Etelka amúgy meg nem érti, mi ez a háborús hangulat, nyugodjon már le mindenki. Uff, a magyarok nagyasszonya szólt, földre ország!

Ádám és Juli tombol egymással, mert NINCS PÉNZ. Ádám nem hajlandó intenzív osztályra menni, mert szeret mentőzni, Senior viszont utálja a pénzhiányt. Megint nem állapodnak meg, mehetünk is tovább. További baj, hogy állandó készlethiány van. Ezt Boltos Bandi és Lenke közös duettje (a la Megaszar) is megerősíti, a boltban nincs semmi, mindenki tombol. A Mágen család mínusz Junior már a gyerekorvosnál van, Bájgúnár doktor ad Sabin cseppet Flónak, közben azon megy a vitaparti, hogy miért nincsenek elkülönítve az egészséges gyerekek a betegektől.

Az iskolában megy az árokásás, Vilma csak verbálisan vesz részt ebben, Jutkát szívatja, a fákl sehol a tornaóra véget ért, Bástya meg tuti rohamot kap, ha a töriórába is belenyúlik a kapálás. Pedig nem. Bástya szerint ez is fontos történelmi feladat. Chewbacca szerint zászlórúd is kellene, mert úgy az igazi, a facsemetére nehéz felhúzni bárkit is, így viszont rendezhetnének nyilvános akasztásokat. Jön egy kis halleluja október 23-áról, kínos is, hülyeség is, menjünk tovább. Feri megy munkába, ahol politikai csúcs van: aradi 13-ak, pártkongresszus, a kettő együtt, külön, szakszervezetek, túlórák, párt, katyvasz. Lényeg: Feri ismét munkaképes. Nagyjából most kezd elegem lenni a mai részből, kicsit tömény most már a népokítás. És a fele még hátravan...

Taki és Fogtündér beszélget, Taki nem szeret forgalomban vezetni, az veszélyes. Na ja, nekem meg azt mondta az oktatóm, amikor kiakadtam a 30 centi hóra Budapesten 2 óra vezetéssel a hátam mögött, hogy inkább ez, mint nyáron Pornóapáti. Amúgy aggódás van, mert a szemét Veres a múltkori baleset ürügyén szemétkedik éppen. Még a végén leültetik Takit. Ezért megy is a rendőrségre, Tündibündi meg Erdészkével konspirál, nem-e tudnál segítnyi-e, van az a csavaros agyú rendőr haverod. Közben Lenke kamillateát akar venni, ezért megtudjuk, hogy a gyógyszerek is a politikáról szólnak, itt van ez a Béres csepp ügy is. Már mindenki otthon van, belefutnak Bőhmbe, aki gyomlálni akar, de ehelyett arról megy a vakera, hogy kellene lent helység a krumplinak, amit vettek, és hogy mindenki krumplit fog enni télen, MERT NINCS PÉNZ!!!!!!!!

A kozmetikában GG valami bányrémképzőt akar indítani, ehhez kéri Juli és Mara segítségét smink és fodrászat vonalon, de nagyokat koppan, aztán végül persze megcsinálják a lányok. A fotóalany kislányok viszont nem tudják, mire kellenek, csak annyit tudnak, hogy hatszáz pénzt kapnak. Mindeközben a mentőben gáz van, rosszul lesz László, akit kórházba is kell vinni. László depis, meg van hízva, iszik, mint a kefekötő, de tele van a töke. És egy házmesterlakásban lakik. Otthon vacsora van, Senior kezd idegösszeomlani, Ádám Aerocaritasozik (ingyenreklám), Junior meg menne a taljánokhoz, de NINCS PÉNZ. Aztán lesz a dugipénzekből, meg kölcsönből mert Velencébe menni kell. Hátha léket kap a gondola, és Junior elsüllyed. Amilyen hülye, elég csak ránéznie, és süllyed magától. Meg görbül a tér.

Jutka és Feri politikai vacsorát tart, az emberek kedvetlenek, sokat kell dolgozni, NINCS PÉNZ, pártkongresszus jön, meg változások, meg választások, ja mi lesz, nem tudjuk. Snitt. Krumplicipelés van, Taki és Erdészke szenved, Lenke és Fogtündér konspirál. Aztán kiderül, hogy megszüntették a nyomozást, mert nem a kocsival volt a baj. Pedig Taki leordította Lenke fejét, hogy nem kell kamilla, Béres csepp. Ahogy ezt nálam szakavatottabbak már megmondták, nem kell se gyógyszer, se relaxa, ha van még egy üveg Metaxa. Taki is így gondolja, de Lenke szerint konyak nyet, kamilla jessz.

Címkék: szomszédok
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Michael Collins 2009.08.28. 19:56:59

Nem is tudtam, hogy Erdészke szexuálisan másként gondolkodó és faszállítással is foglalkozik :). Bocs nem tudtam kihagyni.

Edd China 2009.08.29. 00:45:35

Egyszer az óvónéni az egyik ismerősömet a sarokba állította, mert azt mondta, hogy faszállító kamion. Vehhe.

Gabba 2009.08.29. 08:44:50

Bizony, a Metaxára is igaz, hogy kis mértékben gyógyszer, nagy mértékben orvosság.

"inkább ez, mint nyáron Pornóapáti."
WTF? Mi baja volt vele az oktatódnak?
A falu neve teljesen rendben van és a környék is szuper.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2009.08.29. 09:02:33

@Gabba: Semmi baja nem volt a környékkel. Azt akarta példázni a jóember, hogy télen Pesten jobb eséllyel tanulok meg vezetni 30 cm hóban és forgalomban, mint nyáron, kihalt utakon.

Michael Collins 2009.08.29. 09:33:09

Taki bácsi érdekesen választott szakmát :). Taxizik (korábban sofőr volt), és nem szeret forgalomban vezetni.

Gabba 2009.08.29. 10:24:44

@Rambaldi: alles klar, danke! :)

@Michael Collins: igen, ez olyan, mint a tériszonyos kéményseprő :)

CsíkosNapernyő · http://csikosnapernyo.blog.hu 2009.08.29. 12:35:40

Ez hatalmas :D :
"Junior meg menne a taljánokhoz, de NINCS PÉNZ. Aztán lesz a dugipénzekből, meg kölcsönből mert Velencébe menni kell. Hátha léket kap a gondola, és Junior elsüllyed. Amilyen hülye, elég csak ránéznie, és süllyed magától. Meg görbül a tér."
süti beállítások módosítása