Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 5x09 - Valami közös

2009. augusztus 28. 16:00 - leeann

Lassan véget ér az utolsó évad, de még addig rengeteg dolog történik, úgyhogy nézzük is, mi van a kilencedik részben! A 14-es kezdeményezés van a főszerepben, és természetesen az, hogy Brian és Mikey nem beszélnek egymással. Nem mellékesen Ted akkora csődör lett, hogy aki számít, az már megvolt neki. Kampányol mindenki, aki él és mozog, a 14-est támogatók és az ellenzők is. Természetesen a csapat is házról házra jár, és próbálja rávenni a honpolgárokat, hogy szavazzanak a 14-es ellen.

Úgy tűnik, Brian világa csak Briannek tetszik, Ted ugyanis nem bírja a sok egyéjszakást, és Mel tanácsára elmegy egy zsidó estre férjet szerezni. Közben továbbra is megy a nagy szórólapozás, de hamarosan Justin olyat lát, amitől leesik az álla. Jennifer egy motoros fiatal sráccal randizik, úgyhogy anyucinak lesz mit megmagyarázni a következő anya-fia talin. Drew nincs jó passzban. Az persze jó, hogy Emmettel lehet bujkálás nélkül, de az még nyomasztja, amit róla cikkeznek az újságok.

Persze elvileg ezt abbahagyják, amikor a focista végre előbújik, de hol és mikor legyen a nagy coming out? Másnap Jennifer elmeséli Justinnak, hogy mi módon ismerkedett meg a feleannyi idős fiatalemberrel, aki amúgy fizika tanár. Justin nagyon ellenzi ezt a kapcsolatot, pedig ő sem egy vele egykorúba esett bele annak idején. Este Deb meglátogatja Briant, mert nehezen viseli, hogy a fiai nem jönnek ki egymással. Amikor Deb megjelenik Briannél, mindig előkerül egy kis fű, egy kis kaja, és egy őszinte, velőig érő beszélgetés.

Másnap Mikey arra érkezik meg a boltba, hogy szól a riasztó, a kirakat be van törve és egy hatalmas tégla hever a bolt közepén. Emmettnek lemegy a blokkja a híradóban, és jó média- eunuch módjára szalvéta hattyúkat hajtogat, de a sikere így is akkora, hogy egy meleg pasi különkiadást szeretne a menedzsment. Ted elmegy a zsidó estre, hogy álompasit fogjon. Össze is ismerkedik egy helyes zsidó fiúval. Mikeynak nem tett jót az, hogy megrongálták a boltját, de Carl szerint ez nem gyűlölet-bűntett, csak egyszerű vandalizmus.

Mikey nem ért ezzel egyet, ezért este, mikor hazaér, behozza a pázsitjukon díszelgő le a 14-essel táblát. Minek adjon még több támadási felületet, ha nem muszáj. Este a híradóban tényleg különkiadás lett, de most nem a meleg pasival, hanem a meleg irányítóval a főszerepben. Ugyanis Drew végre kitalálta, hogy hol beszél a szexuális beállítottságáról. Az 5-ös csatornát választotta arra, hogy szembenézzen a vádakkal. Drew el is mondja, hogy a vádak nagy része hazugság és kitaláció, de ha azt kérdezik, tőle, hogy meleg-e, akkor a válasz igen.

Emmettnek fülig ér a szája a kamerák mögött, de a stúdióban hirtelen olyan csend lesz, hogy a légy zümmögését is hallani lehet. A sporthíreket bemondó fickó nem érti, hogy egy ilyen pasi hogy lehet meleg, még csak elképzelni sem tudja, ezért Drew megmutatja. Drew elmondja, Emm segített neki megmutatni, hogy ki ő, és ezért köszönet jár. Drew öles léptekkel odamegy Emmhez és 4-5 kamera kereszttüzében olyat csókolózik a meleg pasival, hogy néhányan talán még el is csöppenek a képernyők előtt ülve. Nesze neked, szalvéta hattyú!

Linds megtartja a soron következő kiállítását, ahol Justin munkái is megnézhetőek. Itt van természetesen mindenki, Mel az új barátnőjével, Brian, Jennifer anyuci és a pasija. Justin azonnal megtalálja a pasit és erős beszólásokkal teszi helyre a tanárbácsit, akit nem kell félteni a szócsatában. Deb, Ted és Mikey is itt van, úgyhogy Brian megpróbál békülni Mikeyval. Csakhogy Mikey nem adja olyan olcsón a bőrét és nem békül, sőt közli Briannel, hogy nem kell örökre barátoknak lenniük.

Emm és Drew most nem megy közösségbe, inkább megbeszélik a mai történéseket. Emm-et ugyan kirúgták, de az adásba ment csókért megérte ez az áldozat. Drew elmeséli, hogy a gimi alatt a haverjaival pokollá tették egy feminin társuk életét, és most azzal, hogy színt vallott, és ahogy ezt tette, próbálta megváltani az akkori cselekedeteit. Ennyi izgalom után ideje a más fajta izgalomnak, úgyhogy a focista és az eunuch szaladnak egyet szexelni. Mel nagyon későn, vagy inkább korán ér haza, úgyhogy Linds-ben felmegy a pumpa, és azt javasolja, hogy adják el a házat és költözzenek külön lakásba.

Az osztozkodás néhány váza és tál összetörésébe, valamint lökdösésbe és a végén egy heves szexbe torkollik. Másnap Mikey verekedéssel oldaná meg a 14-es támogatók kérdését, de Ben nem javasolja ezt a megoldást. Ted is jól mulat egy ideig, de amikor a zsidó fiú meglátja, hogy Teddy nem zsidó, gyorsan vége lesz a románcnak. Drewnak sem telik jól az estéje, mert nem elég, hogy mindenhova az újságírók és a paparazzik követik, még fel is függesztették a játékjogát.

Az edző szerint az ő érdekében, hogy a csapattársai ne okozzanak neki sérülést, pedig elvileg az a mottó a pályán, hogy fedezd a csapattársadat. Azért a végére Mikey is megnyugodott, és Ben „az erőszak nem old meg semmit” szavait követve kiteszi a 14-es ellen tiltakozó táblájukat. Brian a Babylonba próbálja kiheverni, hogy a legjobb barátja, akit szívből szeret, már nem a legjobb barátja, és Mikey csak a képzeletében jelent meg a szórakozóhelyen. De azért van valaki Brian mellett, és az Ted, ami nem egy elhanyagolható tény.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2009.08.29. 16:28:00

Nagyon szeretem az utolsó jelenetet, amikor a Babylonban Brian képzeletében megjelenik Mikey és közben szól az az indián dal. Aztán szép lassan bekúszik alá a tüc-tüc és elmúlik a látomás. Nagyon profi.
Köszi a HV-t Leeann!

naomi95 2016.02.14. 18:05:36

amugy meg ja 17 volt az pedofil egy kicsitxd

Is 2016.02.16. 15:08:23

@naomi95: Jó látni, hogy valaki még emlékszik a sorozatra. :)
süti beállítások módosítása